Francia bajnokság és válogatott |FFF|
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A világbajnokságon is szereplõ francia válogatott középpályás távozásáról a Lyonból már a nyáron is lehetett hallani, de végül maradt a francia együttesben. A huszonhat esztendõs játékos az elsõ három fordulóban gólt szerzett a bajnokságban, és klubja egyik legjobbja a BL mérkõzéseken is. Szerzõdése még négy évig köti a Lyonhoz.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Remélem jól megszopják a bundáskenyerek és még csak ki sem jutnak, az lesz ám a csodA!
München ist ROT!!!
amúgy nagyon jó meccs volt, olaszoknak msot nagyon nem megy... de errõl a szövetségi kapitány tehet sztem -.-
FRANCIAORSZÁG - OLASZORSZÁG 3-1 (2-1)
Párizs, vezette: Fandel
FRANCIAORSZÁG:
Coupet – Sagnol, Thuram, Gallas, Abidal – Ribery (Saha a 88.), Vieira, Makelele, Malouda – Govou (Wiltord a 75.), Henry.
Szövetségi kapitány: Raymond Domenech
OLASZORSZÁG:
Buffon – Zambrotta, Cannavaro, Barzagli, Grosso – Semioli (Di Michele az 54.), Gattuso, Pirlo, Perrotta – Cassano (F. Inzaghi a 73.), Gilardino (De Rossi a 87.).
Szövetségi kapitány: Roberto Donadoni.
Gólszerzõ: Govou (2., 55.), Henry (17.) ill. Gilardino (20.)
Sárga lap: Henry (37.) ill. Cannavaro (28.), Perrotta (44.), Gilardino (65.), Grosso (90.)
ennyit a bundásokról<#violent>#violent><#eplus2>#eplus2><#worship>#worship>
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
http://gaborszantai.co.uk/
mint az hbo-ért én ugytudoim
mindenesetre nagyon köcsög a upc...tesoméknál barcikán más kábel tv van,de náluk alapcsomagba benne van az ami itt a családiba
most jogsira kell a pénz
de majd éjfél elõtt megnézem a s2-n
A Chelsea középpályása a szabályok szerint, ha nem jelenik meg a nemzeti együttes edzõtáborában, akkor két mérkõzésre szóló eltiltást kaphat Angliában! Domenech közölte szándékát José Mourinhóval, a londoni klub menedzserével, aki érthetõ módon nem volt túlságosan boldog a kapitány elhatározása miatt.

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Lilian Thuram kihagyta a francia válogatott elsõ, világbajnokság utáni barátságos mérkõzését klubbeli kötelezettségei miatt, ám a 34 esztendõs védõ továbbra is Raymond Domenech szövetségi kapitány rendelkezésére kíván majd állni.
A nyáron az FC Barcelonához távozott játékosról egy ideig nem lehetett tudni, hogy esetleg kora miatt bejelenti-e visszavonulási szándékát, ami a válogatottbeli szerepléseket illeti. Thuram végül úgy döntött, hogy továbbra is szeretne hazája nemzeti együttesében játszani, miután tárgyalt a szövetségi kapitánnyal errõl.
"Olyan sok támogatást és bíztatást kaptam a drukkerektõl a VB befejezése után, hogy ebben a helyzetben egyszerûen nem vonulhatok vissza!" - nyilatkozta Thuram. "Afrikától New Yorkig, mindenhonnan arra kértek, hogy játszak tovább! Ott leszek szeptember 2-án a Grúzia elleni EB selejtezõn a keretben, ezt megígérem!"
A keret
Kapusok: Coupet, Landreau
Védõk: Abidal, Boumsong, Clerc, Gallas, Givet, Mexés, Sagnol
Középpályások: Diarra, Faubert, Malouda, Mavuba, Toulalan, Vieira, Ribéry
Csatárok: Henry, Saha, Trezeguet, Wiltord