1000
XFire
-
Cat 02 #680 Pedig van támogatva, chat, video meg még valami. -
#679 Istenem de nevetséges. Egyikről se hallottam soha (F1-et leszámítva) De egy nfs hp-t pl baxna támogatni. -
Nagyi06 #678 Game Support Update 2010-12-03:
-Blood Bowl: Legendary Edition
-Cities XL 2011
-Create
-Hank Haney's World Golf
-F1 Challenge 99-02
-Heli-Fighter -
uscGhost #677 Jöhetne már egy frissítés az új játékokkal, de hát mire ezt megvalósítják január lesz... -
uscGhost #676 Nekem is ez a problémám, nem tudom megcsinálni, hogy legyen ingame. -
#675 próbáld meg a játékok felderitését, és ha működik, akkor a beállitásnál a live közvetitésnél is bekell pipállni hogy engedélyezed -
Soulstorm #674 Pontosítok, Penumbra Overture Episode I. -
Soulstorm #673 Hello. Nem tudtam, hogy már hova írjak, de megkérdem hátha valaki már találkozott ezzel és megoldotta.
Xfire-t miért nem tudom Penumbra közben bekapcsolni?
Szeretnék Live Videot (élő közvetítést) adni. Ugyan azt mutatja, hogy Penumbra-val játszok... de nem tudom ingame használni xfire-t.
Valakinek ötlet? -
Cat 02 #672 Annyi, hogy lejárt a tanúsítvány, de attól még nem para -
uscGhost #671 Nem az xfire-el volt baj hanem az xfire.com-mal de úgy csináltam ahogy lolSL mondta és jó lett -
#670 reinstalláld az xfire-t. -
#669 nekem is ugyan ezt írja a Firefox és a Google Crome is -
uscGhost #668 Ha te mondod, de a biztonság kedvéért más profillal jelentkezek be -
#667 ha te magad írtad be a böngésződbe hogy xfire.com és ott kattintgatsz, akkor megbízhatsz az oldalban, csak lejárt a tanusítványuk. -
uscGhost #666 Az mért van hogy mikor be akarok jelentkezni xfire.com-on akkor átdob egy másik oldalra amin ez áll:
Ez a kapcsolat nem megbízható
Azt szerette volna, hogy a Firefox biztonságosan kapcsolódjon a következőhöz: secure.xfire.com, de nem garantálható, hogy a kapcsolat biztonságos.
Általában a biztonságos kapcsolat létrehozásakor a webhelyek megbízhatóan azonosítják magukat, hogy bizonyítsák, hogy a felhasználó jó helyen jár. Ennek a webhelynek viszont nem ellenőrizhető az azonossága.
Mit tegyek?
Ha általában probléma nélkül
tud kapcsolódni ehhez a webhelyhez, akkor ez a hiba azt jelentheti, hogy
valaki leutánozta a webhelyet. Ne folytassa.
Technikai részletek
A(z) secure.xfire.com érvénytelen biztonsági tanúsítványt használ.
A tanúsítvány lejárt: 2010.11.26. 21:43.
(Hibakód: sec_error_expired_certificate)
Megértettem a kockázatokat
Ha érti, hogy mi történik, utasíthatja a
Firefoxot, hogy innentől kezdve bízzon meg a webhely azonosítójában.
Még ha bízik is a webhelyben, ez a hiba akkor is jelentheti azt, hogy
valaki megpiszkálta a kapcsolatot.
Ne adjon hozzá kivételt, kivéve ha
tudja, hogy jó oka van annak, hogy ez a webhely nem megbízható azonosítást használ. -
Cat 02 #665 https://secure.xfire.com/lost_password/ -
#664 hivj le emlékeztetőt az e-mail-edre amire régebben regisztráltál. -
steweee #663 elfelejtettem a jelszót, nem tudok belépni...
komolyan. még nem csináltam új accot, háhta eszembe jut -
Cat 02 #662 Xfire >.> -
steweee #661 olyan kérdésem lenne, hogy az ase nem megy, a gamespy arcade sem csatlakozik szerverhez, szóval egy olyan program kellene, amibe beírhatom a favoritokat, hogy ne kellejen minden alkalommal csatlakozás előtt bepötyögni az ip címet -
uscGhost #660 Crackelés xD -
uscGhost #659 akkor sajnos nem tudok segíteni -
kegoo #658 már vagy tízszer de semmi addig míg újra nincs indítva a gép addig jó de utána bahal -
uscGhost #657 uhh xD próbáltad újratenni az x-et? -
kegoo #656 Amióta win 7 van fenn azóta ha az x-ből lépnék be egy szerverre nem tudok mert eltünik /eltünteti a játékhoz tartozó profilomat azt dobja hogy nincs profil beállítva csináljak egyet de ha a játékokból csatlakozom /connect + ip beírás akkor rendben megvan a profilom -
uscGhost #655 igen te -.-" elkéne olvasni jobb alsó sarkot az üzenetnél : Válasz 'kegoo' üzenetére (#651) -
kegoo #654 Én e ?? -
uscGhost #653 Ezt úgy érted hogy x-en oldalt nem látod a képeid meg videóid?? Magyarázd el érthetőbben légyszi :D -
kegoo #652 ja cod 4 cod 2 cod waw alatt -
kegoo #651 Üdv a win7-em alatt szar az xfire ha az x-ből lépnék be egy szerverre eltünik a profilom mi lehet a baja ????????? -
uscGhost #650 Penumbra - Overtrue , Sniper: Ghost Warrior -
#649 Volt nekem is egy jó pár játék amit ugyan felismert az x de nem lehetett használni játék közben.
Amúgy melyik game ez? -
uscGhost #648 Kössz, de ez nem sikerül :( -
#647 Beállítások -> Játékok fül -> ott kikeresed a játékot a listából és ha rá kattintasz akkor ott van pár rublika és az egyik az hogy engedélyezve legyen az x játékban is. Ezt pipáld be. -
uscGhost #646 Én kérdésemre senki nem tudja a választ? :( (#639) -
Cat 02 #645 Beállításokban nézd meg mi van berakva outputra -
Krisz93 #644 Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne hogy párnapja az x-en a csevegőbe nem hallom a mit mondanak,de azt hallják hogy én mit mondok. Kétszer újra raktam az x-et és ellenőriztem a beállításokat, de a hiba továbbra is fenn áll.
Remélem tudtok segíteni.
Üdv.: Krisz ! -
uscGhost #643 Teljesen igazad van!!! -
#642 nah akkor ok
-
#641 http://www.xfire.com/profile/bugimisi/