Régi focis játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
átállítom a kompatibilitást akkor meg ezt :
kipróbáltam, hogy ha bármelyik paraméterrel is inditom (pl.: " ...\Fifa 98 - Road To World Cup\fifartwc.exe" -NO3DX , akkor is a 2. hibaüzi jön elõ 😞
Mit csinálok rosszúl ? Miért nem megy ?
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
de tényleg nagyon jó volt vele játszani,az külön jó benne,h össze-vissza csúszkálnak,te meg szépen mindig elhúzod,ez nekem külön tetszett😊
ReaL MaDRid x siempre
Hajrá Magyarország!
1. mivel kell menni ? 😄
2. lassítani leeht vhogy ?
BUDA > miskolc.
ReaL MaDRid x siempre
örök hálám!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
csak itt úgy van,h a-val ívelsz és szerelsz,s-el passzolsz,meg emberváltasz(talán),d-vel lõsz és becsúszol.de lehet benne cselezni,mondjuk d+a(nem biztos h ez jó),meg sokféle van.meg haverom rájött,h lehet benne iszonyúan nagy gólt lõni,kb 40 m-rõl is,nameg csukafejesezni is lehet benne,stb.ki kell tanulni,és akkor nagyon élvezhetõ a játék!
ReaL MaDRid x siempre
a billentyûzet az melyik, mert én a ctrl-t és az altot használtam (kevés sikerrel)
alt: emberváltás, passz, cselezés
ctrl: becsúszás
egészítsd ki légyszi
majd számolj be a fejleményekrõl(a játékról)😊
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
a fifa96 ot nem tudja vki hogy honnan lehetne letölteni?vagy ha megvan vkinek akkor fel tudná tenni?
elõre is köszi
csá!
ReaL MaDRid x siempre
,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
tettél fel valami plust??? köszi
Valakinek megy a Fifa World Cup 98 XP alatt???
ReaL MaDRid x siempre
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
de akkoris hobosoccer rulz!(1.0,1.2)
ReaL MaDRid x siempre
A Sensi az jó.A jó kis félpályás beivelés gólok...Bár a "World of..." verziókban azt már nem szedte be könnyez a kapus.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
nameg zsírak azok a féloldalas ollózások!
ReaL MaDRid x siempre
btw irhatnatok ti is regi elmenyeket 😄DD mondjuk nalam most ujra fellangolt az SWOS imadat... nyomjuk is a vb selejtezoket(just for fun) meg majd a vbt haverral... <#vigyor3>#vigyor3>
anno amigan nagyon sokat nyomtam klasszik joyyal a sensiket, ecceruen jatekelmenyre beszteszt 😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan