Régi focis játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hellosztok azt szeretném kérdezni hogy nem tudjátok hogy a fifa 98-ba melyik szám szól a fõmenübe mert nagyon tetszik 😄 iylen hogy júúhúú valami ilyesmi megy benne elõre is köszi sziasztok

KFCMajorka
Köszi!

Számcím az stimmel de Fatboy Slim az elõadó sztem 😊

vmvr
BSZ!

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Sziasztok!
Megnéztem ezt a FIFA 2003 Top 10 Goals videót, és azt akarom kérdezni, nem tudjátok, mi az a zene ami alatta megy? Én Oakenfold - Right Here, Right Now-ra tippelek, de nem vagyok benne biztos :S
Jah, amúgy észrevettétek, h az elsõ és a harmadik helyezett gólok is lesek voltak? <#nevetes1>

\"I want to know, how God created the world.\" \"That which does not destroy us, makes us strong.\"

hunbasser
BSZ!!!

ReaL MaDRid x siempre

jbal
Boldog Szülinapot KFCMajorka!!!!!!!!!!

Zolcsi01
háát az nem olyan jó érzés😄

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

KFCMajorka
Nem néz ki rosszul.

sztem ez az

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

KFCMajorka
Virtuálisan lehet majd benne játszani.Még a fájdalmakat is lehetne érezni.pl.amikor eltöröd a lábad.

hunbasser
sztem akkor már tökmind1,h foci szimulátorral játszol,vagy megnézel egy meccset,mert sztem tök ugyanaz lesz,mind grafikában,mind fizikában,mozgásokban

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
AS_ASD_:FASF😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

KFCMajorka
Kiváncsi leszek-ha megérem-a FIFA 2050-esre!<#vigyor3>

hunbasser
van fifa 94,meg is van,csak nem nagyon akar sehogy sem indulni,jelenleg most is várok rá(hedgehognak megvan) 😊

ReaL MaDRid x siempre

KFCMajorka
Van FIFA 94?Miylen,még soha mem láttam?

KFCMajorka
A németek most úgy játszottak San Marinó ellen,mint én a FIFA 98-ban velük.

Breki33
Song 2 - Blur
jbal
az a wc98
én vmi blur számot szedtem le a fifa 98-ból

Breki33
sztem a chumbawamba de lehet, hogy az a menüzene
Zsolti9014
Én pedig a 98 és 02 zenelistáját keresném

Hajrá Magyarország!

KFCMajorka
Valaki megtudná mondani mi annak a számnak a neve,ami a FIFA RTWC 98-ban a bevezetõben megy?

Breki33
de volt hozzá klubcsapatos kiegészítõ
KFCMajorka
Nekem egyszer megvolt mind a kettõ.A VB-s változaton csak a 98-as VB csapatai voltak rajta.

Breki33
a sima fifa 98 az rtwc a másik a VB-re kiadott

úgyanígy késõbb is EB-VB-re külön játék elvileg
hunbasser
szóval akkor nincs sima fifa 98,csak rtwc,meg wc,bár a wc-rõl sem hallani nagyon sokat.meg a 06 wc-nek is van amúgy rtwc változata,de arról szinte semmmit sem hallottam

ReaL MaDRid x siempre

Zsolti9014
jaj, itt nincs WC, bocs!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
így van: #564

Hajrá Magyarország!

Breki33
Dehogy ugyanaz

World Cup 98
Release Date: Apr 30, 1998

Fifa Road To World Cup
Release Date: Nov 30, 1997

Egyikben a selejtezõket lehetett lejátszani másik direkt a VB-re készült.
Zsolti9014

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
úgy tudom (rá is kerestem), hogy csak rtwc van, 2002-ben és 2006-ban viszont csak a konzolos kiadás volt RTWC (vagy konzolra 2-t adtak ki?) de 98 nem volt sima csak rtwc

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
rtwc nekem csak tavaly lett meg nem játszottam vele sokat, se sztem abban nincs.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
nem ugyanaz

Hajrá Magyarország!

hunbasser
nekem egy dilemmám van:van sima fifa 98 is?vagy csak 98 rtwc van?
mert mindenhol csak az rtwcrõl hallani,ez vhogy nálam kimaradt.

