693
Fifa 94-től kezdve 2003-ig,illetve más régi focisjátékok
-
#253 én se, sztem nincs Pes 1 és Pes 2, eddig a Fifa 2003 volt a legjobb, mert akkor még nem volt Pes, vagy nem hallottam róla. Most már egyértelműen a Pes a jobb, élvezhetőbb, és lehet benne távolról golt lőni! -
#252 mivel pc-re nem jelent meg
látom képben vagy P -
#251 meg aztse hogy nem ez a legfontosabb
bár aki nem képes egy 5kbytos file-t bemásolni annak lehet :-)
"maga a játékélmény az,ami nem olyan jó,nameg persze az irányítás"
Ezmeg pont a Fifa-ra igaz, PES pont ezekben veri nagyon
-
#250 Én pesezek és néha a pesben is van érdekes dolog, de az azért furcsa ha Cígant nem tudtam lefutni Eto'o val Fifa 06-ban, s azaz állandó érdekes kapusmozgás, az aztán kikészít+kapust nem tudtam becsapni Fifában(lehet béna vagyok)! -
#249 jó elhiszem,h van hozzá patch,inkébb beszélgessünk a régi pesekről,azokról nem sokat hallottam -
#248 a csapatnevekre van javítás de ezt senki nem bírja fel fogni -
#247 Aki értelmes és ért egy picit a géphez és az iq ja meghaladja a 20-at, az leszedi hozá az adatbázist a peshez, és hihetetlen, de jó lessz utána! -
#246 a csapatok neveiről meg ne is beszéljünk,hamár szóbakerült a pes.
amúgy a pes 1,2 mikor jöttek ki,és milyenek voltak? -
#245 régi focis játékokról volt szó,most átmentünk pes vs fifába,nem bánom,de én fifázok,játszottam már pessel is pár meccset,de elsőre nincs benne semmi,ami megfogott,maga a játékélmény az,ami nem olyan jó,nameg persze az irányítás.
igen,igaz,h a fifában van sok észrevehető bug,pl,h benn volt a labda,de végülis ha jól megfigyeljük,nincs az benn teljes terjedelmével.inkább lesnél volt olyan,h nem is volt les.ilyen játékoson átmenés,meg mellémegyésgól már 06ban nincs,'97-ben sok ilyesmi volt -
#244 kedves Jakuza szted annyira jó a FIFA?
mellémegy és gól
10 méterrel bent van a kapuban és nem gól.
át megyek az emberen mint egy szellem 5 meccs után agyonverem a gépet World Classon
az igaz h a PES-ben alapból szarak a szurkolói hangok de arra is van javítás
lassulás:hát bazzeg nem geforce mínusz5-el kell játszani -
#243 uristen hallod csak magadat égeted le hogy ilyen hülyeségeket irkálsz :P
idézném a #232 -t,ne erölködj,menjél vissza inkább a fikádhoz és lövögessed a bug golokat:P -
#242 elég hülyeségeket írsz
a pes3 lassult be, valakinél
most ugye 6-nál járunk
hangoknál eredeti chantok vannak sőt van eredeti kommentátorhang
játékoskeretek akár napi frissítéssel arról nemis beszélve,
hogy akár a játékban átírható
Szval ennyit a nagy érveidről. P
Rendes multi pedig van be saját online felülettel és osztályokkal.
Ranglistával pontozásos rendszerrel, lobbyval és akár quch matchel.
Beépített chat-el akér mecs közbeni kommentárokkal.
Nagyon nem értesz hozzá .......... -
#241 A patch megold mindent.EA-sports-é a liszensz,nem írhatták be a neveket meg a csapatok rendes nevét.De a patch ezt is átírja valós nevekre -
#240 Mondanatok akkor a jatek belassulasarol ?
A multiplayererol ? Nem ajandek.
A hangokrol ? Jo a kozvetites.
Esetleg a jatekosnevekrol ? Mr Patyomkin ?
Egy otvar mind.
A fene nagy PES azt meg egy rendes multi lehetoseg nincs benne, a tobbi hibarol nem is beszelve.
