Régi focis játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hehe, barkóbázunk? fh-n fõszerkesztõ?😊
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
nekem van egy olyan cd-s verzióm,amiben nem tudsz menteni,szóval csak simán meccsezni lehet vele 😊
vagy ha egyfolytában nyomod,akkor végülis le tudod nyomni a bajnokságot,csak hát az is 38 meccs.
de van egy user itt sg-n,neki az összes fifa megvan 94-tõl 2004-ig,már szóltam neki 2x is régebben,de mindig elfelejti,majd rászólok,h töltse fel vhová.a nevét nem akarom megmondani,mert még a végén küldenél neki privit,és azt nem szeretném,mert lehet,h zaklatásnak venné,és rossz lenne nekem,ha megtudná,h én mondtam neked,h "xy-nak megvan,küldj neki privit!".szóval megérted.ha feltölti vhová,akkor bedobom ide a linket természetesen
vagy ha egyfolytában nyomod,akkor végülis le tudod nyomni a bajnokságot,csak hát az is 38 meccs.
de van egy user itt sg-n,neki az összes fifa megvan 94-tõl 2004-ig,már szóltam neki 2x is régebben,de mindig elfelejti,majd rászólok,h töltse fel vhová.a nevét nem akarom megmondani,mert még a végén küldenél neki privit,és azt nem szeretném,mert lehet,h zaklatásnak venné,és rossz lenne nekem,ha megtudná,h én mondtam neked,h "xy-nak megvan,küldj neki privit!".szóval megérted.ha feltölti vhová,akkor bedobom ide a linket természetesen
ReaL MaDRid x siempre
Valaki rakja már fel valahova a 97et az nagyon tuti volt...
A legjobb az volt hogy a szezont lehetett teremben játszani.
A legjobb az volt hogy a szezont lehetett teremben játszani.
lol. lerugják a vesédet labdával XD
tudom-gondolom. pontosabban meg lehetne, igen komoly programozói ismeretekkel. (ha fifa 98-ban lehetett) de az igaz, hogy a fél játékot valszeg át kellene írni hozzá. bár nem értek ehhez.
Hajrá Magyarország!
aha, akkor jól tudtam. Kispálya lenne az igazi. Mert ez végülis csak 1 "skin".
Hajrá Magyarország!
de ez kispálya? kipróbáltad? mert én az 5höz raktam fel egyet, az rendes nagypálya volt, csak a színe változott, meg volt strandfoci is, ugyanígy
Hajrá Magyarország!
pes5-höz volt egy csomó patch
ebbe van pes6-hoz is
ebbe van pes6-hoz is
bizony, vagy legalább patch. PESHungaryn feltettem a kérdést, nem lehetne-e ilyet csinálni hozzá, de választ nem kaptam. Vagy Fifához vagy Peshez valakinek aki ért hozzá szólni kellene h csinálja meg: kispály, 4+1 futsal, v. 5+1 palánkkal, v strandfoci.
Hajrá Magyarország!
havernál szilveszterkol votl 97 😄
kapus nekiáll kidobni erre sáját kapuba belöüvi -.- egér powa 😄
meg belelövi a falba labda beragadt falba , 5 mp múlva a hálóban van =)
kapus nekiáll kidobni erre sáját kapuba belöüvi -.- egér powa 😄
meg belelövi a falba labda beragadt falba , 5 mp múlva a hálóban van =)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ezt a gólt nézzétek meg!
a fifa 2004 volt az elsõ fifa,ahol nem csúszhattál be a kapusnak(ha jól emlékszem),mert automatikusan elment onnan a játékos,számomra hatalmas csalódás volt
ReaL MaDRid x siempre
Én a FIFA98-ban mindig becsusztam a kapusnak,amikor ki akarta rúgni a labdát,és sikerült elvenni tõle.A legújabb fifáknál már oda se neged a kapushoz.
BUÉK 😊
hát igen,fifa 97 az érdekes volt,félpályáról elvállaltad és a kapus keze mellett ment be -.-
hát igen,fifa 97 az érdekes volt,félpályáról elvállaltad és a kapus keze mellett ment be -.-
ReaL MaDRid x siempre
ja, meg a 2002-ben volt olyan, hogy lehajolt a guruló labdáért a kapus, és a csak átgurult a lába alatt.
igen az a jó h a régi fifákban úgymond bármi megtörténhet.a fifa 2002-ben a kapus a 16-oson belül vonzotta a labdát.de a FIFA98-ban kiejtette átment a hóna alatt...stb.
fifa97-ben(asszem abban volt), hogy a játékosommal odaálltam a kapus elé(kézbõl kirúgásnál), és õ szimplán belémrúgta a labdát, és ezt sokszor eljátszottam, jó kis taktik volt😄
BUÉK mindenkinek!
De régen volt már hozzászólás itt.Most megtöröm a csendet.Beszéljünk az érdekes gólokról,amiket a FIFA-n lõttünk.
De régen volt már hozzászólás itt.Most megtöröm a csendet.Beszéljünk az érdekes gólokról,amiket a FIFA-n lõttünk.
ennek is tudom a nevét,csak nem jut eszembe...ennek vmi majmos videóklipje volt.ilyen evolúció szerûség
ReaL MaDRid x siempre
de te az elsõ zenét kérdezted... Ték😊
megvan.Timo Maas-To Get Down
ReaL MaDRid x siempre
vki nem tudja itt az elsõ zenének a címét?