Régi focis játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
ReaL MaDRid x siempre
Akkoriban életem elsõ sensi meccse éppen egy fradi(egyetlen magyar klubcsapat)-Univ.Craiova(román) csapat volt bl selejtezõn, ki is kaptam 2-1-re <#idiota>#idiota>
Haverokkal késõbb rengeteget nyomtuk egymás ellen is bill+joy.
Azok a régi szép idõk...
Y\'oull Never Walk Alone
figy,szedd már le azt a fifa 94-et,amit belinkeltem,és nézd már meg,h neked megy e dosboxxal!
ReaL MaDRid x siempre
kb mikor tudod feltenni?majd ha feltetted plz ne töröld már le szerdán,mert elutazok pár napra,és szerdán jövök,szal akkor tudom majd csak leszedni
ReaL MaDRid x siempre
elõre is thx!!!<#worship>#worship>
ReaL MaDRid x siempre
ez kesz <#idiota>#idiota>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Wheel Soccer - tolószékes foci C64-re.
UBERLOOOAL 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddd
/meg talan a kárdridzs is megvan neki 😄DDD
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ha vkinek sikerült elindítania dosboxxal,az kérem jellezze! thx
ReaL MaDRid x siempre
azt hiszem mintha ezt már régebben letöltöttem volna,de dosboxxal sem ment😞
neked megy?😊
ReaL MaDRid x siempre
Tudtommal csak ez jött ki PC-re a '96 elõtt, nem tudok róla, hogy lenne külön 94-es és 95-ös változat. (letölteni a "Télécharger" linken lehet)
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
Csak sajna hamar konnyu lett (mivel az iranyitott csapatok kozott nem voltak kulonbsegek).
Az a durva, hogy meg mostanra is megmaradt a tudas (C64 emulatorral, billentyuvel is verek mindenkit 😉