693
Fifa 94-től kezdve 2003-ig,illetve más régi focisjátékok
-
#453 ja és a legújabb amit találtam az ez -
#452 vki nem tudja h hol lehetne elérni ezt?
Fifa 2002 roster Update Beta
A must have for anyone still playing Fifa 2002. A roster update for fifa 2002 with many clubs & national sides updated. It's still work in progress & expect a full version by mid October. Please refer to the README for installation information. -
#451 áááááá
Filefronton keresgettem fifa2002 rostereket találtam 05/06-osat és ha rámegyek ezt írja ki:
User LOCKED for DMCA VIOLATION
There are many websites that let you upload/download illegal files.
FileFront is NOT one of them.
The file that you were trying to upload/download was removed because it violated our Acceptable Use Policy and Terms of Service.
FileFront has a zero tolerance policy towards illegal content and/or copyrighted content uploaded to/downloaded from our site without permission from their owner(s).
FileFront will vehemently record and forward any and all information to help law enforcement agencies investigate and prosecute those who willingly upload and/or download these files to/from our site.
-
#450 pl. adatbázis az jól jönne -
#449 nemtom, h régi-e, de gondoltam itt tudnak segíteni. +van vagy 8megás a game. -
#448 milyen kiegészítök?? -
#447 aki azt akarja h készüljön kiegészítő a régi FIFAk-hoz az járuljon hozzá -
#446 az régi??? -
#445 aki ismeri a the goalkeepert és megvan neki seriallal+felhaszn.névvel, írja be, vagy töltse fel vhova -
#444 nem tom,h mi lehet a baj,nekem ilyen még sosem volt semmivel sem.
emlékeztek még a Sega Worldwide Soccerre? :D -
#443 Fifa 98 RTWC indításakor a következő hibaüzenetet kapom:
átállítom a kompatibilitást akkor meg ezt :
kipróbáltam, hogy ha bármelyik paraméterrel is inditom (pl.: " ...\Fifa 98 - Road To World Cup\fifartwc.exe" -NO3DX , akkor is a 2. hibaüzi jön elő :(
Mit csinálok rosszúl ? Miért nem megy ?
-
Cat 02 #442 1szerű és lvezed :D graf kb 0 de játékélény ruleZ -
#441 nem:)
de tényleg nagyon jó volt vele játszani,az külön jó benne,h össze-vissza csúszkálnak,te meg szépen mindig elhúzod,ez nekem külön tetszett:) -
Cat 02 #440 az az :D teremben ? -
#439 múltkor kipróbáltam a fifa 98 rtwc-t,hát azzal élmény játszani! :) -
#438 Valaki tud olyan ftp-szervert, ahol 2002 előtti gamek (nem csak focis) vannak? -
#437 Valahol láttam egy processzorlassíttó progit,asszem szoftverbázison fentvan valahol.Nemtom mivel kell menni:d -
Cat 02 #436 hmm
1. mivel kell menni ? :D
2. lassítani leeht vhogy ? -
#435 egy fájlt nem tud kicsomagolni :@ -
#434 -
Kanál #433 Robi Carlos (Y) -
#432 Fifa 2003 gólok
link -
#431 Action Sports Soccer
1993-as game:D
http://www.gameshistory.narod.ru/games/actionsportssoccer.rar -
#430 okés,thx :)
majd ha legközelebb szükség lesz tárhelyre majd nyomok pm-et! -
#429 Vagy hozzám:)Van 100 giga:D
Írj pm-et -
#428 sztem ilyenekre érdemes felrakni:
rapidshare.de
sendsapce.com
feltoltes.eu
mytempdir.com -
#427 **csába!!! letörölte az atw,gondolom azt nehezményezték,h csak annyi volt a kezdőlap,h hamarosan,és a fifa 96 volt feltöltve az index.html mellett,szal gondolták h nem honlapnak regisztráltam,csak h feltudjak vmit tölteni -
#426 nem regisztrált oldal.
már le is törölted? -
#425 uhh, kipróbáltam!
volt hogy üres kapu, a labda elötte és becsúszik -
#424 :) majd inkább számolj be arról,h milyen faxa volt játszani vele ;) -
lilgame #423 köszi szépen!
örök hálám! -
#422 hát a,s,d :)
csak itt úgy van,h a-val ívelsz és szerelsz,s-el passzolsz,meg emberváltasz(talán),d-vel lősz és becsúszol.de lehet benne cselezni,mondjuk d+a(nem biztos h ez jó),meg sokféle van.meg haverom rájött,h lehet benne iszonyúan nagy gólt lőni,kb 40 m-ről is,nameg csukafejesezni is lehet benne,stb.ki kell tanulni,és akkor nagyon élvezhető a játék! -
#421 hát, érdekes:D:D:D
a billentyűzet az melyik, mert én a ctrl-t és az altot használtam (kevés sikerrel)
alt: emberváltás, passz, cselezés
ctrl: becsúszás
egészítsd ki légyszi -
#420 azé :) mondom ennek jónak kell lennie,akkor h a fa**ba nem jó neked?:D
majd számolj be a fejleményekről(a játékról):) -
#419 ÚÚÚÚÚÚÚÚ, most nézem, előbb 10mb-t töltött le, mostmeg 14.1 mb, akkor még nem töltötted fel:D:D:D:D -
#418 "Hiba a kicsomagolt fájlban", ezt írja! -
#417 de úgy nekem multkor nem ment!
-
#416 na,fent is van.át kell állítani a kompatibilitást -
#415 Kössz! Bár ezzel még nem játszottam, nekem a Fifa 97 kellene:D!
Ez hogy fog elindulni xp-n??? -
#414 20-30-al tölti föl,olyan hét perc múlva ezen a linken töltheted le.