ReaL MaDRid x siempre

passatgt
az ua

KFCMajorka
Csak a World Cupon?A RTWC-ban nem?

hunbasser
azt tudom,de az nem olyan,amire én gondolok 😊

ReaL MaDRid x siempre

Zsolti9014
world cup 98 ban le lehet játszani a régi VB döntõk közül párat, és a kép is lehet fekete-fehér és pirosas, régi hatású. nagyon jó

Hajrá Magyarország!

KFCMajorka
A FIFA 2000-ben van egypár régi csapat,de azok is úgy játszanak ott,mint a maiak.Van ott azthiszem Magyarország 1954,Brazilia 1970,Bulgária 1994 stb.

hunbasser
érdekes lehet.mondjuk én mindig is gondolkoztam,h az ea,vagy a konami miért nem csinál egy olyan játékot,ahol régi vb-kben lehet szerepelni,5-6 generációval.
olyanra gondoltam,h a labda,meg a felszerelés az régi lenne,meg a játékstílus is,és mondjuk lehetne választani,h melyik vb-t akarod lejátszani.

mondjuk az jó sok csapat lenne,meg hát nem érné meg egyik cégnek sem,mivel a focijátékok elsõsorban a gyerekeket célozzák meg,ebben benne vannak a 10-18 évesek,akiket nem nagyon érdekelnek a 60-as,70-es,80-as évek futballja,és ezért nem érné meg a gyártóknak.

ReaL MaDRid x siempre

KFCMajorka
Valahol olyat olvastam,hogy van olyan kód,hogy a régebbi világbajnokságokba lehet menni.De nekem ez nem jött be.

hunbasser
ilyen kód cheat volt a fifa 2002-ben is azt hiszem,csak ott meg kellett szerezni a kártyákat,és kaptál melléjük cheatet,de ez asszem csak psxen mûködött.😊 ott is volt ilyen,h a labda össze-vissza szállt,meg nagyfejû emberkék,aztán a labda közelében mindenki elesett,meg láthatatlan falak...jó volt 😊

ReaL MaDRid x siempre

KFCMajorka
A F98-on volt olyan kód,hogy a labda össze-vissza szállt,ha belérúgtál.Egyszer a kapus kirúgta kispályán,és a labda visszarepült a kapujába.

hunbasser
ezeken ma már nevetünk,de akkoriban a gólok 60%-át így szereztük.én pl félpályáról mindig rápróbáltam fifa 97-ben,és emlékszem rá,h miközben szállt a labda,tudtad irányítani,h merre csavarodjon.ezt párszor le is teszteltem,mert ide-oda mozgattam a kurzormozgató billentyûket(értsd:iránybillentyûk),és miután visszajátszottam,úgy ment a laszti,ahogy én irányítottam 😊

ReaL MaDRid x siempre

KFCMajorka
De voltak ilyenek.A kapus amikor ki akarta rúgni a labdát én becsusztam és el tudtam venni tõle a labdát.A kezdõkörbõl szoktam gólt rúgni.Sõt fent az oldalvonalnál(szögletzászló mellett)beadás helyett rárúgom és bemegy!

hunbasser
ez elég érdekes lehet 😊
a fifa 98ban neked nem voltak olyan bugok,h mondjuk rálõtted félpályáról,és a kapus keze mellett ment be? 😊
meg h a kapus lehajolt volna a labdáért,és átment a lába között?
vagy h kirúgásnál ha belédrúgta(jól kellett beállni),akkor rólad a kapuba vágódott a labda? 😊
mert a fifa 97ben ilyenek elõfordultak 😊

ReaL MaDRid x siempre

KFCMajorka
Hogy érdekes legyen a bajnokság a FIFA 98-ban,elvettem a lest és beállitottam,hogy ne legyenek hátvédek.Igy már szoros meccseket tudtam játszani.

KFCMajorka
Igaz úgy értem el,hogy az ellenfél 4 játékosát kiállittatam.De kiállitások nélkül 7 a rekordom.

hunbasser
az szép teljesítmény! 😊
örülök,h nem mindenki csak úgyvan vele,h "csakanullahatwördkápp"

ReaL MaDRid x siempre

KFCMajorka
Kedvenc régi játékom a FIFA 98,ami még megvan és szokok rajta néha játszani.Tetszik benne,hogy van itt teremfoci is.Egyszer a nagypályán a kapussal rúgtam 12 gólt egy meccsen!(2x8 perces)