Felvázolták az álcázó eszköz elvét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Nem hevül
2. Bocsát ki fényt, csak azt kioltják
3. Szerintem is csak láthatatlanság érhetõ így el, és nem átlátszóság.
Abban az esetben (és ez így szokott lenni) ha a tárgy nem csak monokromatikus hullámot bocsát ki, sõt elég 2 külön hullámhossz, az egyik kioltásával megváltozott színt fogunk látni.
Persze színtanból elégtelen, de a megérzése jó.
Blackmail the Universe
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
<#nyes>#nyes>
dixitque deus fiat lux
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
tényleg, nem tud vki vmit a negatív fénytörésrõl?
Mit fejez ki a negatív jelzõ?
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Semmi. Látta valaki? <#nevetes2>#nevetes2>
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Mi történik amikor egy láthatatlant gázolnak el?
Esetleg kémkedésben jönne jól még, ahol nincs felszerelve hõkamerával.
Elképzelem hogy mikor csengetnek akkor elõbb körbenéznek hõkamerával is nehogy egy potya is bejöjjön.
Fegyvereket nem könnyû most sem kiszúrni. ÉS a hõt nem tudja láthatatlanná tenni.
Sz*rt sem ér...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
De én nem vagyok perverz, a barátnõm is bizonyítja!=)
De komolyan...
dixitque deus fiat lux
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
<#bohoc>#bohoc>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
egyetlen perspektívába vetítve "nem lenne olyan nehéz" eltünni, de mivel 3Dben látunk ezért minden irányba más képet kell kivetítenie hogy a szemünk ne vegye észre a különbséget. Ehez a dzseki minden kis pontjára halszem optikát és hologram kivetítõt kéne helyezni...
Ha baromságokat írok sry picit be vagyok ba..va -_-
alien47: A Hollow Man le volt egy kis idõre akciózva így már talán több mint 1.5 éve ott hever a polcomon.
Láttam, egész korrekt kis thirriler volt és bizony remekül felvázolta, hogy mi lenne akkor, ha egy tesztoszteronszagú hímtársam, némi megalomániával megáldva láthatatlanná válhatna.
Gondoljatok bele ha teszem azt 200 év múlva lesz egy fullos ruha ami teljesen láthatatlanná tesz, akkor milyen elképesztõ elõnyt jelent az pl. a hadászatban!
Már elõre rettegnék attól, hogy a semmibõl elõbukkan egy tank vagy egy rakéta...
szerintem buli dolog, de azonban az alsó kép az hülyeség, mert ha láthatatlan lenne a dzseki, attól még nem lehetne átlátni az illetõn, hanem a testét lehetne látni, ahoz hogy a testünk is láthatatlan legyen, sokkal többet kell még várnunk, az biztos
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Egyébként kizártnak tartom hogy ez valaha is közpiacra kerüljön. Nem fog ahogy a stinger rakéta sem😊
[merlinw.org]
Nezd meg a Hollow Man filmet.
Már megbocsáss, de egy normális ember miért szeretne láthatatlan lenni?
"hogy porrészecskéket tegyenek láthatatlanná, ûrhajóról itt még szó sem eshet. " -írja a cikk.
Ûrhajó??? Mi a ráknak kellene az ûrben egy láthatatlan ûrhajó? <#idiota>#idiota>
Ja majd pár ezer év múlva biztos jó lesz a Zorgonok ellen...
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Már miért?
Ha egy lila tárgyról eltüntetem a kék fényû tartományt, akkor is látom az egészet, csak pirosban! A lila ugye a kék és piros keveréke.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce