42
-
Shogunrage #42 azért megnézném én ezt élőben...bár lehet csk túl erős bennem a szkepszis
-
Csukii #41 na ez az a játék amivel nem fogok tudni játsszani... :-) -
CsDani #40 Paintball tényleg baromi jó!
Amúgy jól el lehet adni ezt a játékot és amikor hazamész, rájössz hogy a videon látottak mind egy nagy színház és nagyon sokáig kellett gyakorolni, hogy ezt fel tudják venni és a vásznon pont az legyen, mint amit az emberki csinál sok kamera előtt :)) -
#39 nagyon tetszik! -
Goth #38 Próbáld ki a paintballt, jobb mint egy fps elhiheted =)
Verekedős játékkal meg nem játszok, hülyeség, az a rendszertelen agyatlan püfölés... Nekem nem veszi be a gyomrom, harcolni ésszel kell és technikával. Menj el küzdősportolni vagy gyakorolj valamilyen harcművészetet, és rájössz hogy élőben jobb püfölni a másikat mint bukfencezni meg ilyen idétlen csígyűjtő ordításokat levágni a kivetítő előtt =)
-
#37 jól néz majd ki egy panelszobában ez a rendszer, meg a srác aki ugrál összevissza a bútorok között :D -
#36 az tényleg fasza lesz, de sokkal olcsóbban kijöttök ha natur elkezditek egymást ütni:D -
#35 Ebben a két játékos mód lesz a tuti, mikor egymást kell verni. -
syscoHUN #34 Ezt a gepet ChuckNorris fellabbal megveri porgorugasban,MEGADEATH fokozaton. -
fawcet #33 Nekem jobban bejönne a robotverekedés. Nightmare fokozatban megöl, ha bénázol. -
#32 És ha megfagy a gép, akkor mivan?? Te is leesel, vagy a levegőbenmaracc'? :ÐÐÐÐÐÐ -
Hegyikecske #31 hm na igen a videón jól néz ki de ha ki kell fizetni akko már hűűű addig csak húú :D -
Hegyikecske #30 hmm a videót megnézve tökjó... pcs változatba is ki kéne adni:D
"illetve a kétjátékos üzemmód is támogatott." ez teccik, akko majd a műkarddal lehet egymást agyba főbe verni a gép helyett ?:D -
bnfront #29 Ez egy játék te kretén, és nem is az a cél hogy teljesen valósághű legyen, +nem kondizás céljából van. Sztem k*baszott jó. :) -
Lordboxi #28 nos, szerintem ez szánalmas. Semmi köze, sőt még csak nem is hasonlít egy bunyóra. Aggresszív papáknak, és keménykedő shotokanosoknak kitűnő. De egy férfi inkább menjen le egy edzőterembe, és húzza fel a kesztyűt. -
Inquisitor #27 A második képen a hasba rúgott virtuális ellenfél csak véletlen hasonlít az ifjabb Bush-ra? :D -
Szefmester #26 ebben mekkora lenne egy MMORPG :P nyálcsorgatás indul türelem software beizzít és vár 15-20 évet... -
irkab1rka #25 A "The island"-ban volt erre egy jelent, igaz ott úgy csináltak, mintha a jövőben a Microsoft csinálná azt a konztolt. Talán xbox 3600000? :) -
silentb #24 Chuck Norrist nem érdemes megütni -a betont locsolni kell
Amúgy szerintem is jó cucc..... -
#23 vhol olvastam már ezt, már van:D -
#22 "vannak dolgok, amiket élőben jobb csinálni" - valóban, de mondjuk egy pankráció, neadj' isten szumó meccs nem kimondottan tartozik ezek közé. A játék ötletes, kipróbálnám. -
#21 Vannak "dolgok" amiket jobb élőben csinálni. Bár ha valaki nagy kocka... -
#20 majd kitalálnak valami sexuális jellegűt erre a technológiára, nah az játék lesz -
haxoror #19 Egyes videon mekkora már amikor kooperatívban a két csaj egymást kezdte ütni!
A kis kínai srác a macijával FÉLELMETES! -
haxoror #18 Ellene úgy sem nyerhetsz, még csíttel sem! -
haxoror #17 A valóságban egy fps is "izgibb" meg nagyobb a mozgásszabadság, én mégis inkább virtuálisan lövöldözök lehet hogy bennem van a hiba? -
Librarian #16 Hát nem rossz, de Gábor barátommal verekedni olcsóbb... igaz, talán jobban fáj, de sokkal nagyobb élvezet bevinni neki egy igazi kemény ütést!!! Chick Norrist megkérték, hogy aszisztáljon a játék elkészítéséhez, de ő azt mondta, ez nem méltó hozzá!
Szerintem 10-15 éven belül NAGYON komoly dolgokra lehet számítani... :-o -
Goth #15 ÉS most ennek mi értelme van?
A valóságban mint ha nagyobb lenne a mozgásszabadság... -
ropi21 #14 ilyesmi verekedős game volt a sziget c filmben is, csak ott xboxos logoval :) -
Mice #13 szabadság...szeretem...:) aztán véletlen mégis elnézi a távot és lerúgja a kijelzőt:) -
Hunter13 #12 en csak Bush-t fogok verni xD Putin az jo:)
-
Alfa Of NS #11 Nem egy könnyű játék -
#10 Indulhat a Holodeck-et minden háztartásba mozgalom -
Fikusz Kukisz #9 Ha jól láttam Bush, Putyin, meg Blair vannak a kivetítőn.
Király! :)) -
Fikusz Kukisz #8 VR-sisakkal kombinálni talán jobb lenne.
Bár én nem a kungfu játékokra gondolok hanem fps meg szimulátor.
Szerintem a legjobb benne a kamerás mozgás felismerés. -
vincuska #7 hmmm. amugy me a 2-es kepen, az nem veletlenul az amerikai egyesult allamok elnoke?
a harmason meg mintha hitlert meg gandhit latnam :-) -
vincuska #6 es lehet Chuck Norrist valasztani fo-ellensegnek? -
#5 Van benne valami :)
De amugy tényleg jó hogy ilyen irányban is fejlődnek a játékok. -
szurka #4 mi lesz, ha a gép visszaüt?:) -
Wittao #3 NAGGGGYYYOOONNNNNNN KEMÉNY!!!!!!
(nézném a videot, ha lejönne...)
W