Broken Sword 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

heliosz007
most tartok a vatikánnál !! 😄 bmeg má 1 órája szórakozom ezzel a szerverfeltöréssel!😄 3 sugárt kell abba a szarba irányítani?? 2-t má sikerült😄 NA DE 3-AT? segítsetek má😄

heliosz007
de a csaj segít! elõször próbálj bemenni ! az õr nem enged! utána beszélj a csajjal! ennyi!

valaki monja már meg hogy lehet elmenni az elsõ járõrözõ õr mellet, me csaj nem segít!
Bocs, most ahogy visszaolvastam a hozzászólásomat, elég értelemtlennek tûnik, bocs, de nemtok értelemsen írni!!😄😄
Hát, hogy öszinte legyek ezt nem értettem... köcc a tanácsot pont most csináltam meg... vohgy ugy volt hogy nytva hagytama végét és odament az osszes víz de nem tortént semmi... aztán elzártam. hátha fel lehet robbantani a csövet vagy mittomen... aztan vmiert ujra megnyitottam és kitolta a követ... hát... ez felhuzott...<#falbav> de azért köcc^^
Én, azt csináltam a csatornás résznél, hogy a Viz folyását nem engedtem, h lefollyon, h leghátul, follyon a víz, és akkor az utolsó csapot ki be kapcsolgasd!! Akkor, szerintem látni, hogy egy kõ ki fog esni!
Helló mindenkinek.
Csak annyi lenne a kérdésem hogy nincs-e valakinek problémája a hanggal, különösen a beszéddel. A mondatok nagyrészét nem hallani viszont van olyan amibe belekezd de a végét már nem hallani. A kértyám Live 5.1 és még soha egyetlen játék sem produkált ilyen dolgot. Minden driver jól van felrakva DXdiag futott és semmi baja. Minden filmnél van hang szintén. Nincs fenn codecpack csak divx xvid és ac3 codeck.
Ha valakinek van ötlete ne kíméljen.

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

Ombika
Remeljuk vki belekezd magyarositasba mihamarabb!

Továbbra is érdekelne mit kell odalenn a csatornák legelején csinálni...😛
Pls vki körmölje már ide😊
A börtönösnél, mi a lényeg, h kijussak? NEmtom, h mire jó az egér, me gami még nálam van, de a golyókra már rájöttem😄!!
Hali! Láttam sok utalást már a szökõkút alatti csövekre... Vki megmondaná, hogy kell õket csavargatni?:S Nem nagyon akar összejönni... Nem értem minek kéne összejönnie csak azt tom hogy mikor mennyi víz megy át a csövön... Lehet n00b vagyok de pls vki mondja meg hogyan tovább...<#duma>
szotyimutyi
Szívesen.<#wink>

thx

szotyimutyi
A fiókból kiveszi a kendõbe csomagolt fényképet, kibontja. A kendõt bezsírozza a füstölõben és a kendõvel eltolja a szekrényt.

Sziasztok!
Légyszi segitsetek.a szalámi gyárban vagyok és nem tudom,hogy kell kiszedni a kéziratot a szekrénybõl.

Megtennétek a késett játékosok kedvéért, hogy spoilert használtok? Köszi!

Nah végigvittem....Elég hülye vége van, ráadásul eléggé elvágták..gyorsan akarták befejezni...Hát az elõzõ részek jobbak voltak, mondjuk nekem a 3 is tetszett...
Nézd a keresztek kombinációját soronként...az elsõ sorban mindig egyet forgat az óra járásával ellentétes irányba...a harmadik sorban mindig 3 forgat...akkor a második sorban mindig kettõt...a 3 hiányzó az benne van a manuscriptbe, és így könnyû...de ezek szerint nemsokára eljutsz oda ahol van egy szobor az ajtón, és én ott akadtam el...a manuscript szerint vmolyan kell ami bizonyítja a "warm heart"-ot, szal gondolom vmi tûz féle kell, de az öngyújtó nem használ...
A legvégén a kerszteek kombinációját árulja el valaki mert semmi köze a kézirathoz és nincs kedvem végigpörgetni.
oké az már megvan és utána?az õr agyonlõ ha megmutatom neki az IDmet! gondolom a járõrözõ õr mellett kéne bemennni valahogy de hogyan mer a csaj nem segít?
valaki help!! az elsõ õrnél istanbulban h tudom rárakni a bail bondos képet O'mara IDjére mert nekem simán nem engedi:S kösz
De megvan rájöttem...kirobbantani az ajtót...heh
Elakadtam a játék végén... Bejutottam este a Vatikánba, Lementem a catacombs-ba, már a 2 szárnyas csontváz szobron is átjutottam, de az azután ajtónál elakadtam...van az ajtó mellett egy villanykörte, de nem tudom mit kell vele csinálni...
Nekem is sikerült, a Fröcskölõs rész, és már a jelbeállítónál vagyok!
Utána az égtájak szerint kell lenyomogatni az álványon a követ..a padlón megnézed merre van N,E,S,W...Ha jól emléxem a sorrendre, akkor: N,E,N,W,S... (az állvány egyik oldalán van egy kis nyíl, azt abba az irányba forgatod, lenyomod a követ aztán forgatod tovább)
heliosz007
1 kérdés: miután ezt : "elõször Acre-re, azán Londonra, aztán France-ra, végül pedig cyprus-ra lépj rá..." megcsináltam után hogyan tovább ( leszedtem az aranyat de utána?)

