XFire

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig kéne lennie :o

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

alratar
Csak az a gebasz, hogy nincs olyan, csak NfS3: GHP, és NfS: HP2
Keresel olyasmit, hogy games.ini, XP alatt, ha jól emlékszem ott van az Xfire mappájában, W7-en C:\ProgramData\Xfire talán.

Megnyitod pl jegyzettömbbel vagy valami szövegszerkesztõvel (Notepad++ ajánlott), kikeresed, hogy Hot Pursuit, ami neked kell és átírod a dolgokat olyanra ami neked van (detect exe meg launch exe talán)

alratar
Egy gépünk van.

Más: Megvan az NfS: Hot Pursiut, a Citrian készítésében. Hogyan tudnám felismertetni a klienssel?
Wreck86
Nálam is ez van,van hogy kiírja a nagy válaszidõt köztem és a szerver között illetve van hogy haverjaim esnek le akár németek,akár magyarok.

Szarakszik xfire...

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Másik géprõl nem lépnek be vele biztos? (otthon akár)

alratar
Ha akadozna, akkor a Skype[/i] ledobna.
Az accountom pedig biztos nincs feltörve.
Vagy szakadozik a neted, vagy máshonnan belépnek accountodra.

alratar
Szerintetek, miért van az, hogy a kliens néha ledob?
alratar
Hát ez gáz, ugyanis nem vagyok valami perfekt angolos. 😞
Nem lehet sajnos. Fórumon keress egy admint és írj rá, max az jöhet szóba.

alratar
Sziasztok

Remélem nekem is tudtok segíteni, ugyan is nekem nem magával a klienssel van problémám.
Tehát, amikor regisztráltam, véletlenül elírtam a szül. dátumot, így most rossz Age-t jelenit meg az oldal.
Hogyan lehet a birth dayt kíjavitani?
DarkSector
át kell irni a games.ini-tmert valszeg steam-es.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nekem is tört mégis felismeri 😊

Remek😞
Jaffa 2843
ha tört akkor szívtad 😊

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Én a Counter Strike 1.6 ot akarom berakni x fire be de nemtudom mert hibás elérési utat ír ki pedig megadtam a helyét😞
Game Support Update 2010-12-23:
-Recettear: An Item Shop's Tale
-Rhythm Zone
-Oddworld: Stranger's Wrath
-Zen Bound 2
-Sam & Max 201: Ice Station Santa
-Sam & Max 202: Moai Better Blues
-Sam & Max 203: Night of the Raving Dead
-Sam & Max 204: Chariots of the Dogs
-Sam & Max 205: What's New Beelzebub?

Alakul, de hol marad a Two Worlds 2???

Game Support Update 2010-12-09:
-Need For Speed: Hot Pursuit
-Super Meat Boy
-Shank
-DeathSpank
-MX vs ATV Reflex
-Amnesia: The Dark Descent
-Puzzle Quest 2

Pedig van támogatva, chat, video meg még valami.

Ryder62
Istenem de nevetséges. Egyikrõl se hallottam soha (F1-et leszámítva) De egy nfs hp-t pl baxna támogatni. <#gonosz3>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Game Support Update 2010-12-03:
-Blood Bowl: Legendary Edition
-Cities XL 2011
-Create
-Hank Haney's World Golf
-F1 Challenge 99-02
-Heli-Fighter

Jöhetne már egy frissítés az új játékokkal, de hát mire ezt megvalósítják január lesz...

