42
  • Shogunrage
    azért megnézném én ezt élőben...bár lehet csk túl erős bennem a szkepszis
  • Csukii
    na ez az a játék amivel nem fogok tudni játsszani... :-)
  • CsDani
    Paintball tényleg baromi jó!
    Amúgy jól el lehet adni ezt a játékot és amikor hazamész, rájössz hogy a videon látottak mind egy nagy színház és nagyon sokáig kellett gyakorolni, hogy ezt fel tudják venni és a vásznon pont az legyen, mint amit az emberki csinál sok kamera előtt :))
  • datango
    nagyon tetszik!
  • Goth
    Próbáld ki a paintballt, jobb mint egy fps elhiheted =)
    Verekedős játékkal meg nem játszok, hülyeség, az a rendszertelen agyatlan püfölés... Nekem nem veszi be a gyomrom, harcolni ésszel kell és technikával. Menj el küzdősportolni vagy gyakorolj valamilyen harcművészetet, és rájössz hogy élőben jobb püfölni a másikat mint bukfencezni meg ilyen idétlen csígyűjtő ordításokat levágni a kivetítő előtt =)
  • norbre
    jól néz majd ki egy panelszobában ez a rendszer, meg a srác aki ugrál összevissza a bútorok között :D
  • NEOreg3
    az tényleg fasza lesz, de sokkal olcsóbban kijöttök ha natur elkezditek egymást ütni:D
  • Pharaoh
    Ebben a két játékos mód lesz a tuti, mikor egymást kell verni.
  • syscoHUN
    Ezt a gepet ChuckNorris fellabbal megveri porgorugasban,MEGADEATH fokozaton.
  • fawcet
    Nekem jobban bejönne a robotverekedés. Nightmare fokozatban megöl, ha bénázol.
  • gordonmail
    És ha megfagy a gép, akkor mivan?? Te is leesel, vagy a levegőbenmaracc'? :ÐÐÐÐÐÐ
  • Hegyikecske
    hm na igen a videón jól néz ki de ha ki kell fizetni akko már hűűű addig csak húú :D
  • Hegyikecske
    hmm a videót megnézve tökjó... pcs változatba is ki kéne adni:D
    "illetve a kétjátékos üzemmód is támogatott." ez teccik, akko majd a műkarddal lehet egymást agyba főbe verni a gép helyett ?:D
  • bnfront
    Ez egy játék te kretén, és nem is az a cél hogy teljesen valósághű legyen, +nem kondizás céljából van. Sztem k*baszott jó. :)
  • Lordboxi
    nos, szerintem ez szánalmas. Semmi köze, sőt még csak nem is hasonlít egy bunyóra. Aggresszív papáknak, és keménykedő shotokanosoknak kitűnő. De egy férfi inkább menjen le egy edzőterembe, és húzza fel a kesztyűt.
  • Inquisitor
    A második képen a hasba rúgott virtuális ellenfél csak véletlen hasonlít az ifjabb Bush-ra? :D
  • Szefmester
    ebben mekkora lenne egy MMORPG :P nyálcsorgatás indul türelem software beizzít és vár 15-20 évet...
  • irkab1rka
    A "The island"-ban volt erre egy jelent, igaz ott úgy csináltak, mintha a jövőben a Microsoft csinálná azt a konztolt. Talán xbox 3600000? :)
  • silentb
    Chuck Norrist nem érdemes megütni -a betont locsolni kell
    Amúgy szerintem is jó cucc.....
  • akyyy
    vhol olvastam már ezt, már van:D
  • Gerygrey
    "vannak dolgok, amiket élőben jobb csinálni" - valóban, de mondjuk egy pankráció, neadj' isten szumó meccs nem kimondottan tartozik ezek közé. A játék ötletes, kipróbálnám.
  • HuAn82
    Vannak "dolgok" amiket jobb élőben csinálni. Bár ha valaki nagy kocka...
  • NEOreg3
    majd kitalálnak valami sexuális jellegűt erre a technológiára, nah az játék lesz
  • haxoror
    Egyes videon mekkora már amikor kooperatívban a két csaj egymást kezdte ütni!
    A kis kínai srác a macijával FÉLELMETES!
  • haxoror
    Ellene úgy sem nyerhetsz, még csíttel sem!
  • haxoror
    A valóságban egy fps is "izgibb" meg nagyobb a mozgásszabadság, én mégis inkább virtuálisan lövöldözök lehet hogy bennem van a hiba?
  • Librarian
    Hát nem rossz, de Gábor barátommal verekedni olcsóbb... igaz, talán jobban fáj, de sokkal nagyobb élvezet bevinni neki egy igazi kemény ütést!!! Chick Norrist megkérték, hogy aszisztáljon a játék elkészítéséhez, de ő azt mondta, ez nem méltó hozzá!
    Szerintem 10-15 éven belül NAGYON komoly dolgokra lehet számítani... :-o
  • Goth
    ÉS most ennek mi értelme van?
    A valóságban mint ha nagyobb lenne a mozgásszabadság...
  • ropi21
    ilyesmi verekedős game volt a sziget c filmben is, csak ott xboxos logoval :)
  • Mice
    szabadság...szeretem...:) aztán véletlen mégis elnézi a távot és lerúgja a kijelzőt:)
  • Hunter13
    en csak Bush-t fogok verni xD Putin az jo:)
  • Alfa Of NS
    Nem egy könnyű játék
  • mrzed001
    Indulhat a Holodeck-et minden háztartásba mozgalom
  • Fikusz Kukisz
    Ha jól láttam Bush, Putyin, meg Blair vannak a kivetítőn.
    Király! :))
  • Fikusz Kukisz
    VR-sisakkal kombinálni talán jobb lenne.
    Bár én nem a kungfu játékokra gondolok hanem fps meg szimulátor.
    Szerintem a legjobb benne a kamerás mozgás felismerés.
  • vincuska
    hmmm. amugy me a 2-es kepen, az nem veletlenul az amerikai egyesult allamok elnoke?

a harmason meg mintha hitlert meg gandhit latnam :-)
  • vincuska
    es lehet Chuck Norrist valasztani fo-ellensegnek?
  • HöfEE
    Van benne valami :)
    De amugy tényleg jó hogy ilyen irányban is fejlődnek a játékok.
  • szurka
    mi lesz, ha a gép visszaüt?:)
  • Wittao
    NAGGGGYYYOOONNNNNNN KEMÉNY!!!!!!

(nézném a videot, ha lejönne...)

W