Broken Sword 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Na már van is demo, igaz német de van.
Csak nem engedi nekem letölteni. 😞

Vinsanity15
Szasztok!boccs az OFF ért de nemtudnátok megmondani hogy honnan tudnám letölteni a Broken Sword 1. részét?

Vinsanity is back!!

hátnem, az tök yol kezdõdött 😊

MerlinW
Én sem pártolom a 3D-t, de nem idegeskedem, mert a 3 sem volt rossz.

[merlinw.org]

jaja :S

kirol
Hát lehet ez is jó lesz, bár az a videó, a kameranézettel érdekes volt.

Kiadhatnának egy demo -t!

ZsZso
Mért kell majmolni azt a rohadt 3Ds megjelenítést?! <#falbav> Olyan jó lett volna ez 2Dben. Szipp szipp.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

dudlibond
Mikor jön már...Mikor jön már...MIKOR JÖN MÁR?<#guluszem1><#email>

ja :S

kirol
Hát érdekes a kamerakezelés. Egy csomószor azt se látjuk, merre megyünk, mi van elõttünk.

nah de mégis letöltöm :C

áh most nicns ekdvem letölteni a 50mb-s cuccost :S

kirol
Új videó érhetõ el.

Erre tessék!

télleg?király

kirol
Mi? Dehogy.
Szeptember közepén jelenik meg!

jaja
dec-ig várni 😮O

kirol
Lassan mondjuk dobhatnának egy demót is akár.

<#eljen>

kirol
kirol
Bár eredetileg háromrészesre tervezték a Broken Sword-ot, a szeptemberben érkezõ The Angel of Death révén a sorozat túlmutat a trilógián.

A fejlesztõgárda kissé kicserélõdött, de a Broken Sword iránti szent alázat egy cseppet sem csökkent. A programot a Revolution és a THQ felügyelete alatt a szinte sehol sem olvasható Sumo Digital tökéletesíti. Természetesen a Revolution sem ül a babérjain: Charles Cecil, a vállalat egyik fõmuftija mindenkit megnyugtat, hogy a külsõs emberek ugyanannyira elhivatottak, mint azok, akik már jóban-rosszban a sorozat mellett keltek-feküdtek.

A negyedik részben George Stobbart bõrébe bújunk majd bele, aki szembekerül a Föld legnagyobb hatalmaival, akik évezredeken keresztül halkan, csendben, észrevétlenül szívták egymás vérét. A Broken Sword harmadik része nyugodtan mondhatjuk, hogy korszakalkotó játék volt. Talán nem volt még egy epizód a sorozatban, amelyet ennyire megkedveltek a játékosok. A mérce tehát iszonyatosan magas, de a fejlesztõk már többször bebizonyították, hogy képesek megfelelni a legnagyobb kihívásoknak is.

A sztorivezetés az elején nem mutat semmi különlegességet. George Stobbartot utoléri a szerelem és beleszeret Anna Maria-ba, de a fehérnépnek egyszer csak nyoma vész. Innentõl kezdve kezd kikerekedni a történetíró zsenialitása. Elõrejutásunkkal lépésrõl-lépésre titkok, összeesküvések és logikai alakzatok rajzolódnak ki elõttünk. Rájövünk, hogy ez a kaland sokkal többrõl szól, mint a szerelmesünk megmentésérõl.

Az ígéretek szerint gyönyörû grafika, részletgazdag környezet, átdolgozott karakterek, akciódús játékmenet logikai csavarokkal és az igazi Broken Sword-hangulat vár minket, valamikor szeptember derekán.

lehet én is 😄

úgy tudtam õsszel, de lehet rosszul.

nem decemberben jelenik meg?

sztem nyár végéig ne is várj semmit..

új infok?

=) ok

MerlinW
nézd meg a galériámat, és rögtön megvilágosodsz😊

[merlinw.org]

de aszt hittem csak gúgl

kirol
Bammeg ne idétlenkedj már. Õ csinálta, én meg írtam, hogy nem én.
Nem is értem, hogy lehet azt kérdezni, hogy én csináltam-e, amikor õ kérdezi, hogy jó-e.
#26 -hsz -t te nem látod? Ott kérdezi, hogy tetszik-e. <#ejnye1>

Voltan
A fõhõs ritka ellenszenves.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

MerlinW
ühüm

[merlinw.org]

nem hanem Merlin!?

kirol
Nem én.

Hát ez csak az én véleményem.

ja
de így is kir
ezt te csináltad?

MerlinW
A jobb oldal darkossága miatt, de bal oldalt átszaturálhatom, vagy csökkenthetem a kontrasztot az egészen. Mondjuk nekem így tetszik, de hát a népért vagyok😊

[merlinw.org]

kirol
Bár kicsit mintha a szín túlvezérelt lenne, fõleg a piros.

MerlinW
Majd még élesítek feliraton, de örülök ha tecc😊

[merlinw.org]

kirol
Teccik!

áh már naon várom

MerlinW
Remélem tecc😊

[merlinw.org]

89mb? :S

kirol
hát nem nagyon ,az van benne ami a képekbe :S