Legyen vége a játékok elleni negatív kampánynak!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÁRULÓ!!!! 😊))
Kara kánként folytatom tanításom.
"A japánoknál meg azért van annyi ijen hüjesék mert a kisköjkök bezsonganak a sok szar japán nindendo játékoktól"
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
eddíg😄
félretéve a tréfát, nekem semmilyen reflexem nem javul tõle (tagadom ha mégis) és nem is érdekel, pusztán szórakozásból teszem amit teszek. Biztos van olyan ember is aki beleõrül ezekbe a játékokba de itt valaki írta is, hogy az inkább a szülõ hibája mint a gyereké. Na én ezeket a szülõket lõném le.....vagy legalább eltiltanám a gyerekneveléstõl....vagy valami.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Sorolhatnám! Én magam se lettem tömeggyilkos és megszálló gorilla harcos 😊! Nekem megvoltak a nevelési alapok! Nem a játékok rosszak, hanem azok a felhasználók, akik eszközként használják és az életben valósítják meg azt, amit CSAK a játékban szabad! "Egy gépészmérnök hallgató"
A masik dolog a folyamatos agyatlan pusztitas, illetve annak elvezete - ki mentegetodzon amivel akar - elegge ramutat az illeto szellemi szintjere. Nem sertegetni akarok barkit is ezzel, ez szimplan teny.
Ki a francot erdekel milyen reflexek fejlodnek ki tole? Ha befognak mar az illetoket egy komolyabb vizsgalatra, nyilvanvaloan kitunne hogy a koherencia rovasara megy az egesz. Magyaran az illeto leredukalodik egy szem/reflex combora.
Mondjuk nem csoda, ha megnezzuk mi megy a vilagban. Tiszta allatkert.
Primitiv es celtalan. Meg az "ertelmisegi" tudosok stb is eladjak magukat penzert, haditechnikai kutatasokra stb. Szoval nem meglepo, hogy mennyire divik a pusztitas abrazolasa/elvezete.
Aki ezt tamogatja, az elashatja magat.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Régebben a játékterembe járó, akkor még Street Fighter II Turbo-t, meg hasonlókat nyomó srácok az iskolakerülés, a kerítés mögött dohányzás és egyéb "kölyöknek nem való" cselekedetek szimbólumai voltak.
Ellenben az is tény, hogy ha ma valaki azt mondja, hogy "Quaker", akkor az embernek legtöbbször, egy kövér, pattanásos képû, egész nap a számítógépet barmoló (amcsi) kölyök jut az eszébe. És mivel nem szocializálódik a kölyök, depressziós lesz. Ha már depressziós, akkor meg lehet, hogy offenzív is lesz. Akkor lehet, hogy le is lõ valakit.
Ettõl függetlenül az agresszió és a véres játékok között nem sok összefüggés van. Más kérdés, hogy a szülõk, ha valamit elk*rtak, akkor szükségszerûen mindenre mutogatnak, csak magukra nem. Anno betiltatták pl. a DragonBall-t, mert pár gyerek azt hitte, hogy tud repülni, és meg is próbálta. Nem érdekes, hogy több millió kölyök nézte, de csak néhánynak volt ilyen sok esze?
Nemrégiben a World of Warcraftot perelte (nem tudom, milyen sikerekkel) egy anyuka, akinek a túlhízott kölyke öngyilkos lett, amikor elhalálozott az X-edik szintû karaktere.
Nem akarok túl nietzchei filozófiát alkalmazni, de úgy látszik, hogy a túlszabályozott civilizációra így reagál a természetes szelekció... ha 1.000.000-ból egy gyerek beleõrül a játékokba/filmekbe/tvbe, akkor sokkal jobban jártunk így, mint ha késõbb a munkahelyén kattanna be.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
A szekvenciális váltóra meg ne mondjuk már hogy automata....
