Broken Sword 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ó, ezt én is kérdezem :D hihetetlen, hogy már egy csomó kalandjátékot végigtoltam, mégis itt vacakolok egy csomót...persze azokban is vacakoltam sokat, csak akkor nem fórumoztam, és nem tört rám a segítségkérési kényszer
öööööö...a szökõkutat a Palaceban hogy tudom "kinyitni"?

Húh megvan.. köszike azért^^'
Köszi Lord Myn!! Hmm... hol a fenébe lehet az a hülye kártya:P elég ég óta keresem^^' kezd elegem lenni belõle h ezért akadjak el a játékban:P.. hol van? valaki mondja el pls^^' THX!!!
Lord Myn
OFF: Alapfilm Dustin Hoffman és Laurence Olivier fõszereplésével (1976-os, szóval nem mai darab), mindenképpen pótold az egyik legjobb thriller amit láttam.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
Az akkor kell, amikor ki akarod zavarni az embereket a szobából, de azt hittem ezen már túl vagy...

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
Vatikán bejutás:

Menj vissza az apartmanba és hackeld meg a számítógépet a telefonszámért.

Lord Myn: Köszi szépen a segítséget!!^^ Valaki azt elmondaná még hogy milyen szellõzõhöz kell a tüzes bigyó meg jég? Elõre is THX! :)
hi, a Topkapi palaceban hogy tudok átmenni a láthatatlan lézereken?

már megvolt, de utána nem tudok bejutni. hiába hívom fel az õrt.... na mindegy..felejtsétek el <#szomoru2>
Szívesen...de nem tudja vki hogy kell bejutni a Vatikánba???
THX!
Ok, megnéztem újra, tehát a pajzskombináció: 1.)Kék háttéren 3 sárga virág 2.)Sárga háttéren 2 piros oroszlán 3.)Fehér háttéren 2 kék oroszlán 4.)Sárga háttéren 1 fehér virág....ezeket forgasd ki.
Ha olyan könnyû lenne nem írtam volna a fórumba, mellesleg színtévesztõ vagyok, azt én is tudom hogy a manuscriptbol kéne kikövetkeztetni a 4. pajzs kombinációját, de hát meghaladja a tudományomat úgyhogy sírva kérlek a jótanácsok helyett inkább a kombinációt írd le!!!!!!!!!!!!!!!
Én most a Vatikánnál tartok már, de nem tom hogy kell bejutni... a Topkapi Palace-nél a szökõkútbe úgy tudsz bemenni h a késeddel megbirizgálod a kapcsolót, ami a vizet lekapcsolja, és így az õr tovább szenved vele, és a csaj oda tud menni segítani elmozdítani.... a Harmadik szobornál egyszerû..megnézed a Manuscript jobb felsõ sarkában a 4 pajzsos embert, és a 4.nek nem látszik a pajzsa, de a az elsõ 3-nak a színei alapján könnyû kitalálni...
heliosz007
elõbb te segíts !!:D
a szökõkötnál hogyan tovább??:D

Szasztok a TOPKAPI PALACE-ban a katakombában a harmadik lovagszobor pajzsán virág meg oroszlán szimbólumok vannak vannak de nem tudom a kombinációt.
PLs HElp!
heliosz007
ha elloptad a mobilt jobb gombot nyomj rá (ekkor megtudod a számot) majd tedd vissza a mobilt !!! ( és a tiedrõl hívd fel!!)

hmm... de nem megy. az õr lerakja, George-ot meg nem lehet mozgatni
THX!
A jobb oldali állványról csórd el az õr mobilját, jegyezd meg a számát, rakd vissza a mobilt , majd a bal oldali állványról csörgesd meg, az õr odamegy te meg felugrassz.
én is a Topkapi palotában vagyok... csakhogy nem tudok belopózni az állványról az õrök között
Szasztok a TOPKAPI PALACE-ban a katakombában a harmadik lovagszobor pajzsán virág meg oroszlán szimbólumok vannak vannak de nem tudom a kombinációt.
PLs HElp!
berlinboy6329
Érdemes leszedni a gamet?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

