Régi focis játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
Lammernek annyiból igaza van,h használtan kb 20-ért már kapsz ps2-t,újat is sztem már 30-40-ért lehet venni,egy normális videókártya meg 20-tól kezdõdik,úgyh aki csak játszani akar,az inkább vegyen ps2-t,dvd lejátszót sem kell legalább venni.
a topikot meg nem csak kizárólag pc-s,hanem konzolos focis játékoknak is nyitottam,nem akartam nyitni mégegyet külön a konzolosokhoz.
unom már,h mindig elkezditek,mindenkinek más a jó,ennyi.
és sztem most folytassuk a témával...
mondom:konzolos focis játékokra is vonatkozik a topik témája,és hagyjuk már ezt a ps2 vs. pc-t!!!

ReaL MaDRid x siempre

Jó,majd én szabályozom mikor irok ide utoljára.(vagy esetleg egy moderátor ha az én 2 hozzászólásom zavarná a Te kb 20 teljessen nem ide illõ hsz-ed mellett)

Akkor a ps2 is csak ugy "általánosságban" teljessen elavult cucc,a WE10 biztos jó rajta.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Lammer
amugy -> "aki akarja szivesen privizek vele tovabb, de telleg sok mar az off..."
de csak a te kedvedert: ez csak egy fricska volt ugy altalanossagban a 'pc's jatekokra kivetitve, irony just irony 😛

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Ha lol,ha nem lol,nem én beszéltem "másfél órás settingelésrõl" (vagy a windows install-t is beleszámitod? ),meg asztalra dobásról,kifagyásról,crackfix-rõl (ilyeneket a pes-nél nem tudom te hol látsz,illetve ha esetleg valami patchelés után fagy,az a ps2 verzióban is simán elõfordulhat).

Lammer
nagyon oltas ez a jatek, jopofa!!!!!!!!!444444neeegz 😄DDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddd

Lammer
<#gonosz1>

jbal
á bazeg.kifagyott tõle a Firefox és megszakadt a rapidshare-s letöltés.most várhatok egy órát megint:ððððð

jbal
most menõ vagy h LOL!!!!!!!!!44-ezel?
nem tudom mivel kényelmesebb ps2-n

Lammer
hat nem, mert mindig visszairogatod a hulyesegeidet...
"Elmondtad, hogy kipróbáltad a legújabb patchel amirõl fogalmad sem volt, hogy mi......"
volt fogalmam le is irtam, hogy melyik patchet toltam ra... pfff de azt is leirtam, hogy miert valasztottam(mainly) inkabb a kenyelmes modjat, nekem meg ne gyere a tvoutos moslek minoseggel mert korberohoglek vele...(max talan a HDTV kimenet lenne meg kompetens, de erdekes nem sokan toljak igy sem teven, szinte mindenki monitoron tolja, ezt ugye te sem akarod megmagyarazni)

nekem is kezd uncsi lenni mar tenyleg...
Gabe18: pffff... LOL!44

aki akarja szivesen privizek vele tovabb, de telleg sok mar az off...

Breki33
Ahogy itt vannak akik a konzolos PES-rõl nem tudnak sokat,ugy láthatóan Te a pc-s verzióról nem tudsz.(#330,#378)

Breki33
látom nem tudod abbahagyni

amiket írsz talán fifára igaz de Konaminál abszolút nincs ilyen

Látszik sok fogalmad van róla...........
Teljesen más dolgok vannak a fórumon

Elmondtad, hogy kipróbáltad a legújabb patchel amirõl fogalmad sem volt, hogy mi......

Elárulom vivo-s kártyán nem nehéz kinyomni a dolgokat tv-re......
És ez a játék interneten az igazi

De már tényleg kezd uncsi lenni, hogy itt telenyomod ezzel a fórumot, van erre külön fórum irogasd ezeket oda és zárjuk már le
jbal
persze

Zsolti9014
A liveware is csak eredetivel megy neten?

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
bocsi, nem ovastam vissza 😄

Hajrá Magyarország!