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Alapvetõen az élet minden területére beszivárognak a különbözõ dolgok, amik automatizálással próbálják megkönnyíteni azt, ez nem gond, de én ragaszkodom mindennél a manuális mód meglétéhez is, hogy amennyiben nem vagyok elégedett az automatika által javasolt eredménnyel úgy felülbírálhassam azt. Autók váltójánál a két dolgot összevegyíteni mondjuk kicsit körülményes lenne, illetve akár nagyobb kényelmetlenséghez is vezetne, mint amennyi hasznot hozna.(pl. lenne kuplung, amit használhatsz kikapcsolt automatánál...de akkor hol lenne, hogy ne zavarjon, ha automata épp az egész...szóval itt ez körülményes).
pl. ferrarinál láttam kormány váltó megoldás, hogy a fokozatot te választod meg, fel/le kapcsoló karral, ami a kormány mögött található, de kuplung nélkül elektronika végzi a váltást...no persze ezek azok a dolgok amiket nem a plebs által használatos szériákba szerelnek, hanem a jóval felsõbb kategóriákba.
Hát, azért a hozzászólásodból vastagon ez jött le.
Amúgy, ne izgulj, nekem is meglesz, de épp az "ésszerûtlen baromságok" miatt emeltem fel szavam.
Sokmindent végigcsináltam már az életben - mert ugyi azér' nálad picit idõsebb vagyok - betartva mindenféle idióta szokásokat és elõírásokat. Csak utána mindig sajnáltam az idõt, amit lehetett vón hasznosabban is kihasználni.
A taxi nem vicc ám...pontosan azt nyújtja amire te vágysz, az elektronika még nem tart itt..majd fog 1-2 évtizeden belül szerintem. Esetleg utánaszámoltál már? Mennyibe kerül egy autó? Mennyi a benzin? Mennyi a fenntartási költség(biztosítás, és mindenféle adók, SZERVÍZ ...tudod te mennyibe kerül egy elszaródott automata váltó javítása? Én láttam cimborám orra elé tolt számlát, amin az elromlott automata váltó szerepelt. Nem kell mondjam, hog ynem volt tõle túl jó a kedve)?
Attól hogy a robot pártiak veszélyeztetnék a létemet nem félek. Némi képzavarban vagy ugyanis 😊 Nem az újjításokat ítélem el, hanem az ésszerûtlen baromságokat, és azokat akik nulla tapasztalattal ezt éltetik, mert aputól/anyutól/havertól aki jól megmondja hallották, hogy márpedig az az igazi.
Te, ne légy már ekkora öntelt. Az olyanoknak mint te ott lenne a manuális üzemmód, nekem meg a robotpilóta. Az élet sok területén van ez így, amúgy.
Én személy szerint rutindolgokban sokkal jobban megbízok a gépekben, mint magamban. Na tessék, máris készítem elõ az androidok és a kiborgok invázióját.
Amúgy nem kell parázni: te, meg a hozzád hasonló agresszív nyomulósok a neandervölgyieket pusztították ki.
Majd adunk nektek is, mi robotpártiak.
Szomszédban a fû ugye zöldebb?
A helyzet úgy néz ki, hogy engem ne szabályozzon be elektronkia ha nem kívánom.
Én ülök a kormánynál, Én akarom tekerni, abba az irányba amerre épp jól esik, mert ehhez van kedvem. Nekem a robotika ne mondja meg hogy visszadobhatom-e 3asba a sebváltót, ha elõzni támadt kedvem. Majd azt én eldöntöm, mert valamivel jobban tudom, hogy mit szeretnék.
El kell fogadni, hogy vannak ilyen emberek is. Akik ilyen problémával küszködnek, hogy az autó miért fullad le meg már megint váltani kell annak tudom ajánlani a tömegközlekedést vagy a lovaskocsit. Ez a megoldás. Mondjuk a lóval lehetnek gondok már. Miért akar már megint enni? Hát nem? Tegnap is kapott!
