693
Fifa 94-től kezdve 2003-ig,illetve más régi focisjátékok
-
a fifa 2004 volt az első fifa,ahol nem csúszhattál be a kapusnak(ha jól emlékszem),mert automatikusan elment onnan a játékos,számomra hatalmas csalódás volt -
Én a FIFA98-ban mindig becsusztam a kapusnak,amikor ki akarta rúgni a labdát,és sikerült elvenni tőle.A legújabb fifáknál már oda se neged a kapushoz. -
BUÉK :)
hát igen,fifa 97 az érdekes volt,félpályáról elvállaltad és a kapus keze mellett ment be -.- -
ja, meg a 2002-ben volt olyan, hogy lehajolt a guruló labdáért a kapus, és a csak átgurult a lába alatt. -
igen az a jó h a régi fifákban úgymond bármi megtörténhet.a fifa 2002-ben a kapus a 16-oson belül vonzotta a labdát.de a FIFA98-ban kiejtette átment a hóna alatt...stb. -
fifa97-ben(asszem abban volt), hogy a játékosommal odaálltam a kapus elé(kézből kirúgásnál), és ő szimplán belémrúgta a labdát, és ezt sokszor eljátszottam, jó kis taktik volt:D -
BUÉK mindenkinek!
De régen volt már hozzászólás itt.Most megtöröm a csendet.Beszéljünk az érdekes gólokról,amiket a FIFA-n lőttünk. -
nm:) -
tényleg :) -
kösz -
Fatboy Slim: Right here, right now -
ennek is tudom a nevét,csak nem jut eszembe...ennek vmi majmos videóklipje volt.ilyen evolúció szerűség -
jó akkor most a 2-kat kérdezem -
de te az első zenét kérdezted... Ték:) -
nem ez.ami a gólok alatt megy. -
megvan.Timo Maas-To Get Down -
de,timo maas..ööö,bazz nem jut eszembe a szám címe -
vki nem tudja itt az első zenének a címét? -
song 2-blur
vagy blur-song 2 :) -
azt hiszem leírtuk itt a topikban,keress vissza fifa 98 néven :) -
good charlotte #593 hellosztok azt szeretném kérdezni hogy nem tudjátok hogy a fifa 98-ba melyik szám szól a főmenübe mert nagyon tetszik :D iylen hogy júúhúú valami ilyesmi megy benne előre is köszi sziasztok -
Köszi! -
Zséé #591 Számcím az stimmel de Fatboy Slim az előadó sztem :) -
BSZ! -
JinkX #589 Sziasztok!
Megnéztem ezt a FIFA 2003 Top 10 Goals videót, és azt akarom kérdezni, nem tudjátok, mi az a zene ami alatta megy? Én Oakenfold - Right Here, Right Now-ra tippelek, de nem vagyok benne biztos :S
Jah, amúgy észrevettétek, h az első és a harmadik helyezett gólok is lesek voltak? -
BSZ!!! -
Boldog Szülinapot KFCMajorka!!!!!!!!!! -
háát az nem olyan jó érzés:D -
Nem néz ki rosszul. -
Cat 02 #584 sztem ez az -
Virtuálisan lehet majd benne játszani.Még a fájdalmakat is lehetne érezni.pl.amikor eltöröd a lábad. -
sztem akkor már tökmind1,h foci szimulátorral játszol,vagy megnézel egy meccset,mert sztem tök ugyanaz lesz,mind grafikában,mind fizikában,mozgásokban -
AS_ASD_:FASF:D -
Kiváncsi leszek-ha megérem-a FIFA 2050-esre! -
van fifa 94,meg is van,csak nem nagyon akar sehogy sem indulni,jelenleg most is várok rá(hedgehognak megvan) :) -
Van FIFA 94?Miylen,még soha mem láttam? -
A németek most úgy játszottak San Marinó ellen,mint én a FIFA 98-ban velük. -
Song 2 - Blur -
az a wc98
én vmi blur számot szedtem le a fifa 98-ból -
sztem a chumbawamba de lehet, hogy az a menüzene