PlayStation 3 bemutató az E3-on
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gamertag: kenobita
Fullos játék, te nagyon lökött. Sok száz ojjektum látszik egyszerre (meg nagy textúrák, meg árnyék, meg fizika, meg minden ami kell).
Te õskövület, mielõtt ilyen nagy baromságot írsz gondolkozzál már egy kicsit... bár tudom az óriási kérés számodra..
Bele kell törõdni, hogy a technika óriásit fejlõdött 25 év alatt és nem kell isteníteni a szar/ fos elavult kökorszaki gépeket...<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#eplus2>#eplus2><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
Viszont késõbb létezett egy olyan, hogy Videoton Computer.
amugy halál a konzolokra!<#eplus2>#eplus2><#vigyor1>#vigyor1>
Büntetõpontok
Dátum: 2006.05.09. 22:12 Adta: Mortimer
"te nyomorék vagy geci!"
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Max 1 év és nyekk a vasnak...
ahogy a dvd íróval volt, mindent fel lehet törni
televan, amiket írtál ugyanazok hangzanak el minden új meghajtó, másolásvédelem megjelenésekor (nem lehet majd feltörni)
és mégis mindig feltöri valaki.<#mf1>#mf1>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
warez kedvelõ egyének számára.
A Blue Ray Disket nem lehet majd feltörni a másolásvédelmét. Nem lesz modchip és nem lesz olcsó kalóz játéklemez.
Üdv..
Már most is a pc és a ps2 árai között 3-4 ezer forintos külömbség van.Mennyi lesz a ps3 játékára.
Mert ugye a cég azon akarja a kiesett veszteséget behozni.Magyarországon mikor fog megjelenni?
Vagy mi egy darabig nézünk mint tévémaci a moziba.
Ja és még egy pár szó a warez kedve
Akkor nem cutsceneket mutattak volna szerintem.
Raadasul nem lattam az eddig osszes PS3 ingame bemutatonal tapasztalhato mozgas kozben megfigyelheto szakaszossagot.
Pl az Assasin's Creed-nel a ruhak es egyeb gyors mozgasu targyaknal lathatoan erezheto, mint ha a framerate nem lenne legalabb 25 FPS.
Es ez az osszes techdemoban megfigyelheto volt.
Itt egesz mas erdekes modon.
Szerintem egy pre-rendert lattunk, bar azt allitjak, hogy nem az.
Igaz sehol sem mondja erdekes modon Kojima ki, hogy ez egy realtime cucc.
Csak homalyos celozgatasok hangzottak el.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Erdekes megnezni ehhez kapcsolodoan a fizikai modellezes gyorsitasat.
http://pcweb.mycom.co.jp/articles/2005/09/13/cedec/images/027.wmv
Behalás a köbön.
Persze elõbb utóbb (kb 2-3 év múlva) a PC is tud ilyet, de addig is...
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A két irányítónak köze nincs egymáshoz, legalábbis a videók alapján. A ps 3 "mozgáskövetése" egy 1999 ben pc re kiadott MS technológiájának másolata
Kissé diletáns ez a cikk, mint általába az sg konzol cikkei
Egyébként azt elárulhatnád, hogy hogyan jött ki az, hogy a "csillivilli vinfos", az erõforrások negyedét viszi el?
Szoval megint igazmondasbol egyesre vizsgazott a Sunyi :P
"A korábbi Dualshock vezérlõknél megszokott rezgõmotor viszont a rendszerrel való összeférhetetlenség miatt ezentúl nem lesz része a kontrollernek. "
Gihihi.
Rendszerrel valo osszeferhetetlenseg ?
Nem inkabb a Sony ellen benyujtott kereslet van emogott ?
Mármint konzolon Linux alatt natívan.
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
Persze ha lesz rá Linux akkor az adott disztribhez kiadott játékok még futhatnak rajta, bár a linux alatt egy játékot natívan beizzítani érdekes móka lehet.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
Az ajkaimat még most sem tudom összezárni!:0
Amelyik platformon EZ, vagy ilyen az elkövetkezõ 1 évben nem lesz az nevetség trágyává fog válni. Sorry Nintendó, ez van!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Majd lesz emu akkor játszok vele, mondjuk amennyi idõm mostanában van az nem lesz hosszú játékidõ..
És igen meg van a feelingje, de tudok multizni konzol nélkül is....
És nem csak azért kell hdtv-t venni, de ha ki akarja rendesen használni és tényleg el akarja mondani jobb vagyok mint pc akkor kelleni fog az a tv.... ( a 400 E lehet picit kevés lesz )
a régi nyugodtan megmradhatott volna, mert az illett az új koznozlhoz, dessingben modenségben stílusban stb
aki meg azt mondja hogy szar bumeráng volt stb... az az ember TUDATOSAN HAZUDIK VAGY ROSSZ AZ ÍZLÉSE
vagy mind2
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
A Sony kezdi elfelejteni, hogy miért lett a PS annak idején a legelterjedtebb. Mert a legjobban warezolható volt.
És azért 1-2 eredeti is mindenkinek beesett.
