Broken Sword 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azon a szinten, ahol átmásztál a csövön a lépcsõházban van egy nyitott ajtó. Azon kimész és leszeded róla a kötelet. Ezután az ajtót becsukod, és rányomod a reteszt, hogy be legyen zárva. Ezután jobb klik az ajtón és fogaskerék. Ezt követõen az ajtó tokostul kzskadt és a csajszi át tud jönni.

Ombika
Reloaded kijott mar huzom is! 😛

hali
masik hazba ahol elszabadul az aram, ott mi a retket kell csinalni?😊

www.napisajto.hu

A jó öreg golfütõre van szükség, ami demóba is feltünt már, szerintem egész game során velünk lesz😊
Azt légkondi bizbaszt kell betolni lift ajtó alá és már ujra magadhoz is veheted és akkor már át lehet menni másik tetõre.
Lord Myn
Én is, franc se tudja mit kell csinálni a tetõn... <#fejvakaras>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

hali
en mar el is akadtam az elejen 😊

www.napisajto.hu

ibrik
Na mondtam én... már jön is lefelé a reloaded verzió. <#eljen>

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Aug. 27.-én linkeltétek be a demót, nekem meg most esett le, hogy már ilyen is van. Naprakész vagyok, nem? Holnapra kész vagyok... 😊

kirol
A 3-hoz is valami spéci progi volt, de nem mûködött nekem a 4-el.

ibrik
Ja most jut eszembe, hogy annakidején pont e célból letöltöttem a demót és abban olyan PAK fájlok voltak, amelyekkel nem lehet mit kezdeni (nem ZIP fájlok, ismeretlen módszerrel vannak kódolva/csomagolva), tehát egyelõre eléggé esélytelen a magyarítás... <#nemtudom>

örülünk...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ibrik
Hát ha csak a 3-ik részbõl indulunk ki (Sleeping Dragon), akkor kábé egy évig is raktározhatod.
Bár ez attól is függ, hogy egyáltalán magyarítható-e...

Ombika
Kivancsi leszek mikor kezdik el ,en addig ugyse fogok nekikezdeni majd csak magyarul! 😛

kirol
Hát igen.

Ombika
Mar csak magyarositas kellene ,mint a tobbihet es isten lenne!

100. hozzászólás.

grebber
Nekem a demó is fejtörést okozott nemtudtam végigtolni😞

Next PC upgrade: 2022

ibrik
Én még megvárom, hogy kijöjjön egy rendes crackelt release.

kirol
Hát igen.

hali
Broken.Sword.The.Angel.of.Death.EMUDVD-Unleashed

www.napisajto.hu

kirol
Francba, én is alt+tab és megint elszállt. 😞

Milyen forró ajtó?
Én jégkockát szedtem, gondolom arra kell.

annak örülök a legjobban, hogy újra a hagyományos point and click irányításra tértek át. a BS3-ban pont az nem tetszett csak, hogy a nyomorék billentyûzetet is kellett használni... Nem volt meg teljesen az a broken sword fílingje.
Ombika
De csak elakadtam mikor a forro ajtot kinyitottam aztan meg ugyvoltam vele majd a veglegesnel szrakodom vele,remelhetoleg hamarosan megjelenik!!

!!! Bizony, lehet, hogy dx9-cel kezdõdik! ez lesz a gond! Hálás köszönet, ma este megcsinálom, ha hazaértem! (Egyébként a Broken Sword 3-at játszottam végig nemrég, ezért szívesen rögtön ráugranék a BS4 demójára.)

szóval akkor a korrekt link ITT

most keltem 😉

szedd le és telepítsd, ha nem jó már a link akkor sikíts..

Lehet hogy dx9-cel kezdõdik, ebben az esetben viszont túl régi a DirectX szoftvered.

ha így van akkor http://download.microsoft.com/download/2/1/e/21e186a5-30b8-4cc0-888a-db4abb111405/directx_aug2006_redist.exe

Sajnos nem tudom a pontos nevét idézni, mert az otthoni gépemen van a demo. Számok és betûk katymasza egymásután - valami ds9x5_ nem, sajnos, nem tudom felidézni.

pontosan milyen .dll fájlt kér?

