iWiW rémálom és paranoia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pont amiket leírtál, pont azok az okok keltik az emberekben a pánikot, amikre a Te javaslatod az együttélés.
1., Igen, csak hogy az újságok nem attól paráztak, amiket leírtam.
2., Kínáltam másik lehetõséget is ha jól emléxem.
Na pont ez az, amibõl elég volt! A vérszívók hadából, akik rácsatlakoznak az élõ emberre, és mint a Mátrixban, az életét használják önnön fenmaradásukra. Aki ilyen életet akar, az csak éljen együtt ezzel, aki nem vegye be a piros pirulát.
Ez tök jó!!! 😊 Én is nagy Mátrix fan vagyok 😊 Teljesen igaz. Lehet, hogy ez tényleg a Mátrix már?
DE MIÉRT PONT A T-ONLINE???
Magyar cégnek nincs pénze? Magyar céget nem érdekelnek gyümölcsözõ magyar vállalatok??? Annyi piszok gazdag ember él it "kishazánkban", mégis minden lassan a külfödiek kezébe vándorol. Ez most nem politika&privatizáció problémakör, egyszerûen hajlandóságot sem látom, hogy a tõke határokon belül vándoroljon.
Én nem törlöm a reget iwiw-rõl, de egyetértek azokkal, akik a fizetõs jövõ útját látják maguk elõtt. Habár ha belegondolunk, amennyiben pénzes lenne a szolgáltatás, pont azt a kört veszítenék el, ami fenntartja a rendszert. A tizenéves fõközönség nem fog emeltdíjas sms-ért óvodástársakat keresni (remélem), vagy ha igen, azt ahogy elõttem bölcsen valaki megjegyezte, azt a szülõk pénztárcája fogja bánni...
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Pont amiket leírtál, pont azok az okok keltik az emberekben a pánikot, amikre a Te javaslatod az együttélés.
Ha ez mindig így lett volna a történelem során, hogy minden ránk telepedõ nagyhatalmat birkán eltûrtünk volna, akkor bizony a mai napig valami õs birodalom (Róma, Egyiptom stb.) uralkodna felettünk.
Ma sincs másfajta törekvés - úgylátszik - ez az ember sajátossága, hogy nem bír a hátsóján ülni, és mindenáron valamilyen hatalom birtokosa akar lenni.
Ma modern formában mûködik, úgy hívják globalizáció, megtestesítõik a multik, kiszolgáló személyzetük a politika, megfelelõ háttéralkuk képviselete, (nekünk azt mondják, hogy lobbizás) és érdkeltségek (másnéven korrupció) mellett.
Na pont ez az, amibõl elég volt! A vérszívók hadából, akik rácsatlakoznak az élõ emberre, és mint a Mátrixban, az életét használják önnön fenmaradásukra. Aki ilyen életet akar, az csak éljen együtt ezzel, aki nem vegye be a piros pirulát.
Kovács Gábor
Elnézést a Sorokért:)
-- Hát aki nincs regizve az iwiw-en,annak evvel a hazugság vagy nem hazugság hírrel nemkel törödnie ...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
De ha itt járunk, akkor ilyen erõvel az internetszoláltatód meg minden internetes tevékenységedet megfigyelhetné elméletileg, viszont akármennyire is hihetetlen, egyszerûen senkit nem érdekel, hogy ki mit beszél a haverjaival msn-en.
LOL! Mert szted a M$ nem lát az msn-bõl bármit? 😊)
(valszeg ugyanez a skype-ra is igaz amúgy)
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Még egy észrevétel:
idézet a cikkbõl:
"Hierarchia lesz itt is, a pénzesek egyenlõbbek lesznek, mint a többiek."
és idézet az SG oldaláról:
Kik a VIP fórumozók?