Egyre inkább elmegyünk abba az irányba, hogy olyan autók legyenek, hogy ha finganom kell leengedi az ablakot és ha érzékeli, hogy többen ülnek bent akkor lekapcsolja a cd-t 2mp-re és egy nyájas férfihang beleszól, hogy "I beg you pardon!"
Mondjuk mi van akkor ha nem tud angolul aki benne ül? Akkor kérlek a legközelebbi benzinkútnál rá kell húzni a legújabb peccset a gyártó honlapjáról. Hát vannak még nagy gondok a világban...
Fején találtad a szöget. De szerintem sokan vagyunk így ezzel, hogy nem akarunk autóbolonddá válni, nem akarunk akrobatikus ügyességre szert tenni, mesteri szintre eljutni kézi sebváltók terén, hanem eccerûen el akarunk jutni A-ból B-be. Ez akkora szentségtörés az AutóBálvány ellen?
Csak a csúcskategóriához adják jelenleg. Ebbõl gondolom, hogy nem lehet ocsó. Konkrét árat nem találtam.
Jó mi?
Én már kiakasztottam de néhol majd be sz.tam olyan félelmetes!<#nyes>#nyes>
Te csak add meg az úticélt, a többit intézze a robot, a parkolást is. "
Rossz irányból közelíted meg a dolgot. Neked nem autóra vagy jogosítványra van szükséged, hanem egy sofõrre, esetleg taxira. Abba csak beszálsz, célállomásnál pedig kiszálsz, közben nem kell olyan dolgokkal foglalkoznod, mint lefuuadás illetve váltás.
Amúgy mondhatni van lefulladásgátló, de az emberi hülyeséget kivédeni 100%osan nem tudja, ellenben jóformán az összes jelenlegi autóban az elektronika automatán emeli az alapjáratot, ha nem adsz gázt, de terhelés éri a motort. Ez persze leginkább fokozatos, tehát az "leugrok a kuplungról" bénázást nem tudja áthidalni, különösen benzines motornál, ahol alacsony fordulaton jóvel kissebb a nyomaték, mint egy dízel motornál(ez utóbbi már a régebbiek közül is egész jól viselte nálam a bénázást anno mikor vezetni tanultam).
Van már blokkolásgátló, kipörgésgátló, fagyásgátló, allergéngátló, becsípõdésgátló, ütközésgátló... csak épp lefulladásgátló nincs. Ez azért gáz, mármint a fejlesztõkre nézve.
Amúgy meg hogyan jön ahhoz egy autó, hogy lefullad?
Nekem egy autó ne fulladjon le, még akkor sem, ha én le akarom fullasztani, a betyár mindenit! :-)
Van robotizált kéziváltó is - ha valaki nem tudta volna.
Ez, kombinálva a fokozatmentes váltóval (CVT) - kívánhat-e valaki ennél többet? (Esetleg egy turbógombot :-)
A másik: azon szarakodni, hogy az automata nem tudja, hogy elõzni akarsz-e vagy lassítani?
Ne te döntasd el, hogy most elõzni kell/lehet, hanem a robotika, jó?
Te csak add meg az úticélt, a többit intézze a robot, a parkolást is.
Közben az autóban - üsse kõ - tõlem játszhatsz valamilyen tényleg pozitív
személyiségfejlesztõ játékot is.
Ez most hogy hangzik?
Plusz egy modern hagymanyos mukodesi elvu (nyomatek konverteres) automata valto kezzel is kapcsolhato, szoval elozes elott egyszeruen vissza lehet pakolni egy fokozatot (ha az automata mukodeseben nem bizik az ember vagy meg nem ismerte ki a mukodeset).
Ma mar kar ezzel altalanositani. Gyakorlatilag a fejlett orszagok/foldreszek kozul egyedul Europaban nem nepszeru (meg) az automata/automatizalt valto. Eszak-Amerikaban, Ausztraliaban es Japanban mar mar az eladott autok nagytobbsege automata valtos.
