XFire

← ElőzőOldal 20 / 20

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hy lenne 1 olyan kérdésem hogy az X-fire-val valami nem kóser ezér' kérném hogy aki bármi távsegítséget tud nyújtani közölje velem az alábbi címen.:[email protected]
(a probléma eredete ,hogy a gép nem jelöli meg a feltelepített játékaim
internetes szervereit.:pl Stronghold Legends,Imperial Glory, Age of Empires 3. Várom a tanácsokat THXTHX.Boldog és rendõrmentes márc.15.-ét
<#violent><#violent><#eljen><#vigyor4><#szomoru1><#vigyor4>
Nightwish006
http://www.game-monitor.com/

Ez egyszerübb.

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

...
De hol??

siposadam
amit mondok azt kéccer hallom

Jó a Chelsea?? Hát persze!!!!!

mi visszahangzik? 😄

siposadam
vízhangzik ha a haveromnak beszélek mit csináljon a haverom??????

Jó a Chelsea?? Hát persze!!!!!

link pls a plusrol 😊

Xfire Plus Music Plugin - Shows your currently playing music in your Xfire Status.
Xfire Plus Multi-IM - Chat in Xfire with your MSN buddies, show them your game, and even talk in-game!
Xfire Plus CXS (Custom Xfire Sigs) - Create a custom Xfire Signature with your own background, avatar, and other information.

odex
ja ez a +-os izé valami music erre vagyok kiváncsi!?

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

odex
Csá all mire jó ez az xfire plus?

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

hát akkor nem tom :S

Engedélyezve van. És nincs Win tûzfal.
hmm..
ellenõrizd a tûzfalad, és ha nincs engedélyezve engedélyezd!

Igen , de ami másnak nem hiszem, hogy elfordulna, hogy kiírja 'Error to connecting to server'.
mindenkinek számol!

Sziasztok!

Amikor 'LOGIN'-olok X-Fire vel akkor kiírja h 'Connecting to Server' és 60-tól számol vissza. Mi ía gond?
hát megmondom neked õszintén h én ilyne problémával nem taliztam :S sajna én nem tok segíteni..

Servers -> katt jobb gombbal a favoritshez vagy arecently visitedhez és ott van h add custom ip to favorits!

herczeg
ip-re hogy keresek rá?

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

hogyan?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

DE JÓ H ILYEN TOPIK IS VAN! szóval azt írja ki cstlakozáskor h tûzfal hiba (vagy mi) miatt nem tud cstlakozni. a tûzfal pedig tegnap még felengedte a netre szegény pici X Fire-t, de akkor most mért nem? sõt, jobban érdekel h mi a megoldás?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

azt sehogy =)
de ott van h raw server info -> shortversion -> 1.3

és azt hogy állítom be , hogy 1.3?
<#lookaround>
ottvan h Servers / CallfodUTy2 / és ott lesz jobb oldalt a cuccok!

az xfire - ban hogyan tudom beállítani az adatokat , (minta a "the all seeing eye " ban pl : mods , friendly fire meg ijenek) köszi
mind 1 sikerült
a lényeg : nem tudok belépni , beírom a jelszót , és a nevem , rákattintok a belépésre, és a helyett hogy belépne , elkezd visszaszámolni
ebbõl nem tom megállapítani!

hát nem tom..

mit csináljak?<#szomoru1>
hello
feltelepítettem az xfire - t és 1gyszer beléptem
azóta nem tudok
mikor belépnék , elkezd visszaszámolni(60 tól , és semmi)
háát nem tom..
mikor regeltetek?

<#shakehead>
hello! tudna nekem valaki segíteni? nem sikerül felvenni a haverom. elküldöm neki azt az ímélt, hogy fogadjon el, meg minden, de egyszerûen sose kapja meg. már próbáltam azt is , hogy én kapok, de nálam sem lett eredmény :S. mi lehet a baj?
hahóó
motmár jó az xfirem 😊

a CoD2-nél hol is van ilyen?
van msn-ed?vagy myVIP-ed?

name?:S

stp4trick
egyszerûen a serversben az all-t választod és a name szerint kéred a refresh-t
rögtön a magyarokkal kezdi

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

vki írjon már :S

még mndig nemjavult meg 😞

Nem tudja vki hogy tudnám azt megcsinálni hogy a my coutry-n magyar szervereket muatsson?
Mert nekem norvég szervereket hoz ki!

Na kir!
Megjavítottam mert eddig nem talált egy szervert se 😄
Lekellett uninstallálnom a GameSpy-t meg az ASe-t 😮<#gonosz3><#csodalk>

Hát én is eddig ezt használtam! De most a cod2es új klánomba ezt használjuk és ezerrel jobb!
Igaz egyszerû az ase de szar 😄

én pl csak azért használom ezt mert valamiért ase nem megy, megprobáltam vele mindent de halott ügy :/
ez emg tökéletesen kidobja szervereket ráadásul haverokkal is könyebb igy összefutni szervereken 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

gameplusz
Hát ja, arra meg ott a TS ^^

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

kockaméter

szerverkeresésre elég gyenge program, de ha nem csak cs-s netbarátaid vannak (arra ott a friends) akkor hasznos, mert elérheted õket játék közben is.

gameplusz
Ez annyi, hogy megmutatja, hogy milyen néven jáccol, meghogy mennyit... ^^

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Csuhai G
SZERINTEM az All Seeing Eye a legegyszerûbb, és a legjobb az ilyen "szerverkeresõ" programokban !

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Hello!
Én most kezdtem el használni ezt a szerver fiyelõ monitort!
Weboldal: XFire
Itt egy kép róla:

← ElőzőOldal 20 / 20