Régi focis játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmIn3m02
uristen hallod csak magadat égeted le hogy ilyen hülyeségeket irkálsz 😛
idézném a #232 -t,ne erölködj,menjél vissza inkább a fikádhoz és lövögessed a bug golokat😛

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Breki33
elég hülyeségeket írsz

a pes3 lassult be, valakinél
most ugye 6-nál járunk

hangoknál eredeti chantok vannak sõt van eredeti kommentátorhang

játékoskeretek akár napi frissítéssel arról nemis beszélve,
hogy akár a játékban átírható

Szval ennyit a nagy érveidrõl. P

Rendes multi pedig van be saját online felülettel és osztályokkal.
Ranglistával pontozásos rendszerrel, lobbyval és akár quch matchel.
Beépített chat-el akér mecs közbeni kommentárokkal.

Nagyon nem értesz hozzá ..........
passatgt
A patch megold mindent.EA-sports-é a liszensz,nem írhatták be a neveket meg a csapatok rendes nevét.De a patch ezt is átírja valós nevekre

[Jakuza]
Mondanatok akkor a jatek belassulasarol ?
A multiplayererol ? Nem ajandek.
A hangokrol ? Jo a kozvetites.
Esetleg a jatekosnevekrol ? Mr Patyomkin ?
Egy otvar mind.
A fene nagy PES azt meg egy rendes multi lehetoseg nincs benne, a tobbi hibarol nem is beszelve.
Ez jellemzi az ugynevezett ultimate focijatekot. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Zsolti9014
Fifában a gólt még mindig nem sikerült megoldani, értsd: bentvan v nem?

Hajrá Magyarország!

EmIn3m02
loool 😄D
én pes3ota játsszok vele,és én nem fikáztam le rögtön,beletanultam,azota nem tudom letenni...fifa meg egy fos ehhez képest
és billentyüzeten játsszok

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

guardian hero
konzolátirat? én PS2-õn PESezek, billentyûzettel lehet, hogy szopás, de attól még nem szar játék... duál analóg gamepaddel PC-n is szuper az irányítása.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

passatgt
Én 4 évig fifán játszottam,leszedtem a pes-t azóta csak azon játszok.Én focizok bajnokságban,és így utólag belegondolva a fifa nem valósághû.Meg azt utálom benne hogy elrúgod a labdát akkor a lába az embernek a labda pontjában megáll és nemmegy tovább.Ez elég érdekes...Pesben meg minden tökéletes.Menüje tényleg szar,de megszokható.

"A PES egy rossz konzolatirat, aminek olyan az iranyitasa, hogy jobb nem beszelni rola."

A Pes egy jó konzlátirat,egyértelmûen nehezebb irányitásal mint a csodás Fifa.De nem is akkora arcade hulladék mint az...Hiába ezzel meg kell tanulni játszani,nem 5 perc betanulás után 6 gólt rúgsz.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

"a pes menüje borzalmas"

Ez aztán a hiba...Amugyis relativ,mert nem tudom mi borzalmas benne.Minden könnyen megtalálható,állitható,mi kell még egy menübe?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

guardian hero
nem kell erõlködnöm, mindenki tudja, melyik az ultimate focijáték, és melyik az évek stagnáló, egyre inkább izzadságszagú sorozat

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

[Jakuza]
PES egy vicc ne erolkodj.
Es az ilyen ultimate szintu focijatek elnevezesekkel se erolkodj, mert a fele se igaz.
A PES egy rossz konzolatirat, aminek olyan az iranyitasa, hogy jobb nem beszelni rola.
Egy roncshalmaz, amivel inkabb gorcsolni lehet, mint focizni.
A konzolatiratos trehany menujerol meg ne is beszeljunk, mert jobb elfelejteni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

guardian hero
ez mind igaz, viszont magának a focinak a szimulációja fényévekkel jobb, mint bármelyik FIFÁ-ban. Ha a menüvel akarsz buzulni -> FIFA, ha focizni szeretsz -> PES

Zenszkij
a pes menüje borzalmas, ár csak azért is mert playstationre készûlt, és az angol ligában kamucsapatok vanna, East United hajrá 😊) lool

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

guardian hero
PES egy fos? 😄 Jó vicc. FIFA 94, 95 az mi? Tudtommal csak egy FIFA jött ki PC-re 96 elõtt, FIFA International Soccer címmel. Actua Soccer-t és barátait (Euro 96...) én sose szerettem, FIFA 96 agyonvert játszhatóságban (és sztem látványban is) az Actua sorozatot.

