Emeltdíjas sms rendszerek!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy SMS rendszer szolgáltatóra lenne szükségem! Pontosabban egy olyanra, hogy az oldalamom egy SMS csíkba lehetne hirdetéseket elhelyezni a látogatóknak, persze egy SMS áráért. Nézegettem pár szolgáltatót, de röhej, hogy mi pénzt elkérnek... Nem elég, hogy igen kicsi jutalékot kapok az SMS-ért, még tízezreket kellene fizetnem a szolgáltatásért... Valaki tud valami normális szolgáltatót?
Nagyon amatõr vagyok hálózatokban, de van sok ötletem, amibõl lehet pénz kicsiholni... :)
Megnézem ezeket az oldalakat, amiket írtál...! Attól félek, hogy a reklámok betennének a mobilok böngészõinek és én épp emiatt nem akarok efféle dolgot a saját honlapomon.
Mondom: semmit nem értek ehhez a területhez. Lehet, hogy wapon is lehet bannereket pakolni és meg is van oldva a finanszírozás...
-=ZR=-
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Minden hozzászólásnak NAGYON örülök!
-=ZR=-
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
valószínûleg nem fog. de kössz, sokaknak tetszett. mindenestre örökre megmarad a vinyómon, hátha... ;))
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
www.lax.hu
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
manapság ha valakinek van valami "épkézláb" ötlete, és erõs növekedéssel számol (aminek vannak látható jelei), jobb ha máris kezd spórolni a megfelelõ infrastruktúrára (itt pl. egy normális dedikált szerverre), ha 1 hónap alatt bejött volna ennyi, nagyjából fedezte volna a hosting árát, de ha 3 hónap kellett hozzá, akkor max. hobbi site maradhat, vagy áldozni kell érte... (ilyenkor jó, ha vannak ismerõsei az embernek) ^^
shit happens
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
megfejtették! mosmá így értem énis
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
http://www.voxinfo.hu/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Levi
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
Xbox Live gamertag: kilencnad
hogy mi? küldök egy sms-t és küldesz pénzt? idáig tetszik az ötlet:)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
(Nem mintha érteném, hogy mit írt)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Levi