693
Fifa 94-től kezdve 2003-ig,illetve más régi focisjátékok
-
#293 kár h ebbe a topik csak akkor lendül fel,amikor vki ír,és látja mindenki,h nemrég volt egy új hsz,arra meg egy ember ír,és elindít egy láncot,és ilyenkor 20 hsz kapásból jön,utána meg punnyad a topik... :( -
#292 há jah,
néha még az azureust is ki kell kapcsolnom, ha sok az aktív torrent
-
#291 A Fifa sokkal haklisabb ha valami fut a háttértben már szaggat a PES simán elfut.
-
#290 Nemtom mi lehetett.Ha kell a pro soccer 2002 vagy mi amit az enigma csinált és a gamestarban volt benne azt feltom majd rakni:) -
#289 írjátok át:D
én találtam egy b-s lemezt lent az alagsorban, tudjátok olyan mint a kislemez, csak 3szor akkora és alig fér rá valami, bevittem a pc-s boltba, mert érdekel mi volt rajta, és egy 88as pc-s foci játék, valami japán, de már nincs meg,
VALAKI NEM TUDJA MI LEHETETT? EGÉSZ JÓ VOLT! -
Zséé #288 csak kár, hogy nem arról szól ami a topik címe :) -
#287 juj, de beindult a topih:-)
Örülök:D
-
Zséé #286 jah elvileg a minimum 800-as neki, de 1000-es gépen nálam simán megy :) -
#285 Ja és úgy processzorigényes, hogy 1ghz-n megy! -
#284 Ez vicces, nekem a FIFA szaggat. Ez azért van mert a Fifa videókártya igényes a Pes meg processzorigényes! -
#283 az a bajom még a pessel,h számomra nagy a gépigánye,nekem egy alap p4es gépem van,azon szépen elfut a fifa 06,06 wc,de felraktam már a pes 5-öt is,és nagyon akadozott. -
#282 persze.nekem egy 2000 ft-os speed link gamepaddal ment -
Gabe18 #281 Az érdekes lehet mert nekem a Logitech Cordless Rumblepad 2 kb fél perc alatt beállitható a játékon belül és tökéletessen működik.De ugyaingy beállitható volt a Saitek,vagy a teljessen noname gamepad is a Pes5-ben... -
#280 Én 1000 ftért vettem egy hulladék gamepadot, és a pes semmi állítás nélkül ment vele, na akkor mi a x@r: a Pes 5 vagy a gamepadod! -
Zenszkij #279 De visszatérve a múltra a Fifa 94, emlékeztek, hogy csak a spacet ütöttük, annyi volt a game ? llooooll -
Zenszkij #278 én logitech rumblepad II-es gamepaddal nyomom a Fifa 2005-öt. Bugok, egyforma gólok, hol élsz te? A múltban? A Pes 5-öt is megszereztem. Semmit nem tudtam beállítani rajta a menüben. Nem kompatibilis a gamepadommal, pedig ez a legjobb dual analogos. Nevetséges. A Fifa 2006 azonban télleg xar. -
#277 Tegnap meg láttam egy olyat, h a kapus megfogta a labdát, bevetődött 2m-re a kapuba, az nem volt bent. Ha megtalálom a képet, berakom ide. Amúgy én Fifa-zok is meg PES-ezek is, nem vok elfogult egyik irányba se.
-
#276 Fú de kár hogy nem vettem fel, a 16-oson kívül ment ki a labda, gól volt 06ban. -
#275 vigyázz, mert még belédkötnek -
#274 pontosítok: 120-200 km/h gyorsaságú :)
ill. 40-60 méteres lapos passzok vannak -
#273 Azok akiknek az okoz élvezetet, hogy sablonfocit játszva 5-10 ugyanolyan gólt löjenek kihasználva a játék hibáit ( fifa 2005 bug-jait én is jól ismerem és használtam is), azok nem bizos, hogy megtérnek... maradnak a könnyebb útnál azaz a fifánál :)
Amúgy meg olvastam, hogy a Fifa célközönsége a tizenéves korosztály, a PES és WE-t pedig inkább az idősebb korosztályok kedvelik !