A FIFA 2000-nek jó volt nagyon az intrója, meglepõ módon az általam egyébként csöppet sem kedvelt Robbie Williams zenéjével. Zene terén egyébként nálam máig a FIFA 99 viszi a pálmát, a Fat Boy Slim dallam máig a fülemben van, pedig nem vagyok a stílus rajongója 😊.

Zenszkij
Ja és az Ultimate Soccer Manager, alias USM

Zenszkij
nagy focis játékok a következõk voltak: fifa 94,95,96,97,98,2000,2005,Sensible World of Soccer, Euro 96, Actua Soccer....a Pes egy fo.s

Zenszkij
Hahó, a fifa 98-ban csak friendlyt játszhatsz teremben. az igazi teremfoci a fifa97-ben van..torna, bajnokság stb.....

hunbasser
nemá,ne haljon már meg a topik!!!

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
hát te miért nem írsz a real topikba?😊

ReaL MaDRid x siempre

passatgt
#140 hozzászólás

eZo
Hello !
Valaki feltöltené pl. Ide a fifa 98rtwc müködõ (tört) exe-jét ( fifartwc.exe) ? Köszi

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

valszeg 😄

The FlashBack
jah, akkor tényleg a tartalom miatt😄

de volt 😊

The FlashBack
nem volt felöltve index.html

na mér?

The FlashBack
rájöttem mé törölték le a gémet az wat-s szerverrõl

hunbasser
mintha próbáltam volna...na majd megnézem 😊

ReaL MaDRid x siempre

oldara nyomod a billt és utána egér katt 😉

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

hunbasser
kérdés:rtwcben mikor kiválasztottam,h melyik oldal(csapat) vagyok,akkor utána mivel megyek tovább?ugye a bill.konfigot lehet állítani csak,entert,space-t hiába nyomogatom,lent meg semmi gomb.

ReaL MaDRid x siempre

ezek már tudtak vmit 😄 csomot tök faxán elvertek igaz régen ezen éltem 😛

Breki33
The FlashBack
most megyek suli du mék haza oszt utána keress meg...

hunbasser
nem amúgy mind1,hanem nekem mind1😊 tökmind1,csak vmelyik legyen meg
flashback,majd tájékoztass! 😊

ReaL MaDRid x siempre

[Jakuza]
Valaszoltam a prividre, ugylatszik te nem emlekszel, na de mindegy. 😛

passatgt
Nekem nemírtál😊

Lammer
denial... SWOS 😛

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

[Jakuza]
En irtam a privijere, hogy adhat helyet de nem valaszolt. 😛

The FlashBack
torrenten megoldjuk, mer nekem van mûködõ rtwc-m

nem 😛

hunbasser
várom már,h vki feltöltse a mûködõ cerziót vhová :S tökmind1 h a sima vagy rtwc az!

ReaL MaDRid x siempre

ááá fifa 98 RTWC 😛

hunbasser
pff...senki sem ír...biztos mindenki fifa 98-azik<#hehe>

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
hú,most játszottam egyet a fifa 96-al,nagy jó,amikor csúszkálnak neked be,te meg csak összevissza mész,és a védõk azt sem tudják hol vagy 😊
viszont a 97-tõl nagyon elszoktam,próbáltam feltelepíteni,de nem sikerült,szal úgy játszottam,h csak simán elindítottam az exe-t,és ment is,de így meg nem lehet menteni.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
passatgt-nek van 100 giga helye😊
amúgy meg nekem van olyan fifa 97-em,h egy cd-n van rajta,és nem kell semmit sem telepíteni,megy a játék alapból,csak az a baj,h ugye menteni nem lehet benne,úgyh nincs értelme igazolgatni,meg bajnokságot elkezdeni.
a fifa 96 is megvan nekem egy régi cd-n,ha kell vkinek,akkor szóljon,és akkor feltolom vhová atw-re.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ya,amúgy meg próbáltam egy-két no cd cracket,de egyik se csinált semmit 😞

ReaL MaDRid x siempre

sztem páran leszedték amit én raktam fel és az pöccre ment
Tölcse fel valaki, akinek van tárhelye. csak 104 mega

hunbasser
na,leszedtem amit passatgt rakott fel,és nálam is a cd-t kéri.
azt csináltam,h leszedtem,kicsomadoltam(3 fájlt nem sikerült kicsomagolnia),aztán csináltam belõle iso-t,bemountoltam,feltelepítettem,és most ez a helyzet.

ReaL MaDRid x siempre

tom...atw törölte <#boxer><#fejvakaras>