Pro Evolution Soccer 6 [WE10]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
MÁS: én ps2be szeretném berakni a mezeket, de régebben is volt olyan problémám, hogy megváltoztattam vmit a mezen és a játék kiírása után az egész mez rohadt sötét kék volt!
Nem tud vki nekem segíteni?
Kéne a magyar kupa és liga gyõztes csapatok meze az új szezonra,
és ne ajánljátok a peshungary.hu-t me ott nem válaszolt senki
Meg nálunk eleve a magyar kommentár miatt meglepõen nagy reklámot kapott a Fifa,ugyhogy persze hogy boldog-boldogtalan ott tobzódott hogy jöjjön már.
A PES-rõl megint csak az a relativ szûk réteg fog tudni aki eddig is várta,érdeklõdött utánna.A nagy többség ugy lesz vele hogy mi ez a sz.r,ebben még magyar kommentár sincs,sõt még az összes csapat neve sem stimmel,kiröhögöm...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
A Pesnél ez nem így van 😉
CSAK a Fradi
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
,,A Pro Evolution Soccer 6 idén október 27-én kerül a boltokba, PS2, Xbox360 és PC platformokon." fifahungary
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Tudtok-e olyan we10 patch-rõl, amelyben a mezek (lehetõleg a 06/07-es) 100%-a
meg van, v. legalábbis egy része. (nem gagyi editoros... 😞 )
Thanks!
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
a winning eleven 10 (J-NTSC) angol pathelt verziója kész...mindenki hozzáférhet a megfelelõ hatos villamosos infók után...
tehát japcsi a ps2 verzió, de ahogy én elnéztem az uj lasztitól kezdve minden cimerkét már átírtak a lelkes "fejlesztõk", kivéve a nem licenszelt mezek nincsenek meg...de pl a logók stb rendben
talán még ilyen nem is volt hogy egybõl a "rendberakott" verziót lehet a netrõl letölteni
a gém még kisebb helyet foglal el a ps2 wincsijén talán 1,3 GB
- a grafika maradt ...talán színesebb lett minden
- a játékmenet újra emészthetõ...ergó a bíró nem fújja le az össze X gombbal elvégzett kis szerelést....és ez jó😊
ha majd többet játszok, lehet videót is nyomatok egyes részekrõl
uff
Mindez amit írtok szép de mégis mikor lesz már pes 6????????????
Én már nagyon várom.
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Én vmi dragon ball-os verekedõs játékot próbáltam, csak lassú volt (14 fps ált), meg 1-2 helyen hibás a graf.
CSAK a Fradi
de mondom annyi volt hogy bejött az elsõ kép,az option file betöltése,utána a konami logo,meg az adidas és az intronál fekete kép 😞
amugy a tekken4et is kiprobáltam,elvileg az is megy.....természetesen az is hasonlóan beszart
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Most már én is letöltöm, ha már elkezdtem 😞
Nekem amúgy az ffx sem megy :S
CSAK a Fradi
az intronál kifagy
mert nekem meg van ps2-n
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
http://www.gamekapocs.hu/hir/5025/Lipcseben+mutatkozik+be+a+Pro+Evolution+Soccer+6
///// Asus G751 \\\\\\\\\\

a pes5be is röhögtem, mikor kicseréltem Messinek a fejét, és az adatbázis fent maradt, de amúgy minden ment és kutya feeje volt😄
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::