693
Fifa 94-től kezdve 2003-ig,illetve más régi focisjátékok
  • hunbasser
    mondjuk most
  • lilgame
    és mikor lesz időd?mondjuk most?
  • hunbasser
    majd ha lesz időm feltöltöm vhová
  • lilgame
    sziasztok!
    a fifa96 ot nem tudja vki hogy honnan lehetne letölteni?vagy ha megvan vkinek akkor fel tudná tenni?
    előre is köszi
    csá!
  • hunbasser
    ha mondjuk felteszem a fifa 99-et,és átállítom ugyanígy a kompatibilitást xpben,akkor mennie kéne?:)
  • Zolcsi01
    használtok valami cracket, hogy fusson vagy eredeti van vagy hogy???
  • Zolcsi01
    nekem sp 2-m van és bármire állítom bejön egy kis kék ablak, semmi szöveggel enter és kilép
  • passatgt
    Én nem állítottam és nincs sp2 sem,de simán megy a game
  • The FlashBack
    igen, asszem van sp2
    más semmi, simán megy:)
    De asszem win2K ra állítotam a kompatibilitást...
  • Zolcsi01
    SP 2-d van???
    tettél fel valami plust??? köszi
  • The FlashBack
    YES
  • Zolcsi01
    Visszatérve a témához
    Valakinek megy a Fifa World Cup 98 XP alatt???
  • hunbasser
    sensible soccer 2006 demoja letölthető a szoftverbázisról!!!egyből a kezdőlapon van
  • Lammer
    huhh ne is mond, tegnap leizzadtam rendesen... mar a 16osrol is kifogja eleg szepen a kapus, pedig hiaba csavarom-csurom... :o
  • tobias88
    na, ez a fórum eddig mindenről szólt, csak a témáról nem!
    Fifa vs Pes és Konzol vs Pc
  • hunbasser
    fifa 97-ben voltak ilyen félpályás gólok,eléggé benézte őket a kapus
    de akkoris hobosoccer rulz!(1.0,1.2)
  • Gabe18
    Ez nem nyerésre megy.Csak a pc-s verziót se kritizáld olyan dologok miatt ami nem igaz.

A Sensi az jó.A jó kis félpályás beivelés gólok...Bár a "World of..." verziókban azt már nem szedte be könnyez a kapus.
  • hunbasser
    én meg most azon gondolkozom,h fifa 99-et felrakom,már csak a fat boy slim miatt is:)
    nameg zsírak azok a féloldalas ollózások!
  • Lammer

btw irhatnatok ti is regi elmenyeket :DDD mondjuk nalam most ujra fellangolt az SWOS imadat... nyomjuk is a vb selejtezoket(just for fun) meg majd a vbt haverral...
    anno amigan nagyon sokat nyomtam klasszik joyyal a sensiket, ecceruen jatekelmenyre beszteszt :D
  • Lammer
    oke te nyertel!4neeegz!!44 na cső! pfff...
  • hunbasser
    Lammernek annyiból igaza van,h használtan kb 20-ért már kapsz ps2-t,újat is sztem már 30-40-ért lehet venni,egy normális videókártya meg 20-tól kezdődik,úgyh aki csak játszani akar,az inkább vegyen ps2-t,dvd lejátszót sem kell legalább venni.
    a topikot meg nem csak kizárólag pc-s,hanem konzolos focis játékoknak is nyitottam,nem akartam nyitni mégegyet külön a konzolosokhoz.
    unom már,h mindig elkezditek,mindenkinek más a jó,ennyi.
    és sztem most folytassuk a témával...
    mondom:konzolos focis játékokra is vonatkozik a topik témája,és hagyjuk már ezt a ps2 vs. pc-t!!!
  • Gabe18
    Jó,majd én szabályozom mikor irok ide utoljára.(vagy esetleg egy moderátor ha az én 2 hozzászólásom zavarná a Te kb 20 teljessen nem ide illő hsz-ed mellett)

Akkor a ps2 is csak ugy "általánosságban" teljessen elavult cucc,a WE10 biztos jó rajta.
  • Lammer
    amugy -> "aki akarja szivesen privizek vele tovabb, de telleg sok mar az off..."
    de csak a te kedvedert: ez csak egy fricska volt ugy altalanossagban a 'pc's jatekokra kivetitve, irony just irony :P
  • Gabe18
    Ha lol,ha nem lol,nem én beszéltem "másfél órás settingelésről" (vagy a windows install-t is beleszámitod? ),meg asztalra dobásról,kifagyásról,crackfix-ről (ilyeneket a pes-nél nem tudom te hol látsz,illetve ha esetleg valami patchelés után fagy,az a ps2 verzióban is simán előfordulhat).
  • Lammer
    nagyon oltas ez a jatek, jopofa!!!!!!!!!444444neeegz :DDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddd
  • Lammer
  • jbal
    á bazeg.kifagyott tőle a Firefox és megszakadt a rapidshare-s letöltés.most várhatok egy órát megint:ððððð
  • jbal
    most menő vagy h LOL!!!!!!!!!44-ezel?
    nem tudom mivel kényelmesebb ps2-n
  • Lammer
    hat nem, mert mindig visszairogatod a hulyesegeidet...
    "Elmondtad, hogy kipróbáltad a legújabb patchel amiről fogalmad sem volt, hogy mi......"
    volt fogalmam le is irtam, hogy melyik patchet toltam ra... pfff de azt is leirtam, hogy miert valasztottam(mainly) inkabb a kenyelmes modjat, nekem meg ne gyere a tvoutos moslek minoseggel mert korberohoglek vele...(max talan a HDTV kimenet lenne meg kompetens, de erdekes nem sokan toljak igy sem teven, szinte mindenki monitoron tolja, ezt ugye te sem akarod megmagyarazni)

nekem is kezd uncsi lenni mar tenyleg...
    Gabe18: pffff... LOL!44

aki akarja szivesen privizek vele tovabb, de telleg sok mar az off...
  • Breki33

