Régi focis játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hellosztok azt szeretném kérdezni hogy nem tudjátok hogy a fifa 98-ba melyik szám szól a fõmenübe mert nagyon tetszik 😄 iylen hogy júúhúú valami ilyesmi megy benne elõre is köszi sziasztok
Számcím az stimmel de Fatboy Slim az elõadó sztem 😊
Sziasztok!
Megnéztem ezt a FIFA 2003 Top 10 Goals videót, és azt akarom kérdezni, nem tudjátok, mi az a zene ami alatta megy? Én Oakenfold - Right Here, Right Now-ra tippelek, de nem vagyok benne biztos :S
Jah, amúgy észrevettétek, h az elsõ és a harmadik helyezett gólok is lesek voltak? <#nevetes1>#nevetes1>
Megnéztem ezt a FIFA 2003 Top 10 Goals videót, és azt akarom kérdezni, nem tudjátok, mi az a zene ami alatta megy? Én Oakenfold - Right Here, Right Now-ra tippelek, de nem vagyok benne biztos :S
Jah, amúgy észrevettétek, h az elsõ és a harmadik helyezett gólok is lesek voltak? <#nevetes1>#nevetes1>
\"I want to know, how God created the world.\" \"That which does not destroy us, makes us strong.\"
háát az nem olyan jó érzés😄
,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
sztem ez az

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Virtuálisan lehet majd benne játszani.Még a fájdalmakat is lehetne érezni.pl.amikor eltöröd a lábad.
sztem akkor már tökmind1,h foci szimulátorral játszol,vagy megnézel egy meccset,mert sztem tök ugyanaz lesz,mind grafikában,mind fizikában,mozgásokban
ReaL MaDRid x siempre
van fifa 94,meg is van,csak nem nagyon akar sehogy sem indulni,jelenleg most is várok rá(hedgehognak megvan) 😊
ReaL MaDRid x siempre
szóval akkor nincs sima fifa 98,csak rtwc,meg wc,bár a wc-rõl sem hallani nagyon sokat.meg a 06 wc-nek is van amúgy rtwc változata,de arról szinte semmmit sem hallottam
ReaL MaDRid x siempre
Dehogy ugyanaz
World Cup 98
Release Date: Apr 30, 1998
Fifa Road To World Cup
Release Date: Nov 30, 1997
Egyikben a selejtezõket lehetett lejátszani másik direkt a VB-re készült.
World Cup 98
Release Date: Apr 30, 1998
Fifa Road To World Cup
Release Date: Nov 30, 1997
Egyikben a selejtezõket lehetett lejátszani másik direkt a VB-re készült.
Hajrá Magyarország!
úgy tudom (rá is kerestem), hogy csak rtwc van, 2002-ben és 2006-ban viszont csak a konzolos kiadás volt RTWC (vagy konzolra 2-t adtak ki?) de 98 nem volt sima csak rtwc
Hajrá Magyarország!
rtwc nekem csak tavaly lett meg nem játszottam vele sokat, se sztem abban nincs.
Hajrá Magyarország!
nekem egy dilemmám van:van sima fifa 98 is?vagy csak 98 rtwc van?
mert mindenhol csak az rtwcrõl hallani,ez vhogy nálam kimaradt.
mert mindenhol csak az rtwcrõl hallani,ez vhogy nálam kimaradt.
ReaL MaDRid x siempre
world cup 98 ban le lehet játszani a régi VB döntõk közül párat, és a kép is lehet fekete-fehér és pirosas, régi hatású. nagyon jó
Hajrá Magyarország!
A FIFA 2000-ben van egypár régi csapat,de azok is úgy játszanak ott,mint a maiak.Van ott azthiszem Magyarország 1954,Brazilia 1970,Bulgária 1994 stb.
