565
-
#165 Igen:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az olvasó fickóét kell elvenni (könyvjezőként használja), mégpedig úgy hogy felhívod a hotelt telefonon és kéred az úriembert... -
#164 Tudna nekem valaki segíteni hogy a mágnes kártyás ajtón hogy tudok bejutni a holteles pálya elején? -
#163 há nem mindegy ám hogy Doors vagy Windows.. egyik zenekar, másik meg...öööö -
Jinx4169 #162 bocs ablakot nem ajtót -
Jinx4169 #161 császtok valaki segítsen a hotelben amikor a csajnak kell kinyitni a fürdőszoba ajtót mit kell csinálni avval a szar szellőzővel? kösz -
Vlala #160 Köszi! -
#159 ahol a diszno log a kocsiban, onnan vegyel jeget, azt vidd a szellozohoz -
Vlala #158 Jég? (bocs, fáradt vagyok. Most a pályán kellene keresnem jeget, vagy jéghideg, tehát állati rossz helyen tapogatózok?) -
#157 jég! -
Vlala #156 Ez eddig oké, most ott tartok, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tüzes fát a tűzoltókendőben felvittem a szellőzőhöz, azt mondja, ennél több kell. Öngyújtóval nem sikerált feltuningolni, gondoltam, lemegyek még fáért. Összezsíroztam a kezem a hússal, most - állítólag - valami kereket kellene megkennem a zsírral. Ezt nem találom.
De szerintem megvárom a teljeset... -
#155 Az öngyújtót szeretnéd megszerezni, ha jól értem...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vedd fel az egyik svábbogarat az emeleten és olvasd el a táblát is, utána menj le beszélgess Alfonso-val az órájáról és svábbogarakról utána tedd a svábbogarat az órába és megint beszélj vele, amikor elrohan gyorsan nyisd ki az ablakot és vedd el az öngyújtót... -
szigor2 #154 Köszi.. aha... és megmondanád mit nem csináltam még meg? Az öngyújtót hogyan kell? Kérlek segíts!! Előre is köszike.. -
#153 Azt nem csodálom, mert egyik sem kell a továbbjutáshoz... -
#152 Kattints a létrára és felmászik rajta! -
szigor2 #151 Valaki! Hogyan kell a Hotelből elcsalni azt a hülye Alfonsót? És hogy kell a cigiautomatából venni? Valaki segítsen lécci mert elakadtam!! -
#150 Már rájöttem... -
Madgamer88 #149 közbe rájöttem,megtalátam a rongyot a fiókba -
Madgamer88 #148 add neki cigit cserébe kérd szalámi buj el kuka mellé kimegy cigizni és tied a kötény. -
Madgamer88 #147 Gyárban szekrényt hogy tudom arréb tolni.
Azt mondja rozsdás a kereke de honnan szedjek én olajat vagy mit tudom én. -
Vlala #146 A demóban tudtatok menteni? Már a golfütő használatán gondolkodom, ha mégegyszer végig kell hallgatnom Szalámi Joe-t... még a párbeszédeket sem tudom eltekerni. -
#145 Nem tudja valaki, hogy kell megszerezni az isztambuli hotelben Eamon O'Mara levelét? -
#144 Na mar az elejen elakdtam a teton. -
#143 #140 pls -
#142 Szivesen. Pedig ott van, de mind1 :). Lényeg, hogy meglett! -
#141 Naon koszonom :D KErestem en is itt baszus de en nem leltem. Lehet fomenuben meg nincs. -
#140 :( én az elején tartok: a légkondi kiszedtem, és má be is toltam a liftajtó alá, s a golfütőt is felvettem :( és most mit csináljak??me kint van 1 létra de ott nem tok felmászni !:( -
#139 Ne is foglalkozz vele :)
Szvsz cracket nem a google -n szoktunk keresni, hanem a GameCopyWorldön.
Direkt link a játék reccséhez itt.
Jó Szórakozást, remélem erre volt szükséged. -
#138 Rendben ha te google-val megtalalod a crack-et akkor le kallappal. Es ha kicsit lennel figyelmeseb latnad hogy irtam lentebb hogy kerestem es nem talaltam.
Nem mindeki lyan okos es ugyes mint te hogy egybol megtalalta. -
#137 INNEN... -
#136 Honnan? -
Rusy #135 töltsd le a cracket :)) -
#134 Sziasztok. Nekem nem a Relodes van meg es elinditaskor a SecureRom-ot hasznalom de igyis kiad egy security hibat. Micsinaljak? -
#133 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor Elvis táncol, nyisd ki az ablakot. Utána menj vissza a virághoz, Elvis fázni kezd és megy becsukni, na akkor gyújtsd fel a virágot. A clenaer room kódjához küldd be a tollat és a Hotel szorólapot az ajtó alatt. -
Haversrác #132 Szasztok a hotel-es pályán hogy kell a csajszi ajtaja elől elzavarni ELVIS-t, az öngyújtó már megvan, de sehol nem tudom bekapcsolni a sprinklert, a cleaner room kódját sem tudom ,PLS HELP! -
#131 aham, mar messze jarok :) -
fucko #130 Üdv!
Valaki, akinek gef6600 gt-je van pls irja mar be milyen verzioju driverrel jatszik. Huncutkodik nalam a jatek es hajlamos kivagni asztalra 10 percenkent.Köce
-
#129 Na sikerült túljutnod? Én most tartok a Demo-s résznél. -
#128 zsirozd be a kerekeit :) -
#127 Hali !
Valaki nem tudja hogy hogyan lehet megmozdítani a szekrényt a húsgyárban ? -
#126 Igen olyan!