Ha ennek alaposan keresztberakik akkor magát szopassa, lásd Minidisc vs. MP3lejáccó.
nekem van egy komoly sony hdtvm 83cm-es frankó házimozival, szal aki elszánja magát egy ilyen tv re az má nehogymá csak azért vegyen konzolt, mert az hülye!
nekem van komoly gépem és most még jelenleg
hogy fejlesztem-e továbbra is? hát nem tudom
van rá pénzem, de lehet nem szánok rá, nem tudom
de x360-at és ps3-at vagy egyiket mindenképpen veszek, No nem azért mert jobbnak tartom a pc nél bármilyen szempontból, hanem azért mert rendkívül jó játékok, játékok lesznek-vannak rajtuk!
most nem sorolom, hiszen mindenki tudja...
nah meg imádok a haverral-haverokkal együtt játszani konzolokon.... (aki szokott az tudja mért!!!!)
meg van a konzolnak egyfjata filingje, itt szintén akinek van és érzi az tudja
hát szóval ennyi
JAH ÉS AKI VESZ EGY X360-AT VAGY EGY PS3-AT VAGY ISTEN SEGÍTSE MEG ÉS MIND2-T AZ BIZTOSAN NEM FOG ROSSZUL JÁRNI! HÁT MOST, NEM????
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Mindkét oldalnak ugyanaz az elõnye és a hátránya.
Konzol ( mindegy milyen ):
fix hardver = egyszeri vásárlás = egyszeri befektetés.
pc = többször kell vásárolni = sokszoros befektetés.
DE ! pc -> folyamatosan fejlõdik, eddig még minden konzolnál ua. történt, megjelent picit jobb volt mint egy aktuális pc, eltelt fél egy év pc utolérte és 1,5-2 év után lelépte mert nincs fejlesztve a hardver. A játékok viszont fejlõdtek.
Csak egy példa: NFS:Most Wanted. Játszottam PS2-n és PC-n is, a ps2 sehol nincs a mostani pcmhez ami már most 1,5 éves. A ps2-es verziót erõsen butítani kellett pc-hez képest, nem is beszélve a kisebb felbontásrol stb...
Viszont a szebb játék folyamatosan többe is került.
Ezenfelül gördülékenyeb volt pc-n mint ps2-n.
Aki meg azt mondja hogy megvette a csúcs vga-t és még mindíg szar, valamit nagyon elbaszott....
És ezzel el is jutottam a másik mondandómhoz, hogy a konzol "hülyebiztos" beteszem a lemezt nyomom a gombot és játszok, ergo nem kell hozzá érteni, viszont pc-hez igenis kell, hiába állítják hogy nem kell hozzá érteni. A pc-hez mindig is kellett, kell és kelleni fog a hozzáértés másképp nem megy ( (a windowsban nyomkodom az ikonokat || megtudom venni x vga-t és bettenni) != hozzáértés )
Értõ kezekben érdekes nincsenek olyan hibái a pc-nek amiket itt egyesek leírnak...
És még egy ( tudom ez már +1):
Ps3-ig grafikailag a pc már 800*600-ban vezetett a konzolokhoz képest lévén pal vagy ntsc szabványt használtak... És a pc-n már akkor játszhattam 1024*768 és a felett amikor a konzolosok csak álmodozhattak.
A ps3 már tud jobb felbontást, oké remélem vettetek hozzá tv-t is, mert anélkül még most se vagy jobb... Tv-böl is hogy megüsd egy pc grafikai minõségét minimum ott kezdünk hogy tudnia kéne 1080p-t! fizikailag... Amit a legtöbb mostani "HD READY" tv nemtud.... És ha már vettetek ha csak nem tartoztok ahoz az elenyészõ százalékhoz aki volt olyan szerencsés hogy a megfelelõ tartalom védelmi chipek is ott figyelnek a készülékében, az kitörölheti a PS3 blu-ray meghajtójával meg a TV-jével a s***ét.... Ugyanis ahoz, hogy a megjelenõ HD tartalmakat tényleg HD felbontásban nézhesse vehet új tv-t.... ( ez PC-nél ugyanígy igaz, új vga új monitor... )
És mire a ps3-at teljesen ki foglya tudni használni bárki is megint ott fogunk tartani hogy a pc már fejlettebb...(igen a vas most is többe került)
Viszont tételezzük fel az esetet hogy mindkét oldal eredetiban veszi a játékokat, általában a konzolos játékok 15-25%-al drágábbak mint ugyanaz pc-re. Ami esetünkben olyan 30-35 db játék környékén kiegyenlíti a kettõ költségét és onnantol pc "olcsóbb" vagy fejlettebb.
És csak még 1 azokban a játékokban ahol fontos a gyors és pontos irányítás, ott a konzolok a jelenlegi beviteli eszközeikkel esélytelenek.
PL: stratégiai játékok, FPS...
És a PC-t nem csak játékra lehet használni, az ide irogató konzolos társaság ( szvsz ) több mint fele másolt játékkal nyomul a konzolján és azzal is fog ... ( amihez persze kellett egy pc )
Így elsõre ennyi aztán majd jön a többi, meg úgyis lesz vita bõven..
Jellemzõen 320*240 v valami hasonló felbontásban sugározzák pl a TV adást is, a sima TV-d jó esetben a szabvány DVD-felbontást képes megjeleníteni.