PLAY
  • Gabe18
    Ahogy itt vannak akik a konzolos PES-ről nem tudnak sokat,ugy láthatóan Te a pc-s verzióról nem tudsz.(#330,#378)
  • Breki33
    látom nem tudod abbahagyni

amiket írsz talán fifára igaz de Konaminál abszolút nincs ilyen

Látszik sok fogalmad van róla...........
    Teljesen más dolgok vannak a fórumon

Elmondtad, hogy kipróbáltad a legújabb patchel amiről fogalmad sem volt, hogy mi......

Elárulom vivo-s kártyán nem nehéz kinyomni a dolgokat tv-re......
    És ez a játék interneten az igazi

De már tényleg kezd uncsi lenni, hogy itt telenyomod ezzel a fórumot, van erre külön fórum irogasd ezeket oda és zárjuk már le
  • jbal
    persze
  • Zsolti9014
    A liveware is csak eredetivel megy neten?
  • Zsolti9014
    bocsi, nem ovastam vissza :D
  • Lammer
    "Konzolos topicban is van pes rész csak oda nem ír szinte senki....."
    - jah mert mindenki kussol es szepen jatszik... ez nem a "neked befagyott az uj driverrel az x jatek?" "directxet frissitsed!!!44" "jajj nem indul a game, kidob az asztalra" "nektek a reallyporperreadnfo crakfixel elindul a jatek?" "miert szaggat? pedig ez a konfigom:..." es meg sorolhatnam :DDDDDDDDDDD evvel telleg teli lehet nyomni a forumot :DDDDDDDDDDDD

"persze neked az van jóhogy véded"
    namost nekem mim van? elmondtam , hogy kiprobaltam otthon a PCs az XBOXOS meg a PS2os verziokat... ps2es maradt, a tobbi ment kukaba... pont. vedi a halal egyiket sem, ha jon majd xboxra az uj pes(ami mar ugye megvan ps2re) es nyomatjak hozza majd a modokat, akkor azt fogom hasznalni valszin hisz egy picit szebb lesz(meg az xbox HWje azert erosebb egy piciket)... kenyelem, sz4rok en a vedesre :DDDDDDDDD inkabb berakom magam a fotelagyba es nyomom az iranyitokarral, mintshogy gornyedjek az LCDm elott :DDDDDDDD
    ;)
  • Lammer
    "ps2-n nincs net nincsenek programok csak játék,játék,játék.így csak az agyad fog beszarni."
    YÁÁÁY megint egy szakerto!!!! :DDDDDDDDDD lááál ne egessetek mar a magatokat sracok... plz...

- ocsem akkor nekem kaprazott a szemem, hogy GT4ezek online, meg killzoneozok online... hmmm de ha te mondod, akkor meg sem tortent :DDDDDDDDD
    - LOL meg linux is van(igen usbs eger+bill...) hadd ne soroljam most a progikat...
    - jatekgep erre talaltak ki, GG! pc marad munkara (mainly)

"nem tudom mi a nehézség PC-n."
    - nem, NEKEM nem nehez... olvass vissza hátéiksz...
  • Breki33
    énmeg a Liveware-val és online.

Te nemhiszem, hogy megvetted

Milyen topicban?
    Konzolos topicban is van pes rész csak oda nem ír szinte senki.....

éncsak a gyepre montam, hogy szar te elég sok mindenre
    persze neked az van jóhogy véded

Na tényleg zártam nem ez a fórum témája
  • jbal
    olvasgattam itt a hsz-eket:
    Lammer:"enmar allecuzamen unom a pcs pocsolest... az arakrol nem is beszelve... lehet azt mondod kezdek lustulni, de inkabb valasztom a kenyelmesseget a veszodes helyett(nem nekem nincs problemam, csak amikor egy nap 3 haver is megtalal telefonon, hogy lecci gyere at, mert "baj" van a geppel es akkor jon az uzenet, hogy ossze kell gepet rakni meg a kisf4szom, na akkor unod meg)..."

PS2-re minden drágább.annak h elromlik egy gép semmi köze a játékhoz.ps2-n nincs net nincsenek programok csak játék,játék,játék.így csak az agyad fog beszarni.

"ez igaz is, csak ha a konzolosokhoz benyitnek egy ilyen forumot, mar jonnenek is boszen a moderatorok, hogy enyje-benyje ilyen topik mar van(tudom MAR VOLT SOXOR ILYEN!) namost ilyenkor hova irjon az ember fia? (igy viszont kenytelen(ek) vagy(tok) megturni a "buta"

írj abba a topikba amit más megnyitott.tényleg nem kell új téma

nem tudom mi a nehézség PC-n.felrakod a játékot beállítod az irányítást és játszassz vele.irányítást nem kell minden indításkor

• Lammer
    sebaj! erdekes meg mindig van support ra es en mar legalabb jatszok a we10el... :P
    csak azt nem ertem evvel a mentalitassal(szarfuj gagyi regi stbstb) mi a rakot keresel egy ilyen topikban?(owned? :P)