Ez jellemzi az ugynevezett ultimate focijatekot. :P -
#239 Fifában a gólt még mindig nem sikerült megoldani, értsd: bentvan v nem? -
#238 loool :DD
én pes3ota játsszok vele,és én nem fikáztam le rögtön,beletanultam,azota nem tudom letenni...fifa meg egy fos ehhez képest
és billentyüzeten játsszok -
#237 konzolátirat? én PS2-őn PESezek, billentyűzettel lehet, hogy szopás, de attól még nem szar játék... duál analóg gamepaddel PC-n is szuper az irányítása. -
#236 Én 4 évig fifán játszottam,leszedtem a pes-t azóta csak azon játszok.Én focizok bajnokságban,és így utólag belegondolva a fifa nem valósághű.Meg azt utálom benne hogy elrúgod a labdát akkor a lába az embernek a labda pontjában megáll és nemmegy tovább.Ez elég érdekes...Pesben meg minden tökéletes.Menüje tényleg szar,de megszokható. -
Gabe18 #235 "A PES egy rossz konzolatirat, aminek olyan az iranyitasa, hogy jobb nem beszelni rola."
A Pes egy jó konzlátirat,egyértelműen nehezebb irányitásal mint a csodás Fifa.De nem is akkora arcade hulladék mint az...Hiába ezzel meg kell tanulni játszani,nem 5 perc betanulás után 6 gólt rúgsz. -
Gabe18 #234 "a pes menüje borzalmas"
Ez aztán a hiba...Amugyis relativ,mert nem tudom mi borzalmas benne.Minden könnyen megtalálható,állitható,mi kell még egy menübe? -
#233 nem kell erőlködnöm, mindenki tudja, melyik az ultimate focijáték, és melyik az évek stagnáló, egyre inkább izzadságszagú sorozat -
#232 PES egy vicc ne erolkodj.
Es az ilyen ultimate szintu focijatek elnevezesekkel se erolkodj, mert a fele se igaz.
A PES egy rossz konzolatirat, aminek olyan az iranyitasa, hogy jobb nem beszelni rola.
Egy roncshalmaz, amivel inkabb gorcsolni lehet, mint focizni.
A konzolatiratos trehany menujerol meg ne is beszeljunk, mert jobb elfelejteni. -
#231 ez mind igaz, viszont magának a focinak a szimulációja fényévekkel jobb, mint bármelyik FIFÁ-ban. Ha a menüvel akarsz buzulni -> FIFA, ha focizni szeretsz -> PES -
Zenszkij #230 a pes menüje borzalmas, ár csak azért is mert playstationre készűlt, és az angol ligában kamucsapatok vanna, East United hajrá :)) lool -
#229 PES egy fos? :D Jó vicc. FIFA 94, 95 az mi? Tudtommal csak egy FIFA jött ki PC-re 96 előtt, FIFA International Soccer címmel. Actua Soccer-t és barátait (Euro 96...) én sose szerettem, FIFA 96 agyonvert játszhatóságban (és sztem látványban is) az Actua sorozatot.
A FIFA 2000-nek jó volt nagyon az intrója, meglepő módon az általam egyébként csöppet sem kedvelt Robbie Williams zenéjével. Zene terén egyébként nálam máig a FIFA 99 viszi a pálmát, a Fat Boy Slim dallam máig a fülemben van, pedig nem vagyok a stílus rajongója :). -
Zenszkij #228 Ja és az Ultimate Soccer Manager, alias USM -
Zenszkij #227 nagy focis játékok a következők voltak: fifa 94,95,96,97,98,2000,2005,Sensible World of Soccer, Euro 96, Actua Soccer....a Pes egy fo.s -
Zenszkij #226 Hahó, a fifa 98-ban csak friendlyt játszhatsz teremben. az igazi teremfoci a fifa97-ben van..torna, bajnokság stb..... -
#225 nemá,ne haljon már meg a topik!!! -
#224 hát te miért nem írsz a real topikba?:) -
#223 #140 hozzászólás -
#222 Hello !
Valaki feltöltené pl. Ide a fifa 98rtwc müködő (tört) exe-jét ( fifartwc.exe) ? Köszi -
Zséé #221 valszeg :D -
#220 jah, akkor tényleg a tartalom miatt:D
-
Zséé #219 de volt :) -
#218 nem volt felöltve index.html
-
Zséé #217 na mér? -
#216 rájöttem mé törölték le a gémet az wat-s szerverről
-
#215 mintha próbáltam volna...na majd megnézem :) -
Cat 02 #214 oldara nyomod a billt és utána egér katt ;)