693
Fifa 94-től kezdve 2003-ig,illetve más régi focisjátékok
-
#653 torrentnek akkor lenne értelme,ha beállnátok seedelni,és 1-2 ember mindig seedelné-és ez eléggé utópisztikusnak tűnik számomra.
esetleg ha összegyűlnénk vagy 4-en seederek,akkor lennének többen is,és akkor csinálnék egy oldfifagames.atw.hu-t,egy honlapot csinálnék,ahová be lennének ezek linkelve -
#652 ja.meg lehet több tárhelyet.de torrent tényleg jó -
#651 esetleg torrentbe feltölteni? -
#650 fw meg 500 mb és fájlkorlát... -
#649 mégsem,extra 1 gb :)
az nem rossz...még azért kútászkodok,nincs-e véletlenül fájlméret korlát -
#648 #646:extra azt hiszem korlátlan,viszont fájlméret korlátozás van,azt hiszem 15 mb,és nem lenne jó darabolva felrakni,atw 500 mb,oda max elfér a fifa 98
#647:uw 200 mb,kevés,fw vagy 100,vagy korlátlan,ha korlátlan,szintén fájlméret korlátozás,tvn meg 50 mb A_:S?DA_S:F?SA -
#647 uw,fw,tvn -
Cat 02 #646 extra ... ? atw ... ? -
#645 A 94,95 és 96-ossal még sohase játszottam.Kiváncsi lennék ezekre a részekre. -
#644 mostmár tényleg szólni fogok a srácnak,csak nem tudom,h hová töltse fel úgy,h meg is maradjon.mert a 94-ről,95-ről,96-ról,97-ről,98-ról lenne szó. -
#643 Milyen hosszú csönd lett hirtelen. -
#642 Elkezdte már feltölteni a fifákat? -
#641 #639,#640:nem -
#640 volt.Hedge -
#639 hehe, barkóbázunk? fh-n főszerkesztő?:) -
#638 nekem van egy olyan cd-s verzióm,amiben nem tudsz menteni,szóval csak simán meccsezni lehet vele :)
vagy ha egyfolytában nyomod,akkor végülis le tudod nyomni a bajnokságot,csak hát az is 38 meccs.
de van egy user itt sg-n,neki az összes fifa megvan 94-től 2004-ig,már szóltam neki 2x is régebben,de mindig elfelejti,majd rászólok,h töltse fel vhová.a nevét nem akarom megmondani,mert még a végén küldenél neki privit,és azt nem szeretném,mert lehet,h zaklatásnak venné,és rossz lenne nekem,ha megtudná,h én mondtam neked,h "xy-nak megvan,küldj neki privit!".szóval megérted.ha feltölti vhová,akkor bedobom ide a linket természetesen -
#637 jaja, az jó lenne! -
bajzi #636 Valaki rakja már fel valahova a 97et az nagyon tuti volt...
A legjobb az volt hogy a szezont lehetett teremben játszani. -
#635 Kicsit durva példát hoztam fel. -
Neoncsoves #634 lol. lerugják a vesédet labdával XD -
#633 tudom-gondolom. pontosabban meg lehetne, igen komoly programozói ismeretekkel. (ha fifa 98-ban lehetett) de az igaz, hogy a fél játékot valszeg át kellene írni hozzá. bár nem értek ehhez. -
#632 nem lehet megoldani -
#631 bár vmi kis hangulata azért van. :D -
#630 aha, akkor jól tudtam. Kispálya lenne az igazi. Mert ez végülis csak 1 "skin". -
#629 nagypálya -
#628 de ez kispálya? kipróbáltad? mert én az 5höz raktam fel egyet, az rendes nagypálya volt, csak a színe változott, meg volt strandfoci is, ugyanígy -
#627 pes5-höz volt egy csomó patch
ebbe van pes6-hoz is -
#626 adsz-e linket?:) -
#625 PES-hez van -
#624 Strandfociban hogy porzana a pálya a sok rugdosástól és becsuszástól. -
#623 az nagy királyság lenne:D -
#622 kispály=kispálya -
#621 bizony, vagy legalább patch. PESHungaryn feltettem a kérdést, nem lehetne-e ilyet csinálni hozzá, de választ nem kaptam. Vagy Fifához vagy Peshez valakinek aki ért hozzá szólni kellene h csinálja meg: kispály, 4+1 futsal, v. 5+1 palánkkal, v strandfoci. -
#620 Az új Fifákba is berakhatnák a teremfocit meg a strandfocit is. -
#619 :DDDDDDDDDDDdddddddddd
ugye ezt nem mondod komolyan -.- -
#618 annyira szégyen volt h jobb volt mint a fifa07 -
#617 jáj gecc,tényleg egérrel is lehetett nyomulni,de szégyen volt XD -
Cat 02 #616 havernál szilveszterkol votl 97 :D
kapus nekiáll kidobni erre sáját kapuba belöüvi -.- egér powa :D
meg belelövi a falba labda beragadt falba , 5 mp múlva a hálóban van =) -
#615 ja oylan szoknyákat meg hóna alattiakat lehetett lőni -
#614 Ezt a gólt nézzétek meg!