Broken Sword 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Myn
Igen:

Az olvasó fickóét kell elvenni (könyvjezõként használja), mégpedig úgy hogy felhívod a hotelt telefonon és kéred az úriembert...

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

raven87
Tudna nekem valaki segíteni hogy a mágnes kártyás ajtón hogy tudok bejutni a holteles pálya elején?

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

MerlinW
há nem mindegy ám hogy Doors vagy Windows.. egyik zenekar, másik meg...öööö

[merlinw.org]

bocs ablakot nem ajtót
császtok valaki segítsen a hotelben amikor a csajnak kell kinyitni a fürdõszoba ajtót mit kell csinálni avval a szar szellõzõvel? kösz
Köszi!

hali
ahol a diszno log a kocsiban, onnan vegyel jeget, azt vidd a szellozohoz

www.napisajto.hu

Jég? (bocs, fáradt vagyok. Most a pályán kellene keresnem jeget, vagy jéghideg, tehát állati rossz helyen tapogatózok?)

hali
jég!

www.napisajto.hu

Ez eddig oké, most ott tartok, hogy tüzes fát a tûzoltókendõben felvittem a szellõzõhöz, azt mondja, ennél több kell. Öngyújtóval nem sikerált feltuningolni, gondoltam, lemegyek még fáért. Összezsíroztam a kezem a hússal, most - állítólag - valami kereket kellene megkennem a zsírral. Ezt nem találom.
De szerintem megvárom a teljeset...

Lord Myn
Az öngyújtót szeretnéd megszerezni, ha jól értem...

Vedd fel az egyik svábbogarat az emeleten és olvasd el a táblát is, utána menj le beszélgess Alfonso-val az órájáról és svábbogarakról utána tedd a svábbogarat az órába és megint beszélj vele, amikor elrohan gyorsan nyisd ki az ablakot és vedd el az öngyújtót...

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Köszi.. aha... és megmondanád mit nem csináltam még meg? Az öngyújtót hogyan kell? Kérlek segíts!! Elõre is köszike..
Lord Myn
Azt nem csodálom, mert egyik sem kell a továbbjutáshoz...

raven87
Kattints a létrára és felmászik rajta!

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Valaki! Hogyan kell a Hotelbõl elcsalni azt a hülye Alfonsót? És hogy kell a cigiautomatából venni? Valaki segítsen lécci mert elakadtam!!
Lord Myn
Már rájöttem...

közbe rájöttem,megtalátam a rongyot a fiókba
add neki cigit cserébe kérd szalámi buj el kuka mellé kimegy cigizni és tied a kötény.
Gyárban szekrényt hogy tudom arréb tolni.
Azt mondja rozsdás a kereke de honnan szedjek én olajat vagy mit tudom én.
A demóban tudtatok menteni? Már a golfütõ használatán gondolkodom, ha mégegyszer végig kell hallgatnom Szalámi Joe-t... még a párbeszédeket sem tudom eltekerni.

Lord Myn
Nem tudja valaki, hogy kell megszerezni az isztambuli hotelben Eamon O'Mara levelét?

Sephi
Na mar az elejen elakdtam a teton.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

heliosz007
#140 pls

ZsZso
Szivesen. Pedig ott van, de mind1 :). Lényeg, hogy meglett!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Sephi
Naon koszonom :D KErestem en is itt baszus de en nem leltem. Lehet fomenuben meg nincs.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

heliosz007
:( én az elején tartok: a légkondi kiszedtem, és má be is toltam a liftajtó alá, s a golfütõt is felvettem :( és most mit csináljak??me kint van 1 létra de ott nem tok felmászni !:(

ZsZso
Ne is foglalkozz vele :)

Szvsz cracket nem a google -n szoktunk keresni, hanem a GameCopyWorldön.
Direkt link a játék reccséhez itt.

Jó Szórakozást, remélem erre volt szükséged.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Sephi
Rendben ha te google-val megtalalod a crack-et akkor le kallappal. Es ha kicsit lennel figyelmeseb latnad hogy irtam lentebb hogy kerestem es nem talaltam.
Nem mindeki lyan okos es ugyes mint te hogy egybol megtalalta.

ibrik

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Sephi
Honnan?

töltsd le a cracket :))

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Sephi
Sziasztok. Nekem nem a Relodes van meg es elinditaskor a SecureRom-ot hasznalom de igyis kiad egy security hibat. Micsinaljak?

Lord Myn
Amikor Elvis táncol, nyisd ki az ablakot. Utána menj vissza a virághoz, Elvis fázni kezd és megy becsukni, na akkor gyújtsd fel a virágot. A clenaer room kódjához küldd be a tollat és a Hotel szorólapot az ajtó alatt.

Szasztok a hotel-es pályán hogy kell a csajszi ajtaja elõl elzavarni ELVIS-t, az öngyújtó már megvan, de sehol nem tudom bekapcsolni a sprinklert, a cleaner room kódját sem tudom ,PLS HELP!
hali
aham, mar messze jarok :)

www.napisajto.hu

Üdv!
Valaki, akinek gef6600 gt-je van pls irja mar be milyen verzioju driverrel jatszik. Huncutkodik nalam a jatek es hajlamos kivagni asztalra 10 percenkent.Köce

Lord Myn
Na sikerült túljutnod? Én most tartok a Demo-s résznél.

hali
zsirozd be a kerekeit :)

www.napisajto.hu

MrDevil
Hali !

Valaki nem tudja hogy hogyan lehet megmozdítani a szekrényt a húsgyárban ?

Ombika
Igen olyan!

thx

Lord Myn
Egyébként meg akartam kérdezni, hogy van olyan játékos, akinek van amBX kompatibilis cucca? Azon milyen élmény játszani (azaz mi a különbség)?

Lord Myn
Ezek mind különálló sztorik, csak néha van 1-2 utalás az elõzõ részekre, de ez nem befolyásolja a fõszálat. Én pl. a BS3-val kezdtem, és csak utána játszottam az 1-2-vel.

Harly18
Ha nem mondod, akkor nem is jöttem volna rá :D Különben kifejezetten saját képekre voltam kiváncsi, hogy tényleg milyen, mert ki tudja, hogy olyan e mint a hivatalos képeken... :)

1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Ombika
Fogod es felmesz hivatalos oldalra vagy kismillio helyen van rola kep! :P

Harly18
Aki játszik a játékkal az betehetne majd pár saját képet, hogy mégis milyen a játék. Akinek még nincs meg, az hagy csurgassa a nyálát...mint én is :(

1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Ombika
Please aki spoilerezik az irja be ele!!

hali
obazz, hogy erre nemjottem ra :D thx

www.napisajto.hu

üdv!

Sztetek mennyire érthetõ olyannak, aki még nem játszott a többi résszel? Ezek különálló storyk, vagy összefüggõ?

Lord Myn
Köszi, közben már én is rájöttem a folytatásra, csak este kissé fáradt voltam. Már a hotelben vagyok.