Gartner: tovább csúszhat a Vista megjelenése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mintha valami hasonlót látnék most is. WinFX, Aero, meg még az ezer újítás, amit az MS beigért. Ha sokat csúsznak, akkor az ellenfeleknek adnak idõt a felzárkózásra. Ha nem csinálják meg, amit ígértek, akkor pedig egy pár (millió) kjusztömer (ejtsd: customer) bizalmát vesztik el. Szerintem nem keveset gondolkodnak azon, hogy ezt hogyan lehetne elkerülni.
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Ez minden esetben így szokott lenni, hogy ha megjelenik egy MS termék, akkor idejön pár ember, és döngeti a mellét, hogy:
"De szaar, semmivel sem több, csak csicsásabb, de hülye, aki ezért megveszi!"
Természetesen az eszébe sem jut, hogy nem csak errõl szól.
Aztán megjelenik egy NEM MS termék, akkor idejön pár ember, és döngeti a mellét, hogy:
"Na mi van, látjátok, nem csak az MS tud ilyet, ráadásul ez sokkal szebb - hozzá teszem halkan, ha fordítva lenne a "skin", akkor is a NEM MS tetszene neki jobban - illetve, most már eszébe jut, hogy: ", igen, tényleg szép, de ne felejtsétek el, hogy ez nem csak errõl szól!"
És ez olyan vicces <#taps>#taps>
nem igaz amit írtál. az osx minden verziója elkészült inteles procikra, mint ahogy ezt jobs is elmondta tavaly a bejelentéskor
ON
sepsiszentgyörgy
A Vista azon is fog menni, csak az Aero nem. Persze nem biztos, hogy érdemes feltenni.
Érdekes kijelentés úgy, hogy fogalmad nincs a Vista mûködésérõl. Meg még kész sincs. Meg pláne, hogy "valaha is lehet".
Amugy meg úgysem csinálja senki a progik új verzióját Vistára, addig emg tök felesleges feltenni, ha nem támogatja semmi.
Feltettem a Beta2-t és enm tudtam feltenni semmit, még a vga driver is beta volt hozzá.
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
"Több mint 10 év várakozás után végre megjelenik a 3DRealms rágóta várt FPS játéka a Duke Nukem Forever. Todd Replogle tegnapi, Microsofttal közösen tartott sajtótájékozatón azokra a kérdésekre, amelyek a játékprogram rendkívül hosszúra nyúlt késlekedésének okait firtatták, a következõket válaszolta:
"Nagyon magasra tettük a lécet a Duke Nukem Forever esetében. Céluk a tökéletes, eddig sosem látott realitás megvalósítása volt. A Windows Vista új grafikus alrendszere végre lehetõvé tetszi számunkra 10 éves álmunk megvalósítását."
A sajtótájékoztatón Steve Ballmer fellebbentette a fátylat a Vista késlekedésének valódi okairól is: "Valójában a Duke Nukem Forever Vistas integrációjának tökéletesítése miatt kellett kétszer is elhalasztanunk új Windowsunk megjelenését. Úgy gondoltuk, a jövõ OSének és a jövõ játékának együtt kell megjelennie." Ballmer egyben bejelentett egy kilencedik speciális Vista kiadást is, a Windows Astala Vista Forevert."
A végén már nemcsak poén lesz a dolog :-)
/*WTF?!*/
De már hiányolom BlackRose-t, aki éves csúszásokat is marha magasszinten meg tud magyarázni és elmondja nekünk, hogy ez miért jó és hogy ezért miért is kell csodálni a M$-t!😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Nem értettél meg. Az aero csak szóba került😊)
Annyit szóltam hozzá, (mivel a Vista téma nem érint) hogy biztosan azt is súlyosan optimalizálják, meg a többi részét. Ennyit mondtam, nem többet. Az aero egy másik hozzászólással kapcsolatban külön thread lett kettünk közt.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Addig meg kiadhatnak egy sp3-sp4 e xp-re azt csá!
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Mikor fogjátok fel végre, hogy a Vista nem az Aero-ról szól?
Azt csak azoknak mutogatják, akik a mögötte levõ lényeget nem képesek felfogni.
akkor javallom a metisse-t. Az csak az ablakokat heggeszti, de ighen jól 😊 (napi szinten használom már)
Mellesleg: én valóban utálom a windowst, csakhát rá vok kényszerülve, h használjam. A progikat, amiket használok és a játékok, amikkel játszom nem tudom máson futtatni. Ha lenne egy új oprendszer, ami stabil lenne, lenne hozzá full hw és sw támogatás, kapásból azt használnám
Itt nyugszom én, olvasod te. Olvasnám én, nyugodnál te!
::😊)))))
Magyarán hasznos a dolog. De eget verõ dolgokat ne várjunk ettõl a megoldástól. A közösségi fejlesztést nem tudják felülmúlni. (azok fejlesztik akik használják elv)
Ez jó "szerencsések" :-))
Inkább szerencsétlenek.
Nah meg sok máson is biztosan melóznak. Nagyon ideje lenne az m$-nek kiadnia egy használható OS-t. De szvsz még így is nagyon csúszik. Vagy 3 éve biztosan dolgoznak rajta.Ez nagyon sok.
TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu
Gyorsan bemutatták újdonságokként az összes olyan dolgot, amit már a 2004 áprilisban megjelent Tiger is tudott.
Na de, hogy ezt beépítsék ennyi idõre lenne szükség?Ráadásul isten tudja mennyi programozóval a nyakukon???Egy röhej!