403
-
másik topik, Konami kigészítők, tegnap du. meg lett válaszolva párszor ... -
ez ps2 game, ez a pc-s változat: Pro Evoloution Soccer 6 (c) Konami *CLONEDVD* PROCYON 67x50 MB -
zs0ltee17 #121 Sziasztok! Nekem is egy olyan problémám akadt mint sztem a másoknak is! Azzal van a baja hogy érzékeli a mountolást... és hibát ír ki!
Már próbáltam DT4 Securom 7.26-al, Safadisc Hider 4-el, akkor azzal a progival is amit a képfájlban volt! Mi lehet a megoldás a problémámra? Elöre is köszi a segítséget! -
Még nem voltak képek belinkelve, ezért itt egypár:
-
-
-
-
Pro.Evolution.Soccer.6.PS2DVD.PAL-NJOY
Biztos hogy ez kóser? ME nincs benne csak angol nyelv , nem lehet mást választani, nagyon úgy látom hogy ez a francia csak angolra fordítva.NEM?
-
na megint lehalt a lobby. kb 200 játékos volt összesen... -
na végre sikerült!
már játszok is vele :) -
de jó h nem indul el :( -
A controllerst ti be tudjátokúhgy állítani, ha dugsz be 1 gamebadot pluszba, hogy ne mindketten az 1es controllerst irányítsátok? -
Gabe18 #114 Először reglsztrálni kell.Mert a regisztrációnál neked kell megadni a jelszót amit a szerverre lépéskor meg kell adnod.
Szoval regisztráláskor figyelj mit irsz be. -
sagjoz #113 Mi szükséges az elindításához és hogyan kell??? -
Nah ezt a játékot megnézem magamnak. A fifát rühellem olyan szar idegesitő az irányitása. Kiváncsi vagyok ennek milyen... -
zoral1000 #111 kérdés:előbb kell regelni a pesrankingon vagy lehet a játékból belépni a szerverre? -
sagjoz #110 Indítsnál miért ír ki hibát???
Megoldások? -
Gabe18 #109 Hát mivel már leirtam,igy nem tudom mellözni...
De mondjuk aki ezen az SG fórumon kiigazodik hogy hol mit szabad,annak külön gratulálok. -
Ne haragudj, de ez nem warez topik a kódot mellőzni sziveskedjék!! -
Gabe18 #107 Hát mondjuk a dobozából...
De ha nincs doboza akkor a letöltött file-ok között kell keresni valami info file-t amiben le van irva.
De ha ott sincs,akkor ott körülnézni ahonnan töltötted...
De ha ott se,akkor körülnézni a fórumokban...
A6V9-D5HX-PT62-H4PF-WA45
vagy
J52F-CN5H-7366-CPXN-YHU7
-
sagjoz #106 Az normális hogy serial-t kér telepítésnél? Jó tudom! De honnan tudok hozzá szerezni?
előre is köszönöm a segítséget! -
Hát, te se sok ilyet csinálhattál. Megnyitod a rar filet, kicsomagolod, ott a képfile. -
Én ps2 re szedem. nem tudna vki segíteni abban hogy kell a fájlokból játékot csinálni? Fogalmam sincs és nem merek vele szórakozni,hogy el ne rontsam!....hja dvd decrypter az van itthon! -
Gabe18 #103 Most a multi részből is kivág azonnal (délután még beengedett),ugyhogy lehet valami központi probléma van ami kihat a regisztrációra is. -
reklamálj, mást nem lehet nagyon csinálni vele. ki kell, hogy cseréljék.
LOL én meg most látom csak h megjelent a game, mert összesen 100db komment van itt... ennyire szar ez a játék? Az előző az jobb volt mint az akkori FIFA az tuti... Szedem le csak baromi lassan jön :( -
zoral1000 #101 ecobit(magyarország) -
mourinho #100 magyarorszagon vetted? -
Hol vetted? -
Próbáld meg felhívni az ügyfélszolgot hátha segítenek. -
laca70 #97 Visszamész és reklamálsz. -
zoral1000 #96 srácok segítsetek már!!!!
megvettem eredetibe és regisztrálni akarok és kiírja hogy
"registration code is already use " vagyis hogy használják a kódot.
mit lehet ezzel kezdeni? -
cucumber87 #95 DT4++SecuROM Loader v7.26 -
6600GT #94 hy! akkor most megy simán a DT4-el??? -
cucumber87 #93 gyorsabb játékritmus, jobb mozgás -
cucumber87 #92 Nem nekem nem szaggat....azért a MIn spékeltek 1 picit és igen a menü is más de többet nemtudok irni mert még nagyon friss..talán majd késöbb -
Drizzthsz #91 Akkor miben van? :-) Lecserélték a főmenüt? :D -
Gabe18 #90 Viszont aki játszik már vele.Nálatok nem szaggat?Mert nálam off-line meccs közben érezhető erős akadozás van néha.Pedig a gép azért elég neki bőven... -
cucumber87 #89 Grafikán sztem semmi változás....
háát a warez verzioval se lehetne mindent...ebben nemértek egyet..nem lehetne online ligában jáccani pl...ugyan igy vennék vagy még többen hiszen életszerübb mint fifa..
és pl ha lenne bene direct connect akor nem a fifa maradna a gépemen 2 honap mulva.... -
Gabe18 #88 Direct Connect-et azért nem tesznek bele,mert akkor a kutya se venné meg.Minek,ha a warez verzióval mindent lehetne. -
FuckingMontana #87 várom a reloadedet :) -
Drizzthsz #86 És a grafikban se sincs sok fejlődés? -
cucumber87 #85 Hát csatlakozom az elöttem szolohoz...nagyot csalódtam pedig én télleg elöbre tartottam a PEST mint a Fifát..lenyomtam 2 meccset és mintha az 5el jáccanák...ráadásul szerintem nem lehetett volna nehéz dolog belecsenpészni 1 direct connectet...ezzel akis malörrel a 07 megverte a Pest...szerintem... -
Lenyomtam egy meccset de a játékmeneten nem tűnt fel, hogy ez nem az 5. No comment.