Emeltdíjas sms rendszerek!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helo!

Egy SMS rendszer szolgáltatóra lenne szükségem! Pontosabban egy olyanra, hogy az oldalamom egy SMS csíkba lehetne hirdetéseket elhelyezni a látogatóknak, persze egy SMS áráért. Nézegettem pár szolgáltatót, de röhej, hogy mi pénzt elkérnek... Nem elég, hogy igen kicsi jutalékot kapok az SMS-ért, még tízezreket kellene fizetnem a szolgáltatásért... Valaki tud valami normális szolgáltatót?
ZilogR
ott van vajon lehetõség wap domain bejegyzésre? hogyan lehet azt megoldani egy nem informatikai hátterû, de mûszaki embernek a legegyszerûbben/gyorsabban, hogy saját web/wap szervert tudjon üzemeltetni semmi reklám és mindíg elérhetõ és senkitõl sem függök?

Nagyon amatõr vagyok hálózatokban, de van sok ötletem, amibõl lehet pénz kicsiholni... :)

Megnézem ezeket az oldalakat, amiket írtál...! Attól félek, hogy a reklámok betennének a mobilok böngészõinek és én épp emiatt nem akarok efféle dolgot a saját honlapomon.

Mondom: semmit nem értek ehhez a területhez. Lehet, hogy wapon is lehet bannereket pakolni és meg is van oldva a finanszírozás...

-=ZR=-

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

akyyy
uw, atw, meg stb sms-es tárhelyei nem jó? bár ninsc tapasztalatom velük

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

ZilogR
van még valaki, aki ezzel foglalatoskodik? a lax.hu-val van/volt valaki kapcsolatban? tapasztalatok? nekem van tartalom, amit fizetõssé akarok tenni. érdemes-e ezt egy cégre bízni, vagy egyedül is meg lehet csinálni (szerzõdés a mobilszolgáltatókkal, tárhelyet ki biztosít, stb...???)

Minden hozzászólásnak NAGYON örülök!

-=ZR=-

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Jégkocka
Megtudtam csinálni.
:D Egyedül. :D

Levi

bazza
;))
valószínûleg nem fog. de kössz, sokaknak tetszett. mindenestre örökre megmarad a vinyómon, hátha... ;))

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Jégkocka
Köszi az ötleteket! Bazza, nem fog újra indulni a harcos?? :D Én nagyon bírtam!

Levi

Botond
Az mindig jó,ha van.
Taranov
Nálunk a D.C. Lax mûködik.
www.lax.hu

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

bazza
persze voltak kiadásaink is, csak nem számoltunk 100000 oldalletöltéssel

bazza
mivel nemtod hogy indult a dolog elmondom. HOBBIBÓL. Ahhoz képes elég jó, hogy szórakozásból kerestünk 20k pénz. Ezét egy hónapig melózhatnék a strandon. :))

Pedig van. Persze, mint minden, ez is beetetéssel kezdõdött, nem kis ideig ingyenes volt a tevenevelés, aztán mondták, hogy innentõl a kaja, pia pénzbe kerül, sok gazdinak már nem volt szíve kiéheztetni szegény párát...

cSuwwi
3 hónap alatt 18 rugó, ejjha, komoly pénz <#whatever>
manapság ha valakinek van valami "épkézláb" ötlete, és erõs növekedéssel számol (aminek vannak látható jelei), jobb ha máris kezd spórolni a megfelelõ infrastruktúrára (itt pl. egy normális dedikált szerverre), ha 1 hónap alatt bejött volna ennyi, nagyjából fedezte volna a hosting árát, de ha 3 hónap kellett hozzá, akkor max. hobbi site maradhat, vagy áldozni kell érte... (ilyenkor jó, ha vannak ismerõsei az embernek) ^^

shit happens

Extraboy
kb

alph4
LOL :D Ezzel nem hiszem hogy keresel is valamit, max az idõdet baszod el vele <#mf2>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Fido4life
És mégis van ! Undorítóóó !

REALista
Nincs olyan élõ ember aki ezért fizetne!!!<#wow1>

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Szép gondolat, de ilyeneket légyszi a gumiba nyissatok. Nevelde: online tamagocsi, pl. teveclub, ahol hetente fizetned kell, hogy éhen ne (dö) haljon a virtuális kedcvenced. Na és persze, a szolgáltató. :):):)

REALista

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Kaszi46
jó az ötlet:P

*Posse*T.W.D*

bens
láál!!! :-DDD

megfejtették! mosmá így értem énis

Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!

Met
jó, akkor én fitying küldõ hálózatot építek ki :D

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Botond
Na most meglepõdtem. Vki megértette mit akar. <#gonosz1> Én arra gondoltam céges telcsikrõl kellene smst küldeni és visszajttól,de ezekszerint mégse. <#zavart1>
bazza
De pl az SG alatt ez fut, ha komolyan gondolod ezt megpróbálhatod.
http://www.voxinfo.hu/

bazza
pontosan úgy volt, hogy a neveldérõl, ha meg akartad kapni a cuccod amiért sms-t küldtél, el kellett menned arra az oldalra, ahova csak sms-el tudsz belépni mert le van védve, onnan pedig egy linkre nyomva vissza az eredeti oldalra, közbe meg ellenõriztük hogy honnan jön a felhasználó, szóval csak az sms-esrõl jöhetett... elég nyakatekert, de mûködött! ;)

bazza
Nekünk is volt neveldénk egy haverommal, HarcosNevelde, 3 hónapig futott, utána kinõttük a szolgáltatót, és saját szerverre nem futotta. De mi is csináltunk egy sms-es rendszert, méghozzá az ATW-nél egy kis kreativitással megoldottuk az ottani program átalakítását. Így 2-3 hónap alatt összegyült 16-18e forint és kézhez is kaptuk. ebbõl a tárhelyet levonva a végén maradt 8-10e forint profit. Nem rossz ;)

akyyy
olyna jó lesz, h megcsináom neked, de abeküldött drága sms-ek (900 ft + áfa) nagyrésze hozzám folyik be:P

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

j0nNyKa
OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG :DDDDD

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

vaaa
<#taps><#taps><#taps>

hi

Galy
:DD
Jégkocka
Ismeritek a teveclubot?? Ott datolyát lehet rendelni! Nálam petákot kéne! Ehhez kéne 1 szolgáltató!

Levi

precision
ha több pénzt küldesz mint amennyibe az sms kerül én bennevagyok :)

Bazinga!

bens
én is szeretnék. ha rájöttetek hogyan kell, szóljatok! : |

Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!

koryne
"Rengetegen szeretnének emeltdíjas sms-el pénzt rendelni" Ezt nem igazán értem, de biztosan bennem van a hiba...

Xbox Live gamertag: kilencnad

Met
"Rengetegen szeretnének emeltdíjas sms-el pénzt rendelni"

hogy mi? küldök egy sms-t és küldesz pénzt? idáig tetszik az ötlet:)

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

0Fritz0
Egy neveldéje.

(Nem mintha érteném, hogy mit írt)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

ChevyG work
egy mid van?

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Jégkocka
Van 1 neveldém! Rengetegen szeretnének emeltdíjas sms-el pénzt rendelni! Beadtam a derekam! Elkezdtem szolgáltatót keresni, de nem találtam! Valaki nem tud véletlenül? Ilyesmit találtam, hogy swift.hu de itt nem lehet! A google amit kiadott mindet átnéztem, de nem találtam meg az igazit!

Levi