XFire

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoboKutya78
az utolsó lépésedet offolnám a szerverkeresõ részben keresel egy szerot rákatt és elindul a game

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Akkor nem kell mást csinálnom, csak letöltöm innen:
http://www.xfire.com/download/
Feltelepítem lefuttatom a játékok felderítését
és elindítom a COD2 multiplayer-t?
regelésnél kéri a születési dátumot, és ír vmi kor követelményt? én már nemtudom, sok éve regeltem.

RoboKutya78
ha feltelepítetted akkor nincs más mint a játékok felderítését kell futtatni és belekerül a szerverek közé a szerverkeresõ

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Sziasztok!
Segítséget kérnék, a COD2-vel multiplayerezni szeretnék és ehhez kell az xfire.
Letöltöttem innen:
http://www.xfire.com/download/
Telepítettem, megnyitottam, hogy regisztráljak:
ott ezt írta:
We're sorry, but based on the information you have provided you are ineligible to register.

Mitõl lehet ez mi a megoldás?

Elõre is köszi a válaszokat.
jah, már behozta a képet.. csak frissítettek vmi, mert már minden Ok.

most te amúgy mirõl beszélsz? összefoglalnád 1, azaz EGY hsz-ben?

RoboKutya78
VAKLÁRMA MÜKSZIKEZ RENDESSEN😊

RoboKutya78
maga a program mûkszik még.

RoboKutya78
vagy csak egy kis átmeneti off?

RoboKutya78
hoppá valaki erre magyaráztatott tud adni?Tényleg x-fire OFF?

Igen ez én vagyok, kössz 😊 Ebbõl a háttérképbõl vágtam ki 😊 :
http://www.wallfizz.com/art-design/personnage/4111-music-girl-WallFizz.jpg

RoboKutya78
am jó az x profilképed ha ez te vagy?😊

RoboKutya78
na ha rájössz a megoldás nyitjára szívesen veszem ha megosztod velünk a megoldást
szerintem akinél látsz ilyet azt kérdezd meg de valszínû õk is az x el fotóznak csak megtartják az eredeti nevét és helyét és csak az áttervezés után töltik fel azt.

ezt is úgy tettem fel hogy az x el fotóztam és paintel beletúrtam

Hali!
Nem tudja megmondani valaki hogy hogyan lehet nem x-es képet feltölteni? Mert én sok photoshop-os képet látok x-en de én nem tudok feltölteni 1-et se mert hibaüzenetet ír! A youtube-n is néztem videót de nemsikerült megcsinálnom!! Valaki segítsen, köszönöm!!!

RoboKutya78
nem is úgy értettem hogy hozzányúlnak hanem hogy az engedély megkapják a készítõktõl vagy hogy megy ez a dolog náluk

Xfire nem nyúl hozzá a játékhoz
Ám gondolom akkor kerülnek ki, mikor bekerülnek majd Xfire store-ba, biznisz az biznisz :p

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

RoboKutya78
Srácok nem zavar benneteket hogy amiket most felsoroltatok játékokat annak megjelenési ideje kb 1 ill 2 héten belül volt esedékes?
Ennyi idõ alatt egyik játékra se kap senki engedélyt hogy hozzányúljanak Ide teszem a pontot hogy legalább 3 4 hét múlva tuti ezek is benne lesznek a frissítésekben.
Ha megfigyeltétek soha nem volt rá példa az x nél hogy a megjelenést követõen azonnal támogatta volna a frissen megjelent játékokat.
Úgyhogy nyugi megérnek ezek a játékok is.

Nagyobb névre 😊

A mafia2-t támogatja, vagy ezt arra írtad, hogy ezt a nagyobb nevet támogatja?😄

Mafia 2 😊

Az egy dolog, hogy 3 frissítés volt, de sajnos ilyen kisebb szar játékokat supportolnak és nem az ilyen nagyobb nevek, mint pl: RUSE, Kane and Lynch 2, meg mit tudom én... Na mind1 de már ez is valami legalább tudjuk, hogy él az xfire még.😊

RoboKutya78
skacok
frissítés halmok az x firen 2010-09-03/09/10 egy héten belül 3 frissítés😊

RoboKutya78
hát igen ennek a frissítésnek nem igen volt értelme😊

hú de jó, kiírja milyen zenét hallgatnak a játékosok 😄

RoboKutya78
aki tud egy kicsit angolul az azt hiszem itt nyomon tudja követni a háttérben folyó eseményeket
http://www.xfire.com/blog/theblog/

