789

Final Fantasy XIII, XIII-2, Lightning Returns

Várható megjelenés: 2013
  • DarkSector
    van egy kis problémám, bár lehet csak elsőre tónhet gondnak...a kérdésem az lenne, hogy miképpen lehet lenyomni Lighting testéből előtörő ellenséget?
    Vagy (Aeon illetve GF-et), gondolom ezek a karakterek megidézhető szörnyei, vagy mi.
    ez a 4. chapter-nél van.
  • Seth
    Jelölve vannak a játék térképén
  • mzoleeeex
    Valaki nem tudd esetleg 1 linket adni amin van egy szép térkép Gran Pulse-ról, és jelölve vannak a küldetések helyei?
  • red13
    Seth: fogalmam sincs, szerintem én eladtam a francba, de már nem tudom mi a neve. Ha ilyen cactuar doll vagy moogle akármi, akkor abból több is van a játékban.

G3gl: azoknak nem tudod fejleszteni, mivel azok varázslatban, gyógyításban jók. Persze később megnyílik és fejlesztheted, de értelmetlen.
  • G3gI
    ????????????????????????? valaki help!!!!!
  • DarkSector
    az zsír...akkor az ezekszerint a 2. lemez végefelé lehet.
  • G3gI
    1-2 emberem igyakartam irni
  • G3gI
    van 12 emberem akinel nincsen commander hogytudom kifejleszteni ??
  • Seth
    Ja én nem arra az Ochura gondoltam. Ez bármikor leverhető,egy olyan részen van,ahova csak chocoboval lehet feljutni. Juteszembe itt van egy nagyobb bárányka ,akiből Vanille kitép egy marék gyapjút. Nem is drágán lehet eladni, xp-t sem ad upgrade-nél, szóval mihez kellhet vajon?
  • red13
    Ochu azért kell, mert dobja a CP duplázót. És így mindjárt könnyebb lenne a fejlesztés. Meg én a mission 55-ös Ochu-ra gondolok, de lehet te is.
  • Hoz_Hun
    Egy gyors kérdés. Tegnap lett meg a game (hozzá adták az új XBoxhoz). Neki is fogok állni, eddig az első 5 percet láttam belőle, pont ez első mentésig nyomtam. A Final Fantasy X és X-2-vel játszottam a sorozatból, azok bejöttek, főleg Rikku. Ez XIII most mennyire hasonlít rá? Gondolom kompletten új történet. Jónak találjátok? Az első videó olyan hááát... nem láttam belőle semmit úgy kapkodták a kamerát. Meg elég zavaró az a kis repkedő csibe a "vicces" néger fejében. Na mindegy majd kialakul... remélem.
  • Seth
    Ochu is csak 12k-t ad, összefarmolod hamarabb minthogy legyőzöd.Nekem nem is sikerült. Azok a kis dögök,amik körülveszik roppant szemetek és erősek is.Persze ha már olyan 1 perc alatt lezavarod a meccset akkor tekimehetsz :)
    Resonance of Fate tegnap este próbáltam. Nem tudom, nem fog szerintem sokáig lekötni.
  • red13
    Ez a genya ochu kegyetlenül felidegesített. Most pont ott tartok, hogy szart sem esik jó csinálni. 60 ezres CP pontokat kell összegyűjteni, ehhez képest a legjobb harc is ad 6600 pontot. Na meg unalmas az egész. Lassan jön a Resonance of Fate, ha addig nem fejezem be ezt a játékot,hagyom is a fenébe.
  • Seth
    Olyan 23-25 óra átlag,amíg eljutsz odáig.Aztán onnan még1x ennyi míg a végére
  • DarkSector
    thx kurvajó mert még csak a 3.ná vagyok.
  • red13
    11
  • DarkSector
    valaki ha még nem fáradt el a keze legépelné, hogy ez a grand pulse meik chapterben leledzik????
  • red13
    Plusz az, hogy kinyírd a 55-ös mission szörnyét. Kicsit kemény, nekem még nem sikerült. :D
  • Caine
    Kicsit nyomztam:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A growth egg duplázza meg a CP-t (neat!!!) és a 14-es mission (Gran Pulse) kell hozzá és az, hogy befejezd a 11-es fejezetet (letold a bosst).

