1000
XFire
-
#640 lefuttattam a játék félismerőt és most megint írja a profilomban a játszott órákat:) -
uscGhost #639 Azt tudja valaki hogy ha van 1 játék amit ismer az xfire de mikor belépek jelzi is hogy tolom vele de miért nincs xfire in game?? Pedig x-en vannak is képek meg videók nem is olyan régről! Rádásul eredeti a játék! Valami ötlet? -
#638 Nekem is eltűnt két játék a profilomból. Most volt valami karbantartás remélem hogy csak átmeneti hiba.
Amúgy ez az egész xfire úgy lezüllött mióta felvásárolták. Nem jön támogatás játékokhoz, állandóan eltünnek játék órák, szétkapcsol stb. Amúgy jó program, szeretem mert rengeteg hasznos dolgot tud de így ebben az állapotban használhatatlan. -
#637 jah az fura nekem soha.
vagy rosszul néztem ha igen. :)
cod4 volt csak nekem. -
#636 de a frissítés előtt jegyezte a játszott órákat -
#635 nem is fogja. -
#634 X-fire felismeri a CoD 6 Multit(tört) de nem írja fel a profilomban a játszott órákat
valakinek van ötlete mi lehet a probléma? -
#633 szerencsére:) -
#632 Már nem azt írja.Helyre jött. :) -
Cat 02 #631 Nekem jóak -
#630 hát nagyon remélem, nem szeretném ha így maradna.
most ez van a helyén: This user has played no games on Xfire. pedig 4-5 órát naponta nyomok:)
-
#629 Az én profilomból is eltűntek...bár sztem visszajönnek az adatok. -
#628 ez a Rendszer üzenet óta kitörlődtek a játékkal töltött óráim és maguk a játékok amivel eddig játszottam
-
Cat 02 #627 Biztos, hogy több szerverük van szerte a világon, szal nem az az :) -
#626 valszínű valami alkatrész csere lesz a szerveren amin a rendszerük fut
ha jól értelmeztem a mai napon 2 órától leáll a rendszer. -
#625 Xfire will have a service interruption on Tues 11/2 starting at approx. 2pm Pacific Time. Check xfiregaming on Facebook for status.
WTF? -
#624 de ha a video managerben csinálnának egy átemeléses kapcsolót feltöltés nélkül simán csak áthelyezhetné a feltöltött videót adatokkal együtt nem kellene újra feltölteni semmit.
ehhez nem kell sok programozói képesség szerintem.
-
#623 büszke is lennék ha igaz lenne ez a felbontás a mozivászon nincs ekkora:)
-
uscGhost #622 szép kis felbontás xD -
Cat 02 #621 Nem lehet sajnos. Újra feltöltöd és kész, nincs rá garancia, hogy valaki nem valami fake-t tölt-e fel, az eddig nézett videója helyett. -
#620 nem mondom azé szép kis felbontásom lett
ez se bugmentes környezet:)
-
#619 Egy kérdésem volna hátha valaki tudja rá már a választ.:)
Most került fel a Forma 1 2010 es játék videó tárolója rendesen az xfirebe.
Eddig ugye az egyéb videok közé lehetett telepíteni.
Hogyan tudnám átemelni rendesen a videokat a forma 1 es szekcióba annélkül hogy elveszteném a videok megtekintési átlagját?
Mert ugye ez alap úgy megy hogy letöltöm a feltett filmet újra beállítom a feltöltési helyet meg egyebeket de ezzel elvesztem a nézettségi indexét a videonak.
Elvileg a videomanager területet kéne még egy kicsit babrálniuk a srácoknak mert az a terület egy kicsit használhatatlan. -
Nagyi06 #618 Game Support Update 2010-10-28:
-Arcania: Gothic 4
-Kane & Lynch 2: Dog Days
-Pirate Galaxy
-Transformice
-Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck's Revenge
Na alakul ez kérem.:) -
donoki #617 hát mostanában nem adtak ki frissítést, kb több mint 1hete... wrc2010 sincs bent, meg még csomó játék -
Cat 02 #616 Kb csak noname játékokat nem ismer fel, de te döntésed, én már csak az ottani barátlista miatt jelentkezem be. -
#615 jav.: többet nem küldök
A fene egye meg az sg-t is, hogy nincs legalább 5-10 perces javítási idő, minden fórumon van, itt viszont nincs (csak pénzért). -
#614 2 és fél év után, vasárnap délután abbahagytam az xfire-zést, legalábbis tovább nem küldök játszási idő adatot, mert másra nem használtam.
Amúgy is zavaró volt, hogy rengeteg játék nincs is az adatbázisában és sokat meg nem is ismer fel. -
donoki #613 wrc 2010et várom még h támogassa.. -
Nagyi06 #612 Game Support Update 2010-10-20:
-Fallout: New Vegas
-Pro Evolution Soccer 2011
-F1 2010
-Worms Reloaded
-Lost Planet 2 -
eNorti #611 óhhh, köszi a felvilágosítást -
#610 azokat nem is fogja látni mivel az egyik steames rendszeren fut a másik meg az ea futtatja a szervereit.ha eredeti a játékod akkor se fogsz vele szervert találni.a Battlefield Bad Company-t se látja az is ea.
-
eNorti #609 Sziasztok, egyszerűen nem lát szervereket az Xfire pedig az összes játékot felderítette ami fel van telepítve. Konkrétan az MW2 és az új Medal of Honor érdekelne. Belépek a szerverek fülre és semmi nincs csak a menüpontok. HELP PLS! Eredeti játékokról van szó. -
#608 f1 2010 hol van késnek vele pedig lesz mit áttöltenem videókat:) -
Nagyi06 #607 Game Support Update 2010-10-12:
-FIFA 11
-Medal of Honor
-Final Fantasy XIV -
uscGhost #606 még egy csomó új játék van amit még nem ismer..... a régi üzemeltetők már aznap vagy már másnap megcsinálták volna........ kezd sz*r lenni az xfire -
#605 nem haldoklik csak dolgoznak a háttérben:)
-
Nagyi06 #604 Végre kezd feléledni az Xfire.
Game Support Update 2010-10-07:
-Dead Rising 2
-Front Mission Evolved
-R.U.S.E.
-Lara Croft and the Guardian of Light
-NBA 2K11
-
Zbence111 #603 köszi a segítséget végre sikerült.:) -
#602 de mindenképpen reggelned kell
csak utána tudod használni a progit
a szöveg alapján valamit vagy nem vagy rosszul töltöttél ki a felhasználó nevet csekkold le hogy engedi e használni
-
Zbence111 #601 akkor nem kell regisztrálnom?