Régi focis játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ReaL MaDRid x siempre
én találtam egy b-s lemezt lent az alagsorban, tudjátok olyan mint a kislemez, csak 3szor akkora és alig fér rá valami, bevittem a pc-s boltba, mert érdekel mi volt rajta, és egy 88as pc-s foci játék, valami japán, de már nincs meg,
VALAKI NEM TUDJA MI LEHETETT? EGÉSZ JÓ VOLT!<#wink>#wink><#wink>#wink><#wink>#wink>
ReaL MaDRid x siempre
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
ill. 40-60 méteres lapos passzok vannak
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Amúgy meg olvastam, hogy a Fifa célközönsége a tizenéves korosztály, a PES és WE-t pedig inkább az idõsebb korosztályok kedvelik !
(ez gondolom a nehézségbõl / realizmusból adódik, mert a pes-ben nem 120-200Km-es minden passz és nem megy a labda emberhez, ha nem pont oda rúgják)
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
98-tõl 2005ig csak fifával ill. annak eb-vb változataival játszottam !
Szerintem 98RTWC, 2002WC, 2005 voltak a legjobbak !
2005-el nagyon sokat multiztam, több klánba is megforultam mondhatni napi rendszerességgel 1 évig játszottam !
Közben próbálgattam a pes4-et is, de az nehéz volt meg ugye a liszensz hiány... meg nem tudtam telepítgetni a kiegészítõket, meg furcsa is volt a fifa után !
Aztán jött a Fifa 06 ami nagyon nem tetszett, vártam is a pes5 megjelenését mert nagyon jókat olvastam róla... és nem csalódtam...sõt !!!
Azóta azt játszom napi rendszerességgel, és csak nézek nagyot...hogy van aki még a fifát isteníti, amikor itt van a pes5 is <#confused>#confused><#vigyor>#vigyor>
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
De akik a csapatnevekkel jönnek meg hogy nem tudják irányítani azok nem nagyon ismerik.
Érdekes akik rászántak idõt, hogy megtanulják azok nem mondanak ilyesmit és vhogy nem fifáznak annyit
egyébként meg h kinek mi tetszik az relatív
ReaL MaDRid x siempre
bár aki nem képes egy 5kbytos file-t bemásolni annak lehet :-)
"maga a játékélmény az,ami nem olyan jó,nameg persze az irányítás"
Ezmeg pont a Fifa-ra igaz, PES pont ezekben veri nagyon
ReaL MaDRid x siempre
amúgy a pes 1,2 mikor jöttek ki,és milyenek voltak?
ReaL MaDRid x siempre
igen,igaz,h a fifában van sok észrevehetõ bug,pl,h benn volt a labda,de végülis ha jól megfigyeljük,nincs az benn teljes terjedelmével.inkább lesnél volt olyan,h nem is volt les.ilyen játékoson átmenés,meg mellémegyésgól már 06ban nincs,'97-ben sok ilyesmi volt
ReaL MaDRid x siempre
mellémegy és gól
10 méterrel bent van a kapuban és nem gól.
át megyek az emberen mint egy szellem 5 meccs után agyonverem a gépet World Classon
az igaz h a PES-ben alapból szarak a szurkolói hangok de arra is van javítás
lassulás:hát bazzeg nem geforce mínusz5-el kell játszani