143
-
#103 szép képek -
#102 nagyon királyés mikor jelenik meg? -
Djemba #101 ha ezt tényleg ilyen baro lesz akkor nagy gép kell neki -
Paranoia #100 Colin McRae: DIRT
Released: Summer 2007
KÉPEK:
-
#99 demó mikorra várható??!!
És gépigény? -
Djemba #98 leszedheted a képeket -
#97 Netről majd ha megjelenik -
fernandez93 #96 Sziasztok!Kéne 1 kis segítség!Hol lehet ezt a játékot letölteni?? -
#95 Infó -
#94 Nem Colin McRae Rally 2007 lessz hanem Colin McRae :Dirt -
#93 mikorra várható a megjelenés? -
#92 aki rbr-t fikázza, az még nem érezte, hogy milyen 1 jó kocsit vezetni.. ülj már be 1 rallyautóba murván és lépj rá úgy a gázra, mintha otthon, a gép elött lépnél rá.. és jéééééé ... ugyanazt csinálja a kocsi?
kicsit utánna jártatok volna (fov-ot feljebb venni, hogy jobban érezd a sebességet, kocsik cfg-jét állitani, hogy ne csúszkáljon) és rájöttetek volna, hogy mi az a SZIMULÁTOR! bár igaz, igy 14 évesen maradjatok a matcboxoknál..
azért várom colint is, bár az 1-nél még nem csináltak jobbat... -
#91 jólett:D -
tzsoltika #90 Na neeeeee?! Még ilyen is lesz? -
#89 hali
én -
#88 szevasztok !!!! kcsiinálta a bannerT? -
#87 ja...kár :( -
#86 nem tehet bele valós neveket mert nem a WRC hivatalos játéka, így nincs rá jogosultsága! -
#85 :DDD -
#84 szépek a képek remélem ennyier szép is lesz a játék... és az irányítással nem basszák el a készítők (jah és ideje lenne már valós neveket beletenni a játékba -.-) -
#83 de ügyes vagy aztaaaaa :OO -
emikrisztian #82 Amint kijön a játék nekem akkor meglsz!!! :-D
könnyű leszedni csak jöjjön ki!!!!! remélem jobb lesz mint az 5t! -
#81 Nincs nem is volt! -
samhun #80 Van colin 2006? -
Paranoia #79 -
csincse #78 ja jó ok
Kössz
-
csincse #77 hogy hogy??
-
#76 sehonnan
nem -
csincse #75 CSá mindenkinek!!! Honnan lehet letölteni a 2007-et??
Egyáltalán megjelent már????
megköszöném ha segítenétek!!!
elöre is kösszzz -
#74 úgy legyen, bár bukkanósnak tartom. szvsz követik a gagyi vonalat. viszont azt nem vágom, hogy amilyen colin áradat van, létezik olyan ember, aki ezeket mind meg is veszi? -
#73 lesz 2007????Húha...és mivan a 2006-al?? :D -
partotmos #72 ideje lenne már, ha a colint legalább úgy csinálná meg a nagy(számú)-büdzséjű, codemasters, mint a simbin mondjuk gtr-t másfél évvel ezelőtt. adva(véve:))) van egy (viszonylagosan jó) fizikai motor, amelyet aztán a kedves felhasználó bizonyos határokon belül árkádosíthat...
(az igazi az lenne, ha egy brutáljó fizikát - irányítást lehetne ízlés szerint butítgatni)
szvsz -
Bankrupt #71 Nekem csak ismerősök mondták hogy egész jó játék... nem próbáltam. Miért, mi van vele? -
#70 csak mondom hogy ne arra verjétek mert az még semmit sem jelent -
#69 ezt ugye csak viccnek szántad. -
#68 Sztem már meg lett mondva a lényeg, a Colin sorozat arcade rally (lett), szemben a RBR-val, ami pedig szim.
Azon vitázni egy Colin topic-ban hogy az RBR mennyire valósághű, elég vicc
és ez még csak nem is flame, mert nem húzom le a Colin-t feleslegesen, csupán nem egy kategória.
A flame indítás az a #20 hsz-ben van.
-
#67 Ettől függetlenül Nagyon várom CMR07-et remélem teljesen újraírják az Engine-t és nem toldozzák, foltozzák. -
#66 Nézz meg egy RBR-es replay-t meg egy Colin-ost. Szemmel látható a különbség. RBR-ben van normális fizika (rengeteg számítással) A Colin-ban meg semmi fizika...
Kinek mire van igénye. Én jobban szerezem a szimet. Ennyi. -
Bankrupt #65 Jah -
#64 na jó lenne befejezni a colin vs. rbr vitát. colin arcade ezt mindenki tudja. az rbr meg sokkal közelebb van a szimulátorhoz mint az arcade-hoz. az eddigi legjobb rallyszimulátor pc-re. és pont. kormánnyal érdemes csak billel meg se próbálja valaki és rbr-be sokat számít a beállítás.