RoboKutya78
Én 2004 óta aktív vagyok és havonta vagy 2 havonta észre lehet venni rajta hogy a játékfrissítések kicsit késve bár de mindig felkerülnek rá Kisebb újítások elõkészületeit is látom rajta Nemrég vezették be az mp3 as rendszer kiírja mit hallgatsz belekerült a music player a notifications rendszeren dolgoztak mostanában sokat.úgyhogy nem mondhatnám hogy nem foglalkoznak a progival.A felvett képek letöltésénél linkelésénél is javítottak több méretben de tudod illeszteni a képeidet forumokba

Én i most pakoltam vissza az Xfiret, kb már fél éve nem használtam, hát azóta nem változott kb semmi 😄

Miért? Mi a baj vele? Épp szervert frissítenek / fejlesztenek

4 éve használom az xfire, soha semmi bajom nem volt vele, de a mostani üzembentartók ahogy elnézem nagyon leszarják semminyire se foglalkoznak vele... kár, na de ez van sajnos... ennek is annyi mint Asenak...

RoboKutya78
oks akkor jól gondoltam
---
de viszont a fénykép még mindig nem került ki a fejlécbe alszanak az sg-nél?😊

Restart

RoboKutya78
skacok kérdés
ezeket a frissítéseket úgy aktiválom hogy ha a letöltés mappában kicsomizom a zip file és a benne levõ filet és mappát átmásolom a xfire mappájába és restartolom a progit?

RoboKutya78
halló halló
Itt egyesek keltik a rémhíreket.
Lessetek oda, ma jelentkezett egy frissítés 2010-09-04 09:37 dátummal keltezve.
Azé nem volt szerintem mostanában sok frissítés mert volt néhány játékmegjelenés a közelmúltban.
Ez van benne:

Leírás

New support for:
StarCraft II
Need for Speed World
Magic the Gathering: Duels of the Planeswalkers
Big Match Striker Beta
Alien Swarm
Disciples III: Renaissance
Reign: Conflict of Nations
Mafia II

Steam support added for:
Serious Sam HD: The Second Encounter
Disciples III: Renaissance
Web game support for:
Lucky Train
Outer Galaxies
Dogs of the Seas

Fixed support for:
WarRock (DX9 XIG)
EVE Online

RoboKutya78
Na ne, ezt nem mondod komolyan?
Csak nem arra a sorsra jut mint az Ase?

FSpofon
nem is lesz többet (egy ideig?), eladták és kirúgták a fejlesztõket.

Arab money

vki nem tudja,hogy miért nincsen xfire frissítés lassan egy hónapja?
FSpofon
ahogy mondod.

Arab money

nah jolvan😄! akkor lécives mond el h hogy tudok az xfire -vel jáccani!
Pl--> elindítom az xfire-t oszt a mondjuk a Cod valamelyik részét oszt xfire keres nekem szervereket és csak kétt kat és megy vagy mi? ezt nemvágom!
anno már probálkoztam vele csak senki nemtudta elmondani h hogy is van ez
MW2-t se (lévén ott nincsenek "szerverek"), de az összes többi CoD-ot ha ez megnyugtat 😄

ok kösz! de akk tegyünk fel másik játékot mondjuk a MW2-öt😊 vagy csak azt mondjátok el h tudok ezzel a progival onlinbe tolni! köszcse csöcs
hát akkor elõbb próbálkozz onnan, bár ahogy Cat írta nem lehet BC2re csatlakozni xfirebõl.

Good day to you ! We are currently working on the servers to improve the future experience with Xfire. Some outtakes may occur during that time. Sorry !

Ez lehetett

Xfire-rõl nem lehet BC2 szerverre csatlakozni.

még nemjáccotam ezzel onlinba!
egyáltalán magában a játékban tudod hogyan kell online játszani?

Sziasztok!
Én még csak most használom elõször a progit és hát nemnagyon értem! A battlefield bad company 2-vel szeretnék onlibe jáccani de nemértem h tudok onlinbe gémelni szal ha valaki lenne olyan kedves és pontról pontra leirná nekem a lépéseket azt nagyon megköszönném!
sziasztok további szép napot!😊
RoboKutya78
hamachi helyett esetleg COMODO EasyVPN nekem egyenlõre bevált stabilnak tûnik

bocsi az offért

most telepítek új rendszert, és mielõtt még 1 játékot is feltennék, azért hogy már alapból szerepeljen a listán, szeretném az összes használatos/használható multis programot telepíteni a rendszerre.

vki kiegészítené a felsorolásomat ?

xfire
ase
gamespy comrade
hamachi
teamspeak
qtracker
....
....

DarkSector
😄
nem tudunk dumálni így.😊))))))))))))

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"