A BitTorrenttel szövetkezik a Warner
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
magyarországon jogilag legális saját használatra letölteni bármilyen médiát... nézzetek utána! akkor meg minek fizetni? ne hagyjátok magatokat átverni!a média gyakran ferdíti a jogi helyzetet... amúgy még ha fietni kéne, télleg le kéne vonni a borító+lemez+tok+szállítás+egyéb árát...
Sziasztok van egy kis problémám Azureus progival le akkarok tölteni a www.demonoid.com rol van már felhasználo nevem is be álitom és nem tom az url mit irjak valaki leirná ? Köszönöm
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Hát ez már undorító, objektíven kevesebb költségük van és nemhogy csökkentenék az árat hanem röhögve lehúzzák az embereket.
Ez max arra lesz jó nekik h lobogtassák h lám-lám nem jó a legális letöltés senki sem használja. Mert hülye leszek letölteni torrenten ha ugyannyiért megvehetem a dvd-t.
Ez max arra lesz jó nekik h lobogtassák h lám-lám nem jó a legális letöltés senki sem használja. Mert hülye leszek letölteni torrenten ha ugyannyiért megvehetem a dvd-t.
Ezek a filmek csak az adott számítógépen lesznek megnézhetõek, tehát semmi értelme.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!
Kérdés:
Most amit itt ök pénzért adnak az egy rendes dvd nem? Szal ugyanugy letöltöm a bittorent-warner site-rol a dvd-t csak pénzért??? Mert akkor ugyanott vagyunk...
Igy csak hamarabb kifognak jönni a jo minöségü dvd-k , amiket szintén további fájlmegosztokon (torrent, dc) ingyen kinálnak tovább. Most akkor ez kinek is jo?
Most amit itt ök pénzért adnak az egy rendes dvd nem? Szal ugyanugy letöltöm a bittorent-warner site-rol a dvd-t csak pénzért??? Mert akkor ugyanott vagyunk...
Igy csak hamarabb kifognak jönni a jo minöségü dvd-k , amiket szintén további fájlmegosztokon (torrent, dc) ingyen kinálnak tovább. Most akkor ez kinek is jo?
Abban biztos lehetsz, hogy alá fognak fûteni egy pár GBit/s-es szerverrel, de az sem biztos, hogy elég lesz, tehát a felhasználók plusz sebessége, csak hab a tortán.
DVDRip-et, meg DVDScr-t szabad leszedni, azoknak általában DVD (jó) minõségük van.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Hat, ha meg fizetnek is erte, hogy letolthessem, vissza nem seedelnek egy bitet sem. Pedig szerintem erre megy ki a jatek...
http, ftp alapu letoltes szerintem korrektebb lenne.
http, ftp alapu letoltes szerintem korrektebb lenne.
Legális torrent ... végülis csak páréves az ötlet. Ideje volt.
Mindamellett elgondolkodhatnának, hogy árban tizede se lehet az így értésekített terméknek, mint a hardcopy, mivel: se fizikai termék, se selejt, se szállítás, se nyomda/borító, se rengeteg feleslegesen kiadott lemez (elnemkeltek), ...
A formátumról nem esett szó, szóval DVD ISO-t adnak, vagy valami lekódolt DRM meg anyámkínja valamit
Továbbá, ha megveszek tõlük valamit DVD minõségben, akkor következõnek a HDTV minõséghez fizethetem ki újra a teljes díjat???
Mindamellett elgondolkodhatnának, hogy árban tizede se lehet az így értésekített terméknek, mint a hardcopy, mivel: se fizikai termék, se selejt, se szállítás, se nyomda/borító, se rengeteg feleslegesen kiadott lemez (elnemkeltek), ...
A formátumról nem esett szó, szóval DVD ISO-t adnak, vagy valami lekódolt DRM meg anyámkínja valamit
Továbbá, ha megveszek tõlük valamit DVD minõségben, akkor következõnek a HDTV minõséghez fizethetem ki újra a teljes díjat???
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Láttam már sok avi filmet de nem voltak gagyik, sõt elég jó kép és hang minõségük volt, illetve
van.Persz néha vannak gagyik is de azokat nem nézem meg. A DVDRip már elég jó.<#vigyor5>#vigyor5>
van.Persz néha vannak gagyik is de azokat nem nézem meg. A DVDRip már elég jó.<#vigyor5>#vigyor5>
Én ezt a multkor is irtam ennek az egésznek aza háttere hogy a multik a Bittorrentre rátegyék a kezüket.Minden zaklatás és boszorkány üldözés mögött ök vannak.Nem merem leirni csak célozni rá hogy a legnagyobb torrent servereket a filmes multik üzemeltetik.Mivel ha felraknak egy filmet oda gagyi minöségben avi verzióban akkor ha tetszik az alkotás akkor ugy is elfogsz menni a moziba vagy megveszed gyári dvd-n.
raadasul ennyi penzert meg a feltolteseket is vallaljak at az userek helyettuk...
Kiváncsi vagyok, hogy ezt technikailag hogyan fogják kivitelezni.
fura, hogy nem gondolkodnak ennyire elõre. csináltak volna egy kizárólagos szerzõdést a technológia atyjával és övék a piac.
Ez így nem jó. DVD áráért csak a filmet? Szerintem ha 2-5 dollárt kérnének egy filmért, az korrekt lenne, de így túl sok.
ez igaz, de az ötlet akkor is jó, ahelyett hogy mindenféle idióta nagykiadók perelik be a fel- és letöltõket. Ezt már jóval korábban meg kellett volna csinálniuk szvsz.
itthon ennek ellenére sem fog senki fizetni azért, ami ingyenes (na jó, nem olyan sokan - mert ugye csak a szánk nagy, ha olcsó lenne😊, de ez a jövõ, meg kell lépni és minél hamarabb lép valaki a piacra (ld. zene), annál nagyobb szeletet hasíthat ki.