693
Fifa 94-től kezdve 2003-ig,illetve más régi focisjátékok
-
#493 Euro 92!!! -
NKristof #492 Total Soccer 200-et ismeri valaki? az a játék volt még királyság -
NKristof #491 Köszönöm szépen -
Cat 02 #490 gólnál kilépett :D -
#489 sendspace-n sokáig -
#488 amúgy az ilyen fájlfeltöltős oldalakon meddig van fent a fájl? -
#487 nesze:D -
#486 hát most 14,15-éig nem is lesz jó,mert ez a szerver egy haveromé,és oda van felpakolva,és ő most nyaral -
#485 94-re -
NKristof #484 Csak mert elkéstem a letöltéssel, már nem jó a link. -
NKristof #483 Kicsit bővebben?:D Melyikre hasonlít inkább? A '94-re vagy a '98-ra? -
#482 Kössz a válaszokat -
#481 jó:D -
NKristof #480 a fifa 96 az milyen? -
#479 96,97-ben is(lehet h az az előttiekben is) -
Cat 02 #478 98 rtwc -
#477 Valaki tud segíteni hogy a fifa melyik részében lehetett egérrel is irányítani? -
#476 háátthhh sajnos semmi jó hír! dosboxban akad mint a franc, hiába állítom előírás szerint a sebességet és a frame-t, semmi értelem, XPben meg elindul, szuper , de amint gólt lövök, azonnal kidob a game :((( HELP plíz! -
#475 de neked meg pont akad :)
ya,h a dosboxot h kell beállítani?azt nem tudom:)
vagy ha esetleg te tudod,azt leírhatnád -
#474 hogy kell beállítan?? :P -
#473 :|
nálam meg pont az volt,h gyors a játék,már kerestem is processzorlassítót -
#472 ok, kösz, majd megprobálom azzal is, csak akkornagyon akkad a játék mármint DOSBoxban.... -
#471 mondjuk totti10-nek régen nem lépett ki,bár az még régen volt,akkor még win 98al toltuk ;) sztem dosboxxal jó lesz... -
#470 nekem a fifa 99 tetszett a legjobban -
#469 oksa, köszi! Valaki meg tudná mondani FIFA 96 gól lövésekor miért lép ki a game? Előre is köszi a segítséget! -
#468 inkább itt kérdezősködj,jót teszel vele a topik forgalmának,és lehet,h ha felteszed itt,akkor vki előbb tud rá válaszolni:)
egyébként a kérdésed az volt, góloknál miért lép ki.passz :S
egyébként a link publikus :) szal innen lehet letölteni a fifa 96ot -
#467 Nagyon szépen köszi mégegyszer!!! -
#466 pm-ben ott a link -
#465 tudom, de Neki is, éppenmost írt :P -
#464 nekem küldtél, de én nem Hunbasser vok -
#463 Igen, remélem, küldtem már Neki egy privet! :P bízom a jószívűségében! -
#462 ha szépen megkéred lehet h újra fel rakja vhova -
#461 Igen sajnos, kerestem ott is, meg mindenhol, de nem találom :((( nagyon szeretnék vele játszani, lécci valaki segítsen! -
#460 Hunbasser egyszer feltette de törölték -
#459 Sziasztok! Valaki feltenné vhova a FIFA96-ot? Nagyon megköszönném! Üdv -
#458 komoly lehet benne a gólörömöt "irányítani"? :D
ezt kipróbálom -
NKristof #457 Fifa 98 RTWC volt a legjobb... az tetszett benne hogy az asd gombokkal lehetett gólörömnél dobolni dudálni meg ilyesmit... ilyen azóta se volt. Na meg a magyar csapat: Mracskó, Hrutka, Illés, Szlezák, Nyilas... soha ne legyen még egy ilyen szar csapatunk:D Meg benne volt a világ összes csapata: vb-győzelemre vezettem Kambodszát, Vanuatut, Fidzsi-szigeteket többek között -
Cat 02 #456 nincs meg valaknek ez a gém : német annyi hogfy van egy labde egy kapus egy kapu és h a a labára katotl ellövi :D 8de nem mind1 ám hova kattolsz xD ) -
#455 ja.de nem én raktam fel úgyhogy ne nekem mondd -
ha esetleg nem értenéd:azt mondja,h más helyekre már töltöttél fel illegális cuccokat,és ez nem olyan hely,ahová ilyeneket lehet feltölteni,ezért törölték is a feltöltött fájlodat.