Nekem is ez a problémám, nem tudom megcsinálni, hogy legyen ingame.

darki81
próbáld meg a játékok felderitését, és ha mûködik, akkor a beállitásnál a live közvetitésnél is bekell pipállni hogy engedélyezed

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Pontosítok, Penumbra Overture Episode I.
Hello. Nem tudtam, hogy már hova írjak, de megkérdem hátha valaki már találkozott ezzel és megoldotta.
Xfire-t miért nem tudom Penumbra közben bekapcsolni?
Szeretnék Live Videot (élõ közvetítést) adni. Ugyan azt mutatja, hogy Penumbra-val játszok... de nem tudom ingame használni xfire-t.
Valakinek ötlet?
Annyi, hogy lejárt a tanúsítvány, de attól még nem para

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nem az xfire-el volt baj hanem az xfire.com-mal de úgy csináltam ahogy lolSL mondta és jó lett

DarkSector
reinstalláld az xfire-t.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bugi Misi
nekem is ugyan ezt írja a Firefox és a Google Crome is

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Ha te mondod, de a biztonság kedvéért más profillal jelentkezek be

lolSL
ha te magad írtad be a böngészõdbe hogy xfire.com és ott kattintgatsz, akkor megbízhatsz az oldalban, csak lejárt a tanusítványuk.

Az mért van hogy mikor be akarok jelentkezni xfire.com-on akkor átdob egy másik oldalra amin ez áll:

Ez a kapcsolat nem megbízható

Azt szerette volna, hogy a Firefox biztonságosan kapcsolódjon a következõhöz: secure.xfire.com, de nem garantálható, hogy a kapcsolat biztonságos.

Általában a biztonságos kapcsolat létrehozásakor a webhelyek megbízhatóan azonosítják magukat, hogy bizonyítsák, hogy a felhasználó jó helyen jár. Ennek a webhelynek viszont nem ellenõrizhetõ az azonossága.

Mit tegyek?

Ha általában probléma nélkül
tud kapcsolódni ehhez a webhelyhez, akkor ez a hiba azt jelentheti, hogy
valaki leutánozta a webhelyet. Ne folytassa.

Technikai részletek

A(z) secure.xfire.com érvénytelen biztonsági tanúsítványt használ.

A tanúsítvány lejárt: 2010.11.26. 21:43.

(Hibakód: sec_error_expired_certificate)

Megértettem a kockázatokat

Ha érti, hogy mi történik, utasíthatja a
Firefoxot, hogy innentõl kezdve bízzon meg a webhely azonosítójában.
Még ha bízik is a webhelyben, ez a hiba akkor is jelentheti azt, hogy
valaki megpiszkálta a kapcsolatot.

Ne adjon hozzá kivételt, kivéve ha
tudja, hogy jó oka van annak, hogy ez a webhely nem megbízható azonosítást használ.

DarkSector
hivj le emlékeztetõt az e-mail-edre amire régebben regisztráltál.

elfelejtettem a jelszót, nem tudok belépni...

komolyan. még nem csináltam új accot, háhta eszembe jut

Xfire >.>

olyan kérdésem lenne, hogy az ase nem megy, a gamespy arcade sem csatlakozik szerverhez, szóval egy olyan program kellene, amibe beírhatom a favoritokat, hogy ne kellejen minden alkalommal csatlakozás elõtt bepötyögni az ip címet

akkor sajnos nem tudok segíteni

már vagy tízszer de semmi addig míg újra nincs indítva a gép addig jó de utána bahal
uhh xD próbáltad újratenni az x-et?

Amióta win 7 van fenn azóta ha az x-bõl lépnék be egy szerverre nem tudok mert eltünik /eltünteti a játékhoz tartozó profilomat azt dobja hogy nincs profil beállítva csináljak egyet de ha a játékokból csatlakozom /connect + ip beírás akkor rendben megvan a profilom
igen te -.-" elkéne olvasni jobb alsó sarkot az üzenetnél : Válasz 'kegoo' üzenetére (#651)

Én e ??
Ezt úgy érted hogy x-en oldalt nem látod a képeid meg videóid?? Magyarázd el érthetõbben légyszi 😄

ja cod 4 cod 2 cod waw alatt
Üdv a win7-em alatt szar az xfire ha az x-bõl lépnék be egy szerverre eltünik a profilom mi lehet a baja ?????????