693
Fifa 94-től kezdve 2003-ig,illetve más régi focisjátékok
-
#413 mondjuk most -
lilgame #412 és mikor lesz időd?mondjuk most?
-
#411 majd ha lesz időm feltöltöm vhová -
lilgame #410 sziasztok!
a fifa96 ot nem tudja vki hogy honnan lehetne letölteni?vagy ha megvan vkinek akkor fel tudná tenni?
előre is köszi
csá!
-
#409 ha mondjuk felteszem a fifa 99-et,és átállítom ugyanígy a kompatibilitást xpben,akkor mennie kéne?:) -
#408 használtok valami cracket, hogy fusson vagy eredeti van vagy hogy??? -
#407 nekem sp 2-m van és bármire állítom bejön egy kis kék ablak, semmi szöveggel enter és kilép -
#406 Én nem állítottam és nincs sp2 sem,de simán megy a game -
#405 igen, asszem van sp2
más semmi, simán megy:)
De asszem win2K ra állítotam a kompatibilitást...
-
#404 SP 2-d van???
tettél fel valami plust??? köszi -
#403 YES
-
#402 Visszatérve a témához
Valakinek megy a Fifa World Cup 98 XP alatt??? -
#401 sensible soccer 2006 demoja letölthető a szoftverbázisról!!!egyből a kezdőlapon van -
#400 huhh ne is mond, tegnap leizzadtam rendesen... mar a 16osrol is kifogja eleg szepen a kapus, pedig hiaba csavarom-csurom... :o -
#399 na, ez a fórum eddig mindenről szólt, csak a témáról nem!
Fifa vs Pes és Konzol vs Pc -
#398 fifa 97-ben voltak ilyen félpályás gólok,eléggé benézte őket a kapus
de akkoris hobosoccer rulz!(1.0,1.2) -
Gabe18 #397 Ez nem nyerésre megy.Csak a pc-s verziót se kritizáld olyan dologok miatt ami nem igaz.
A Sensi az jó.A jó kis félpályás beivelés gólok...Bár a "World of..." verziókban azt már nem szedte be könnyez a kapus. -
#396 én meg most azon gondolkozom,h fifa 99-et felrakom,már csak a fat boy slim miatt is:)
nameg zsírak azok a féloldalas ollózások! -
btw irhatnatok ti is regi elmenyeket :DDD mondjuk nalam most ujra fellangolt az SWOS imadat... nyomjuk is a vb selejtezoket(just for fun) meg majd a vbt haverral...
anno amigan nagyon sokat nyomtam klasszik joyyal a sensiket, ecceruen jatekelmenyre beszteszt :D -
#394 oke te nyertel!4neeegz!!44 na cső! pfff... -
#393 Lammernek annyiból igaza van,h használtan kb 20-ért már kapsz ps2-t,újat is sztem már 30-40-ért lehet venni,egy normális videókártya meg 20-tól kezdődik,úgyh aki csak játszani akar,az inkább vegyen ps2-t,dvd lejátszót sem kell legalább venni.
a topikot meg nem csak kizárólag pc-s,hanem konzolos focis játékoknak is nyitottam,nem akartam nyitni mégegyet külön a konzolosokhoz.
unom már,h mindig elkezditek,mindenkinek más a jó,ennyi.
és sztem most folytassuk a témával...
mondom:konzolos focis játékokra is vonatkozik a topik témája,és hagyjuk már ezt a ps2 vs. pc-t!!! -
Gabe18 #392 Jó,majd én szabályozom mikor irok ide utoljára.(vagy esetleg egy moderátor ha az én 2 hozzászólásom zavarná a Te kb 20 teljessen nem ide illő hsz-ed mellett)
Akkor a ps2 is csak ugy "általánosságban" teljessen elavult cucc,a WE10 biztos jó rajta. -
#391 amugy -> "aki akarja szivesen privizek vele tovabb, de telleg sok mar az off..."
de csak a te kedvedert: ez csak egy fricska volt ugy altalanossagban a 'pc's jatekokra kivetitve, irony just irony :P
-
Gabe18 #390 Ha lol,ha nem lol,nem én beszéltem "másfél órás settingelésről" (vagy a windows install-t is beleszámitod? ),meg asztalra dobásról,kifagyásról,crackfix-ről (ilyeneket a pes-nél nem tudom te hol látsz,illetve ha esetleg valami patchelés után fagy,az a ps2 verzióban is simán előfordulhat). -
#389 nagyon oltas ez a jatek, jopofa!!!!!!!!!444444neeegz :DDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddd
-
#388 -
#387 á bazeg.kifagyott tőle a Firefox és megszakadt a rapidshare-s letöltés.most várhatok egy órát megint:ððððð -
#386 most menő vagy h LOL!!!!!!!!!44-ezel?
nem tudom mivel kényelmesebb ps2-n -
#385 hat nem, mert mindig visszairogatod a hulyesegeidet...
"Elmondtad, hogy kipróbáltad a legújabb patchel amiről fogalmad sem volt, hogy mi......"
volt fogalmam le is irtam, hogy melyik patchet toltam ra... pfff de azt is leirtam, hogy miert valasztottam(mainly) inkabb a kenyelmes modjat, nekem meg ne gyere a tvoutos moslek minoseggel mert korberohoglek vele...(max talan a HDTV kimenet lenne meg kompetens, de erdekes nem sokan toljak igy sem teven, szinte mindenki monitoron tolja, ezt ugye te sem akarod megmagyarazni)
nekem is kezd uncsi lenni mar tenyleg...
