Francia bajnokság és válogatott |FFF|
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy meg JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE MI VAGYUNK A LEGJOBBAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZIZU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
ma a kerti partym miatt lemaradtam eme tökéletes mérkõzésrõl, tudnátok nekem adni egy linket hogy honan tölthetné mle magyar kommentátorral, esetleg egy idõpontot mondanátok h mikor ismétlik meg a meccset a TVben? nagyon nagy segítség lenne... htx 😊
és hajrá FRANCIAORSZÁÁÁÁG!!!!!!! TÖKÉLETES GYÕZELEM VOLT 😊 ha meg mondjátok h Zidan is profi volt akkor ez a meccs feltétlenül kell vagy meg kell néznem 😊
Épp azon gondolkoztam, hogy a Brazilok ellen (a világ legjobbjának tartott) csapat ellen.
Milyen szép búcsú Zidannak 😊
A VB Gyõzelem mégszebb lesz 😊
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
hát igen, 98-ba is ök voltak az ellenszer... megmostis.
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
zizu valoban alázta a brazilokat.. öröm volt nézni 😛PP
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
nem szeretem a franciakat öszintén szolva, de ma is böprofik voltak !!! és kiverték a nagyképü brazilokat HÁHÁHÁH 😄
Mit MÛVELT ZIZI emberfeletti! MEg az egész csapat! Remélem vége ennek a Brazil divatnak!!!!
München ist ROT!!!
GRATULÁLOK A CSAPATNAK!
ZIDANE ISTEN !!!
REAL MADRID
BEFOSOK VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ (H)(H)(H)(UH)UH)
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
RÉSZEGF VAGYOK DE NYEEEEEEEEEEEEEERTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
München ist ROT!!!

München ist ROT!!!
Zizu remélem rúg annyit mint 8 éve, vagyis akkor fejelte 😉
München ist ROT!!!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
midnegy azért szurkolni fogok ahoyg csak leeht 😉 remélem lesz olyan siker mint 98-ban 😄
nah jó szurkolsát mindenkienk és hajrá FRANCIAORSZÁG!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ez nem azt jelenti h 100%-os hanem úgy akar pályára lépni, bár sose kételkedtem Zidane képességeiben, szal biztos az lesz, és ha nehezen is de megverjük a brazilokat 😉
München ist ROT!!!
München ist ROT!!!
A csapat szóvivõje ugyanakkor elárulta: a 34 éves klasszis - aki a torna után befejezi pályafutását - sérülése nem súlyos, így ott lehet az 1998-as finálé "visszavágóján".
A Real Madrid klasszisáról azért nem lehet tudni pontos információkat, mert Raymond Domenech szövetségi kapitány megtiltotta az orvosoknak, hogy játékosainak egészségi állapotáról nyilatkozzanak.
A franciák szombaton Hannoverben lépnek pályára a címvédõ brazilok ellen.
HÚ még jó hogy nem sújos!!
--->www.foci24.com
München ist ROT!!!