693
Fifa 94-től kezdve 2003-ig,illetve más régi focisjátékok
-
#373 itt te erőlködsz a lejárt ps2-vel
-
#372 HOGY ON is legyen!
amugy tegnap toltunk haverral sensible soccer 96/97 amigas verziot 05/06os patchel(xboxon emuval xD)... allati megafeeling a jatek meg mindig... nekem az amigas verzio egy kicsit (tul)porgos volt a pcs verziohoz kepest... analog dzsoypadrol nem a legjobb jatszani swost(billentyurol meg egyenesen harakiri), szal most be kene szerezni egy usbs digitalis mikrokapcsolos style dzsoyt...
tudtok magyarorszagon hol lehetne ilyet beszervalni(vegen ebay lesz belole :C)? -> Speedlink Competition Pro USB
-
#371 nem erted :P Breki probalt erolkodni, hogy nincs ps2es pes5 wc patch, csak nem veszi eszre, hogy ps2re mar reg tulhaladtak a pes5on! :PPP a modderek 9iksz szazaleka mar a we10re nyomatja a modokat, nezd csak meg a pesinsight download pontjat ... .) -
#370 A world cup patch meg nagyon király hozzá -
#369 ÉN például. -
#368 es ki jatszik a pes5tel??? :PPPP
-
#367 #364 ??? -
#366 és a billentyűzetmániásokról még nemis beszéltünk
szval térjün vissza a fórumtémához......... -
#365 soccergaming (mivel nem tudtad melyik az utolsó)
fórumcím:
"Is there a World Cup Patch for PES5 the PS2 version? "
válasz
No,i dont think so!
-
#364 te nekem ezt ne magyarazd :DDDDDDDDDDDDddddd ecsem mondom, hogy joak gepem van csak az a nagy helyzet, hogy a munka-jatek merlegen egyre jobban kitolodik a munka iranyaba a pc(most oszinten mi a pocsomet ersz ha jo a grafika, de a kontent az lement borert??? :DDD)... nem veletlen lettem konzolfan az utobbi 1-2 evben... arra talaltak ki, hogy jatszunk vele, nem? ;)
#363-> pesinsightrol szoktam levadaszni az uj cuccokat! (gagyi oldal? :D ize ps2es we10hez itt vannak joak cuccok!) ize kiprobaltam par patchet pcn(ugye ott tobb a valasztek: super patch, power patch meg ilyenek, de vegulis maradtam a ps2es verzional, marmint a pcs meg a boxos verziok mentek levesbe :DDD) -
#363 akkor a lényeget hagytad ki
mi a pc-s pes5-ön a legfrisebb patchcsomag? -
#362 aztán kijön az ujabb konzol és dobhatod ki az előzőt
ugye nem véletlen próbálják meg a ps2-öt eladni
És vettél egy játékkonzolt amivel csak játszol, de semmit se tanulsz belőle
Míg aki kiegészítőket készit elég sokmindent megtanul photoshoptól kezdve adatbázisszerkesztésen át gif készítésig.
Online játékról nemis szólva.
És pont a konzol miatt nem lehet jobb alapban a grafika pc-n -
#361 ne aggodj, 1-2 eve enis ilyen verpcs style voltam(jajjj ne tudd meg orakat elbibelodtem, hogy szetturjam a settingeket, meg a "legjobbat" kihozzam egy jatekbol(szetmoddolas stb)... aztan lehet kezdek beleunni??? :DDDDDDDDDDDDddddd -
#360 edit: ezt nem birom kihagyni... amugy kiprobaltam nemreg mind3!!! verziot... a pcs pes5ot+legfrisebb akkori patchcsomag, xboxos pes5+patchcsomag, ps2 we10+legfrisebb patchcsomag...(igaz a Liveware nekem kimaradt a pcs verzional) es a we10 tetszett a legjobban(mind mozgasra, mind jatekelmeny stbstb) EN kiprobaltam mind3 verziot, szal legalabb van lovesem a dolgokrol kozvetlen... es te? -
#359 maradjunk annyiban, hogy nekem magasabbak az igényeim
nem nagyon van olyan teljes patch amiben minden jó lenne, főleg a füveket és a reklámtáblákat szeretik elszúrni
aztán vmit cserélni kellene már gond van -
#358 " viszont ne magyarázd már meg, hogy jó látam konzolos patcheket a fele pc-s dolog nem használható"
ezen mit ertesz? mert ugyanugy csinalnak gigas komplett(arc+laszti+gyep+stadion+real nevek meg kutyafule) patchet, azon mi a pocsom nem hasznalhato??? egy komplett patchnel?
(jah es kurvara nem akarok radelroltetni semmit...)
