Régi focis játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt találtam csak 😞
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
mert Plíz inzert diszk
BMW 325 iX Rallye Car :)
Amugy ami ripben nalam figyel ebbol a sorozatbol (a regi konzol ROM-okat nem sorolom fel):
Fifa 97 - 72Mb
Fifa 99 - 42Mb
Fifa 2000 - 48Mb
Fifa 2001 - 232Mb
FifaWc 2002 - 149Mb
Fifa 2003 - 184Mb
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
www.freestuff.atw.hu/98rtwc.rar
Na mindegy,nem szenvedek ezzel,megtartom szép emléknek.<#vigyor4>#vigyor4>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
www.freestuff.atw.hu/98rtwc.rar címen tudjátok majd leszedni kb 6-7 óra múlva
plász, asszem a dzsojpaddal is szorakoztam egy szivatos kort Dfendnel... ugyhogy...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
EZT a DOSBOX custom buildet hasznaljatok ez a legQLosabb!!! LEgutolso CVS leszed...
ALAPJATEK LESZED...
DATA Update
EXE Update!!!
felulir a data, exe bemasol, Dosbox elindit(folmountol ahova kitomoritetted a jatekot), install.exe(beallit), SWS.exe(indit) GOGOGO!!! <#idiota>#idiota>
decoll
nekem sikerult az usb atalakito+eredeti sony ps2 joyt mukodesre birni a DOSBOXban...(CTRL+F1 bebindoltam a digitalis iranyzekokat a billentyu iranygombjaira meg a loves gombot az 'X're... sajnos az analog iranyokat hiaba bindolom be a bill. iranygombjaira, nem mukodik... :C)
erdemes meg taktikakat vadaszni, mert vannak nagyon jok a neten... nem romlanak a jatekosok es "orulni" fognak, mert joak a taktika 😄DDD
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Én is feleleveniteném az élményeimet ha azt a DosBox csodát be tudnám üzemelni...