1000
XFire
-
#760 valakinek van ötlete hogy hogyan lehet a legegyszerűbben és a leggyorsabban letölteni a feltett videókat és képeket?
remélem a fiuk az X-nél tudnak ötletet mondani mert ha van rá megoldás megírom nektek is hátha van aki le szeretné menteni dvd-re a gyűjteményét:)
-
kobra223 #759 helosztok nincsen olyan oldal ahol eltudom érni az xfire hálózatot mint pl. msn-es ebuddy és társai -
#758 -
uscGhost #757 Hol? :D -
#756 nézd meg a filok alatt engedélyezve van e a feltöltés -
uscGhost #755 Az mért van hogy mikor töltök fel képet akkor folyton ledobál x-ről? Már nagyon kezd az agyamra menni... -
#754 Realtek HD Sound Effect manager van -
#753 nem az a hangszórókra is van.
akkor neked xp-d van be kell menned a hangbeállításokhoz ami a vezérlőpultban van...lesz ott egy AUX vagy stereo mix vagy milyen csúszka, (lehet hogy rejtett csúszka, amit a FÁJL->TULAJDONSÁGOK-ban találsz meg.)
És ezt kell kiszedni a négyzetből a pipát, mert ha benne van akkor van kikapcsolva vagy fordítva nem tudom...ez xp-n szokott gond lenni. -
#752 avval se vesz fel(de ha jól tom az csak mikrofonnál vesz fel hangot) -
#751 Beállításoknál, be kell pipálni a felvételnél hogy HANG RÖGZÍTÉSE...valamelyik fülre nyomsz és középtájt lesz egy kis négyzet azt pipáld be. -
#750 olyan problémám lenne hogy nem vesz fel hangot(játék nem mikrofon)
valakinek van ötlete? -
#749 Most néztem van ps és n64 emulátorhoz support xfire mostani update-ben....beszarás. -
#748 Ja,meccsek után azért elindul.:D -
Cat 02 #747 Megy is. -
#746 Hiányzik az X-fire,remélem jó helyre költözik az egész cucc és visszajön hamar. -
Cat 02 #745 Hi Folks, We're aware of the outage and sincerely apologize for the down time. Looks like we got a little too excited about the Origin PC Tournament! We continue to work on the problem and hope to be back soon. We now know how the blizzard devs feel on patch day :) We'll be back soon.
most adták ki -
#744 "The Xfire website is currently undergoing scheduled maintenance.
We are updating our servers and moving to a new hosting center.
We expect service to resume shortly.
Thank you for your devotion and patience."
Szóval csak türelem :D -
#743 nekem még mindig xár' -
#742 akkor nem csak nálam nem jó -
Nagyi06 #741 Nálam se megy, de szerintem 1 óra és minden ok lesz. -
#740 nektek se jön be az X? oldal se megy -
#739 de ne töltsd fel a képet amikor fotózol ne engedd automatikussan feltöltődni ez a lényeg ha feltöltöd át nem tudod újra feltölteni ugyan azt a sorozatszámot
-
uscGhost #738 Nekem hibát ír mindig pedig csak ráteszem a képre a képet ahogy te csináltad... -
uscGhost #737 Kipróbálom, kössz!!! -
#736 látható hogy a beillesztett kép alatt ott az eredeti bf 2 kép -
#735 csak a méretkülönbségekre kell vigyázni -
#734 voálá
-
#733 pill megnézem biztos e a módszer csak annyi a probléma hogy azon játék almappájába lesz feltöltve a kép amiből csináltad az eredeti shotot -
#732 simán igen -
#731 és mibe mented el utána png?
mert nekem nem ismerte fel hiába probáltam... -
#730 lesd meg ezt a képet én töltöttem fel ezzel a módszerrel
a képet meg lehet változtatni amit az x firevel készítesz csak ne töltsd fel előtte.
-
#729 csak videót tudsz magad betölteni xfire-nak, de ott is csak avi meg wmv. -
#728 elvileg de ez csak elmélet még nem próbáltam
fotózol valamilyen képet x firevel mielőtt feltöltenéd megnyitod paintel
belemásolod azt a képet amit akarsz feltölteni elmented és feltöltöd :)
elvileg így menni fog.
-
uscGhost #727 Csak mikor tölteném fel bejön ez:
Egy hiba keletkezett.
ERROR
GUID
Kérlek, látogass el az Xfire GYIK oldalra további információért. -
Cat 02 #726 Berakod Xfire képek mappájába (megkeresed), png kell, hogy legyen a kiterjesztése, után már csak Xfire-n belül kell feltölteni. -
uscGhost #725 Olyan képet amit nem mi fotózunk hogy lehet feltölteni x-re? Mert sok olyan képet láttam már és videók alapján is próbáltam de semmi se sikerül. Aki tudja hogyan kell leírhatná! Köszi! -
Cat 02 #724 Ez hamar megvolt :o -
Nagyi06 #723 Xfire Game Support Update 2011-01-28:
New support for:
Dead Space 2
DC Universe Online
RIFT
Monday Night Combat
Magicka
Kaptain Brawe: A Brawe New World
APOX
Road Rash
Duke Nukem: Manhattan Project