1000
XFire
-
lorant83 #239 hello valaki segitsen ha be van kapcsolva az xfire akkor nemtudok egy játékot sem elinditani amit érzékel bekapcsol pár másodpercre és kilép a töltőkép után.Legalábbis ezt hittem de rájöttem h ha kikapcsolomk az in game enabledet akkor tudok játszani de ettől függetlenül ez még mindig rossz mert igy közben nemtudok beszélni pls help -
domy75 #238 Sziasztok, hogy tom megcsinálni azt, hogy a szerver látszódjon az xfirén a szerverlistában, mert sajna nem látszik. Ha az IP-t beírom akkor tok kapcsolódni de egyébként a listában nincs. Köszi. -
Csaba007 #237 Hello nekem is ugyan ezek a problémáim az xfirével, telojesen tönkre ment, minden indításnál alapbeállításokkal indul, alap skin, gomb beállítások + a jelszót sem jegyzi meg -
#236 másnak se jön be az xfire? egyre szarabb ez a fos... -
pronyó #235 Nekem is ugyanezt csinálja a frissítés óta... -
budzse #234 tudna valaki segíteni?
Miért van az, hogy nem enged bejelentkezni? Mindig lekapcsolt. -
Cat 02 #233 xD -
Cat 02 #232 Az mitől lehet h volt egy frissítés és azóta minden elfelejt ? Ablak méret, recently visited szerver, jelszó, felhasználó. Nagyon idegesítő. -
#231 THX -
Cat 02 #230 Alapértelmezett böngészőt be kell állítani, de nem 100 %. -
#229 Miért van az, hogy ha rányomok az X-fire ablakon, a linkekre, egy képre, vagy profilra, akkor nem csatlakozik a netre???
Pedig régen volt amikor rányomtam és beugrottak a képek, vagy fellépett a netre...és beadta a profilt. -
Cat 02 #228 http://www.gametracker.com/search/crysis/ -
miki10 #227 akkor nem tudtok olyan programot amivel lehet crysis szervereket keresni? -
#226 mert nem írták meg crysis-ra,visszább azthiszem már vki kérdezte. -
miki10 #225 Hello!!
nem tudjátokmiért nem írja ki az xfire a crysis szervereket?
mert nekem csak a call of duty 4 és a batlefield 2 szervereit írja ki.
aki tudja hogy lehetne meg csinálni hogy ki írja azt lécci ír jón!!
elöre kösz! -
Flúgos #224 Most már be tok lépni xfire-be de olyan broblémám van hogy a szerverinfókat nem jeleníti meg és nem tok csatlakozni.Azt írja hogy: a szerver nem válaszol a lekérdezésekre!
Ez miért van?
-
Flúgos #223 A tűzfalnál a kivételek között van. -
#222 Tűzfallal sztem. -
Flúgos #221 Valami a netkapcsolattal lehet? -
dreadpepp #220 csatlakozási gond van -
Flúgos #219 Szevasztok! Tudna nekem segíteni valaki?
Beírom a nevet és a jelszót az xfire-be de csak elkezd visszaszámolni de nem enged belépni.
Ez miér van? -
#218 Nah azért. -
adam8919 #217 újratelepítés megoldotta :) -
#216 Nekem is volt,próbáld a frissítgetést,hátha segít. -
adam8919 #215 Hali!
Nekem az a gondom, hogy eltűntek a szerverek nevei..
Egyszerűen nem látni őket, csak oldalt, ha rájuk megyek.. így elég nehéz 50-60 szerver között keresgélni :( -
#214 nincs -
pitykula #213 az xfire.om ról töltöttem le .van annál frissebb verzio? -
#212 próbáltatok frissíteni,vagy legújabb x-fire-t leszedni? -
pitykula #211 ígyse jó :S -
pitykula #210 üdv. nállam szintén ugyan az a probléma mint cocacola1313 nál a kliens 1xűen nem indul el. hiába próbálkoztam újratelepítéssel nem segít próbáltam már másik mappábva telepíteni az sem segít . pls help!! -
Bacsa Szabolcs #209 tölzsd le ujra az x-fire-t és ugy probáld meg -
pitykula #208 nem oldódott meg a probléma. egyébb ötlet? -
#207 Akkor renxereddel van a baj sztem. -
Tomi2345 #206 comodo firewall pro-m van. Kipróbáltam, hogy kikapcsoltam a tűzfalat, de még mindig nem működik. Előbb még 1x újra telepítettem az xfire-t és akkor 1x jó volt, utána megint előjött a hiba. Nincs valami beállítás esetleg az xfire-ben ami okozhat ilyen gondod? -
#205 tűzfalad milyen?zone alarm?annál szokott ilyen lenni. -
#204 Akkor tűzfal próbléma lesz. -
Tomi2345 #203 Látja, teljesen jól működik az xfire, kivétel amikor indítanám a játékot. Mert amikor elindítja, akkor fekete képernyő fogad, és csak a ctrl+alt+del segít. Ha xfire-t bezárom, és a játékból csatlakozom akkor jó. -
#202 Látja a xfire-t as serókat? -
pitykula #201 próbáltam. nem segít :( :S ugyan az aproblem mint amit cocacola1313 irt -
Cat 02 #200 Uninstall és rakd fel megint.