Francia bajnokság és válogatott |FFF|

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trezeguet kellett volna behoznia, nem Sahat, de így legalább Trez tuti, hogy játszik a döntõben.<#ravasz1>
A vb elõtt azt se tudtam, hogy ki az a Ribery, most meg szerintem az egyik kedvenc focistám lesz!!!<#hehe>
ZIZOU AZ ISTEN<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
SLICK
hát fiyg Saha nagy buta volt h hazaadta a labdát majdnem gól lett :|
ne mjátszik szal Trezeguet bizrti játszik döntõben Silvestre kell még a csapatba sztem... és tuti ynerünk 😄
mondom nem szabad lebecsülni az olaszokat hisz nem semmi volt a végjátékuk, szal min brazil elleni formát kell hoznunk és sikerül nyernünk is 😊
ÍGY LEGYEN!!!!

EmIn3m02
olaszok ellen is nyerni kell,remélem nem fogja a bíró megnyerni nekik a meccset..

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

SLICK
én mondtam már az elején osztáyltársaméknak és midnenkienkl a Franciák döntõsök lesznek és meg is nyerik azt 😊

amúyg ha úgy játszunk mint a brazilok ellen min 4:0 ide.
a döntõben kell msotmár mindent beleadni 😊
HAJRÁ FRANCIAORSZÁG ÉS ZIDANE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rage47
sztem csak takarékoskodtak a döntõre😊
szép volt grat!

Zidane Isten <#worship>

REAL MADRID

EmIn3m02
JEEE (H)(H)
gecc ezt a vb elõtt álmomban sem gondoltam hogy döntõbe jutunk

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

A lényeg, hogy megvan. A Döntõben fel kell pörögni különben csúnya vége lesz!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Ha így megy tovább nem nyerjük meg. Mi a farancért állunk így be?

EmIn3m02
döcögõs
csak ne kapjunk gólt

Rage47
mindenki nézi😊 én is megyek..
France men
Mivan fiúk senki nem ír 😞 Féllábbal finalba vagyunk csak tartsuk és támadjunk tovább!!!!!!

München ist ROT!!!

France men
És nagyon remélem hogy Zizu hozza az utóbbi formáját és akkor nagy esélyünk van, hogy Berlinbe menjünk😉

München ist ROT!!!

SLICK
én is ettõl félek reméelm nem Zidane-ra játszanak majd mert neki sajnos megint van sárgája... nagyon remélem 2 gólt belõnek nekik és utánan úyg védekezhetnek ahoyg akarnak... mert azon a meccsen már téynleg nem érdemes 1 góllal megelégedni mert a portugálok vhogy kicsikarják a gólt

Kezdek aggódni a holnapi meccs miatt. A Portugál csapat is rendkívúli színéászi képességekkel van megáldva. Nehogy bekapjunk egy büntetõt vagy egy kiálítást.

SLICK
htx ^.^

nah holnap nagy hajrá! Gyõznünk kell! remélem olyan fenomenális játékkal mint a brazilok ellen 😊

Speed devil
Nagyon szép videó köszi, hogy belinkelted!! Még a zenei aláfestés is illet hozzá és a játék...Gyönyörû!!!!!

Forza Atletico! Go Gunners! Go Go Red Wings!

Rage47
egy ilyen Zidane-összefoglaló videora vártam!! szuper, köszi😊
France men
jbal
várható volt

SLICK
<#shakehead>

EmIn3m02
<#szomoru1>

France men
Thuram újból visszavonul 😞

A németországi labdarúgó-világbajnokság után újra távozik a nemzeti csapattól Lilian Thuram, a franciák válogatottsági csúcstartója. "Nem vagyok már fiatal, és mindenkinek jobb, ha a vb végeztével átadom a helyemet másnak" - jelentette ki a 34 éves hátvéd, aki eddig 119-szer lépett pályára a "kékeknél".

Thuram a 2004-es Eb-n a görögök elleni negyeddöntõbeli kiesés után már lemondta a válogatottságot, ám tavaly augusztusban Zinedine Zidane-nal és Claude Makelelével együtt visszatért a gárdához, hogy segítsen a vb-selejtezõkön.

<#szomoru1><#szomoru1>Sajnálom:'(

München ist ROT!!!

France men
😄DDDDDD

München ist ROT!!!

Rage47
eléggé lol
SLICK
ezt a vad barom gyökeret Thenry Henry

9csöves9
õõõ szerintem 1 kezemen megtudnám számolni hányszor állították ki életében

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Ribery maradjon csak a csapatban mint kezdõ. Trez viszont valóban jöhetne cserként
Nyerõ ember lehet majd a döntõben 😊

France men
Cserének biztos hogy játszania kéne szerintem is! Saha Govou sokkal jobb Trez nem is értem a mestert, nah de elõdöntõsök vagyunk!!!!!!!!! Úgyhogy semmi okunk kikezdenki Domenechet! Ez egy kicsit olyan mint Lehman - Kahn! Ott is az elején támadták a trainert meg szidták hogy micsoda dolog ogy Kahn kispados, bevallom én magam is Bayernes vagyok de Lehman is nagyszerûen véd.... úgyhogy szerintem bízzuk a mester emberekre a dolgot végülid nem hiába vannak ott!

