Egy játék, ami kiemel a karosszékből

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért megnézném én ezt élõben...bár lehet csk túl erõs bennem a szkepszis

A lehetetlen nem létezik

na ez az a játék amivel nem fogok tudni játsszani... :-)
Paintball tényleg baromi jó!
Amúgy jól el lehet adni ezt a játékot és amikor hazamész, rájössz hogy a videon látottak mind egy nagy színház és nagyon sokáig kellett gyakorolni, hogy ezt fel tudják venni és a vásznon pont az legyen, mint amit az emberki csinál sok kamera elõtt 😊)
datango
nagyon tetszik!

Próbáld ki a paintballt, jobb mint egy fps elhiheted =)
Verekedõs játékkal meg nem játszok, hülyeség, az a rendszertelen agyatlan püfölés... Nekem nem veszi be a gyomrom, harcolni ésszel kell és technikával. Menj el küzdõsportolni vagy gyakorolj valamilyen harcmûvészetet, és rájössz hogy élõben jobb püfölni a másikat mint bukfencezni meg ilyen idétlen csígyûjtõ ordításokat levágni a kivetítõ elõtt =)

norbre
jól néz majd ki egy panelszobában ez a rendszer, meg a srác aki ugrál összevissza a bútorok között 😄<#idiota>

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

NEOreg3
az tényleg fasza lesz, de sokkal olcsóbban kijöttök ha natur elkezditek egymást ütni😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Pharaoh
Ebben a két játékos mód lesz a tuti, mikor egymást kell verni.

Ezt a gepet ChuckNorris fellabbal megveri porgorugasban,MEGADEATH fokozaton.<#vigyor1>

Nekem jobban bejönne a robotverekedés. Nightmare fokozatban megöl, ha bénázol. <#nevetes1>

gordonmail
És ha megfagy a gép, akkor mivan?? Te is leesel, vagy a levegõbenmaracc'? :ÐÐÐÐÐÐ

(O_o)

hm na igen a videón jól néz ki de ha ki kell fizetni akko már hûûû addig csak húú 😄

hmm a videót megnézve tökjó... pcs változatba is ki kéne adni😄
"illetve a kétjátékos üzemmód is támogatott." ez teccik, akko majd a mûkarddal lehet egymást agyba fõbe verni a gép helyett ?😄

Ez egy játék te kretén, és nem is az a cél hogy teljesen valósághû legyen, +nem kondizás céljából van. Sztem k*baszott jó. 😊

(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

nos, szerintem ez szánalmas. Semmi köze, sõt még csak nem is hasonlít egy bunyóra. Aggresszív papáknak, és keménykedõ shotokanosoknak kitûnõ. De egy férfi inkább menjen le egy edzõterembe, és húzza fel a kesztyût.
A második képen a hasba rúgott virtuális ellenfél csak véletlen hasonlít az ifjabb Bush-ra? 😄

ebben mekkora lenne egy MMORPG 😛 nyálcsorgatás indul türelem software beizzít és vár 15-20 évet...
A "The island"-ban volt erre egy jelent, igaz ott úgy csináltak, mintha a jövõben a Microsoft csinálná azt a konztolt. Talán xbox 3600000? 😊

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Chuck Norrist nem érdemes megütni -a betont locsolni kell<#nevetes1>
Amúgy szerintem is jó cucc.....<#boxer>
akyyy
vhol olvastam már ezt, már van😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Gerygrey
"vannak dolgok, amiket élõben jobb csinálni" - valóban, de mondjuk egy pankráció, neadj' isten szumó meccs nem kimondottan tartozik ezek közé. A játék ötletes, kipróbálnám.
HuAn82
Vannak "dolgok" amiket jobb élõben csinálni. Bár ha valaki nagy kocka...<#rolleyes><#eplus2>

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

NEOreg3
majd kitalálnak valami sexuális jellegût erre a technológiára, nah az játék lesz<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Egyes videon mekkora már amikor kooperatívban a két csaj egymást kezdte ütni! <#idiota>
A kis kínai srác a macijával FÉLELMETES! <#idiota>

Ellene úgy sem nyerhetsz, még csíttel sem! <#gun>

A valóságban egy fps is "izgibb" meg nagyobb a mozgásszabadság, én mégis inkább virtuálisan lövöldözök lehet hogy bennem van a hiba? <#idiota>

Hát nem rossz, de Gábor barátommal verekedni olcsóbb... igaz, talán jobban fáj, de sokkal nagyobb élvezet bevinni neki egy igazi kemény ütést!!! <#nyes> Chick Norrist megkérték, hogy aszisztáljon a játék elkészítéséhez, de õ azt mondta, ez nem méltó hozzá! <#beka2>
Szerintem 10-15 éven belül NAGYON komoly dolgokra lehet számítani... :-o

ÉS most ennek mi értelme van?
A valóságban mint ha nagyobb lenne a mozgásszabadság...

ilyesmi verekedõs game volt a sziget c filmben is, csak ott xboxos logoval 😊

szabadság...szeretem...😊 aztán véletlen mégis elnézi a távot és lerúgja a kijelzõt😊

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

en csak Bush-t fogok verni xD Putin az jo😊
Nem egy könnyû játék <#nyes>
mrzed001
Indulhat a Holodeck-et minden háztartásba mozgalom <#idiota>

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Ha jól láttam Bush, Putyin, meg Blair vannak a kivetítõn.
Király! 😊)
VR-sisakkal kombinálni talán jobb lenne.
Bár én nem a kungfu játékokra gondolok hanem fps meg szimulátor.
Szerintem a legjobb benne a kamerás mozgás felismerés.
hmmm. amugy me a 2-es kepen, az nem veletlenul az amerikai egyesult allamok elnoke?

a harmason meg mintha hitlert meg gandhit latnam :-)

es lehet Chuck Norrist valasztani fo-ellensegnek?

HöfEE
Van benne valami 😊
De amugy tényleg jó hogy ilyen irányban is fejlõdnek a játékok.

mi lesz, ha a gép visszaüt?😊
NAGGGGYYYOOONNNNNNN KEMÉNY!!!!!!

(nézném a videot, ha lejönne...)

W
Rendszerkövetelmények: 2x4 méteres projektor vászon, nagyfelbontású, alacsony frissitési idejû projektor, 6 db nagylátószögû digitális kamera, új generációs játékkonzol, Béres Alexandra hajlékonyság, "körbeporgõrugás Ability és min. 20 év tanulás egy Saolin templomban!!! :d

"aki még küszkodik 2. danjának megszerzésével, annak a VERY EASY fokozatot, és a fatestápolót ájánljuk!"

Az elsõ videót töltsétek le, egyszerüen döbbenet. Brutális mekkora szabadságot ad a rendszer.