Régi focis játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
Euro 92!!!

Hajrá Magyarország!

Total Soccer 200-et ismeri valaki? az a játék volt még királyság

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

Köszönöm szépen<#worship><#worship>

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

gólnál kilépett :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

jbal
sendspace-n sokáig

hunbasser
amúgy az ilyen fájlfeltöltõs oldalakon meddig van fent a fájl?

ReaL MaDRid x siempre

jbal
hunbasser
hát most 14,15-éig nem is lesz jó,mert ez a szerver egy haveromé,és oda van felpakolva,és õ most nyaral

ReaL MaDRid x siempre

jbal
94-re

Csak mert elkéstem a letöltéssel, már nem jó a link.

Kicsit bõvebben?:D Melyikre hasonlít inkább? A '94-re vagy a '98-ra?

4kos
Kössz a válaszokat

jbal
jó:D

a fifa 96 az milyen?

hunbasser
96,97-ben is(lehet h az az elõttiekben is)

ReaL MaDRid x siempre

98 rtwc

4kos
Valaki tud segíteni hogy a fifa melyik részében lehetett egérrel is irányítani?

sideris
háátthhh sajnos semmi jó hír! dosboxban akad mint a franc, hiába állítom elõírás szerint a sebességet és a frame-t, semmi értelem, XPben meg elindul, szuper , de amint gólt lövök, azonnal kidob a game :((( HELP plíz!

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

hunbasser
de neked meg pont akad :)
ya,h a dosboxot h kell beállítani?azt nem tudom:)
vagy ha esetleg te tudod,azt leírhatnád

ReaL MaDRid x siempre

sideris
hogy kell beállítan?? :P

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

hunbasser
:|
nálam meg pont az volt,h gyors a játék,már kerestem is processzorlassítót

ReaL MaDRid x siempre

sideris
ok, kösz, majd megprobálom azzal is, csak akkornagyon akkad a játék mármint DOSBoxban....

hunbasser
mondjuk totti10-nek régen nem lépett ki,bár az még régen volt,akkor még win 98al toltuk ;) sztem dosboxxal jó lesz...

ReaL MaDRid x siempre

totti10
nekem a fifa 99 tetszett a legjobban

hajrá,lilák!

sideris
oksa, köszi! Valaki meg tudná mondani FIFA 96 gól lövésekor miért lép ki a game? Elõre is köszi a segítséget!

hunbasser
inkább itt kérdezõsködj,jót teszel vele a topik forgalmának,és lehet,h ha felteszed itt,akkor vki elõbb tud rá válaszolni:)
egyébként a kérdésed az volt, góloknál miért lép ki.passz :S
egyébként a link publikus :) szal innen lehet letölteni a fifa 96ot

ReaL MaDRid x siempre

sideris
<#crazya><#taps><#worship><#worship> Nagyon szépen köszi mégegyszer!!!

hunbasser
pm-ben ott a link

ReaL MaDRid x siempre

sideris
tudom, de Neki is, éppenmost írt :P

tobias88
nekem küldtél, de én nem Hunbasser vok<#nyes>
sideris
Igen, remélem, küldtem már Neki egy privet! :P bízom a jószívûségében!

jbal
ha szépen megkéred lehet h újra fel rakja vhova

sideris
Igen sajnos, kerestem ott is, meg mindenhol, de nem találom :((( nagyon szeretnék vele játszani, lécci valaki segítsen!

jbal
Hunbasser egyszer feltette de törölték

sideris
Sziasztok! Valaki feltenné vhova a FIFA96-ot? Nagyon megköszönném! Üdv

hunbasser
komoly lehet benne a gólörömöt "irányítani"? :D
ezt kipróbálom

ReaL MaDRid x siempre

Fifa 98 RTWC volt a legjobb... az tetszett benne hogy az asd gombokkal lehetett gólörömnél dobolni dudálni meg ilyesmit... ilyen azóta se volt. Na meg a magyar csapat: Mracskó, Hrutka, Illés, Szlezák, Nyilas... soha ne legyen még egy ilyen szar csapatunk:D Meg benne volt a világ összes csapata: vb-gyõzelemre vezettem Kambodszát, Vanuatut, Fidzsi-szigeteket többek között

nincs meg valaknek ez a gém : német annyi hogfy van egy labde egy kapus egy kapu és h a a labára katotl ellövi :D 8de nem mind1 ám hova kattolsz xD )

jbal
ja.de nem én raktam fel úgyhogy ne nekem mondd

hunbasser
<#hehe><#hehe>
ha esetleg nem értenéd:azt mondja,h más helyekre már töltöttél fel illegális cuccokat,és ez nem olyan hely,ahová ilyeneket lehet feltölteni,ezért törölték is a feltöltött fájlodat.

ReaL MaDRid x siempre

jbal
ja és a legújabb amit találtam az ez

jbal
vki nem tudja h hol lehetne elérni ezt?
Fifa 2002 roster Update Beta
A must have for anyone still playing Fifa 2002. A roster update for fifa 2002 with many clubs & national sides updated. It's still work in progress & expect a full version by mid October. Please refer to the README for installation information.

jbal
áááááá
Filefronton keresgettem fifa2002 rostereket találtam 05/06-osat és ha rámegyek ezt írja ki:
User LOCKED for DMCA VIOLATION
There are many websites that let you upload/download illegal files.
FileFront is NOT one of them.

The file that you were trying to upload/download was removed because it violated our Acceptable Use Policy and Terms of Service.

FileFront has a zero tolerance policy towards illegal content and/or copyrighted content uploaded to/downloaded from our site without permission from their owner(s).

FileFront will vehemently record and forward any and all information to help law enforcement agencies investigate and prosecute those who willingly upload and/or download these files to/from our site.

jbal
pl. adatbázis az jól jönne

Zsolti9014
nemtom, h régi-e, de gondoltam itt tudnak segíteni. +van vagy 8megás a game.

Hajrá Magyarország!

tobias88
milyen kiegészítök??
jbal
aki azt akarja h készüljön kiegészítõ a régi FIFAk-hoz az járuljon hozzá

tobias88
az régi???
Zsolti9014
aki ismeri a the goalkeepert és megvan neki seriallal+felhaszn.névvel, írja be, vagy töltse fel vhova

Hajrá Magyarország!

hunbasser
nem tom,h mi lehet a baj,nekem ilyen még sosem volt semmivel sem.

emlékeztek még a Sega Worldwide Soccerre? :D

ReaL MaDRid x siempre