Colin McRae Rally 2007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
kicsit utánna jártatok volna (fov-ot feljebb venni, hogy jobban érezd a sebességet, kocsik cfg-jét állitani, hogy ne csúszkáljon) és rájöttetek volna, hogy mi az a SZIMULÁTOR! bár igaz, igy 14 évesen maradjatok a matcboxoknál..
azért várom colint is, bár az 1-nél még nem csináltak jobbat...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
könnyû leszedni csak jöjjön ki!!!!! remélem jobb lesz mint az 5t!
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Kössz
nem
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Egyáltalán megjelent már????
megköszöném ha segítenétek!!!
elöre is kösszzz
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
(az igazi az lenne, ha egy brutáljó fizikát - irányítást lehetne ízlés szerint butítgatni)
szvsz
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Azon vitázni egy Colin topic-ban hogy az RBR mennyire valósághû, elég vicc <#idiota>#idiota>
és ez még csak nem is flame, mert nem húzom le a Colin-t feleslegesen, csupán nem egy kategória.
A flame indítás az a #20 hsz-ben van.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Kinek mire van igénye. Én jobban szerezem a szimet. Ennyi.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
idézet pcdome-ról
Te isten csapása ha Colinnal 150-el veszel be egy hajtûkanyart azt megnézem...
RBR tényleg nem valósághû, 80-90-es tempónál egy kisebb kanyarban, sõt még egyenesben is ugy kicsúszik a kocsi, mint ha jégpálya lenne az aszfalton
najó rbr rulezz :)
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Nem arról van szó, a Colinnal is el lehet szórakozni, de azt a baromságot meg ne hajtogasd, hogy az RBR-nek semmi köze a valósághoz.
I will use google before asking stupid questions.
http://epica.nl
Ettõl függetlenül biztosan meg fogom nézni ezt is, ha már ennyit dolgoznak rajta. A képekrõl én nem jelenteném ki egyértelmûen, hogy nem ingame, a nextgen konzolos fejlesztésekrõl általában nagyon komoly képek vannak, játéktól függetlenül. Arról nem is beszélve, hogy mire kijön, addigra úgyis 30-50%-al erõsebb gépeken fogja (majdnem) mindenki futtatni.
Még egy megjegyzés RBR-rel kapcsolatban, nekem volt kormányom, és túlnyomórészt azzal játszottam, de miután behalt szegény, kénytelen voltam megtanulni billel játszani. Egyáltalán nem lehetetlen, pont ugyanolyan idõket tudtam autózni, mint kormánnyal, csak rohadt sok gyakorlás kellett hozzá. Másrészt meg billel lényegesen nehezebb korrigálni az esetleges hibákat, szóval végig nagyon kell koncentrálni, nem lehet lazán menni. Kormánnyal lehet nyugodtan is vezetni, anélkül, hogy komolyabban vissza kéne venni a tempót. Billentyûzettel tolva az RBR-t a szakaszok végére úgy érzi az ember, mintha lefutott volna egy maratont. Az idõeredmények viszont nem lesznek rosszabbak, csak hibázni nem szabad. :)
peticio? na? na?<#idiota>#idiota>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
akkor valahogy a colinos topicoknak itt az sg-n is jobban kéne mennie mint pl a rbr-esnek...nem? 5% marad 95% az hatalmas diferencia de a látszat mégsem ezt mutatja szal szvsz ez pont fordítva mondtad:)
én személy szerint a sim-ek mellett tettem le a voksomat<#integet2>#integet2>
*Posse*T.W.D*