403
-
#403 fantasztikus hírek jöttek a megjelenésről:
Genre: Sports
Release-Date: November 2007 (25.e kb)
Players: 1-8 (22 amúgy)
Website: http://www.pes2008.net
-
Jinx4169 #402 hy! meg tudná nekem magyarázni valaki a command listben leírtakat?pl a lövésnél mi az isten az h: akármi-> gauge on akármi?meg before trapping? -
#401 :D!! -
#400 akkor itt már veled vannak a gondok, ajánlok valami jó akciójátékot -
#399 felejtős, mégsem jön be. ugyanolyan játszhatatlan, mint a fifa... -
#398 azt tudom, hogy elég terjedelmes a letölthető dolgok száma, de mindent csak nem szeretnék. meg elég bonyolultnak tűnik nekem a kezelése (kitserver).
Akkor úgy kérdezem, hogy ha leszedek egy stadion-t, akkor az először is a régieket írja felül vagy "csak" annyi, hogy még több stadiont lehet választani? mert ugye az old trafford benne van, de azt is le lehet tölteni, gondolom szebb formátumú azért.
Valamint olyan is van ahol külön írják, hogy a füvet más csinálta a stadionhoz. Nekem igazából egy "fűcsomag" is elég lenne, mivel azt nézi sokat az ember.
Túl sok berakott dolog meg már azt idézheti elő szerintem, hogy instabil lesz a program, kifagy, kilép stb. De lehet, hogy rosszul tudom. -
#397 borzalmas a fű, nem tagadás, a peshungaryn a kitserverhez mindent megtalálsz, ahhoz meg van 5 oldalas kezelési útmutató -
#396 sziasztok!
szintén Fifa-s táborból térek át a Pes-hez, megnézem ez mit tud, nagyon dícsérik:)
olvasgatom a peshungary-t, tanulom a trükköket stb. Azt szeretném megkérdezni, hogy mit kell leszedni ahhoz, hogy a fű kicsit szebb legyen, mert elsőre nagyon csúnyának tűnik. Azt tudom, hogy ebben hátránya van a Fifa-hoz képest, bár attól se esek hasra.
Ezenkívül mit érdemes még leszedni és felrakni, hogy minél frissebb( 2007-es igazolások pölö) és élethűbb legyen? -
#395 köszi .. -
#394 október közepe,vége felé -
#393 Mikor jön ki a Pc re az új pes? ami next gen lesz .... -
#392 Köszike, valóban összetettebb ez a game mint a fifa ... -
zsotesz #391 ajánlom, hogy előbb nézdd át a tréning opciót, egy csomó trükköt leír és ott ki is próbálhatod -
#390 alap, hogy leszedsz egy opció fájlt, amiben van 50ezer pes pont, és a pes shopban mindent megveszel, KIVÉVE A PLAYERST! mert azzal puskás is benne lesz a master ligában. és utána be tudod állítani a ligákat... -
#389 Na ezt is tudom már a LIGA-ra kell menni :) már csak egy fontos dolog kell, hogy élvezzem a pes-t .... mondjatok pár cselt ... pl. a kapuson átemelés meg ilyenek ... ha van erről link úgy is jó ... -
#388 Na, sikerült, master liegbe a nagy barcelonával játszok, már csak az a bajom, hogy miért játszok ilyen ismeretlen csapatok ellen, miért nem a Spanyol első osztályba játszok..... h kell mególdani? -
#387 Köszi kipróbálom, ez ténleg jobb mint a fifa, sajnálom, hogy a fifával pazaróltam az időmet .. -
#386 match mode playerst válaszd mikor a csapatoddal elkezded a master leaguet -
#385 Sziasztok, én egy nagy FIFÁS voltam, ám a FIFA 08 demó után úgy döntöttem, hogy csak PES -el foglalkozok, fel is raktam a PES 2007-et, és kezdtem egy MASTER LIEG-et (remélem jól írtam), BARCELONAT valasztottam, de semmi nagy Barcelona járékos nem volt benne... és csak vagy 7 csapat volt a csoportomba, meg az elején írt valami csoportokat, de nem értek ebből semmi.
Valaki elmagyaráznám, hogy ez mi is? és hól tudnák játszani cariert? ... úgy mint a FIFÁBa...
Köszi előre is
PES 4eVER -
#384 ha nincs eredetid, és mért lenne, hamachival lanon lehet játszani -
zsotesz #383 egy dolog kell hozzá, eredeti dvd! -
luicosta #382 Hello mindenkinek..
Hogyan lehet ezt a játékot neten játszani??????????? Kell hozzá valami program?????????????? -
cucmalajmc #381 az sztem nagypályás parketa volt.
Ez a csomag 3 terem és egy strand pályát tartalmaz. -
kimi93 #380 l -
#379 Ki hol vette az eredeti pes-ét? ha egyáltalán vett valaki -
#378 és melyik az a kispálya kinézetű?? -
#377 kis pálya kinézetű van, de kispűályát nem lehet tudomásom szerint beletenni -
#376 múltkor láttam egy képet ahol a srác kispályán játszott a pes6-ban.azt a pályát hol lehet előhozni??? -
#375 -
#374 google -
#373 hali
Letölteni honnan lehet zenéket alá?
mert peshungary van rockzenei csomag,meg valami fox musicpatch,ott a link de nagy semmi... -
#372 feltört ip címek? xDDDDD -
#371 Hell, régen gondolkozok ezen, de e 2 között mi a különbség?
emberváltás+ívelés és emberváltás+beindítás(nem a passz)
valamivel az íveléses mintha hosszabb lenne, de nem tudom pontosan mi a különbség -
csincse #370 hello mindenkinek!!!
Szeretnék kérni feltört ip címeket vagy vmit ahogy lehetne online-n jáccani ;nekeem Xfire-m vn az jó hozzáá elvileg ! Lécci aki tud a gondomra +oldást az írjon! THX! -
#369 Sziasztok !
Egy kis segítséget szeretnék kérni:
megvan a PES6, feltettem rá a Superpatch 1.0-át, de innentől kezdve a Napoli stadionján és a Nike sárga-lila labdáján túl mással nem lehet játszani - hiába állítok be bármilyen stadiont/labdát.
Most letöltöttem és feltettem hozzá az első javítást, de a helyzet ugyanaz. -
#368 7. Nem tudom beállítani, hogy egymás ellen tudjunk játszani Gamepad és billentyűzet segítségével. Hogy is kell?
Nagyon fontos, hogy ebben az esetben, a gamepadot ne a player1-re, hanem a player2-re vagy annál magasabbra állítsd be. Akkor gond nélkül működni fog.
-
#367 Hát, passzolnám a kérdést, gyakorlatban nem próbáltam még. -
lgjc #366 Köszönöm, de hogy? mert próbáltam ,de csak úgy sikerült hogy egy csapatban voltunk mind a ketten -
#365 Tudtommal semmi akadálya. -
lgjc #364 Üdv lehet hogy már kérdezték, a faqban nics
lehet játszani egy gépen úgy hogy vki billentyűzeten, én meg gamepadon és egymás ellen