Igen, a DSG-re. A hagyomanyos elven mukodo automata valtohoz kepest gyakorlatilag semmivel sem dragabb. Raadasul most meg nagyon kis pedlanyszamban is gyartjak.
"Azért nem mindegy. Ennyi súly is megnöveli a fogyasztást, ha nem is sokkal."
Azert nem kell eltulozni a helyzetet. Ha a tomeg olyan nagyon szamitana egy atlagautonal, akkor elektromos ablak vagy legkondi sem lenne az autokban (meg a tobbi flancos cucc).
Egyaltalan nem ezert fogyaszt tobbet. Mukodesi elvebol adodoan nagyobb veszteseggel dolgozik, ezert van tobblet fogyasztas es kisebb dinamizmus. Persze ezen az evek/evtizedek soran rengeteget fejlesztettek, szoval sokat javult a helyzet.
nem csoda hogy támadják
Úgy tudom, azt az egyszerû heurisztikát használják, hogy ha nagy gázt adsz, akkor biztos szeretnél több teljesítményt, és ehhez igazodik az egész kocsi (pl. az automata váltó visszakapcsol).
Bár automatát nem vezettem még, nekem tökéletesen megfelel a kézi. Hosszabb távon szerintem a nyerõ a fokozatmentes váltó.
Annyira jó, hogy amikor a Forma 1-ben kifejlesztették, egy tesztkört mentek vele, és be is tiltották azonnal.
Mellesleg a fogyasztást is jelentõsen csökkenti, mert a motor folyamatosan optimális fordulatszámon üzemelhet.
Egyébként meg elõbb-utóbb elektromos autók lesznek, azoknál meg nincs váltó.
Nem a dupla váltós DSG-re gondolsz? Mert az télleg nagyon jó, csak baromi drága.
"Egyetlen hatranya a plusz kb 30-50 kilos sulytobblet, dehat ez egy 1,2-1,4 tonnas autonal mar szinte semmi."
Azért nem mindegy. Ennyi súly is megnöveli a fogyasztást, ha nem is sokkal.
Nem tudok statisztikákat, de tuti kevesebb a baleset amióta szimulátorokat használnak.
De pl. a tesztpilóták biztosan sokkal kevesebben halnak meg azóta. Ma már normális, hogy több száz órát repülnek egy géppel, mielõtt az elsõ prototípust összeszerelnék.
És ha jól tudom, már az elsõ számítógépeket is akarták szimulátornak használni, de az akkori technológiával még nem volt lehetséges. szóval igény van rá.
Az egyik legfontosabb dolog, hogy sokkal olcsóbb, mint a valódi repülés, és így sokkal több tapasztalatot szerezhetnek a pilóták. A másik meg hogy sokféle mûszaki hibát, meg egyebet lehet szimulálni, és a pilóták teljes biztonságban gyakorolhatják ezek elhárítását. Ez rettentõ fontos, mert valódi vészhelyzetben ha lassan, vagy rosszul reagálnak, az könnyen balesethez vezethet, ami adott esetben több száz ember halálát jelenti.
Van már ilyen, csak nem nálunk.
Lényegében bolondbiztos, kényelmes és egy analfabéta és kétbalkezes is elboldogul vele. Másként mondva, aki ezt sem tudja használni az teljesen béna. Pont mint egy dodgem.
Mindazonáltal igen kényelmes. Az a 10-25% túlfogyasztás meg nem igazán számít.
Visszakanyarodva a cikbéli témához...
Ez egy olyan gumicsont, amit mindenki a szája íze szerint ízesít és rág. És valahol mindenkinek igaza van egy kicsit és senkinek nincs egészen.
mivel a forgalomban lévõ autók kb 90% manuális váltóval szerelt, ezért szinte kizárt, h az kihaljon mostanság. robotika, ide, robotika oda.