143
-
#63 "Ez a program ugyanis ízig-vérig szimulátor, méghozzá nem is akármilyen. Akik a Colin sorozat emlőin nevelkedtek, azok hamar pokolba fogják kívánni az irányítást. Itt ugyanis nem lehet kézifék+padlógázzal bevenni az élesebb kanyarokat. Megfontoltan kell adagolni a gázt, de még a fékerőt is. Ez volt az első olyan rally játék, ahol lábujjal óvatosan kellett nyomnom a gázpedált. Elég egy kicsit nagyobb gázfröccs, vagy egy erőteljesebb fékezés és már repülünk is ki az útról. Ebben a játékban valóban érezhetjük azt a hatalmas ménest, aminek az erejét kordában tartva kell az úton tartani az autónkat. Az irányításhoz elengedhetetlen a kormány használata, billentyűzetről szinte lehetetlen versenykocsink megzabolázása. Azért is érdemes egy force feedbackes kormányt használni, mert nagyon jól kihasználja a program az erővisszacsatolás nyújtotta előnyöket. Minden bukkanót, gödröt, kanyart megérzünk, csúszkálunk a havon és a sárban, ilyenkor a valódihoz hasonlóan lekönnyül a kormány. Mindez tovább fokozza a realitás érzését."
idézet pcdome-ról -
#62 "Colinon nevelkedtél és megszoktad, hogy 150-el veszed be a hajtűt."
Te isten csapása ha Colinnal 150-el veszel be egy hajtűkanyart azt megnézem...
RBR tényleg nem valósághű, 80-90-es tempónál egy kisebb kanyarban, sőt még egyenesben is ugy kicsúszik a kocsi, mint ha jégpálya lenne az aszfalton -
#61 aki a RBR szereti az ne írjon ebbe a topicba ez ilyen egyszerű... -
#60 még 1 normális kép sincs a játékról ti meg már itt vitáztok :)
najó rbr rulezz :) -
#59 ráadásul a WRC-knek közük nincs az 500 lóerőhöz... -
#58 lehet elfelejtett átváltani belsőnézetre:DDD mert valóban külső nézetből nem sok köze van a valosághóz sőt egyszerüen játszhatatlan, de viszont belső nézetből a szimulátorok fellegvára:DDDD -
#57 Onnan, hogy próbáltam azt is. Bármennyire is fáj a Colin arcade gém, az RBR szimulátor, mondhatni a szimulátor.
Nem arról van szó, a Colinnal is el lehet szórakozni, de azt a baromságot meg ne hajtogasd, hogy az RBR-nek semmi köze a valósághoz. -
#56 A kormánnyal kezdtem a hszt, ezt a colinos hülyeséget meg nem tudom honnét veszed ... -
#55 LOL -
#54 A korodból ítélve van jogosítványod. Akkor minek beszélsz hülyeségeket? Már a tutoriálnál (vagy tréningnél vagy minek nevezik) nevetséges hogy azon az aszfaltos placcon gáz nélkül 50es tempóval úgy viselkedik mint ha jégen mennék. -
#53 Te aztán marha okos vagy, nem kell ahhoz semmiféle gyakorlás meg modok hogy elsőre rájöjjek hogy semmi köze a valósághoz. Azt hiszem eltudom dönteni pár km valós vezetéssel a hátam mögött hogy egy vicc ... -
donpedro #52 Szerintem sokkal jobb az RBR, de mint bármelyik Colin, de erről felesleges vitatkozni, tényleg nem egy kategória a kettő, kb. olyan, mintha az NBA Live-ot hasonlítanám az NBA Jam-hez. (Félreértések elkerülése végett, szvsz az NBA Jam is egy nagyon jó kis játék volt maga idejében, hülyeség volt, de jó móka is volt.) :)
Ettől függetlenül biztosan meg fogom nézni ezt is, ha már ennyit dolgoznak rajta. A képekről én nem jelenteném ki egyértelműen, hogy nem ingame, a nextgen konzolos fejlesztésekről általában nagyon komoly képek vannak, játéktól függetlenül. Arról nem is beszélve, hogy mire kijön, addigra úgyis 30-50%-al erősebb gépeken fogja (majdnem) mindenki futtatni.
