Francia bajnokság és válogatott |FFF|
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- A Lyon, az Arsenal vagy a Real Madrid lehet az új csapata - mondta Bruno Heiderscheid - Mindegyiknél fejlõdhet, az pedig szerintem elkerülhetetlen, hogy távozzon Marseille-bõl. Tudom, hogy még mindig szereti az OM-et, de a szurkolók sértegetik, bántják, ez pedig nagyon fáj neki.
Az ügynök tehát három csapatot említett, de az egyiket máris kihúzhatjuk. Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere kijelentette, hogy nem tudja, hol játszatná Ribéryt, nincs szüksége még egy, a széleken bevethetõ emberre Ljungberg, Reyes, Rosicky, Hleb és Walcott mellett.
- Amíg futballozom, addig nem vonulok vissza a válogatottságtól - mondta a korábbi Manchester United-hálóõr. - Ideális esetben még két évet szeretnék játszani, de lehet, hogy ez már nem adatik meg nekem. Nem várok semmit, nem kapni akarok, hanem adni. Tanítani szeretném a fiatalokat, átadni nekik a tudásomat, tapasztalatomat.
Barthez lemaradt a Toulouse egyes mezérõl, noha beteg édesanyja miatt nagyon szívesen szerzõdött volna arra a környékre. Ennek ellenére nem kapkod, saját elmondása szerint csak olyan edzõvel akar dolgozni, aki 200 százalékig megbízik benne.
jol teszi h nem vonul vissza szetm jo kapus kedvelem õt!
Vikash Dhorasoo nem kíván többször a francia válogatottban játszani. A 32 esztendõs középpályás utoljára a világbajnokságon, a Dél-Korea elleni csoportmérkõzésen lépett pályára a "Kékek" színeiben csereként, most pedig - 18 válogatottsággal a háta mögött - búcsút int a címeres meznek.
- Ha arról kérdeznek, hogy vonz-e még a francia válogatott, hát azt felelem, nem - mondta a PSG középpályása. - Egyszerûen nem akarok többet a nemzeti csapatban játszani. Vége, ennyi...
Dhorasoo 1999-ben mutatkozott be a francia válogatottban, és Raymond Domenech "uralkodása" alatt rendszeresen meghívót kapott, de a világbajnokságon nem igazán rá épített a szövetségi kapitány.
32 éves?!?! nem néztem ki belõle, jó szívos játékos volt, kár h abbahagyja a válogattságot <#schmoll2>#schmoll2>
idény eleji forma ... 😄
ÉLÕ 20:45 Labdarúgás. Nantes-Lyon, francia bajnokság, 1. forduló (élõ)
Vasárnap:
ÉLÕ 17:45 Labdarúgás. Sedan-Marseille, francia bajnokság, 1. forduló (élõ)
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Forza Atletico! Go Gunners! Go Go Red Wings!
REAL MADRID
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
A hétszeres Tour de France-gyõztesnek, a tavaly visszavonult Lance Armstrongnak ismét sikerült magára haragítani gyakorlatilag egész Franciaországot. Egy díjátadón viccbõl leseggfejezte a francia futballválogatottat.
Teljsec cikk
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
http://www.youtube.com/watch?v=d5CYhNP8Fzs&search=zidane
Nemrég nyitottam egy Zidane topikot, de azt "nem nyitunk játékosoknak külön topikokat" címen be is zárták...<#rinya>#rinya> Viszont még ez elõtt csináltam oda egy bannert, amit ha gondoltok, berakhattok ide (ez csak egy ötlet, nem kötelezõ).
Én is Franciaországnak és Zizou-nak szurkoltam a VB-n, sajnálom, hogy "csak" másodikok lettek...
CHELSEA FOOTBALL CLUB
München ist ROT!!!
Nos, Zidane a Canal Plus csatorna mûsorában nem árulta el pontosan az elhangzottakat, de azt mondta, hogy nagyon durva szavakkal illette az Internazionale játékosa a lánytestvérét és édesanyját. A futball világától a dicstelenül végzõdõ finálé után elköszönö Zidane bocsánatot kért a nézõktõl - elsõsorban a gyerekektõl -, akik láttak az esetet, de nem bánja meg, amit tett
www.origo.hu
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
München ist ROT!!!
Nem adják le tvben a francia csapat hazaérkezését?
REAL MADRID
A legújabb verzió szerint Marco Materazzi (képünkön), az olasz labdarúgó-válogatott védõje a vasárnapi vb-döntõn Zinedine Zidane beteg édesanyját vette a szájára, és a francia karmester ezért fejelte õt mellkason.
A vasárnapi berlini finálé 110. percében Horacio Elizondo játékvezetõ felmutatta a piros lapot Zidane-nak, amiért durván belefejelt Materazzi mellkasába.
A brit The Sun címû lap szerint a Real középpályása azért veszítette el a fejét, mert az Inter bekkje leterroristázta õt, illetve leánytestvérét prostituáltnak nevezte. Az ügy kivizsgálása érdekében szájról olvasni tudó szakértõket is felkértek, hogy kiderítsék, mi váltotta ki Zidene-ból az agressziót.
A legújabb verzió szerint Materazzi a francia kapitány vasárnap kórházba szállított beteg édesanyját vette a szájára. "Mindannyian tudjuk, hogy anyád egy terrorista szajha. Menj a francba!" - mondta a védõ.
A tetovált futballista természetesen tagadja, hogy ilyesmire ragadtatta volna magát.
- Ez hazugság! Nem igaz, hogy ilyet mondtam. Azt sem tudom, mit jelent ez a szó - nyilatkozta Materazzi.
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
nesze
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
ReaL MaDRid x siempre
nezzetek meg😄 bocsi hamar volt😊
ilyen szar védekezõ csapat h nyerhet VB-t?
EB selejtezõkön elverjük õket mint a szart.a sok bundás úgyse lesz válogatott
REAL MADRID
Zidane <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
REAL MADRID