565

-
buum #445 felfedezted a titkos szobát? ott találsz egy kártyaleolvasót (az ajtó mögött). -
mixk #444 Sziasztok én a szalámi gyárnál akadtam el a gengsztereket kifüstöltem és utána mit csináljak.A logó disznokat hiába forgatom nem történik semmi aki tud segitsen
Elöre is köszönöm -
Vlala #443 Videokártya driver. -
csrita #442 Sziasztok! Valakinek valami ötlete: Az intro rendben lemegy, de utána sötét a képernyő és max csak 1-2 körvonal látszik haloványan. Mi lehet az oka? Köszi -
Vlala #441 Hű, de durva vége van! A végén a teljes sztori kiderül, de többet nem szeretnék lelőni belőle... -
Mi az ábra a magyarítással ? -
Wheeler #439 hehe hát nemjó buli ha fordítva kötöd be a hangszórókat :D -
expander #438 Na, megvan! Csak a rossz ajtón próbálkoztam. Köszi a segítséget! -
expander #437 Hallom a kopogást de hiába rakom rá a hotel szórólapját, nem csinál semmit. -
expander #436 Ezt nem hiszem el. Nem csinál semmit csak ott áll és azt mondja hogy "dont work"! Mi a túrót rontok el?
A kilincsen is próbáltam, az ajtón is de nem megy. -
Wheeler #435 hát akkor eccerűen fogd a hotel szórólapját és kattints vele az ajtóra ahol kopogás hallatszik, aztán ugyanezt a tollal -
expander #434 Igen a liftben áll. -
Wheeler #433 manus mellett? egyáltalán elkergetted már a liftbe? -
expander #432 Elakadtam: Kinn a folyosón, a kopogtatós ajtón csúsztassuk be a hotel szórólapját, és a filcet
Melyik ajtón, a manusz mellett? Nem engedi!
Please, Help! -
Kösz közben már végig is vittem és egyedül a vége nem tetszett. -
Balról jobbra haladva: lent a homok, jobboldalt a homok, lent a homok, jobboldalt a homok. Nyomd meg a baloldali angyal fejét, majd szólj a papnak, hogy tartsa nyomva a jobboldaliét. -
A vége fele, mikor lemntem Markkal a két nagy szoborhoz, és ott van a 4 homok óra, akkor ott hogy kell őket forgatni, hogy kinyíljon az ajtó? -
Közben megoldottam :) -
Na óriási, nekem is egyforma minden tükör a bombás résznél, hogy tudom akkor így megcsinálni? -
Vlala #426 Az enyémhez nem volt :( Sebaj, beindult. -
starweb88 #425 lol össze vissza forgattam azt beadta XD -
starweb88 #424 köszi még1 help :D amikor az ereklyét megszereztem ugy elforgatom az oszlopot ahogy levan irva és nem csinál semmit mit tegyek? :o -
Wheeler #423 mért akarsz securom loadert használni mikor van hozzá crack? -
Vlala #422 újabb poén: másik securom loadert használva kiírja nekem, hogy nincs is telepítve a játék... szépen elrejtette. -
Vlala #421 Baj van! Nem tudom elindítani a gamet.
Őszintén szólva, visszaolvasni nem akarok, mert spoiler nélkül van lelőve az összes poén, játsazani szeretnék, nem regényben elolvasni a sztorit...
asr-rel futtatom, de szerinte valamilyen biztonsági cuccot nem tudott végrehajtani, és nem áll velem szóba. -
Wheeler #420 ki kell menni az ajtón:) -
starweb88 #419 amikor elkéne utaznom istambulba mit kell csinálnom mert mindent megcsináltam amit irt a leírás? :S -
McGayver hamar végig tolná :D -
Külföldi torrent oldalakon nézz szét.
Pl.: www.torretspy.com ; www.mininova.org ! -
buum #416 Nem tudja valaki, hogyan lehet hozzájutni a BS3-hoz? -
buum #415 Beszélgess el mégegyszer mindenkivel, lehet, hogy kimaradt valaki. Az óra számlapjára kell tenni. -
Wheeler #414 a tetejére tedd az órának, mert úgy emléxem nemmind1 hova teszed -
Elakadtam a hotelban, a leírás szerint a döglött bogarat kellene az órába tennem, nade George barátunk nem akarja, akkor most mit csináljak? -
Vlala #412 semmi baj, de légyszi, többet ne, még csak most jutottam hozzá. Még el sem kezdtem. -
bocsi, nem sikerült a spoilerezés:)) -
Végigvittem:)
spoiler] A vége milyen szomorú [/spoiler] -
Ott nekem is egyforma vastag volt mindegyik (szintén 19"-es moncsi), úgyhogy én máshogy oldottam meg, mint az ábrán látható. -
ahha, köszike, ilyenre nem gondoltam akkor tuti sikerülni fog, de örülök, hogy mondod, vagyis írtad -
Wheeler #407 be kell, de ingyenes -
Akkor már csak egy javaslatom van. Vedd lentebb a felbontást és akkor jobban fogod látni. :)