Lammer
"Konzolos topicban is van pes rész csak oda nem ír szinte senki....."
- jah mert mindenki kussol es szepen jatszik... ez nem a "neked befagyott az uj driverrel az x jatek?" "directxet frissitsed!!!44" "jajj nem indul a game, kidob az asztalra" "nektek a reallyporperreadnfo crakfixel elindul a jatek?" "miert szaggat? pedig ez a konfigom:..." es meg sorolhatnam 😄DDDDDDDDDD evvel telleg teli lehet nyomni a forumot 😄DDDDDDDDDDD

"persze neked az van jóhogy véded"
namost nekem mim van? elmondtam , hogy kiprobaltam otthon a PCs az XBOXOS meg a PS2os verziokat... ps2es maradt, a tobbi ment kukaba... pont. vedi a halal egyiket sem, ha jon majd xboxra az uj pes(ami mar ugye megvan ps2re) es nyomatjak hozza majd a modokat, akkor azt fogom hasznalni valszin hisz egy picit szebb lesz(meg az xbox HWje azert erosebb egy piciket)... kenyelem, sz4rok en a vedesre 😄DDDDDDDD inkabb berakom magam a fotelagyba es nyomom az iranyitokarral, mintshogy gornyedjek az LCDm elott 😄DDDDDDD
😉

Lammer
"ps2-n nincs net nincsenek programok csak játék,játék,játék.így csak az agyad fog beszarni."
YÁÁÁY megint egy szakerto!!!! 😄DDDDDDDDD lááál ne egessetek mar a magatokat sracok... plz...

- ocsem akkor nekem kaprazott a szemem, hogy GT4ezek online, meg killzoneozok online... hmmm de ha te mondod, akkor meg sem tortent 😄DDDDDDDD
- LOL meg linux is van(igen usbs eger+bill...) hadd ne soroljam most a progikat...
- jatekgep erre talaltak ki, GG! pc marad munkara (mainly)

"nem tudom mi a nehézség PC-n."
- nem, NEKEM nem nehez... olvass vissza hátéiksz...

Breki33
énmeg a Liveware-val és online.

Te nemhiszem, hogy megvetted

Milyen topicban?
Konzolos topicban is van pes rész csak oda nem ír szinte senki.....

éncsak a gyepre montam, hogy szar te elég sok mindenre
persze neked az van jóhogy véded

Na tényleg zártam nem ez a fórum témája
jbal
olvasgattam itt a hsz-eket:
Lammer:"enmar allecuzamen unom a pcs pocsolest... az arakrol nem is beszelve... lehet azt mondod kezdek lustulni, de inkabb valasztom a kenyelmesseget a veszodes helyett(nem nekem nincs problemam, csak amikor egy nap 3 haver is megtalal telefonon, hogy lecci gyere at, mert "baj" van a geppel es akkor jon az uzenet, hogy ossze kell gepet rakni meg a kisf4szom, na akkor unod meg)..."

PS2-re minden drágább.annak h elromlik egy gép semmi köze a játékhoz.ps2-n nincs net nincsenek programok csak játék,játék,játék.így csak az agyad fog beszarni.

"ez igaz is, csak ha a konzolosokhoz benyitnek egy ilyen forumot, mar jonnenek is boszen a moderatorok, hogy enyje-benyje ilyen topik mar van(tudom MAR VOLT SOXOR ILYEN!) namost ilyenkor hova irjon az ember fia? (igy viszont kenytelen(ek) vagy(tok) megturni a "buta"

írj abba a topikba amit más megnyitott.tényleg nem kell új téma

nem tudom mi a nehézség PC-n.felrakod a játékot beállítod az irányítást és játszassz vele.irányítást nem kell minden indításkor

Lammer
sebaj! erdekes meg mindig van support ra es en mar legalabb jatszok a we10el... 😛
csak azt nem ertem evvel a mentalitassal(szarfuj gagyi regi stbstb) mi a rakot keresel egy ilyen topikban?(owned? 😛)

Breki33
itt te erõlködsz a lejárt ps2-vel

Lammer
HOGY ON is legyen!
amugy tegnap toltunk haverral sensible soccer 96/97 amigas verziot 05/06os patchel(xboxon emuval xD)... allati megafeeling a jatek meg mindig... nekem az amigas verzio egy kicsit (tul)porgos volt a pcs verziohoz kepest... analog dzsoypadrol nem a legjobb jatszani swost(billentyurol meg egyenesen harakiri), szal most be kene szerezni egy usbs digitalis mikrokapcsolos style dzsoyt...
tudtok magyarorszagon hol lehetne ilyet beszervalni(vegen ebay lesz belole :C)? -> Speedlink Competition Pro USB

Lammer
nem erted 😛 Breki probalt erolkodni, hogy nincs ps2es pes5 wc patch, csak nem veszi eszre, hogy ps2re mar reg tulhaladtak a pes5on! 😛PP a modderek 9iksz szazaleka mar a we10re nyomatja a modokat, nezd csak meg a pesinsight download pontjat ... .)

