Francia bajnokság és válogatott |FFF|
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A vb elõtt azt se tudtam, hogy ki az a Ribery, most meg szerintem az egyik kedvenc focistám lesz!!!<#hehe>#hehe>
ZIZOU AZ ISTEN<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
ne mjátszik szal Trezeguet bizrti játszik döntõben Silvestre kell még a csapatba sztem... és tuti ynerünk 😄
mondom nem szabad lebecsülni az olaszokat hisz nem semmi volt a végjátékuk, szal min brazil elleni formát kell hoznunk és sikerül nyernünk is 😊
ÍGY LEGYEN!!!!
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
amúyg ha úgy játszunk mint a brazilok ellen min 4:0 ide.
a döntõben kell msotmár mindent beleadni 😊
HAJRÁ FRANCIAORSZÁG ÉS ZIDANE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zidane Isten <#worship>#worship>
REAL MADRID
gecc ezt a vb elõtt álmomban sem gondoltam hogy döntõbe jutunk
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
csak ne kapjunk gólt
München ist ROT!!!
München ist ROT!!!
nah holnap nagy hajrá! Gyõznünk kell! remélem olyan fenomenális játékkal mint a brazilok ellen 😊
Forza Atletico! Go Gunners! Go Go Red Wings!
München ist ROT!!!
A németországi labdarúgó-világbajnokság után újra távozik a nemzeti csapattól Lilian Thuram, a franciák válogatottsági csúcstartója. "Nem vagyok már fiatal, és mindenkinek jobb, ha a vb végeztével átadom a helyemet másnak" - jelentette ki a 34 éves hátvéd, aki eddig 119-szer lépett pályára a "kékeknél".
Thuram a 2004-es Eb-n a görögök elleni negyeddöntõbeli kiesés után már lemondta a válogatottságot, ám tavaly augusztusban Zinedine Zidane-nal és Claude Makelelével együtt visszatért a gárdához, hogy segítsen a vb-selejtezõkön.
<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>Sajnálom:'(
München ist ROT!!!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Nyerõ ember lehet majd a döntõben 😊
München ist ROT!!!
München ist ROT!!!
Trezeguet, hát mit ne modnjak hamar felmegy a pumpa benne, és sztem ezt nem akarja Domenech h a végén pirosat kapjon Trezeguet...
emlékezzetek vissza 2000óta milyen szarul játszottak egymás mellett,sose értették meg egymást
és tényleg inkább egy semmit nem mutató trezeguet helyett egy makelele a helyes döntés,akivel a védelem áttörhetetlen
és hát Zidane... egyszerûen úgy játszott mintha nem is öregedne, úgy nyúlt a labdához ahogyan azt szokta és kitûnõ érzékkel játszott, nagyszerûen játszott nem hiába a kedvencem 😊
nah már csak portugália és olasz/német csapatok várnak ránk... ha Braziliát megvertük akkor ebszolút nem lehet akadály a többi csapat.
és hát nagyszerûen játszott Ribery, Vieira, Henry, és szinte mindegyik francia játékos, és nagyon sajnálom h Trezeguet csak a kispadokon ül, Saha helyett õt hoznám be egyértelmûen.
nh nem is íro ktöbbet nagyszerû meccs volt 😊 HAJRÁ FRANCIAORSZÁÁG!!!!!!!!
Lehet volt már róla szó de nem tudja vki Trezeguet (remélem jól írtam) miért nem játszik szinte soha a mostani vb-n?