38
Emeltdíjas sms rendszerek!
-
bbeni93 #38 Helo!
Egy SMS rendszer szolgáltatóra lenne szükségem! Pontosabban egy olyanra, hogy az oldalamom egy SMS csíkba lehetne hirdetéseket elhelyezni a látogatóknak, persze egy SMS áráért. Nézegettem pár szolgáltatót, de röhej, hogy mi pénzt elkérnek... Nem elég, hogy igen kicsi jutalékot kapok az SMS-ért, még tízezreket kellene fizetnem a szolgáltatásért... Valaki tud valami normális szolgáltatót? -
#37 ott van vajon lehetőség wap domain bejegyzésre? hogyan lehet azt megoldani egy nem informatikai hátterű, de műszaki embernek a legegyszerűbben/gyorsabban, hogy saját web/wap szervert tudjon üzemeltetni semmi reklám és mindíg elérhető és senkitől sem függök?
Nagyon amatőr vagyok hálózatokban, de van sok ötletem, amiből lehet pénz kicsiholni... :)
Megnézem ezeket az oldalakat, amiket írtál...! Attól félek, hogy a reklámok betennének a mobilok böngészőinek és én épp emiatt nem akarok efféle dolgot a saját honlapomon.
Mondom: semmit nem értek ehhez a területhez. Lehet, hogy wapon is lehet bannereket pakolni és meg is van oldva a finanszírozás...
-=ZR=- -
#36 uw, atw, meg stb sms-es tárhelyei nem jó? bár ninsc tapasztalatom velük -
#35 van még valaki, aki ezzel foglalatoskodik? a lax.hu-val van/volt valaki kapcsolatban? tapasztalatok? nekem van tartalom, amit fizetőssé akarok tenni. érdemes-e ezt egy cégre bízni, vagy egyedül is meg lehet csinálni (szerződés a mobilszolgáltatókkal, tárhelyet ki biztosít, stb...???)
Minden hozzászólásnak NAGYON örülök!
-=ZR=- -
#34 Megtudtam csinálni.
:D Egyedül. :D -
#33 ;))
valószínűleg nem fog. de kössz, sokaknak tetszett. mindenestre örökre megmarad a vinyómon, hátha... ;)) -
#32 Köszi az ötleteket! Bazza, nem fog újra indulni a harcos?? :D Én nagyon bírtam! -
#31 Az mindig jó,ha van. -
#30 Nálunk a D.C. Lax működik.
www.lax.hu -
#29 persze voltak kiadásaink is, csak nem számoltunk 100000 oldalletöltéssel -
#28 mivel nemtod hogy indult a dolog elmondom. HOBBIBÓL. Ahhoz képes elég jó, hogy szórakozásból kerestünk 20k pénz. Ezét egy hónapig melózhatnék a strandon. :)) -
Vlala #27 Pedig van. Persze, mint minden, ez is beetetéssel kezdődött, nem kis ideig ingyenes volt a tevenevelés, aztán mondták, hogy innentől a kaja, pia pénzbe kerül, sok gazdinak már nem volt szíve kiéheztetni szegény párát... -
#26 3 hónap alatt 18 rugó, ejjha, komoly pénz
manapság ha valakinek van valami "épkézláb" ötlete, és erős növekedéssel számol (aminek vannak látható jelei), jobb ha máris kezd spórolni a megfelelő infrastruktúrára (itt pl. egy normális dedikált szerverre), ha 1 hónap alatt bejött volna ennyi, nagyjából fedezte volna a hosting árát, de ha 3 hónap kellett hozzá, akkor max. hobbi site maradhat, vagy áldozni kell érte... (ilyenkor jó, ha vannak ismerősei az embernek) ^^ -
#25 kb -
#24 LOL :D Ezzel nem hiszem hogy keresel is valamit, max az idődet baszod el vele -
#23 És mégis van ! Undorítóóó ! -
#22 Nincs olyan élő ember aki ezért fizetne!!! -
Vlala #21 Szép gondolat, de ilyeneket légyszi a gumiba nyissatok. Nevelde: online tamagocsi, pl. teveclub, ahol hetente fizetned kell, hogy éhen ne (dö) haljon a virtuális kedcvenced. Na és persze, a szolgáltató. :):):) -
#20 -
#19 jó az ötlet:P -
#18 láál!!! :-DDD
megfejtették! mosmá így értem énis -
#17 jó, akkor én fitying küldő hálózatot építek ki :D -
#16 Na most meglepődtem. Vki megértette mit akar. Én arra gondoltam céges telcsikről kellene smst küldeni és visszajttól,de ezekszerint mégse. -
#15 De pl az SG alatt ez fut, ha komolyan gondolod ezt megpróbálhatod.
http://www.voxinfo.hu/ -
#14 pontosan úgy volt, hogy a neveldéről, ha meg akartad kapni a cuccod amiért sms-t küldtél, el kellett menned arra az oldalra, ahova csak sms-el tudsz belépni mert le van védve, onnan pedig egy linkre nyomva vissza az eredeti oldalra, közbe meg ellenőriztük hogy honnan jön a felhasználó, szóval csak az sms-esről jöhetett... elég nyakatekert, de működött! ;) -
#13 Nekünk is volt neveldénk egy haverommal, HarcosNevelde, 3 hónapig futott, utána kinőttük a szolgáltatót, és saját szerverre nem futotta. De mi is csináltunk egy sms-es rendszert, méghozzá az ATW-nél egy kis kreativitással megoldottuk az ottani program átalakítását. Így 2-3 hónap alatt összegyült 16-18e forint és kézhez is kaptuk. ebből a tárhelyet levonva a végén maradt 8-10e forint profit. Nem rossz ;) -
#12 olyna jó lesz, h megcsináom neked, de abeküldött drága sms-ek (900 ft + áfa) nagyrésze hozzám folyik be:P -
#11 OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG :DDDDD -
#10 -
#9 :DD
-
#8 Ismeritek a teveclubot?? Ott datolyát lehet rendelni! Nálam petákot kéne! Ehhez kéne 1 szolgáltató! -
#7 ha több pénzt küldesz mint amennyibe az sms kerül én bennevagyok :) -
#6 én is szeretnék. ha rájöttetek hogyan kell, szóljatok! : | -
#5 "Rengetegen szeretnének emeltdíjas sms-el pénzt rendelni" Ezt nem igazán értem, de biztosan bennem van a hiba... -
#4 "Rengetegen szeretnének emeltdíjas sms-el pénzt rendelni"
hogy mi? küldök egy sms-t és küldesz pénzt? idáig tetszik az ötlet:) -
#3 Egy neveldéje.
(Nem mintha érteném, hogy mit írt) -
#2 egy mid van? -
#1 Van 1 neveldém! Rengetegen szeretnének emeltdíjas sms-el pénzt rendelni! Beadtam a derekam! Elkezdtem szolgáltatót keresni, de nem találtam! Valaki nem tud véletlenül? Ilyesmit találtam, hogy swift.hu de itt nem lehet! A google amit kiadott mindet átnéztem, de nem találtam meg az igazit!