München ist ROT!!!

Ribery jol cselez, de a befejezesesei nagyon benak, egymas utan hagyja ki az ordito helyzeteket, Trez ennyi helyzetbol mar jo par golt lott volna szvsz, szerintem is inkabb Treznek kene jatszania, de legabb cserekent ot hozni be, nem pedig Saha-t! (aki meg a manchesterben is csak tartalek)

France men
Amadeus
Ha tartják ezt a formájukat a franciák akkor csapat nem lesz aki megverje oket, ugyhogy csak igy tovább Franciaország😊

EmIn3m02
ha meg õ miatta akkor is #543 csak nem makelele hanem ribery..

SLICK
hát tény, Ribery ha nagyon jó formában van akkor piszok jól tud játszani :o
Trezeguet, hát mit ne modnjak hamar felmegy a pumpa benne, és sztem ezt nem akarja Domenech h a végén pirosat kapjon Trezeguet...

jbal
sztem Trezeguet nem Makelele miatt nem játszik hanem Ribery miatt

EmIn3m02
egyébként délután nagyfaterral éppen ezt beszéltük hogy lehet tényleg jobb igy hogy nincs henry melett trezeguet
emlékezzetek vissza 2000óta milyen szarul játszottak egymás mellett,sose értették meg egymást
és tényleg inkább egy semmit nem mutató trezeguet helyett egy makelele a helyes döntés,akivel a védelem áttörhetetlen

SLICK
na szerencsére a Sport Klub megismételte a meccset, és azt kell mondajam ha enynire összeszedetten játszanának mindig a franciák, akkor tuti nem lenne legyõzõjük...
és hát Zidane... egyszerûen úgy játszott mintha nem is öregedne, úgy nyúlt a labdához ahogyan azt szokta és kitûnõ érzékkel játszott, nagyszerûen játszott nem hiába a kedvencem 😊
nah már csak portugália és olasz/német csapatok várnak ránk... ha Braziliát megvertük akkor ebszolút nem lehet akadály a többi csapat.
és hát nagyszerûen játszott Ribery, Vieira, Henry, és szinte mindegyik francia játékos, és nagyon sajnálom h Trezeguet csak a kispadokon ül, Saha helyett õt hoznám be egyértelmûen.
nh nem is íro ktöbbet nagyszerû meccs volt 😊 HAJRÁ FRANCIAORSZÁÁG!!!!!!!!

jbal
ez hülyeség.Monaco-ban együtt játszottak.

jbal
és kit hagyna ki?

Én hallotam vmi olyat hogy Henry meg Trezeguet nem értik megy egymást és nem szeretnek már együtt játszani. Lehet hülyeség. De sztem õk lennének a legjobb csatár kettõs a vb-n. Ribery helyére simán beférne ha csereként is de legalább ott lenne végre a meccseken.

Rage47
Henry mellett😊
jbal
ki helyett?

jbal
igen.amikor néztem a barátságos meccseket.de már 2004 õsze óta ez a monoton ötlet nélküli játék és a sok 0-0 1-1.nem hittem volna h aa döntõért fogunk játszani.remélem most már megtörik az átok

Rage47
jah Trezeguet simán elférne elöl:/
jbal
Speed devil
Nem tud valaki egy jó hátteret belinkelni a Francia válogatottról? Keresgéltem a neten de egy normális hátteret nem találtam!! Elõre is köszi!!!

Speed devil
Szerintem elég ciki, hogy Zidane verte az egész Brazil válogatottat remélem a Portugálok ellen is így játszik majd! Csak adja meg az isten, hogy azt a meccset is megnyerjék!!! És mennyire leírták ezt a válogatottat, de ha Domenech mester betette volna Trezeguet is és 2 csatárral játszottak volna szerintem még könnyebben megverték volna a Brazilokat!!! Mennyire várom már a köv. meccset ott dõl el minden!!!!!! Hajrá Franciország!!!!!!!!!!!<#eljen>

jbal
mert az edzõ nem rakja be.1 csatárral játszunk és az az 1 csatár Henry.ahhoz meg már no comment h Saha-t meg Govou-t rakja be csereként

scá
Lehet volt már róla szó de nem tudja vki Trezeguet (remélem jól írtam) miért nem játszik szinte soha a mostani vb-n?

jbal
<#eljen>az viszont nagy igazságtalanság h ezután Domenech lesz az isten