513
-
REAL_CIÁN #273 Valahogy úgy kell elképezelni, hogy a 7 SPU-ból 1 vagy 2 csak a fizikát számolja ha kell, így felfogható fizikai chipnek is. -
#272 Szoftveres megoldas miota fizikai gyorsitas ? -
IGAZIWILLIAMS #271 Az Aegia szoftveres megoldását optimalizálták a cellre,de állítólag a Havok új fizikai engine-je is tudja ugyanazt... -
#270 nincs benne -
BiroAndras #269 "A ps3-ban alapból benne lesz a FIZIKAI GYORSÍTÓ CHIP"
Erről eddig nem hallottam. Ha igaz, akkor mi a francot fog számolni a cell? Szegénynek nem marad szinte semmi feladat. szerintem inkább a cell fogja számolni a fizikát. -
BiroAndras #268 "Mikor játszol hagyományos TV-n 640*480-ban?"
Ha NTSC jelet ad ki a konzol. A PAL szabvány meg 720x576. Persze vízszintes felbontás analóg jelnél nincs.
"Jellemzően 320*240 v valami hasonló felbontásban sugározzák pl a TV adást is"
Hát nem. Ez a VHS felbontása, ami fele a TV adásénak. De normális országokan van már HD (1920x1080) adás is. -
BiroAndras #267 "Ki az aki az XBoxot konzolnak nevezi?"
Az értelmes emberek.
"Sima pc eszközökből rakják össze!!"
Az a régi XBox volt. A 360 már egyedi fejelsztés (3 magos Power proci). -
BiroAndras #266 "Akkor sírna a szája igazán, ha tudná, hogy mennyi a jobb konzol játékok eladási mutatói. :) 5-10x annyit lehet keresni konzolos fejlesztéssel, mint pécéssel."
Ne aggódj, a kiadók keresnek többet, nem a fejlesztők.
Egyébként elég jól keresek így is. Ráadásul fogunk nextgen konzolra is fejleszteni. -
BiroAndras #265 "Biró úr:mellékesen,huzogattad az egeredet míg a teljesítmény abalakot nézed?"
Mi a francnak húzogatnám? Játék közben nem kell frissítgetni a többi ablakot.
"Majd amikor PS3-ra kijöbbek az első br-es játékok, akkor meg sírhat a szád!"
Nem attól lesz jó egy játék, hogy BR-re jön ki. -
BiroAndras #264 "Aha tényleg csak a videovezérlő 30.000 Ft, míg a 3 éves ps2 35.000Ft de akkor már sokat mondtam."
A kettő nem egy kategória. 3 éves csúcs GPU-t kapsz 10K-ért is. -
#263 Nah, megint ez a pc vs konzol. Nem unjátok még? Sok gyökér... -
BiroAndras #262 "Én is tudok olyat írni, amiben van HDR és vígan elmegy X700-on. Igaz, van mellette maximum olyan 40 object a képernyőn de kit érdekel."
Fullos játék, te nagyon lökött. Sok száz ojjektum látszik egyszerre (meg nagy textúrák, meg árnyék, meg fizika, meg minden ami kell). -
dez #261 Őskövület? Az szép. Kár, hogy sok mai fiatal szellemi frissességben egy 90 éves szintjén van (és ezzel egy időben egy 7 évesén is). -
dez #260 Én viszont nem értem, a két dolognak mi köze egymáshoz. -
#259 "az a kínos, hogy az atari 2600 telejesítményét tudod ma kicsikarni a pc+winfos párosból "
Te őskövület, mielőtt ilyen nagy baromságot írsz gondolkozzál már egy kicsit... bár tudom az óriási kérés számodra..
Bele kell törődni, hogy a technika óriásit fejlődött 25 év alatt és nem kell isteníteni a szar/ fos elavult kökorszaki gépeket... -
#258 most már értem, miért jöttök azzal a szánalmas szöveggel, hogy a MS minden ötletett lopott vagy átvett.. -
dez #257 Jaja. Én kb. 25 éve raktam össze egy ilyen faltenisz+stb. gépet, Rádiótechnikás kapcsrajz alapján kézzel rajzolt és otthon maratott nyákon. A fő chipet kinti cég gyártotta, alig lehetett itthon beszerezni. Szal a Videoton csak egyszerűen csinált egy saját változatot. Csak a tények kedvéért.
Viszont később létezett egy olyan, hogy Videoton Computer. -
#256 Na ki is a pénzéhes? Xbox360 3-400 dollár, PS3 5-600 dollár...
amugy halál a konzolokra! -
Mike65 #255 ilyenkor nagyon kimondom hogy mit is gondolok! :D azóta utántöltöttem szal vigyázz dzsoni! -
Mike65 #254 ittam ma már kicsit :D -
#253 Hihi.
Büntetőpontok
Dátum: 2006.05.09. 22:12 Adta: Mortimer
"te nyomorék vagy geci!"