Azok a fontos emberek, akik az SG Fórum törzsközönségét alkotják. A VIP jog megvásárlásával a fórumban a nem VIP forumozókhoz képest extra jogokat kaphatsz, és egyúttal támogatod az SG.hu Fórum üzemeltetését is.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Az már eszébe sem jut senkinek, hogy az msn is nagy microsoftos meg minden. Ugyan úgy nagy cég, lopja az adatokat, de a népek már hozzászoktak. Ugyan ez lesz az iwiw-el is. Én már csak abban reménykedem, hogy a régebbi adatbázisokat nem mentették el, mert minden használható adatot kitöröltem 😄
és ez h X ismerõsböl hány igazi ismerõs igaz msnre is
\"A jócselekedet mindig elnyeri méltó büntetését...\" Lavey
Ja a T-online maga az ördög, akinek eladjuk a lelkünket... lol<#nevetes1>#nevetes1>
Aki nekem fontos ismerõs annak megvan az email cime, fel van véve msnen , megvan a telefonszáma és ennyi. de megyek elkezdem bejölgetni a lakótelepet... remélem nem adják ki 3. félnek az adatokat... <#nyes>#nyes>
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
nem kell ezen rágódni.
Egyébként sok DJ tényleg komolyan dolgozik.
ppffffff
hasonlitsd már össze a legelismertebb DJ és pl a Dream Theater képzettségét, zenei tudását, munkásságát...
\"A jócselekedet mindig elnyeri méltó büntetését...\" Lavey
A telefonszámomat (ami nincs megadva és egyébként is Tmobile).
Vagy esetleg azt hogy milyen sulikba jártam!
hmm...
Pánik keltés az megy, de mire a hülyeségre!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
gigaLOL <#idiota>#idiota>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
...+.
"Ingyenes e az IWIW?
-Igen! Az iWiW összes funkciója és szolgáltatása ingyenesen használható. A jövõben elképzelhetõ, hogy lesznek fizetõs szolgáltatások, de minden olyan funkció, amit ma használhatsz, a jövõben is ingyenes marad."
Én ebben nem hiszek, hogy amit most a tisztlet tizenéves kisfiúk használnak, azok továbbra is igyenesek lesznek. De persze majd apukának/ anyukának úgyis lesz pénze az extra cussosok megszerzésére is. Undorító, hogy már a gyerekeket is befertõzi ez a tmocsok.
...+.
Van egy nagyon hülye példa ebbe a cikkbe.
"Egy másik megyeszékhelyen élõ fiatal rádiós/DJ ismerõsöm elsõdleges véleménye a düh, de nem az adatok miatt, hanem azért mert látja, hogy valaki ilyen egyszerû ötletbõl ennyi pénzt tudott csinálni. "
Na engem ez bosszant de nagyon. Mintha a "dj" olyan sokat dolgozna. Benyom 1-2 cd-t aztán dõl a lé. Mi meg zenészek keményen játszunk aztán még így is háttérbe szorolunk. És akkor nem is beszélek arról hogy lassan már egy évtizede tanulok zenélni.
Na erre varjá gombot!<#mf3>#mf3>
Utálom, ha hülyeséget magyaráznak meg...
Ui.: nem vagyok regisztrálva egyik ilyen oldalon se, nem is voltam soha.
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
Akinek ez nem tetszik annak ott az Hi5, a myvip, egyéb dolgok... én személy szerint megmaradok iwiw-en is, de a t-online egy kalap xar. az is volt, az is marad.
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Akinek megakarják tudni az adatait úgyse itt keresik.
Aki nem akarja hogy megtalálják, vagy megtudjanak róla 1-2 dolgot, az ne regisztráljon, egyszerü üzenet küldésre, vagy nagyon privát dolgokra ottvan a skype, vagy MSN.
Akinek meg van esze az nem adja meg a címét, postafiók számát, meg ilyen kártyákkal meg mindenféle veszélyes dolgokkal kapcsolatos információit.
És gyorsabb lett az iwiw így, hogy a t-onliné ,mikor regeltem még kegyetlen lassan jöttek be a dolgok.
Ezt az iwiw ügyet a madárinfluenzához tudnám legjobban hasonlítani, illetve az azt körülvevõ pánikkeltést
És teljes mértékben egyet értek az írójával!
Az adatainkat így is úgy is megszerzik... de most hogy megvette a tonlány az oldalt, talán kicsit jobb lesz, és GYORSABB!!