Engem érdekelne, de letöltöttem a demót, installáltam, indítanám, erre kiírja, hogy valamilyen .dll kiterjesztésû fájl hiányzik (megadja a pontos nevét), és telepítsem újra a demót, mert az megoldhatja a problémát. Hát nem oldotta meg. Megint kéri azt a .dll fájlt. A rendszerkövetelményeket ellenõriztem, és szerintem megfelelek.

grebber
Ennyire nem érdekel senkit a game?

letöltöm 😊

Ombika
Nektek sem szereti az alt+tabot bassza meg ,kifagy es menteni meg nem lehet!! 😞

Ombika
Megy ez ,mint a karikacsapas!!

Mar fennt is vagyok a kukan ejj most latom mar vki leirta!! 😛

felviszed a kurzort a cigire, rákattintasz egyet, majd "cigis" kurzorral mégegyet a hentesre..

Ombika
De hogyan tom elovenni ez nem igaz en vagyok lama vagy szar vmi?!

Tobbit vegignyomtam

grebber
😄 vidd fel a kurzort az képernyõd tetjére ott az invertory abban van!

Bandi 18
A Demo valami hibával kilép az introk után..Valmi megoldás esetleg?

😮

Alapban van nálad, elvileg.

Ombika
Cigit honna nszereztel ,mert nekem nem adott egyik csoka sem!

én is itt tartok, igaz, én miután a forró ajtót kinyitottam nem próbálkoztam tovább, már nem volt idõm és kiléptem.

grebber
Na teszteltem a demót!

Szép.Jó.Csak nekem meghaladta a képességeimet 😞

SPOILER!!!!!

Annyit tudtam megcsinálni hogy beszéltem mindkét faszival a boltosnak adtam cigit és amikor kiment elloptam a köpenyt(így már bemehetek a raktárba).
Ott hátramentem rátoltam a szemetest a targoncára egy másik gépbõl kivettem a kulcsot majd használtam targoncánál és felemeltem a kukát,felmásztam.Kihalgattam a népet fennt.
Utánna lemásztam felvettem a falról a tüzöltõ cuccost igy már kutudtam nyitni a forró ajtót.Bent felvettem a földrõl az izzó akármit.
És ennyi nemtudom mit kell most csinálni 😞
Találtam még a falon egy kártyaolvasot ,meg a kocsiból lehet felvenni jégtömböt.

Aki végigvitte a demót leirhatná mit kell ezekután csinálni!!

thx, itt az egyiken le tudtam tölteni egész hamar 105 megát.... de csak annyit, ott megállt xD na mindegy, majd megvárom amíg felteszik a gamestar oldalára lokálban
grebber

thx, kár hogy egyik szerveren se megy normálisan
grebber
Broken Sword: The Angel of Death - Demo (325M😎

. SYSTEM REQUIREMENTS

PC MINIMUM
Windows(R) XP
DirectX 9.0c (included)
Pentium 4 1.4GHz
256 MB RAM
400MB GB free hard drive space
2x DVD-ROM Drive
128 MB Shader model 1.1 compatible video card*
Windows compatible sound card*
Keyboard, Mouse

PC RECOMMENDED
Windows(R) XP
DirectX 9.0c (included)
Pentium 4 1.4GHz or better
512 MB RAM or above
400 MB free hard drive space
2x DVD-ROM Drive or better
128 MB Shader model 1.1 compatible video card or better*
Windows compatible sound card*
Keyboard, Mouse

*indicates that device must be compatible with DirectX 9.0c.

Thx itt is kirol:😄a tunguskát

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

kirol
Két új trailer a GC-rõl:
Oldal

kirol
Persze: oldal.

Majd erre kattints:

Regelni kell, de nekem mégse tölti le.

Vinsanity15
Linket dobsz be lécci?

Vinsanity is back!!