693
Fifa 94-től kezdve 2003-ig,illetve más régi focisjátékok
  • tobias88
    én se, sztem nincs Pes 1 és Pes 2, eddig a Fifa 2003 volt a legjobb, mert akkor még nem volt Pes, vagy nem hallottam róla. Most már egyértelműen a Pes a jobb, élvezhetőbb, és lehet benne távolról golt lőni!
  • Breki33
    mivel pc-re nem jelent meg

látom képben vagy P
  • Breki33
    meg aztse hogy nem ez a legfontosabb

bár aki nem képes egy 5kbytos file-t bemásolni annak lehet :-)

"maga a játékélmény az,ami nem olyan jó,nameg persze az irányítás"

Ezmeg pont a Fifa-ra igaz, PES pont ezekben veri nagyon

• tobias88
    Én pesezek és néha a pesben is van érdekes dolog, de az azért furcsa ha Cígant nem tudtam lefutni Eto'o val Fifa 06-ban, s azaz állandó érdekes kapusmozgás, az aztán kikészít+kapust nem tudtam becsapni Fifában(lehet béna vagyok)!
  • hunbasser
    jó elhiszem,h van hozzá patch,inkébb beszélgessünk a régi pesekről,azokról nem sokat hallottam
  • jbal
    a csapatnevekre van javítás de ezt senki nem bírja fel fogni
  • tobias88
    Aki értelmes és ért egy picit a géphez és az iq ja meghaladja a 20-at, az leszedi hozá az adatbázist a peshez, és hihetetlen, de jó lessz utána!
  • hunbasser
    a csapatok neveiről meg ne is beszéljünk,hamár szóbakerült a pes.
    amúgy a pes 1,2 mikor jöttek ki,és milyenek voltak?
  • hunbasser
    régi focis játékokról volt szó,most átmentünk pes vs fifába,nem bánom,de én fifázok,játszottam már pessel is pár meccset,de elsőre nincs benne semmi,ami megfogott,maga a játékélmény az,ami nem olyan jó,nameg persze az irányítás.
    igen,igaz,h a fifában van sok észrevehető bug,pl,h benn volt a labda,de végülis ha jól megfigyeljük,nincs az benn teljes terjedelmével.inkább lesnél volt olyan,h nem is volt les.ilyen játékoson átmenés,meg mellémegyésgól már 06ban nincs,'97-ben sok ilyesmi volt
  • jbal
    kedves Jakuza szted annyira jó a FIFA?
    mellémegy és gól
    10 méterrel bent van a kapuban és nem gól.
    át megyek az emberen mint egy szellem 5 meccs után agyonverem a gépet World Classon
    az igaz h a PES-ben alapból szarak a szurkolói hangok de arra is van javítás
    lassulás:hát bazzeg nem geforce mínusz5-el kell játszani
  • EmIn3m02
    uristen hallod csak magadat égeted le hogy ilyen hülyeségeket irkálsz :P
    idézném a #232 -t,ne erölködj,menjél vissza inkább a fikádhoz és lövögessed a bug golokat:P
  • Breki33
    elég hülyeségeket írsz

a pes3 lassult be, valakinél
    most ugye 6-nál járunk

hangoknál eredeti chantok vannak sőt van eredeti kommentátorhang

játékoskeretek akár napi frissítéssel arról nemis beszélve,
    hogy akár a játékban átírható

Szval ennyit a nagy érveidről. P

Rendes multi pedig van be saját online felülettel és osztályokkal.
    Ranglistával pontozásos rendszerrel, lobbyval és akár quch matchel.
    Beépített chat-el akér mecs közbeni kommentárokkal.

