Broken Sword 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beszélgess el mégegyszer mindenkivel, lehet, hogy kimaradt valaki. Az óra számlapjára kell tenni.
a tetejére tedd az órának, mert úgy emléxem nemmind1 hova teszed

Shep
Elakadtam a hotelban, a leírás szerint a döglött bogarat kellene az órába tennem, nade George barátunk nem akarja, akkor most mit csináljak?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

semmi baj, de légyszi, többet ne, még csak most jutottam hozzá. Még el sem kezdtem.

rockymitymók
bocsi, nem sikerült a spoilerezés😊)

rockymitymók
Végigvittem😊
spoiler] A vége milyen szomorú [/spoiler]

Lord Myn
Ott nekem is egyforma vastag volt mindegyik (szintén 19"-es moncsi), úgyhogy én máshogy oldottam meg, mint az ábrán látható.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

bogyoka
ahha, köszike, ilyenre nem gondoltam akkor tuti sikerülni fog, de örülök, hogy mondod, vagyis írtad <#taps>

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

be kell, de ingyenes

raven87
Akkor már csak egy javaslatom van. Vedd lentebb a felbontást és akkor jobban fogod látni. 😊

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

bogyoka
igen, ugyanígy ki is raktam, és az a gondom, hogy ott a két vastagabbik terelõbõl csak az egyiket találom egyszerüen nem látszik a monitoromon nekem így hogy melyik az a vastag, komolyan mind egyformának látszik, és azért cseszõdik el az idõm. (pedig 19 colos monitorom van😄 )

Az oldalra be kell jelentkezni.

milyen belépõs?

Jaj, ez belépõs.

raven87
Remélem erre gondoltál:

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

bogyoka
aranyos vagy köszke, de nem ott dekkolok, ott már tovább jutottam rég😄

Bár most nem játszottam azóta, mióta beírtam ide, egy heckelésnél tartok ami kifogott rajtam😊)

csinálj füstöt, akkor látod, hogy a lézerek ki-be kapcsolódnak.
bogyoka
tudom, én is szeretem,eddig ment is mind simán, de ez most nagyon kifog rajtam, csak egy kis rudacska miatt, és elizélem az idõt teljesen😄

raven87
Pedig a hackelés a legjobb 😄

bogyoka
még mindig kitartok <#idiota><#wilting>

amúgy még a heckelésügyileg vagyok ilyen😄

Lord Myn
Kitartás... 😊

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

raven87
Meg is meg nem is. Pl. Lelövik vagy felrobban de akkor vissztölti a játék azt amit elõtte csináltál.

Köszönjük.

hi!
George meg tud halni a játékban, vagy van olyan rész ahol esetleg game over van?
a hangulat miatt csakúgy beírok ide 😊
bogyoka
Én is hamarosan végigtolom már, most még állandóan felrobbanok, de majd sikerül😊)

Szerintem is így egész hangulatosabb lett az sg😊)

raven87
Hohó! Kijátszottam! Nagyon nagy királyság volt!
És arányleg hosszú is 12 óra lett a végsõ játékidõm. 😊
---
Tök jól néz ki az oldal 😄

Sziasztok!

A játékhoz teljeskörû magyar nyelvû végigjátszás, képekkel itt:

http://www.thesource.hu/index.php?md=dls&id=227&

Bandi Corp
Emberek! annál a szalámis résznél vok leragadva! már meghalgattam a maffiabeszélgetést, van szalámim meg ienek, de nem tom h a jéggel h és mit kéne kifüstölni! :S van vmi szoba ahol ien husikat füstölnek de, most leragadtam! pls help vki!
elõre is thx

bogyoka
már sikerült, köszönöm csak egyvalami miatt nem sikerült, mégpedi azért, mert rohantam😄D

rockymitymók
Én nem találtam magyarul. Ne fordítsd le csak azt, amit nem tudsz megcsinálni. Amúgy szerintem azok a végigjátszások, amiket adtam, jobbak, mint a hivatalos honlapon

Azért a magyarosítással mégegyszer végig megyek. Hátha értelmesebb lesz a vége...
A bombához kell egy csodálatosan szép színû kesztyû....<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Na, vége van. Érdekes volt....?
Ombika
Nincs varj magyarositasra en is azt teszem! 😛PP

Magyarul nincs? Megõrülök, mire mindent lefordítok. Angolul meg van a revolution honlapon is.

link: http://www.revolution.co.uk/bs4_hints.php

hy
Köszönöm, az volt az egyetlen, amit nem próbáltam ki. Mindenki figyelmébe: NEM SZABAD ROHANNI, CSAK SÉTÁLNI.

Most szorgalmasan robbangatok.😊 A hack-kel kész vagyok, de hiába, nem tudok a bombához nyúlni.
Lord Myn
Azt meg már csak ki kell cselezni, amikor háttal van simán be tudsz rohanni... (azért remélem nem írok nagy hülyeséget, azaz igazság, hogy már rég végigjátszottam a játékot és emlékezetbõl segítek és nekem így rémlik... <#smile>)

Ombika
MAr irtam regebben is ,nemfogom magam naponta ismetelni azert,mert vki nem olvas!!

bogyoka
jól van, ha szépen írod le és nem ilyen káromkodásokkal, én akkor is megértem bazze!

rockymitymók
bocsi, a második, harmadik ugyanaz, csak más linken😊

rockymitymók
Jah, amúgy a végigjátszások: egyik
másik (az oldal alja felé kell menni)
harmadik, de még nincs teljesen kész

rockymitymók
Várj meg!!!!<#buck><#mf1>

Ombika
Tok mind1 bazze,ha tovabbjutasrol irsz akkor intezd ugy,mint atobbiek hogy csak kijeloles utan lehessen latni please,mert ez faszsag igy!!

Koszonom

bogyoka
Nem tudtam, hogy ez spoiler, volt itt más is akkor, ami spoiler, amit nem én írtam. Mást nem írtam hogy utána mit csináljon.

Ombika
DE bazdmeg ha spoiler akkor tudod mi teendo fax!!!

bogyoka
ez röhej, az õrõket simán kicselezem egy szerzetessel meg nemtok elbánni😄D

bogyoka
beszélj Annával, és õ az egyik õrt lefoglalja majd beszélget vele, elhívja a sarokba, addig simán egyenesen tovább mész, és ott folytasd, nekem nagyon tetszett😄D

NeBby
aztat hogy kell megcsinálni a topkapi elején , hogy amikor beenged az 1. õr és monnya hogy a másik ismeri azt a o' nemtomkit ( <#smile> ) akkor utána ottvan 4 õr. na azokon hogy kell átjutni??me nem tok rájönni

Starcraft2 e-mail: [email protected]

bogyoka
<#smile>

Kár, hogy nem tartasz a szerzeteseknél még😊) Én ott dekkolok😄

bogyoka
az nálam megvan, de akkor sem tudok sehogy az ajtón bejutni mert ott ólálkodik egy szerzetes az nem akarja a galambokat nézni <#idiota>

De még logikázom de már mindenfélét csináltam😄DD