Még egy megjegyzés RBR-rel kapcsolatban, nekem volt kormányom, és túlnyomórészt azzal játszottam, de miután behalt szegény, kénytelen voltam megtanulni billel játszani. Egyáltalán nem lehetetlen, pont ugyanolyan időket tudtam autózni, mint kormánnyal, csak rohadt sok gyakorlás kellett hozzá. Másrészt meg billel lényegesen nehezebb korrigálni az esetleges hibákat, szóval végig nagyon kell koncentrálni, nem lehet lazán menni. Kormánnyal lehet nyugodtan is vezetni, anélkül, hogy komolyabban vissza kéne venni a tempót. Billentyűzettel tolva az RBR-t a szakaszok végére úgy érzi az ember, mintha lefutott volna egy maratont. Az időeredmények viszont nem lesznek rosszabbak, csak hibázni nem szabad. :) -
#51 nyilván túloztam kicsit, de akkor is fenntartom hogy sokkal többen játszanak Colinnal mint RBR-vel. -
#50 az lenne a legjobb:DD
peticio? na? na? -
#49 ehhhh 5%? hát lol
akkor valahogy a colinos topicoknak itt az sg-n is jobban kéne mennie mint pl a rbr-esnek...nem? 5% marad 95% az hatalmas diferencia de a látszat mégsem ezt mutatja szal szvsz ez pont fordítva mondtad:) -
#48 Akkor megcsinálhatnák úgy h ki-be lehetne kapcoslni a realitást:D -
#47 inkább örüljünk annak ,hogy mindkét tábornak megvan a maga jó kis játéka. így jó ez ahogy van!
én személy szerint a sim-ek mellett tettem le a voksomat -
#46 Colinozni az megy aki szeret autoversenyezni.... Ne hidd hogy mindenki a Hardcore szimulátor gamer kategóriába tartozik. Maximum a játékosok 5%-át sorolnám ide, a maradék 95% nagyon jól megvan a Colin nehézségi szintjével... -
#45 hozzá teszem colinzoni az megy aki nem tud játszani az RBR-el:DD mert béna sry:) nah remélem ez most nem egy ilyen árkéd kaki lesz hanem rágyúrna a szimulációra -
#44 jaja ám teljesen igaz bár azal nem értek egyet hogy nehéz, hamar bele lehet tanúlni persze kormány nélkül neki se áljon az ember:DD nah mindegy a lényeg az hogy a burns rally az eddigi lekjopp rally sim^^ ha olyan irányíthatósága lenne ennek is akkorle a kalappal:D -
#43 Ne legyen colinos, de ne is legyen RBR-es. nekem egyik sem bejövős. a legjobb autós szim amivel nyomtam az a Cross Racing Championship volt, szvsz nem kurvanehéz mint az RBR (béna vagyok, de én nem szenvedni akarok hanem játszani), és fizikailag is rendben van, sőt még élveztem is. nah olyan legyen az új colin! -
#42 és akkor mivan? -
#41 ez renderelt kép -
#40 Na, ennek tényleg örülök, nagy kedvenc a CMR sorozat. Csak kapják be, hogy már most bejelentik és csak 2007-ben lesz valamikor. Hol van az még? Legalább ősszel jönne valamikor. -
#39 grafikailag a rbr mindenképp jobb szvsz -
Bankrupt #38 Az is nagyon jó, élvezetes. -
#37 király lett a banner! szép munka -
Bankrupt #36
Richard Burns a nagy vetélytárs. Régebben volt sok kisebb rally-s játék (amik akkor még jónak számítottak!), de mind feledésbe merült.. -
#35 -
#34 Miféle vetélytársait? RBR-en kívül nincs más rally pcre... RBR-t meg sehogy nem tudja lemosni ez mivel az szimulátor ez pedig arcade szvsz nem 1 kategória... -
#33 én még a 4. résznél vagyok leragadva:$ -
Bankrupt #32 A Colin 4, 2005 eddig (az én szememben) mindig letarolta a vetélytársait, remélem most is így lesz. -
#31 Wow, nagyon szép! :D -
#30 banner megfelel? -
#29 Egyenlőre csak misztikus 2007. -
bmate17 #28 hy everybody!!!
mikor fog jelenni meg???? -
Bankrupt #27 CMR 4ever, jó lesz. -
#26 Azért mert nem tudsz menni vele nem azt jelenti, hogy a játék szar.
Béna vagy, na jó nem feltétlen, csak Colinon nevelkedtél és megszoktad, hogy 150-el veszed be a hajtűt. A billentyűt meg felejtsd el, ez szimulátor és, hogy egy ismerősöm véleményét idézzem "Az eddigi legjobb próbálkozás" ő már megtapasztalta milyen egy Imprezával versenytempóban :)
Amúgy én is várom, hogy milyen lesz a játék. -
#25 Már bocs de aki annyira reális élményt akar nevezzen be a Rally bajnokságra, ez a véleményem...
Amugy sokan még az 5. rész irányíthatóságát is nehéznek tartják, amiben annyiban egyetértek, hogy a 4. nél valamivel nehezebb.. -
#24 LOL :)))
Egy laza , murvás úton ha 50-el alátekered padlógázzal, ahol 500 LE van....Lehet beszarnál :)))))