26
  • halaszocsi
    Érdekes kiállítás, érdemes megtekinteni ;)
  • Thaison
    Az ismerősöm, aki azt állítja, hogy "aki pont azt nyilatkozta, hogy szerinte épp ezek azok az eszközök, amik a nőket a munkához vagyis a háztartási munkákhoz kötnek..."

Igen, pont ez a kiállítás lényege, ezért is az a címe, hogy Nagyszerű innovációk nőknek
  • Accera
    :) Az egész a nőkért, és az állandó foglalkoztatottságukért...
    De gondolom akkor arra van kihegyezve, hogy a modern dolgokkal mennyivel könnyebb a dolog nem?
    Ki nem komplett?
  • Thaison
    Érdekes, hatalmasak ezek kiállított dolgok. Bár egyiket sem mondanám haszontalannak (ha már ebben a topikban vagyunk), épp arról szól az egész, hogy rengeteg olyan eszköz van, ami nélkül egy ma élő modern nő élete elképzelhetetlen lenne. Legalábbis a kiállítás erre akart rávilágítani, bár volt olyan ismerősöm, aki pont azt nyilatkozta, hogy szerinte épp ezek azok az eszközök, amik a nőket a munkához vagyis a háztartási munkákhoz kötnek... szerintem nem komplett szegény :D
  • fantomas11
    én láttam ezt a kiállítást ... véletlenül tévedtünk arrafelé barátnőmmel és őt nagyon lekötötte,ugyh biztosan van benne valami!
  • Accera
    Köszi! Milyen volt?
  • Thaison
    Van, én tegnap voltam, április 8-ig tart.
  • Accera
    Meddig van? Van rá még esélyem, hogy megnézzem?
  • fishsticks
    Gödörnél vagyis konkrétan a gödörben van egy kiállítás, ott csináltam a képet.
  • Wattin
    Ez de k. jól néz ki!! :D Ez pesten van ugye? Marhára bírom az ilyen reklám installációkat.
    Ez nem épp az a lakásba való darab. :) Ipari mosodában is jártam már, még ott se voltak ekkorák.
  • ribot
    Ha fontos a mérete akkor mindenképp valami felültöltősben gondolkozz!
    Mi ez a hatalmas gép a képen?
  • fishsticks
    Én imádom a hétvégi hatalmas kajorgiákat, mióta van mosogatógépünk. Jól bekajálunk és nem kell mosogatni csak bedobjuk a gépbe és bekapcs. Nem kell szenvedni. Szóval nem haszontalan, bár gondolom azóta már sikerült megvenni...
    Én most egy új mosógépet szeretnék, csak nem tudom milyet... tudnátok tanácsot adni?
    Azért a mérete fontos lenne, mert kicsi fürdőbe lesz. Szóval nem épp ilyenre gondoltam:

• bame
    A mosogatógép szerintetek haszontalan? Írjon, akinek van, mert tervezzük, hogy veszünk egyet, de hallottunk olyat, h több baj van vele, mintha az ember kézileg elmosogat. Pl. azt is minden mosogatás után ki kell takarítani. Ti mit mondtok?
  • bame
    KArácsonyra terveztük meglepni magunkat egy mosogatógéppel, de hallottunk néhány negatív véleményt. Pl. azt mondják mivel azt is tisztítani kell minden mosás után, több gond van vele, mintha kézzel mosogatnánk. Aki használ közületek, mit mond?
  • Tinman #12
    Kb 3/4 éve van GPS-em. Hogy hány alkalommal kellett?
    Kb 4x. Megérte a meglehetősen borsos árat? MEG!

Ugyanis ha az ember a megyén mászkál többet oda felesleg GPS. Úgy ismerem a környező megyéket is, mint a tenyeremet. VISZONT! BP, Győr, Dalmácia, Szlovénia... nagyon hasznos volt!
    A GPS tipikusan az az eszköz ami ritkán kell, de akkor eszméletlenül jó, hogy van!
  • peetking
    szerintem az aki vesz egy GPS-t és elfelejti használni az barom. ha nem használja ne vegyen. (szvsz a legtöbb bevan építve, azt meg hogy lehet elfelejteni ? )pl én többet használom az autos gps-t mint a dvd playert.
  • spydee
    A leghaszontalanabb az a pár ember, aki ilyen felmérésekkel foglalkozik, és ezért fizetést is kap...
  • Béla bácsi
    Hallottam egyszer CD-visszatekerő készülékről. De a fürdőszobamérleg is felesleges, meg az 5,25-ös floppy drive-om is.
  • Gerygrey
    Nekem is van DVD lejátszóm, de nem egy mai darab, és nem igazán szereti az írott lemezeket úghogy nincs mit lejátszani vele. Amióta TV-outos videokártyám van, annyira nem is zavar... Így lehet hogy ott van a listán.
  • Mighty
    Nálam háztartási eszközök:
    fürdőszobai kellékek (mérleg, hajszárító, borotva, stb)
    konyhai kellékek (mosogatógép, mixer, micro, stb)
    porszívó, mosógép, vasaló, stb.

Ezekbe nem sorolnék szórakoztató elektronikai eszközöket, pláne nem autós GPS-t :)
  • BiroAndras
    "de előkelő helyezést foglal el a listán a DVD-lejátszó, az autós GPS, vagyis a műholdas helymeghatározó rendszer, a játékkonzol, valamint a notebook."

Ezek közül a GPS-t még értem, de a többiről nem hittem volna.
  • halgatyó
  • Tinman #4
    Nálatok is?
  • fawcet
    Haszontalan a Tv is, mikor hozza be az árát? :D
  • gz8
    Vagy a villanyírógép, hiszen nincs is szőrös villa.
  • szombi
    A magyaroknál valószínűleg a háziasszony kapja a kitüntetést...