565
-
Lyan Kyj #125 thx -
#124 Egyébként meg akartam kérdezni, hogy van olyan játékos, akinek van amBX kompatibilis cucca? Azon milyen élmény játszani (azaz mi a különbség)? -
#123 Ezek mind különálló sztorik, csak néha van 1-2 utalás az előző részekre, de ez nem befolyásolja a főszálat. Én pl. a BS3-val kezdtem, és csak utána játszottam az 1-2-vel. -
#122 Ha nem mondod, akkor nem is jöttem volna rá :D Különben kifejezetten saját képekre voltam kiváncsi, hogy tényleg milyen, mert ki tudja, hogy olyan e mint a hivatalos képeken... :) -
#121 Fogod es felmesz hivatalos oldalra vagy kismillio helyen van rola kep! :P -
#120 Aki játszik a játékkal az betehetne majd pár saját képet, hogy mégis milyen a játék. Akinek még nincs meg, az hagy csurgassa a nyálát...mint én is :( -
#119 Please aki spoilerezik az irja be ele!! -
#118 obazz, hogy erre nemjottem ra :D thx -
Lyan Kyj #117 üdv!
Sztetek mennyire érthető olyannak, aki még nem játszott a többi résszel? Ezek különálló storyk, vagy összefüggő? -
#116 Köszi, közben már én is rájöttem a folytatásra, csak este kissé fáradt voltam. Már a hotelben vagyok. -
Kpierre #115 Azon a szinten, ahol átmásztál a csövön a lépcsőházban van egy nyitott ajtó. Azon kimész és leszeded róla a kötelet. Ezután az ajtót becsukod, és rányomod a reteszt, hogy be legyen zárva. Ezután jobb klik az ajtón és fogaskerék. Ezt követően az ajtó tokostul kzskadt és a csajszi át tud jönni. -
#114 Reloaded kijott mar huzom is! :P -
#113 masik hazba ahol elszabadul az aram, ott mi a retket kell csinalni?:) -
Madgamer88 #112 A jó öreg golfütőre van szükség, ami demóba is feltünt már, szerintem egész game során velünk lesz:)
Azt légkondi bizbaszt kell betolni lift ajtó alá és már ujra magadhoz is veheted és akkor már át lehet menni másik tetőre. -
#111 Én is, franc se tudja mit kell csinálni a tetőn... -
#110 en mar el is akadtam az elejen :) -
#109 Na mondtam én... már jön is lefelé a reloaded verzió. -
Vlala #108 Aug. 27.-én linkeltétek be a demót, nekem meg most esett le, hogy már ilyen is van. Naprakész vagyok, nem? Holnapra kész vagyok... :) -
#107 A 3-hoz is valami spéci progi volt, de nem működött nekem a 4-el. -
#106 Ja most jut eszembe, hogy annakidején pont e célból letöltöttem a demót és abban olyan PAK fájlok voltak, amelyekkel nem lehet mit kezdeni (nem ZIP fájlok, ismeretlen módszerrel vannak kódolva/csomagolva), tehát egyelőre eléggé esélytelen a magyarítás... -
Thanatos #105 örülünk... -
#104 Hát ha csak a 3-ik részből indulunk ki (Sleeping Dragon), akkor kábé egy évig is raktározhatod.
Bár ez attól is függ, hogy egyáltalán magyarítható-e... -
#103 Kivancsi leszek mikor kezdik el ,en addig ugyse fogok nekikezdeni majd csak magyarul! :P -
#102 Hát igen. -
#101 Mar csak magyarositas kellene ,mint a tobbihet es isten lenne! -
Crazy Mate #100 100. hozzászólás. -
#99 Nekem a demó is fejtörést okozott nemtudtam végigtolni:( -
#98 Én még megvárom, hogy kijöjjön egy rendes crackelt release. -
#97 Hát igen. -
#96 Broken.Sword.The.Angel.of.Death.EMUDVD-Unleashed -
#95 Francba, én is alt+tab és megint elszállt. :(
Milyen forró ajtó?
Én jégkockát szedtem, gondolom arra kell. -
csgj #94 annak örülök a legjobban, hogy újra a hagyományos point and click irányításra tértek át. a BS3-ban pont az nem tetszett csak, hogy a nyomorék billentyűzetet is kellett használni... Nem volt meg teljesen az a broken sword fílingje. -
#93 De csak elakadtam mikor a forro ajtot kinyitottam aztan meg ugyvoltam vele majd a veglegesnel szrakodom vele,remelhetoleg hamarosan megjelenik!! -
Flora2 #92 !!! Bizony, lehet, hogy dx9-cel kezdődik! ez lesz a gond! Hálás köszönet, ma este megcsinálom, ha hazaértem! (Egyébként a Broken Sword 3-at játszottam végig nemrég, ezért szívesen rögtön ráugranék a BS4 demójára.) -
ZsirosKenyer #91 szóval akkor a korrekt link ITT
most keltem ;) -
ZsirosKenyer #90 szedd le és telepítsd, ha nem jó már a link akkor sikíts.. -
ZsirosKenyer #89 Lehet hogy dx9-cel kezdődik, ebben az esetben viszont túl régi a DirectX szoftvered.
ha így van akkor -
Flora2 #88 Sajnos nem tudom a pontos nevét idézni, mert az otthoni gépemen van a demo. Számok és betűk katymasza egymásután - valami ds9x5_ nem, sajnos, nem tudom felidézni. -
ZsirosKenyer #87 pontosan milyen .dll fájlt kér? -
Flora2 #86 Engem érdekelne, de letöltöttem a demót, installáltam, indítanám, erre kiírja, hogy valamilyen .dll kiterjesztésű fájl hiányzik (megadja a pontos nevét), és telepítsem újra a demót, mert az megoldhatja a problémát. Hát nem oldotta meg. Megint kéri azt a .dll fájlt. A rendszerkövetelményeket ellenőriztem, és szerintem megfelelek.