Gabe18: pffff... LOL!44
aki akarja szivesen privizek vele tovabb, de telleg sok mar az off... -
PLAY -
Gabe18 #383 Ahogy itt vannak akik a konzolos PES-ről nem tudnak sokat,ugy láthatóan Te a pc-s verzióról nem tudsz.(#330,#378) -
#382 látom nem tudod abbahagyni
amiket írsz talán fifára igaz de Konaminál abszolút nincs ilyen
Látszik sok fogalmad van róla...........
Teljesen más dolgok vannak a fórumon
Elmondtad, hogy kipróbáltad a legújabb patchel amiről fogalmad sem volt, hogy mi......
Elárulom vivo-s kártyán nem nehéz kinyomni a dolgokat tv-re......
És ez a játék interneten az igazi
De már tényleg kezd uncsi lenni, hogy itt telenyomod ezzel a fórumot, van erre külön fórum irogasd ezeket oda és zárjuk már le -
#381 persze -
#380 A liveware is csak eredetivel megy neten? -
#379 bocsi, nem ovastam vissza :D -
#378 "Konzolos topicban is van pes rész csak oda nem ír szinte senki....."
- jah mert mindenki kussol es szepen jatszik... ez nem a "neked befagyott az uj driverrel az x jatek?" "directxet frissitsed!!!44" "jajj nem indul a game, kidob az asztalra" "nektek a reallyporperreadnfo crakfixel elindul a jatek?" "miert szaggat? pedig ez a konfigom:..." es meg sorolhatnam :DDDDDDDDDDD evvel telleg teli lehet nyomni a forumot :DDDDDDDDDDDD
"persze neked az van jóhogy véded"
namost nekem mim van? elmondtam , hogy kiprobaltam otthon a PCs az XBOXOS meg a PS2os verziokat... ps2es maradt, a tobbi ment kukaba... pont. vedi a halal egyiket sem, ha jon majd xboxra az uj pes(ami mar ugye megvan ps2re) es nyomatjak hozza majd a modokat, akkor azt fogom hasznalni valszin hisz egy picit szebb lesz(meg az xbox HWje azert erosebb egy piciket)... kenyelem, sz4rok en a vedesre :DDDDDDDDD inkabb berakom magam a fotelagyba es nyomom az iranyitokarral, mintshogy gornyedjek az LCDm elott :DDDDDDDD
;)
-
#377 "ps2-n nincs net nincsenek programok csak játék,játék,játék.így csak az agyad fog beszarni."
YÁÁÁY megint egy szakerto!!!! :DDDDDDDDDD lááál ne egessetek mar a magatokat sracok... plz...
- ocsem akkor nekem kaprazott a szemem, hogy GT4ezek online, meg killzoneozok online... hmmm de ha te mondod, akkor meg sem tortent :DDDDDDDDD
- LOL meg linux is van(igen usbs eger+bill...) hadd ne soroljam most a progikat...
- jatekgep erre talaltak ki, GG! pc marad munkara (mainly)
"nem tudom mi a nehézség PC-n."
- nem, NEKEM nem nehez... olvass vissza hátéiksz...
-
#376 énmeg a Liveware-val és online.
Te nemhiszem, hogy megvetted
Milyen topicban?
Konzolos topicban is van pes rész csak oda nem ír szinte senki.....
éncsak a gyepre montam, hogy szar te elég sok mindenre
persze neked az van jóhogy véded
Na tényleg zártam nem ez a fórum témája -
#375 olvasgattam itt a hsz-eket:
Lammer:"enmar allecuzamen unom a pcs pocsolest... az arakrol nem is beszelve... lehet azt mondod kezdek lustulni, de inkabb valasztom a kenyelmesseget a veszodes helyett(nem nekem nincs problemam, csak amikor egy nap 3 haver is megtalal telefonon, hogy lecci gyere at, mert "baj" van a geppel es akkor jon az uzenet, hogy ossze kell gepet rakni meg a kisf4szom, na akkor unod meg)..."
PS2-re minden drágább.annak h elromlik egy gép semmi köze a játékhoz.ps2-n nincs net nincsenek programok csak játék,játék,játék.így csak az agyad fog beszarni.
"ez igaz is, csak ha a konzolosokhoz benyitnek egy ilyen forumot, mar jonnenek is boszen a moderatorok, hogy enyje-benyje ilyen topik mar van(tudom MAR VOLT SOXOR ILYEN!) namost ilyenkor hova irjon az ember fia? (igy viszont kenytelen(ek) vagy(tok) megturni a "buta"
írj abba a topikba amit más megnyitott.tényleg nem kell új téma
nem tudom mi a nehézség PC-n.felrakod a játékot beállítod az irányítást és játszassz vele.irányítást nem kell minden indításkor
-
#374 sebaj! erdekes meg mindig van support ra es en mar legalabb jatszok a we10el... :P
csak azt nem ertem evvel a mentalitassal(szarfuj gagyi regi stbstb) mi a rakot keresel egy ilyen topikban?(owned? :P)