"de mondom ez pc topic"
ez igaz is, csak ha a konzolosokhoz benyitnek egy ilyen forumot, mar jonnenek is boszen a moderatorok, hogy enyje-benyje ilyen topik mar van(tudom MAR VOLT SOXOR ILYEN!) namost ilyenkor hova irjon az ember fia? (igy viszont kenytelen(ek) vagy(tok) megturni a "buta" konzolosokat is)
PONT
en befejeztem... -
#357 utoljára
kijött a Liveware ami jobb gameplayban.......
tudom, hogy HD-ről játszol
nekem fél perc megnézni egy új gyepet ugyanis miközben módosítom megy a game
szval kicsit nehézkesebb konzolon
de játsz csak ronda gyepekkel, viszont ne magyarázd már meg, hogy jó látam konzolos patcheket a fele pc-s dolog nem használható
meg ne akarj másokkal ps2-öt vetetni......főleg most nagy baromság
de mondom ez pc topic
ps2 arabol jo ha veszel egy videokartyat a gepedbe
lol
-
#356 NADE EMBER te meg nem fogod, hogy PCN meg kint sincs a legujabb PES/WE!!!!!!!!444444444444444
mit kell olyan eroszakosan vedeni a mundert? nehogy beismerd, hogy konzolon kenyelmesebb jatszani... pfff
mind1...
btw: "ez pont konzolon van vmit átírsz aztán írhatod ki újra" LATOM NEM OLVASOL!!!! EN HDROL JATSZOK mint mar sokan masok!!!!444 :PPPPPPPP (es kepzeld most lefordulsz a szekrol, de meg lemezt sem irok ki, mert halozaton atlokom az isot es utana jatszok!)
amugymeg vastagon felreertesz bahatom... enmar allecuzamen unom a pcs pocsolest... az arakrol nem is beszelve... lehet azt mondod kezdek lustulni, de inkabb valasztom a kenyelmesseget a veszodes helyett(nem nekem nincs problemam, csak amikor egy nap 3 haver is megtalal telefonon, hogy lecci gyere at, mert "baj" van a geppel es akkor jon az uzenet, hogy ossze kell gepet rakni meg a kisf4szom, na akkor unod meg)... csak ennyi... arrol nem is bezelve, hogy egy ps2 arabol jo ha veszel egy videokartyat a gepedbe... szal(attol fuggetelnul, hogy minden uj jatek fullban megy nalam, de ez mar mas kerdes :P) -
#355 1. song 2 - blur
2. keep hope alive - the crystal method
3. more - the crystal method
4. now is the time(cloud9 mix) - the crystal method
5. busy child - the crystal method
6. hugga bear - electric skychurch -
#354 szerinted minden alkalommal újra be kell lőni?
ez pont konzolon van vmit átírsz aztán írhatod ki újra
a we10 kész patchekben meg írtó rondák a gyepek
nemsokat ér
szval ezeket írd a konzolos fórumokba
-
#353 kiegészitőkről beszéltem emberke.............
ebből látszik mennyire értesz hozzá
simán használhatóak elárulom
mondjuk inkább pc-re vannak jók olyan lasztik amiket ott lehet használni
és mint mondtam a Liveware gameplay sokkal jobb sokak szerint -
#352 szerintem is!
szóval régi focis gaék zenéi
nálam fifa 99 fat boy slim:)
meg 2001ben is volt vmi fain zene -
#351 nem nem tevedtem el, csak azert elszuttyog az ember mire belovi a DZSOYpadjat meg a grafikat meg a soundot(na ez az amit mar unok, hiaba plusz 10 perc akkoris!) ps2on bekapcsolom, elinditom hdrol a we10et(ami meg van patchelve ugye) es game! ;)
(de szerintem ez mar nagyon off, ertelmetlen vita...) -
#350 "elárulom azt használják a patchekben amit mi csinálunk.........."
LOOOOOOOOOOOOOOOOL mutasd mar meg nekem pcn megvan-e a we10!!!!
koszike!!!!!!444 -
#349 Egyértelműen FIFA 99 és EURO 2000 -
#348 még jó hogy nem tudtam feltelepíteni:D -
#347 blur -
#346 annak mi volt a zenéje?:) -
Cat 02 #345 98 rtwc :P -
#344 ez továbbra sem pes topik,SZÓVAL beszélgessünk a jó régi focis játékokról:)
a többit meg a pes topikban
pl kinek melyik focisjáték zenéje tetszett a legjobban
fifa 99&2001 rulez! -
#343 gyorsítja a sebességet.de neked nem ajánlom mert nálam volt olyan h kipróbáltam és ha visszaállítottam elkezdett lassulni -
#342 ez mire jó? -
#341 nemááá,térjünk vissza a témához
mondjuk régi játékok zenéi?:) -
#340 milyen másfél órás settings?
sztem eltévedtél
-
#339 elárulom azt használják a patchekben amit mi csinálunk..........
csak pc-n kicsit többet lehet és jobbakat
nagy patchekben meg mindig elszúrják a füvet -
#338 játék közben be lehetett nálam állítani a speedet mondjuk,double speen-ben már túl gyors volt:) -
#337 hunbasser azt megpróbálhatod h letöltöd ezt
és a pes shopnál átírod a pontokat mondjuk 99999-re.a játékban az optionsban megnyitod a pes shopot megveszed a double speedet.a meccsen lestartolod és a game speed-nél átrakod double speed-re. -
#336 ya,ok:) -
Gabe18 #335 Pro Evolution Soccer(európa)=Winning Eleven (USA) -
#334 tényleg és ez a winning eleven milyen? régebben hallottam már róla,azt tudom,h van pc-s változata is(legalábbis a régebbieknek)