Zsolti9014
A world cup patch meg nagyon király hozzá

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
ÉN például.

Hajrá Magyarország!

Lammer
es ki jatszik a pes5tel??? 😛PPP

Lammer
#364 ???

Breki33
és a billentyûzetmániásokról még nemis beszéltünk

szval térjün vissza a fórumtémához.........
Breki33
soccergaming (mivel nem tudtad melyik az utolsó)

fórumcím:
"Is there a World Cup Patch for PES5 the PS2 version? "

válasz
No,i dont think so!

Lammer
te nekem ezt ne magyarazd 😄DDDDDDDDDDDddddd ecsem mondom, hogy joak gepem van csak az a nagy helyzet, hogy a munka-jatek merlegen egyre jobban kitolodik a munka iranyaba a pc(most oszinten mi a pocsomet ersz ha jo a grafika, de a kontent az lement borert??? 😄DD)... nem veletlen lettem konzolfan az utobbi 1-2 evben... arra talaltak ki, hogy jatszunk vele, nem? 😉
#363-> pesinsightrol szoktam levadaszni az uj cuccokat! (gagyi oldal? 😄 ize ps2es we10hez itt vannak joak cuccok!) ize kiprobaltam par patchet pcn(ugye ott tobb a valasztek: super patch, power patch meg ilyenek, de vegulis maradtam a ps2es verzional, marmint a pcs meg a boxos verziok mentek levesbe 😄DD)

Breki33
akkor a lényeget hagytad ki

mi a pc-s pes5-ön a legfrisebb patchcsomag?
Breki33
aztán kijön az ujabb konzol és dobhatod ki az elõzõt

ugye nem véletlen próbálják meg a ps2-öt eladni

És vettél egy játékkonzolt amivel csak játszol, de semmit se tanulsz belõle
Míg aki kiegészítõket készit elég sokmindent megtanul photoshoptól kezdve adatbázisszerkesztésen át gif készítésig.

Online játékról nemis szólva.

És pont a konzol miatt nem lehet jobb alapban a grafika pc-n
Lammer
ne aggodj, 1-2 eve enis ilyen verpcs style voltam(jajjj ne tudd meg orakat elbibelodtem, hogy szetturjam a settingeket, meg a "legjobbat" kihozzam egy jatekbol(szetmoddolas stb)... aztan lehet kezdek beleunni??? 😄DDDDDDDDDDDddddd

Lammer
edit: ezt nem birom kihagyni... amugy kiprobaltam nemreg mind3!!! verziot... a pcs pes5ot+legfrisebb akkori patchcsomag, xboxos pes5+patchcsomag, ps2 we10+legfrisebb patchcsomag...(igaz a Liveware nekem kimaradt a pcs verzional) es a we10 tetszett a legjobban(mind mozgasra, mind jatekelmeny stbstb) EN kiprobaltam mind3 verziot, szal legalabb van lovesem a dolgokrol kozvetlen... es te? <#papakacsint>

Breki33
maradjunk annyiban, hogy nekem magasabbak az igényeim

nem nagyon van olyan teljes patch amiben minden jó lenne, fõleg a füveket és a reklámtáblákat szeretik elszúrni

aztán vmit cserélni kellene már gond van
Lammer
" viszont ne magyarázd már meg, hogy jó látam konzolos patcheket a fele pc-s dolog nem használható"
ezen mit ertesz? mert ugyanugy csinalnak gigas komplett(arc+laszti+gyep+stadion+real nevek meg kutyafule) patchet, azon mi a pocsom nem hasznalhato??? egy komplett patchnel?
(jah es kurvara nem akarok radelroltetni semmit...)