• Caine
    Olyat meg hol lehet találni/csinálni?
  • Caine
    A léghajón vagy?
    Az után még lesz egy hosszú rész a bárkán, de már nincs messze :)
  • red13
    Van az a rész, ahol Behemot king és egy farkas harcol egymással. Velük jó lehet fejleszteni. Főleg ha CP duplázót raksz a karakteredre. Bár azt igen nehéz szerezni, én még nem tudtam. :P
  • fanatifo
    én még gran puls előtti főgórénál vagyok basszus az a gigatámadása nagyon geci amikor már csak a fejét kell támadni.....de hamarosan énis a gran pulson leszek
  • Caine
    Hú srácok, a Gran Pulse nagyon durva.
    Most találtam egy helyet, ahol van 3-4 csapat "pingvin" rajtuk fenem a képességeimet.
  • DarkSector
    jah értem oksa...:)
  • Seth
    Ahhoz tehetség kéne
  • DarkSector
    thx a Gran Pulse-hoz ha elértem akkor lényegében a mechanikus részére lennék kiváncsi, vagyis hogy meik menüpont alatt és hogyan.
    vagyis hogy xy menüpont alatt nyomj b-t, vagy ez egy külön új menüpont lesz, és nem tudom majd eltéveszteni?

amúgy chapter 3-ban vagyok még. :)
  • Seth
    Majd Gran Pulse-on lehet csapatot választani,addíg azzal kell beérned,akit a gép választ vagy éppen a sztori megkíván.
    A kettes kérdésedre szintén ez a válasz, akkor már bárkit irányíthatsz,ha a csapatkiosztást te határozod meg
  • DarkSector
    2 kérdés:

1. hogy lehet csapattagokat választani?
    2. hogy lehet megoldani hogy ne a kiscsaj legyen a commander akit irányítasz?
    mert én a négerrel is mennék kicsit.
  • Seth
    Az utolsó boss előtti terembe kerülsz. Ott van teleport ami Gran Pulse-ra visz a Base Camp helyszínre. A Cocoon-os helyszínekre nem lehet visszatérni sajna, bár igazából úgysem lenne értelme.
  • Caine
    Köszi.

Miután végigjátszottad hova rak vissza?
    Gran Pulsera? Vagy vissza lehet menni mindegyik régi helyszínre?
  • Caine
    Nekem Light, Fang, Snow. De használom a Light, Fang, Hope felállást is.
    Hopenak az a gyengéje hogy nagyon gyenge (nagyon hamar agyonütik), viszont elég jó ravager és e mellé még synergyst is.
    Snow viszont iradtaln brutál commandó (ahogyan Fang is), nagyon jó Sentinel és ok ravager.
    Tehát ha közepes/gyenge ellenfelek vannak inkább Snowt viszem, mert nagyon hamar leradráljuk őket.
    Ha viszont taktikázni kell, akkor jobb Hope.

Eleinte nagyon lebecsültem a Sentineleket, de a Bahamutos csatánál azért nagyon kijön, milyen eszméletlen hasznosak tudnak lenni.
  • wordsworth
    Nem igaz mindenki light, hope, fang triót használja? :DDDD

Esetleg light, snow, vanille? :D Vélemény?
  • Seth
    Igen,mindegyiket újra lehet csinálni, csak újra oda kell menni a kőhöz, felajánlja majd
  • Caine
    A Gran Pulse-on a Cie'th Stone küldiket újra lehet csinálni?
    Ugye van egy ehhez tartozó küldi és nem mindegy, hogy elsőre kell öt csillagot összehozni, vagy ráérek ezzek szöszölni később is.
  • fanatifo
    jah én lighting fang hope triónak adok esélyt:)))))
  • fanatifo
    Nah énis pont ott tartok ahol az előttem hozzászóló...A bossfightnál tartok de 2x megfingatott végre egy olyan harc amiben van kihívás...
    Visszavonom a játékról alkotott véleményemet szvsz a történet és a harcok és nem beszélve a grafról nagyon jó lett és élvezetes!Harcrendszer sztem az egyik legjobb eddig!Várom a további kalandokat és a 3ik disket:))

Jah most tartok ugy 19 óránál
  • wordsworth
    egyenlőre még a börtön hajón vagyok :) utánna asszem még egy fejezet és pulse.

Amint visszaolvastam te light fang hope pt-t tolod?

Nekem fang nem szimpatikus, hope helyett meg inkább egy csinos lánykát bámulok ha lehet :D
  • Seth
    Nem, bárkit beválaszthatsz,nem lesz többet meghatározott csapat( kivéve az eidolon harcokat persze,asszem neked még 2 hátravan akkor)
  • wordsworth
    Kérdésem lenne :)

Lassan kijutok Pulse-ra utánna már fixen 3 karakter fog tovább menni? Vagy még szétválnak párszor? Mert lightning, snow, vanille kombóval szivesen tolnám :D