BLACK CAt pub
Szasztok Anna szobájában megnéztem a DVD-t, Nico elutazott Phoenix-be ,George-val mit kell csinálni???
már megvolt 😊 megint rájöttem magam is... csak át kellett vizsgálni néhány dolgot. most nem vagyok elakadva xD
A második szobornál a fentinél a kéknek kell felfelé mutatnui, a pirosnk meg lefelé, az alsónál meg nemtom melyik szín, de arra emléxem h az egyik balra, a másik lefele kell h mutasson... A térképes kincsesnél: elõször Acre-re, azán Londonra, aztán France-ra, végül pedig cyprus-ra lépj rá...
na azt nemtom...én csak tekergettem és sikerült 😄 (ha ugyanarra gondolunk) én már a kincsnél vagyok egy hülye térképen, ahol vhogy lépkedni kell a városokon, de nemtom hogy milyen sorrendben...
heliosz007
a második pajzsos feladatot h kell megcsinálni?? pls help ( me a téképen 4 komó van, a pajzson meg csak 2-t lehet beállítani!)

THX!
hehh, ezt is mégiscsak megoldottam...nem kéne ilyen sûrûn rohannom a segítségért 😊... na mindegy, mivel másnak se ment, itt a help hozzá: láthatjátok, hogy a szobor pajzsán ott van sorban a 3 jel kombinációja.. na most, a 4 jel alatt van még 4 üres hely, és alatta kell nekünk forgatni. annyi az egész, hogy a fenti jelekhez mérve, kettõt kell forgatni minden jelnél. remélem érthetõen elmagyaráztam, mert már elfelejtettem a pontos sorrendet, és mégegyszer nemtom megnézni... szóval csak a mûveletet tudtam leírni
na, a csatornásat megcsináltam magam... de most én is a jelbeállítós feladatnál akadtam el
heliosz007
# 226 ugyanaz a problémám:S valaki PLS help!

én is ott vagyok most elakadva... addig eljutottam, hogy már fröcsköl a falból a víz
berakod a dobozba a Mouldy Bread-et (ahonnan kivetted az ostyát), erre a növár azzal foglalkozik és ott a polcon levõ dobozt ki tudod nyitni a késsel, kiveszed belõle a bort, felmész kinyitod és beletöltöd...
Szasztok, Vatikánban az ostyagyártó gépnél mit kelll csinálni, szereztem a dobozból egy ostyát,és fent az ablakoknál a gép tetején van egy kar, de el kéne terelni a nõvér figyelmét valamivel hogy hozzá nyúljak aszzem.
PLs HELP
dudlibond
A Topkapi palace-ban amikor lejutok a lovagszoborhoz aminek a pajzsán vallási jelképek vannak mit kell csinálni. Megnéztem a kéziratot aminek az alján ott van a négy jel, de ha azt beállítom nem történik semmi. Valaki tudna nekem segíteni?

CSááá!
NEm igaz, elakadtam a Topkapi Palace-nél, ahol le kell menni a szökõkútba, az meg is van, de a csapok elforgatása nem megy, egyáltalán mit kell csinálni ott????
ibrik
Én azt tanácsolom, hogy ne foglalkozz ezzel.
Még az, aki az elõzõt magyarította, még õ sem tudott még mit kezdeni az új PAK fájlokkal - reméljük elõbb-utóbb megoldják.
A lényeg, hogy már az elõzõhöz is programozói tudás kellett.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Liberty1
sziasztok!
Én szeretnék magyarítást csinálni a játékhoz, de sajna nem tudom hogy kezdjek hozzá. Lehet-e egyáltalán és hol szerkeszteni benne? Tudnátok segíteni ebben?

levágtam a kééssel a bail bondos IDrõl a képet de nem engedi rárakni a O'maraáéra azt h kell?
Na de hogy hackeljem meg?
nekem a kapoccsal sikerült..😄

Off: Köszi az ajánlást, sort fogok kerítani rá.

On: Coast ott nem a kést kell használni?
á, thx! hihetetlen, hogy szinte az összes tárgyat használtam rá, de a szórólapot kihagytam!
Ahogy bementek a múzeumba, jobbra az ajtó mellett van egy rácsos ventillátorszerûség.
Kinyitjátok, beteszitek az Alfonso hoteljében kapott szórólapot, rácsukjátok az ajtaját, és meggújtjátok. Elkezd füstölni, utána látható lesz a lézer.
jaj..megvan... a gémkapcsot kell a kapcsolón használni😊