"de mondom ez pc topic"
ez igaz is, csak ha a konzolosokhoz benyitnek egy ilyen forumot, mar jonnenek is boszen a moderatorok, hogy enyje-benyje ilyen topik mar van(tudom MAR VOLT SOXOR ILYEN!) namost ilyenkor hova irjon az ember fia? (igy viszont kenytelen(ek) vagy(tok) megturni a "buta" konzolosokat is)
PONT
en befejeztem...

Breki33
utoljára

kijött a Liveware ami jobb gameplayban.......

tudom, hogy HD-rõl játszol

nekem fél perc megnézni egy új gyepet ugyanis miközben módosítom megy a game

szval kicsit nehézkesebb konzolon

de játsz csak ronda gyepekkel, viszont ne magyarázd már meg, hogy jó látam konzolos patcheket a fele pc-s dolog nem használható

meg ne akarj másokkal ps2-öt vetetni......fõleg most nagy baromság
de mondom ez pc topic

ps2 arabol jo ha veszel egy videokartyat a gepedbe
lol

Lammer
NADE EMBER te meg nem fogod, hogy PCN meg kint sincs a legujabb PES/WE!!!!!!!!444444444444444 <#bee1>
mit kell olyan eroszakosan vedeni a mundert? nehogy beismerd, hogy konzolon kenyelmesebb jatszani... pfff
mind1...
btw: "ez pont konzolon van vmit átírsz aztán írhatod ki újra" LATOM NEM OLVASOL!!!! EN HDROL JATSZOK mint mar sokan masok!!!!444 😛PPPPPPP (es kepzeld most lefordulsz a szekrol, de meg lemezt sem irok ki, mert halozaton atlokom az isot es utana jatszok!) <#papakacsint>

amugymeg vastagon felreertesz bahatom... enmar allecuzamen unom a pcs pocsolest... az arakrol nem is beszelve... lehet azt mondod kezdek lustulni, de inkabb valasztom a kenyelmesseget a veszodes helyett(nem nekem nincs problemam, csak amikor egy nap 3 haver is megtalal telefonon, hogy lecci gyere at, mert "baj" van a geppel es akkor jon az uzenet, hogy ossze kell gepet rakni meg a kisf4szom, na akkor unod meg)... csak ennyi... arrol nem is bezelve, hogy egy ps2 arabol jo ha veszel egy videokartyat a gepedbe... szal(attol fuggetelnul, hogy minden uj jatek fullban megy nalam, de ez mar mas kerdes 😛)

Breki33
1. song 2 - blur
2. keep hope alive - the crystal method
3. more - the crystal method
4. now is the time(cloud9 mix) - the crystal method
5. busy child - the crystal method
6. hugga bear - electric skychurch
Breki33
szerinted minden alkalommal újra be kell lõni?

ez pont konzolon van vmit átírsz aztán írhatod ki újra

a we10 kész patchekben meg írtó rondák a gyepek
nemsokat ér
szval ezeket írd a konzolos fórumokba

Breki33
kiegészitõkrõl beszéltem emberke.............
ebbõl látszik mennyire értesz hozzá

simán használhatóak elárulom

mondjuk inkább pc-re vannak jók olyan lasztik amiket ott lehet használni

és mint mondtam a Liveware gameplay sokkal jobb sokak szerint
hunbasser
szerintem is!
szóval régi focis gaék zenéi
nálam fifa 99 fat boy slim😊
meg 2001ben is volt vmi fain zene

ReaL MaDRid x siempre

Lammer
nem nem tevedtem el, csak azert elszuttyog az ember mire belovi a DZSOYpadjat meg a grafikat meg a soundot(na ez az amit mar unok, hiaba plusz 10 perc akkoris!) ps2on bekapcsolom, elinditom hdrol a we10et(ami meg van patchelve ugye) es game! 😉

(de szerintem ez mar nagyon off, ertelmetlen vita...)

Lammer
"elárulom azt használják a patchekben amit mi csinálunk.........."
LOOOOOOOOOOOOOOOOL mutasd mar meg nekem pcn megvan-e a we10!!!!
koszike!!!!!!444 <#bee1><#bee1><#bee1>

tobias88
Egyértelmûen FIFA 99 és EURO 2000
tobias88
még jó hogy nem tudtam feltelepíteni😄
jbal
blur

hunbasser
annak mi volt a zenéje?😊

ReaL MaDRid x siempre

98 rtwc 😛