(ez gondolom a nehézségből / realizmusból adódik, mert a pes-ben nem 120-200Km-es minden passz és nem megy a labda emberhez, ha nem pont oda rúgják) -
#272 Amúgy a Fifá 06-ot elsóztam valakinek 400Ft-ért (500ért irattam), de megérte, mert csak a helyet foglalta. -
#271 amíg nem játszanak vele 1 hétig, biztosan nem -
#270 Előbb-utóbb megtér mindenki :D -
#269 Te neked melyik FIFA kell? -
Zséé #268 -
#267 Fifa 98-al kezdtem és egyből beleszerettem a fifába !
98-től 2005ig csak fifával ill. annak eb-vb változataival játszottam !
Szerintem 98RTWC, 2002WC, 2005 voltak a legjobbak !
2005-el nagyon sokat multiztam, több klánba is megforultam mondhatni napi rendszerességgel 1 évig játszottam !
Közben próbálgattam a pes4-et is, de az nehéz volt meg ugye a liszensz hiány... meg nem tudtam telepítgetni a kiegészítőket, meg furcsa is volt a fifa után !
Aztán jött a Fifa 06 ami nagyon nem tetszett, vártam is a pes5 megjelenését mert nagyon jókat olvastam róla... és nem csalódtam...sőt !!!
Azóta azt játszom napi rendszerességgel, és csak nézek nagyot...hogy van aki még a fifát isteníti, amikor itt van a pes5 is -
#266 És én még majdnem leszedtem!!! -
Zséé #265 ez a kép a wc2006 topikból van, de akinél ez történt azt írta, hogy nem -
#264 ezt nem adta meg?????? -
#263 hát a labdáid mesteriek, főleg ha bírná a gépem, mert akkor kilép, csak sóvárkodok utánuk:(:(:( -
#262 Érdekesség, hogy az ISS sorozat a PES létrehozása után nem sokkal meg is szűnt, csak két évig futottak talán egymás mellett. Viszont az ISS3 kijött PC-re is, nem is volt rossz, persze kicsit más megközelítést képviselt, mint általában a PC-s focik. -
#261 Pes2
Honlap
klikk -
Zséé #260 végülis télleg nincs benn teljes terjedelmével...csak 1 méterrel :DDDD
-
#259 A Pro Evo sorozat az Internation Superstar Soccer sorozatból származik. Ez egy elég régi focisorozat konzolokon, az első része '95-ben jött ki Super Nintendo-ra és Sega Megadrive-ra. 2001-ben vált ketté a sorozat, innentől a Konami Osaka-i részlege fejlesztette az árkádosabb irányvonalat képviselő ISS-t, míg a Tokiói részleg elkezdte a játék lehető legélethűbb modellezését előtérbe helyező Pro Evolution szériát. Az első Pro Evo 2001-ben jelent meg PS1-re és PS2-re, és kiváló értékeleséket kapva gyakorlatilág azonnal átvette a focijátékok trónját a FIFÁ-tól, csak ugye erről a PC-sek még mit sem tudta :). 2002-ben a második rész szintén PS1-PS2-re jött ki, majd a harmadik résszel a széria átment multiplatformba. Innen azt hiszem, mindenkinek ismerős lehet a történet. -
#258 komolyan?
memis tudtam :-)
Amúgy nem csinálok stadionokat csak szépítem
De ugyanúgy a fifa-t is -
#257 Nekem a kedvencem a PRO SOCCER CUP 2002, a 2002/6 havi Gamestarban volt, de istenien x@r, jókat röhögtem vele, a maximumon a gépigénye a mostani pessel egyenlő, de a kinézet nemnagyn:D:D:D, és volt hogy félpályán túlról lőtt szabad az mindig gól volt, de szerelni nem lehetett benne!! -
#256 Az lehet, csak valaki megismeri a dolgokat és utánna mond véleményt róla.
De akik a csapatnevekkel jönnek meg hogy nem tudják irányítani azok nem nagyon ismerik.
Érdekes akik rászántak időt, hogy megtanulják azok nem mondanak ilyesmit és vhogy nem fifáznak annyit -
#255 Nemtudom hogy lehet a Fifát változtatni, de Breki már vagy 50 stadiont megcsinált(istenien)! -
#254 ya ok:) látod,ezért nem tudok róla:)
egyébként meg h kinek mi tetszik az relatív