Nagyon nem értesz hozzá ..........
  • passatgt
    A patch megold mindent.EA-sports-é a liszensz,nem írhatták be a neveket meg a csapatok rendes nevét.De a patch ezt is átírja valós nevekre
  • [Jakuza]
    Mondanatok akkor a jatek belassulasarol ?
    A multiplayererol ? Nem ajandek.
    A hangokrol ? Jo a kozvetites.
    Esetleg a jatekosnevekrol ? Mr Patyomkin ?
    Egy otvar mind.
    A fene nagy PES azt meg egy rendes multi lehetoseg nincs benne, a tobbi hibarol nem is beszelve.
    Ez jellemzi az ugynevezett ultimate focijatekot. :P
  • Zsolti9014
    Fifában a gólt még mindig nem sikerült megoldani, értsd: bentvan v nem?
  • EmIn3m02
    loool :DD
    én pes3ota játsszok vele,és én nem fikáztam le rögtön,beletanultam,azota nem tudom letenni...fifa meg egy fos ehhez képest
    és billentyüzeten játsszok
  • guardian hero
    konzolátirat? én PS2-őn PESezek, billentyűzettel lehet, hogy szopás, de attól még nem szar játék... duál analóg gamepaddel PC-n is szuper az irányítása.
  • passatgt
    Én 4 évig fifán játszottam,leszedtem a pes-t azóta csak azon játszok.Én focizok bajnokságban,és így utólag belegondolva a fifa nem valósághű.Meg azt utálom benne hogy elrúgod a labdát akkor a lába az embernek a labda pontjában megáll és nemmegy tovább.Ez elég érdekes...Pesben meg minden tökéletes.Menüje tényleg szar,de megszokható.
  • Gabe18
    "A PES egy rossz konzolatirat, aminek olyan az iranyitasa, hogy jobb nem beszelni rola."

A Pes egy jó konzlátirat,egyértelműen nehezebb irányitásal mint a csodás Fifa.De nem is akkora arcade hulladék mint az...Hiába ezzel meg kell tanulni játszani,nem 5 perc betanulás után 6 gólt rúgsz.
  • Gabe18
    "a pes menüje borzalmas"

Ez aztán a hiba...Amugyis relativ,mert nem tudom mi borzalmas benne.Minden könnyen megtalálható,állitható,mi kell még egy menübe?
  • guardian hero
    nem kell erőlködnöm, mindenki tudja, melyik az ultimate focijáték, és melyik az évek stagnáló, egyre inkább izzadságszagú sorozat
  • [Jakuza]
    PES egy vicc ne erolkodj.
    Es az ilyen ultimate szintu focijatek elnevezesekkel se erolkodj, mert a fele se igaz.
    A PES egy rossz konzolatirat, aminek olyan az iranyitasa, hogy jobb nem beszelni rola.
    Egy roncshalmaz, amivel inkabb gorcsolni lehet, mint focizni.
    A konzolatiratos trehany menujerol meg ne is beszeljunk, mert jobb elfelejteni.
  • guardian hero
    ez mind igaz, viszont magának a focinak a szimulációja fényévekkel jobb, mint bármelyik FIFÁ-ban. Ha a menüvel akarsz buzulni -> FIFA, ha focizni szeretsz -> PES
  • Zenszkij
    a pes menüje borzalmas, ár csak azért is mert playstationre készűlt, és az angol ligában kamucsapatok vanna, East United hajrá :)) lool
  • guardian hero
    PES egy fos? :D Jó vicc. FIFA 94, 95 az mi? Tudtommal csak egy FIFA jött ki PC-re 96 előtt, FIFA International Soccer címmel. Actua Soccer-t és barátait (Euro 96...) én sose szerettem, FIFA 96 agyonvert játszhatóságban (és sztem látványban is) az Actua sorozatot.

A FIFA 2000-nek jó volt nagyon az intrója, meglepő módon az általam egyébként csöppet sem kedvelt Robbie Williams zenéjével. Zene terén egyébként nálam máig a FIFA 99 viszi a pálmát, a Fat Boy Slim dallam máig a fülemben van, pedig nem vagyok a stílus rajongója :).
  • Zenszkij
    Ja és az Ultimate Soccer Manager, alias USM
  • Zenszkij
    nagy focis játékok a következők voltak: fifa 94,95,96,97,98,2000,2005,Sensible World of Soccer, Euro 96, Actua Soccer....a Pes egy fo.s
  • Zenszkij
    Hahó, a fifa 98-ban csak friendlyt játszhatsz teremben. az igazi teremfoci a fifa97-ben van..torna, bajnokság stb.....
  • hunbasser
    nemá,ne haljon már meg a topik!!!
  • hunbasser
    hát te miért nem írsz a real topikba?:)
  • passatgt
    #140 hozzászólás
  • eZo
    Hello !
    Valaki feltöltené pl. Ide a fifa 98rtwc müködő (tört) exe-jét ( fifartwc.exe) ? Köszi
  • Zséé
    valszeg :D
  • The FlashBack
    jah, akkor tényleg a tartalom miatt:D
  • Zséé
    de volt :)
  • The FlashBack
    nem volt felöltve index.html
  • Zséé
    na mér?
  • The FlashBack
    rájöttem mé törölték le a gémet az wat-s szerverről
  • hunbasser
    mintha próbáltam volna...na majd megnézem :)
  • Cat 02 #214
    oldara nyomod a billt és utána egér katt ;)