-
Mike65 #252 ne védjed már a pc-t ennyire, te nagyon hülye érvekkel jössz, pcm, nekem is van, nem használom játékra egyáltalán, mert nem fogok rá annyit költeni, de jó mindenre, játékon kívül, konzol játékra való, én is régen pcn nyomtam, és azt mondtam elég, nem fogo annyit rá költeni, de ti ezt nem értitek meg mert nem láttatok, még konzolt, kit érdekelnek a felbontások? hiszen jólnéz ki a tv-n, hd,tvt meg lehet kapni 2 kilóért is, ugyanolyan szép, fps-t lehet simán nyomni joy-al, régen én sem hittem el hogy jó lehet játszani így de meg lehet simán tanulni, ismerek olyat aki joy-al lealázna téged, egérrel! a pc nem játékra való, nagyon nem, de sokmindenre jó, és akinek van konzolja annak általában van pc-je is, csak egyszerűen nem azon játszik, a herdverről meg annyit hogy nem fejlesztik, de ki is állja a helyét legalább 4 évig, ami a pc-nél nem mondható el, szóval elég hülyeségekkel érvelsz de mindegy... -
Yv@n #251 MGS odatesz, mint mindíg, de az inkább Kojima papa érdeme, illetve társaié. És már ps2-n is hozni tudta azt a szintet, amitől az embernek megnedvesedett az alsóneműje. -
#250 FF XIII Teaser -
KISSMYPS3 #249 A ps3-ban alapból benne lesz a FIZIKAI GYORSÍTÓ CHIP, ami a grafikus chipről(RSX) veszi le a terhet, az RSX 1,8 terraflopsos teljesítménnyel rendelkezik! -
klastrom #248 Hát ez az.A Gétsz is úgy adta ki az exbox360-at hogy örül ha fél évig nem lesz rá hekk.Hát ez majdnem be is jött neki... -
klastrom #247 Mi vagy te öreg ASVA alkalmazott hogy ilyen nagy az önbizalmad?
Max 1 év és nyekk a vasnak... -
KISSMYPS3 #246 majd egy év múlva jön az usb-s olcsó blu-ray író
ahogy a dvd íróval volt, mindent fel lehet törni
televan, amiket írtál ugyanazok hangzanak el minden új meghajtó, másolásvédelem megjelenésekor (nem lehet majd feltörni)
és mégis mindig feltöri valaki. -
klastrom #245 Assegond rátoljuk Ftp-n a Hdd-re oszt annyi... -
#244 Mindent fel lehet törni, a gond az író hiánya lesz... -
Televan #243 Foly...
warez kedvelő egyének számára.
A Blue Ray Disket nem lehet majd feltörni a másolásvédelmét. Nem lesz modchip és nem lesz olcsó kalóz játéklemez.
Üdv.. -
Televan #242 Kiváncsi leszek majd a játékok árára is.
Már most is a pc és a ps2 árai között 3-4 ezer forintos külömbség van.Mennyi lesz a ps3 játékára.
Mert ugye a cég azon akarja a kiesett veszteséget behozni.Magyarországon mikor fog megjelenni?
Vagy mi egy darabig nézünk mint tévémaci a moziba.
Ja és még egy pár szó a warez kedve -
#241 Amugy en sem hiszem, hogy nem renderelt videorol lenne szo.
Akkor nem cutsceneket mutattak volna szerintem.
Raadasul nem lattam az eddig osszes PS3 ingame bemutatonal tapasztalhato mozgas kozben megfigyelheto szakaszossagot.
Pl az Assasin's Creed-nel a ruhak es egyeb gyors mozgasu targyaknal lathatoan erezheto, mint ha a framerate nem lenne legalabb 25 FPS.
Es ez az osszes techdemoban megfigyelheto volt.
Itt egesz mas erdekes modon.
Szerintem egy pre-rendert lattunk, bar azt allitjak, hogy nem az.
Igaz sehol sem mondja erdekes modon Kojima ki, hogy ez egy realtime cucc.
Csak homalyos celozgatasok hangzottak el. -
#240 Te még elhiszed a trailerekben látottakat? Én bármilyen gépen bármilyen trailerből nagyon keveset láttam ami igaz is volt. Mindíg renderelnek egy szépet 3dsmax-ban, aztán köze sincs hozzá a kész játéknak (negatív értelemben), van pár ami igaz de ritka, főleg akkor nemhiszek semmit, ha a bunkó sunyi sony-hoz köze van, mert ők úgy hazudnak mint a vízfolyás... -
#239 Ki tudja, lehet hamarabb a tobbmagos CPU-k es a Physix elterjedese miatt.
Erdekes megnezni ehhez kapcsolodoan a fizikai modellezes gyorsitasat.
http://pcweb.mycom.co.jp/articles/2005/09/13/cedec/images/027.wmv -
#238 MGS4 dettó!
Behalás a köbön.
Persze előbb utóbb (kb 2-3 év múlva) a PC is tud ilyet, de addig is... -
Vucli #237 pc-re kiadott MS gamepad* -
Vucli #236 "A vezeték nélküli kapcsolatra épülő vezérlő ugyanis pontosan leköveti a kézmozdulatokat, így a Sony szerint sok esetben mellőzhetjük a gombok használatát. Hasonló megoldást mutatott be a Nintendo is Wii konzoljához, amely ott a készülék csúcspontjaként jelent meg"
A két irányítónak köze nincs egymáshoz, legalábbis a videók alapján. A ps 3 "mozgáskövetése" egy 1999 ben pc re kiadott MS technológiájának másolata
Kissé diletáns ez a cikk, mint általába az sg konzol cikkei -
Dömper Ármánd #235 Engem meggyőztél! Napok óta nem birok aludni, mert nem tudom, hogy hogyan védem meg a PC-met holmi partizán felmosóvizektől. :)
Egyébként azt elárulhatnád, hogy hogyan jött ki az, hogy a "csillivilli vinfos", az erőforrások negyedét viszi el?
-
klastrom #234 Nem lesz a joyba rezgő ? Akkor ez egy nagy fos...