Régi focis játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Sensi az alap.Csodálatossan eltalált játék volt a maga idejében.A World of... változata pedig elképesztõ adatbázisal rendelkezett.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

guardian hero
mármint season update...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero
Sensible World of Soccert keress, az a legkiforottab verzió, asszem megy DosBox-szal is, és van hozzá friss upgrage 😊.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

hunbasser
mostmár én is gondolkodom rajta,h meglesem ezt a sensible soccer-t,nagyon dícséritek😊

ReaL MaDRid x siempre

guardian hero
Egyébként a régi nagy focik örökségét méltón viszi tovább a New Star Soccer, egy kis csavarral ugyan, de érdemes csekkolni, van itt az SG-n is topikja. Az utóbbi évek egyik legjobb focijátéka! 😊

fecoh
Sensible Soccer úgy 92-93 környékén,mekkora powa volt!! <#buck>

Akkoriban életem elsõ sensi meccse éppen egy fradi(egyetlen magyar klubcsapat)-Univ.Craiova(román) csapat volt bl selejtezõn, ki is kaptam 2-1-re <#idiota>

Haverokkal késõbb rengeteget nyomtuk egymás ellen is bill+joy.

Azok a régi szép idõk...

Y\'oull Never Walk Alone

passatgt
250😄

hunbasser
akkor majd hagyd már fent légyszi,szerdán majd leszedem,és megintcsak thx!
figy,szedd már le azt a fifa 94-et,amit belinkeltem,és nézd már meg,h neked megy e dosboxxal!

ReaL MaDRid x siempre

hány mega lett?

passatgt
Na kiszámoltam,6 óra alatt tudnám feltolni.Éjfélkor elkezdem és majd reggelre tudjátok tölteni

passatgt
Jah elírtam😄nem .hu hanem .info😄

hát ilyen oldal nincs ami aláírásodban van

passatgt
Miért nincs rajt semmi?

hunbasser
ya,okés,amúgy néztem,honlap nincs rajta😊
kb mikor tudod feltenni?majd ha feltetted plz ne töröld már le szerdán,mert elutazok pár napra,és szerdán jövök,szal akkor tudom majd csak leszedni

ReaL MaDRid x siempre

passatgt
van tárhelyem,aláírásba pillants be😊

hunbasser
okkke,de ez nekem nagyon kéne,atw-n regisztálj,és nyomd fel oda zipben!
elõre is thx!!!<#worship>

ReaL MaDRid x siempre

passatgt
directx 150 mega azt törlöm majd,nyelvijájlokat is törlöm,cask angol legyen😊Mindjárt kiderül hány mega lesz.Ha 150 alatt akkor feltöltöm

hunbasser
hú,ezt told már fel vhová!

ReaL MaDRid x siempre

nekem is megvan de az 104 mega rarba 😊

passatgt
<#wow1><#eplus2>directx 5.0<#nyes>

passatgt
Na már jó😊400 mega

passatgt
Megvan a cd,de olyan karcos h nem olvassa be😄

Breki33
a füvet lehetne cserélni :-)
passatgt
Nkem a 98 rtwc megvan teljesben.Mindjárt elõkotrom a cd-t és ha nem olyan nagy a mérete,feltölötm valahova😊

Lammer
UBEEEEEEEEEEEERLOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAL!!!!!!4444444444neeeeegz 😄DDDDDDDDDDd
ez kesz <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

guardian hero
Akkor már ne maradjon ki ez sem:

Wheel Soccer - tolószékes foci C64-re.

Lammer
Azaz!!!444 (#44)
UBERLOOOAL 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddd

/meg talan a kárdridzs is megvan neki 😄DDD

QuippeR
ez az a cartridge-es C64 progi, jókat játszottunk vele '89-'90 körül.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

CattiBrie

😊

[/spam]&#8482;

mire ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

[Jakuza]
Mert nem jatszottal velem. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

The FlashBack
erre lennék kíváncsi

Fifa 98 RTWC ruleZ !!! abban volt terem 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

hunbasser
Fifa 94
ha vkinek sikerült elindítania dosboxxal,az kérem jellezze! thx

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
kár😊

ReaL MaDRid x siempre

guardian hero
Nem próbáltam...

hunbasser
ya,ez a 94,kösz!<#worship>
azt hiszem mintha ezt már régebben letöltöttem volna,de dosboxxal sem ment😞
neked megy?😊

ReaL MaDRid x siempre

guardian hero
FIFA International Soccer

Tudtommal csak ez jött ki PC-re a '96 elõtt, nem tudok róla, hogy lenne külön 94-es és 95-ös változat. (letölteni a "Télécharger" linken lehet)

hunbasser
most szorgosan keresem a fifa 94-et és a 95-öt dosjátékokkal foglalkozó oldalakon,kíváncsi vagyok rá,h milyenek.😊 meg most töltöm a 98-at is😊

ReaL MaDRid x siempre

guardian hero
Igazán nagy újítások már úgy 98-tól nem voltak. Minden évben betettek pár új dolgot, megoldottak néhány régi problémát, de közben elkövettek korábban már kiküszöbölt hibákat újra, hogy legyen mit javítani a következõ évben is...

hunbasser
egyébként meg sztem a 2003-ig voltak nagy újítások fifa környékén,aztán meg cak továbbfejlesztgették õket.bár sztem a 06 hasonlít kicsit a 99 menüjére,talán a betûtípus miatt

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
<#worship>

ReaL MaDRid x siempre

XenonIceX
kr.e 103 Nintendo Fifa

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

Egyébként 2001-ig valahogy jobb volt a Fifa játékok hangulata, azután egy kicsit mintha romlott volna, annyira már nem jöttek be.

khumbula

Marcell
En is Microprose Soccer fan voltam/vagyok. Az egesz lakotelepet vegigvertem 😊
Csak sajna hamar konnyu lett (mivel az iranyitott csapatok kozott nem voltak kulonbsegek).
Az a durva, hogy meg mostanra is megmaradt a tudas (C64 emulatorral, billentyuvel is verek mindenkit 😉

Kb. 4-5 éve volt meg, mostmár csak a '99 van meg.

Lammer
loaaal naigen emlexem a regi c64es focira...(hmm nemtudtam, hogy volt +4re is 😄DD) enis komplett vbt gyartottam hozza, rangsoroltam a csapatokat, bealitottam a gep erosegget es go 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDddd

Csacsi
Hogy érdemben is hozzászóljak, nekem a fifa street ami mostanában kedvencem. Azelõtt meg az actua soccer volt menõ sokáig.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.