403
  • eZo
    másik topik, Konami kigészítők, tegnap du. meg lett válaszolva párszor ...
  • eZo
    ez ps2 game, ez a pc-s változat: Pro Evoloution Soccer 6 (c) Konami *CLONEDVD* PROCYON 67x50 MB
  • zs0ltee17
    Sziasztok! Nekem is egy olyan problémám akadt mint sztem a másoknak is! Azzal van a baja hogy érzékeli a mountolást... és hibát ír ki!
    Már próbáltam DT4 Securom 7.26-al, Safadisc Hider 4-el, akkor azzal a progival is amit a képfájlban volt! Mi lehet a megoldás a problémámra? Elöre is köszi a segítséget!
  • ati2002
    Még nem voltak képek belinkelve, ezért itt egypár:

-

-

-

• gabe paul logan
    Pro.Evolution.Soccer.6.PS2DVD.PAL-NJOY

Biztos hogy ez kóser? ME nincs benne csak angol nyelv , nem lehet mást választani, nagyon úgy látom hogy ez a francia csak angolra fordítva.NEM?

• AdaKiller
    na megint lehalt a lobby. kb 200 játékos volt összesen...
  • Nuno88
    na végre sikerült!
    már játszok is vele :)
  • Nuno88
    de jó h nem indul el :(
  • tobias88
    A controllerst ti be tudjátokúhgy állítani, ha dugsz be 1 gamebadot pluszba, hogy ne mindketten az 1es controllerst irányítsátok?
  • Gabe18
    Először reglsztrálni kell.Mert a regisztrációnál neked kell megadni a jelszót amit a szerverre lépéskor meg kell adnod.
    Szoval regisztráláskor figyelj mit irsz be.
  • sagjoz
    Mi szükséges az elindításához és hogyan kell???
  • Alwares
    Nah ezt a játékot megnézem magamnak. A fifát rühellem olyan szar idegesitő az irányitása. Kiváncsi vagyok ennek milyen...
  • zoral1000
    kérdés:előbb kell regelni a pesrankingon vagy lehet a játékból belépni a szerverre?
  • sagjoz
    Indítsnál miért ír ki hibát???

Megoldások?
  • Gabe18
    Hát mivel már leirtam,igy nem tudom mellözni...
    De mondjuk aki ezen az SG fórumon kiigazodik hogy hol mit szabad,annak külön gratulálok.
  • tobias88
    Ne haragudj, de ez nem warez topik a kódot mellőzni sziveskedjék!!
  • Gabe18
    Hát mondjuk a dobozából...
    De ha nincs doboza akkor a letöltött file-ok között kell keresni valami info file-t amiben le van irva.
    De ha ott sincs,akkor ott körülnézni ahonnan töltötted...
    De ha ott se,akkor körülnézni a fórumokban...

A6V9-D5HX-PT62-H4PF-WA45
    vagy
    J52F-CN5H-7366-CPXN-YHU7
  • sagjoz
    Az normális hogy serial-t kér telepítésnél? Jó tudom! De honnan tudok hozzá szerezni?
    előre is köszönöm a segítséget!
  • scorpeeon
    Hát, te se sok ilyet csinálhattál. Megnyitod a rar filet, kicsomagolod, ott a képfile.
  • gabe paul logan
    Én ps2 re szedem. nem tudna vki segíteni abban hogy kell a fájlokból játékot csinálni? Fogalmam sincs és nem merek vele szórakozni,hogy el ne rontsam!....hja dvd decrypter az van itthon!
  • Gabe18
    Most a multi részből is kivág azonnal (délután még beengedett),ugyhogy lehet valami központi probléma van ami kihat a regisztrációra is.
  • scorpeeon
    reklamálj, mást nem lehet nagyon csinálni vele. ki kell, hogy cseréljék.

LOL én meg most látom csak h megjelent a game, mert összesen 100db komment van itt... ennyire szar ez a játék? Az előző az jobb volt mint az akkori FIFA az tuti... Szedem le csak baromi lassan jön :(
  • zoral1000
    ecobit(magyarország)
  • mourinho
    magyarorszagon vetted?
  • guardian hero
    Hol vetted?
  • Attila8805
    Próbáld meg felhívni az ügyfélszolgot hátha segítenek.
  • laca70
    Visszamész és reklamálsz.
  • zoral1000
    srácok segítsetek már!!!!
    megvettem eredetibe és regisztrálni akarok és kiírja hogy
    "registration code is already use " vagyis hogy használják a kódot.
    mit lehet ezzel kezdeni?
  • cucumber87
    DT4++SecuROM Loader v7.26
  • 6600GT
    hy! akkor most megy simán a DT4-el???
  • cucumber87
    gyorsabb játékritmus, jobb mozgás
  • cucumber87
    Nem nekem nem szaggat....azért a MIn spékeltek 1 picit és igen a menü is más de többet nemtudok irni mert még nagyon friss..talán majd késöbb
  • Drizzthsz
    Akkor miben van? :-) Lecserélték a főmenüt? :D
  • Gabe18
    Viszont aki játszik már vele.Nálatok nem szaggat?Mert nálam off-line meccs közben érezhető erős akadozás van néha.Pedig a gép azért elég neki bőven...
  • cucumber87
    Grafikán sztem semmi változás....
    háát a warez verzioval se lehetne mindent...ebben nemértek egyet..nem lehetne online ligában jáccani pl...ugyan igy vennék vagy még többen hiszen életszerübb mint fifa..
    és pl ha lenne bene direct connect akor nem a fifa maradna a gépemen 2 honap mulva....
  • Gabe18
    Direct Connect-et azért nem tesznek bele,mert akkor a kutya se venné meg.Minek,ha a warez verzióval mindent lehetne.
  • FuckingMontana
    várom a reloadedet :)
  • Drizzthsz
    És a grafikban se sincs sok fejlődés?
  • cucumber87
    Hát csatlakozom az elöttem szolohoz...nagyot csalódtam pedig én télleg elöbre tartottam a PEST mint a Fifát..lenyomtam 2 meccset és mintha az 5el jáccanák...ráadásul szerintem nem lehetett volna nehéz dolog belecsenpészni 1 direct connectet...ezzel akis malörrel a 07 megverte a Pest...szerintem...
  • pluhi
    Lenyomtam egy meccset de a játékmeneten nem tűnt fel, hogy ez nem az 5. No comment.