:D Magát a filmet nem ismerem, de az a rész komoly volt. Szegény nõvér :)
A hotelben az egyik asztalról.
oké köszi erre gondoltam énis csak nincs nálam kés:S azt hol szedem föl?
Lord Myn
Most jutottam be a keksz-gyárba, mint egészségiügyi ellenõr. (Egyébként van itt 1 óriasi poén azoknak, akik ismerik a Maraton életre-halálra c. filmet:
A "Biztonságos?" részre gondolok <#nevetes1>).

Igen, még tegnap du. kijátszottam.
Rómában pontosan hol? Anna Maria házánál, vagy már a Vatikánnál?
Lord Myn
Te már végignyomtad? Én most vagyok Rómában.

thx
hali. vissza kell menni a bejárathoz, ahol a sertések vannak fellógatva. nyomd meg oldalt a gombot ami tovább gördíti a szalagot, és kutasd át a testet.
eörgs

erö

hi, a szalámigyáros résznél tartok. befüstöltem a rosszfiúk irodáját, elhúztak, de nem találok sehol egy bejutáshoz szükséges kártyát..nemtom itt mit kell csinálni.. vki tudna segíteni? mert már egy jó ideje csak járkálok meg vizsgálódok össze-vissza a játékban
Felnyitod az ablakot, és amikor odamegy, meggyújtod.
ezt az Elvises csavot hogy lehetne onnan elüldözni? mar probaltam sok mindent:D
Gondolom a viragot kene felgyujta vhogy de mindig észrevesz..
thx

Amúgy jókis játék, csak rövid :D
Nem a fõbejáraton kell bemenni, hanem a balra egyedül járõrözõ õrnek kell a figyelmét elterelned Anna Maria-val, és arra kell tovább menni.
Hali!

A nálad lévõ késsel vágd le George Bail Bondos kártyájáról a képet, és tedd rá a Eamon Omara ID-jére.
hát én már minden létezõ ajtón kimentem, de nem tudok rájönni mit kell csinálni, egyedül a tollat találtam mást nem...vagy csak egyszerõen béna vagyok

a kóddal kéne kinyitni azt az ajtót, ahonnan a kaparászás hallatszik. a szellõzõt ki kell kapcsolni... ott van egy gomb, arra kell rákattintani. aztán bele kell dugni a szellõzõbe a kötelet, és bekapcsolni a gépet. és akkor BUMM CRASH ZITTY CUPP!!! <#idiota>
raven87
Egy kis segítség kéne újra. Miután Elvis-t elzavartam az ajtó elõl és meg szereztem a kódot ias mit kéne csinálni? A szellõzõt sem tudom kiiktatni a fürdõszobában és a kódot sem tudom hol kéne felhasználni.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

csak ki kell menned az ajtón
újabb kérdés h jutok át az õrökön istanbulban?megvan az id kártya meg a térkép de azt mondja h nem hasonlít a csávóra a képen
hi, elakadtam a hotelbe amikor azt mondja george, hogy nyomokat kell keresni hogy megtudja ki tört be a csaj szobájába....mit kell csinálni? már kikészültem tõle teljesen<#idiota> thx

Ha elsõ õrön átjutok eamon O'Mara belépõjével utánna hogy tovább,Mivel 2. nak posztere van Eamonrol és felismer hogy nem õ vagyok.Csaj nem akar segiteni hogy belopozzak, me õ is be akar jutni.
eörgs
hy, elején még átmásztam másik épületbe, na ott mit csináljak. htx

erö

már az is megvan:: és a szekrénybõl a kéziratot h szedem ki?:D
holt találom a kártyát a titkos ajtóhoz a húsüzemben?
dudlibond
a húsüzemben miután elmentek a többiek hogy kell bemenni a tekercsér