Egy játék, ami kiemel a karosszékből
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen nem létezik
Amúgy jól el lehet adni ezt a játékot és amikor hazamész, rájössz hogy a videon látottak mind egy nagy színház és nagyon sokáig kellett gyakorolni, hogy ezt fel tudják venni és a vásznon pont az legyen, mint amit az emberki csinál sok kamera elõtt 😊)
Verekedõs játékkal meg nem játszok, hülyeség, az a rendszertelen agyatlan püfölés... Nekem nem veszi be a gyomrom, harcolni ésszel kell és technikával. Menj el küzdõsportolni vagy gyakorolj valamilyen harcmûvészetet, és rájössz hogy élõben jobb püfölni a másikat mint bukfencezni meg ilyen idétlen csígyûjtõ ordításokat levágni a kivetítõ elõtt =)
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"illetve a kétjátékos üzemmód is támogatott." ez teccik, akko majd a mûkarddal lehet egymást agyba fõbe verni a gép helyett ?😄
(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Amúgy szerintem is jó cucc.....<#boxer>#boxer>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A kis kínai srác a macijával FÉLELMETES! <#idiota>#idiota>
Szerintem 10-15 éven belül NAGYON komoly dolgokra lehet számítani... :-o
A valóságban mint ha nagyobb lenne a mozgásszabadság...
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Király! 😊)
Bár én nem a kungfu játékokra gondolok hanem fps meg szimulátor.
Szerintem a legjobb benne a kamerás mozgás felismerés.
a harmason meg mintha hitlert meg gandhit latnam :-)
(nézném a videot, ha lejönne...)
W
"aki még küszkodik 2. danjának megszerzésével, annak a VERY EASY fokozatot, és a fatestápolót ájánljuk!"