1000
XFire
-
#800 Beszart a rendszer.... -
#799 igen -
Cat 02 #798 Nézd meg a neved mellett, hogy kiírja-e, hogy játszol-e vele, de szerintem igen. -
#797 Az Xfire akkor is számolja a játékkal töltött időt, ha a játékot leteszem alt+tabbal? -
uscGhost #796 DE hol kell beállítani hogy normálisan vegye fel a hangot és ne siessen??? -
#795 köszi meglesem az ötletet -
#794 Steam föl, majd a steamapps mappán belül létrehozol egy common mappát. Azon belül pedig a játék nevével egy mappát amibe belepakolod az indítófájlokat. Ekkor felkell hogy ismerje és kell lennie x nek a játékban. Ha elakadsz írj rám :) -
#793 na most még megpróbálom azzal a bizonyos hiányzó file-al telepíteni azt meglátom mire megyek vele
-
#792 Érvénytelen termékkódot ír rá ha hozzá akarom rendelni.
-
Cat 02 #791 Elvileg be tudod váltani Steamen is és meglesz ott is, próbáld meg. -
#790 srácok egy kis segítség kellene
Játszom a Cities XL 2011 játékkal. Felismeri az x fire, igaz de a steames verziót nekem viszont nem steames, de eredeti a játék hogyan tudnám megetetni az xfirevel hogy tudjak feltölteni képet videót és nézze a játékidőt?
-
uscGhost #789 és az hol van? -
#788 a video képrögzítési idejét jelenti vagy mi a szöszt -
uscGhost #787 mi az a fram per sec? :D -
#786 srácok van valakinek egy a mostani frissítéshez használható magyarított dll csomagja?
találtam egyet de szétfagyott tőle az progi -
#785 nekem valaki azt mondta hogy a fram per sec beállítással kel játszadozni
de az effekttel nem csak te vagy így mindenkinek gondja van vele sajna
-
uscGhost #784 HELP!!!
Mikor videót veszek fel siet a hang a videó alatt ez mért van és hogy kell megcsinálni jóra???? -
#783 én akartam mutatni 1 videót haveromnak(amit tegnap csináltam) és ez a buzis videó ment hát örültem neki.... -
uscGhost #782 Nem úgy akartam írni h új videoklip csak reggel van még :D azt akartam hogy a feltöltött videóm is ilyen buzisak -.-' -
uscGhost #781 Ez most komoly???? Új videoklip... -.-' Mikor szedik már ki? Nem akarok gayfire-t :D -
#780 ez .... buzis xD -
#779 A tavalyi jobb volt mikor mindent karakteresen jelenített meg, még a feltöltött képeket is. :D -
uscGhost #778 Már rájöttem hogy az de ez nagyon beteg :D -
uscGhost #777 Ez egy április elsejei poén a szerkesztőktől hogy b@zi oldalt csináltak? xD -
#776 Lehet több csaj használja az xfiret, mint férfi. :D -
#775 szopatnak benneteket skacok stopp.
ne állítgass semmit holnap visszatér miden a saját kerékvágásába
csak azt nem értem melegek szerkesztik az xfiret vagy mi a manó.
nagy csöcsű bigének jobban örültem volna :) -
#774 Úgye ez 1 vicc? gondolom áprilisi tréfa kac-kac, Felbasz, h profilképet sem tudom visszaállítani. -
#773 megújult az xfire honlapja! -
#772 Eddig én sem tudtam, köszi. :D -
#771 mármint az msn fiokodat mellékelheted. -
#770 Lool már nem is tudom mióta használom az xfiret de most jöttem rá hogy lehet használni msn ként is:) -
#769 ugyanazzal a mail címmel csináltad?
más ötletem nincs
marad a support.
-
nighed #768 nem vagyok le tiltva senkinek se
új reget már csináltam és úgy se jó.. -
#767 végső eset új felhasználó készítése. -
#766 vagy a barátokat kérdezd nincs e véletlen ott blokkolva a neved -
#765 akkor tudom ajánlani az supportot érdeklődj.
vagy előtte lesd meg a titoktartás fület és a blokk mezőt hátha van valami odaírva. -
nighed #764 de nem csak az..
látod ott írja hogy felhasználó blockolva van hol ott sehol semmi...
már újra tettem nem 1x és egyszerűen nem tudom mivan :S -
#763 valszinü be van állítva a keresőd pasvördös szerverek keresésére -
nighed #762 http://kephost.hu/image-1A03_4D90E498.jpg -
nighed #761 helló sziasztok !
nekem egy olyan problémám lenne hogy akármelyik játékkal játszanék...
és nézném a szever adatokat azt írja hogy le van pw-zve
meg ha mondjuk 1 haver nézek akkor is hibásan írja ki pl igy :
aki tud segíteni pls vegyen fel x-re nick name: nighed