Régi focis játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
idézném a #232 -t,ne erölködj,menjél vissza inkább a fikádhoz és lövögessed a bug golokat😛
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
a pes3 lassult be, valakinél
most ugye 6-nál járunk
hangoknál eredeti chantok vannak sõt van eredeti kommentátorhang
játékoskeretek akár napi frissítéssel arról nemis beszélve,
hogy akár a játékban átírható
Szval ennyit a nagy érveidrõl. P
Rendes multi pedig van be saját online felülettel és osztályokkal.
Ranglistával pontozásos rendszerrel, lobbyval és akár quch matchel.
Beépített chat-el akér mecs közbeni kommentárokkal.
Nagyon nem értesz hozzá ..........
A multiplayererol ? Nem ajandek.
A hangokrol ? Jo a kozvetites.
Esetleg a jatekosnevekrol ? Mr Patyomkin ?
Egy otvar mind.
A fene nagy PES azt meg egy rendes multi lehetoseg nincs benne, a tobbi hibarol nem is beszelve.
Ez jellemzi az ugynevezett ultimate focijatekot. 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
én pes3ota játsszok vele,és én nem fikáztam le rögtön,beletanultam,azota nem tudom letenni...fifa meg egy fos ehhez képest
és billentyüzeten játsszok
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A Pes egy jó konzlátirat,egyértelmûen nehezebb irányitásal mint a csodás Fifa.De nem is akkora arcade hulladék mint az...Hiába ezzel meg kell tanulni játszani,nem 5 perc betanulás után 6 gólt rúgsz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ez aztán a hiba...Amugyis relativ,mert nem tudom mi borzalmas benne.Minden könnyen megtalálható,állitható,mi kell még egy menübe?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Es az ilyen ultimate szintu focijatek elnevezesekkel se erolkodj, mert a fele se igaz.
A PES egy rossz konzolatirat, aminek olyan az iranyitasa, hogy jobb nem beszelni rola.
Egy roncshalmaz, amivel inkabb gorcsolni lehet, mint focizni.
A konzolatiratos trehany menujerol meg ne is beszeljunk, mert jobb elfelejteni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
A FIFA 2000-nek jó volt nagyon az intrója, meglepõ módon az általam egyébként csöppet sem kedvelt Robbie Williams zenéjével. Zene terén egyébként nálam máig a FIFA 99 viszi a pálmát, a Fat Boy Slim dallam máig a fülemben van, pedig nem vagyok a stílus rajongója 😊.
Valaki feltöltené pl. Ide a fifa 98rtwc müködõ (tört) exe-jét ( fifartwc.exe) ? Köszi
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ReaL MaDRid x siempre
flashback,majd tájékoztass! 😊
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
viszont a 97-tõl nagyon elszoktam,próbáltam feltelepíteni,de nem sikerült,szal úgy játszottam,h csak simán elindítottam az exe-t,és ment is,de így meg nem lehet menteni.
ReaL MaDRid x siempre
amúgy meg nekem van olyan fifa 97-em,h egy cd-n van rajta,és nem kell semmit sem telepíteni,megy a játék alapból,csak az a baj,h ugye menteni nem lehet benne,úgyh nincs értelme igazolgatni,meg bajnokságot elkezdeni.
a fifa 96 is megvan nekem egy régi cd-n,ha kell vkinek,akkor szóljon,és akkor feltolom vhová atw-re.
ReaL MaDRid x siempre
Tölcse fel valaki, akinek van tárhelye. csak 104 mega
azt csináltam,h leszedtem,kicsomadoltam(3 fájlt nem sikerült kicsomagolnia),aztán csináltam belõle iso-t,bemountoltam,feltelepítettem,és most ez a helyzet.
ReaL MaDRid x siempre