1528
Francia bajnokság és válogatott |FFF|
-
#488 khm :D
nem lesz könnyű meccs de a franciáké lesz a győzelem -
R9 #487 tök mind1 brazilok nyernek így is ugy is :D -
#486 "Zinedine Zidane, aki kisebb sérülése ellenére 100 százalékos állapotban akar pályára lépni a dél-amerikaiak ellen."
ez nem azt jelenti h 100%-os hanem úgy akar pályára lépni, bár sose kételkedtem Zidane képességeiben, szal biztos az lesz, és ha nehezen is de megverjük a brazilokat ;) -
#485 -
#484 Hála Isten 100%%%%%-os! -
#483 Amikor az elejét olvastam én is megjettem :SS!! Hálisten semmi komoly!! DE azért jó lenne tudni mi van, nyugodtabb lennék! -
#482 jaj nem súlyos de jó:) -
#481 vazz, pont most történik vele mnden xarság. kiállitják, megsérül... -
#480 Zinedine Zidane kisebb sérülés miatt kihagyta a brazilok elleni világbajnoki negyeddöntőre készülő francia labdarúgó-válogatott csütörtöki edzését.
A csapat szóvivője ugyanakkor elárulta: a 34 éves klasszis - aki a torna után befejezi pályafutását - sérülése nem súlyos, így ott lehet az 1998-as finálé "visszavágóján".
A Real Madrid klasszisáról azért nem lehet tudni pontos információkat, mert Raymond Domenech szövetségi kapitány megtiltotta az orvosoknak, hogy játékosainak egészségi állapotáról nyilatkozzanak.
A franciák szombaton Hannoverben lépnek pályára a címvédő brazilok ellen.
HÚ még jó hogy nem sújos!!
--->www.foci24.com -
#479 :ASD -
#478 lol:D -
#477 :) -
#476 ehh :D -
#475 -
#474 most már azt is elhiszem h a brazilokat legyözik:) sok mindenre képes a francia csapat szvsz -
Monoton #473 gratuálok a csapatnak! szép volt
-
#472 Köszi!!
Megcsináltam a meccs logot: -
#471 nagy grat
szép győzelem volt télleg -
Kanál #470 eh :D
-
#469 most sem láttad? és itt tudtad meg? :D nem abj legközelebb sokakl nehezebb dolgunk lesz... remélem siekrül... -.- -
#468 Taider miért nem kerettag? -.- -
-
#466 URISTENNNNNNNN
GECC NEM HISEM EL JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE (H)(H)(H)(H) -
#465 nah KIRÁYL tudtam h Zidane lő még gólt ma :D ezaz így tovább ne adjuk fel HAJRÁ FRANCIÁK!!!! -
#464 a bíró ezen a mérközésen szimpatikus volt. -
#463 Legalább te ne legyél akkora paraszt mint a Spanyol edző!! Szégyen ilyen egy edzőt! Meg nézném hogy viszonyulna ahhoz hogyha az őcsapatában is lenne egy színes bőrű!
3:1 az hol szerencse. NE mond hogy jobbak voltak ??? Az olasz 1:0 nah az szerencse!! -
#462 Naná, nem hiszem el, hogy mindig mázlijuk van. Máshová meg nem írtam. -
Unreal1942 #461 Reszkess Brazilía! -
#460 -
#459 ügyes vagy.jó h ide is beírtál -
#458 remélem most már megtörik az átok.
az h szar ötlettelen volt a játékunk -
#457 Azt mondja a riporter a gallok. Röhej. A tarisznyaszájú Henry meg a többi durva alattomos nigger. Megint szerencséjük volt. -
#456 király!!!!!!!!!!!! -
#455 Grat a csapatnak!!! ZizUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!
Joga Bonito készüljetek! Jvünk!!!!!!!!!!!! -
#454 micsoda csata lesz, brazil-francia ááá:))) -
#453 jó kis meccs volt:) -
#452 jaja de ehhez még kell egy francia gól pl: Henrytól vagy Zidanetól -
Kanál #451 hu de finom lenne -
#450 gyerünk még egyet és akkor Brazil-Francia meccs :P -
#449 Domenech hülye tudja mindenki
gabber:dolgozik