érdekes lehet.mondjuk én mindig is gondolkoztam,h az ea,vagy a konami miért nem csinál egy olyan játékot,ahol régi vb-kben lehet szerepelni,5-6 generációval.
olyanra gondoltam,h a labda,meg a felszerelés az régi lenne,meg a játékstílus is,és mondjuk lehetne választani,h melyik vb-t akarod lejátszani.
mondjuk az jó sok csapat lenne,meg hát nem érné meg egyik cégnek sem,mivel a focijátékok elsõsorban a gyerekeket célozzák meg,ebben benne vannak a 10-18 évesek,akiket nem nagyon érdekelnek a 60-as,70-es,80-as évek futballja,és ezért nem érné meg a gyártóknak.
olyanra gondoltam,h a labda,meg a felszerelés az régi lenne,meg a játékstílus is,és mondjuk lehetne választani,h melyik vb-t akarod lejátszani.
mondjuk az jó sok csapat lenne,meg hát nem érné meg egyik cégnek sem,mivel a focijátékok elsõsorban a gyerekeket célozzák meg,ebben benne vannak a 10-18 évesek,akiket nem nagyon érdekelnek a 60-as,70-es,80-as évek futballja,és ezért nem érné meg a gyártóknak.
ReaL MaDRid x siempre
Valahol olyat olvastam,hogy van olyan kód,hogy a régebbi világbajnokságokba lehet menni.De nekem ez nem jött be.
ilyen kód cheat volt a fifa 2002-ben is azt hiszem,csak ott meg kellett szerezni a kártyákat,és kaptál melléjük cheatet,de ez asszem csak psxen mûködött.😊 ott is volt ilyen,h a labda össze-vissza szállt,meg nagyfejû emberkék,aztán a labda közelében mindenki elesett,meg láthatatlan falak...jó volt 😊
ReaL MaDRid x siempre
A F98-on volt olyan kód,hogy a labda össze-vissza szállt,ha belérúgtál.Egyszer a kapus kirúgta kispályán,és a labda visszarepült a kapujába.
ezeken ma már nevetünk,de akkoriban a gólok 60%-át így szereztük.én pl félpályáról mindig rápróbáltam fifa 97-ben,és emlékszem rá,h miközben szállt a labda,tudtad irányítani,h merre csavarodjon.ezt párszor le is teszteltem,mert ide-oda mozgattam a kurzormozgató billentyûket(értsd:iránybillentyûk),és miután visszajátszottam,úgy ment a laszti,ahogy én irányítottam 😊
ReaL MaDRid x siempre
De voltak ilyenek.A kapus amikor ki akarta rúgni a labdát én becsusztam és el tudtam venni tõle a labdát.A kezdõkörbõl szoktam gólt rúgni.Sõt fent az oldalvonalnál(szögletzászló mellett)beadás helyett rárúgom és bemegy!
ez elég érdekes lehet 😊
a fifa 98ban neked nem voltak olyan bugok,h mondjuk rálõtted félpályáról,és a kapus keze mellett ment be? 😊
meg h a kapus lehajolt volna a labdáért,és átment a lába között?
vagy h kirúgásnál ha belédrúgta(jól kellett beállni),akkor rólad a kapuba vágódott a labda? 😊
mert a fifa 97ben ilyenek elõfordultak 😊
a fifa 98ban neked nem voltak olyan bugok,h mondjuk rálõtted félpályáról,és a kapus keze mellett ment be? 😊
meg h a kapus lehajolt volna a labdáért,és átment a lába között?
vagy h kirúgásnál ha belédrúgta(jól kellett beállni),akkor rólad a kapuba vágódott a labda? 😊
mert a fifa 97ben ilyenek elõfordultak 😊
ReaL MaDRid x siempre
Hogy érdekes legyen a bajnokság a FIFA 98-ban,elvettem a lest és beállitottam,hogy ne legyenek hátvédek.Igy már szoros meccseket tudtam játszani.
az szép teljesítmény! 😊
örülök,h nem mindenki csak úgyvan vele,h "csakanullahatwördkápp"
örülök,h nem mindenki csak úgyvan vele,h "csakanullahatwördkápp"
ReaL MaDRid x siempre