XFire

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wreck86
Megj: a hogy megnézte milyen játékok vannak installálva,utána jött be ez,de nem futott tovább.Szóval nem értem :S

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Wreck86
Sziasztok!
Frissülni akart az x-fire-em és ezt dobta ki:

Ezt csinálja mindig,le kell szednem és újraraknom,de már unom.
Tudtok rá valami megoldást?

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

resintall

ffxi
De! Be van. Az a érdekes. :S

Fákjúal!

Nincs beállítva ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ffxi
Gondol 1et az Xfire-em és nem naplózza a chatlog-okat. Mitõl van?

Fákjúal!

Az Audio Mixer-nél 4 dolog van:
-Stereo mix (ezen van alapból szóval ezen nem jó)
-Mic Volume
-Line Volume (ezen a hárman még nem próbáltam, talán ezek közül kéne kiválasztani az egyiket?)
-CD Volume

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Beállításokban állítgasd az Audio Device/Mixert.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Renjike
renjike123 akinek kell vegyen fel 😛 xD

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Amikor elindítom az élõ adást, akkor azt írja az egyik spanom aki éppen néz, hogy nincsen hang (kép az van). Itt leszögezném hogy headset-el nyomom. Aztán megpróbáltam úgy hogy a vezérlõpultnál átváltottam hangfalra. A spanom azt írta hogy akkor már volt hang (és kép is <#idiota>). Na most azt meglehet csinálni hogy úgy legyen hang hogy headset-el csinálom? És ha igen hogyan?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

DarkSector
megnéztem, és a kivételeknél be van pippantva az xfire

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
nincs.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Gondolom van valami vírusirtó nem ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

DarkSector
jah de win7-en hol nézzem?

Nem megy már a videó 😄 Nézd meg, hogy tûzfal nem blokkolja-e pl.

DarkSector
basszameg ez meg mi a faszom?
Tegnap még jo volt...megoldás?

DarkSector
nah nem mûködik a live?
mert nem tudok live-ot szolgáltatni azt irja ki hogy offline vagyok...

Danyi95
Megoldottam!

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30

Danyi95
De ezt persze a tegnapi frissítés óta csinálja!

Danyi95
Üdv!

Miért van az hogy csak 1-2 barátot látok olnine-nak a friendsben, közben fent van vagy 10 online is? HA valaki tud segíteni, megköszönném!

Sziasztok! Feltörték az xfire-em. Van valami mód hogy ne törje fel újra?

Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro

Pusztító_78
A kérdés jó😊
Én azt vettem észre hogy ha mondjuk cod 4 es videót rakok fel ott csúszik a hang elég érdekesen, de ezt csak azóta csinálja amióta a cfg filet módosítottam hogy 250 fps em legyen, elõtte rendesen vette a hangot a játék ha jól emlékszem😊
Ezt meg is fogom lesni hogy igaz e a megfigyelésem😊
Ki kell próbálni hogy a fraps-el is csúszik e, ha nem akkor azzal megcsinálod a videót, megfelelõen tömöríted, majd az x el csak feltöltöd.
darki81
miért szokott késni a hang a videoban?

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Scroll + B, de be kell kapcsolni opciókban.

Carloska
hogy tudok indítani xfire live adást ? 😄 😄

Már próbáltam,de nem jött össze.De volt egy eredeti játékom,és annál is ugyannez volt a gond,de azért kösz a segítséget
Vedd meg eredetiben. Vagy hozza létre c:\program filesqvalve\steam\steamapps\dark sector\dark sector.exe fájlt.

Sziasztok!
Nekem olyan gondom lenne,hogy bizonyos játékokat sehogy sem ismer fel,mint pl. a Dark Sector-t.Megpróbáltam manuálisan felismertetni,de vmilyen steam exe-t hiányol.Felteleítettem a steam-et és úgy meg vmilyen útvonalat hiányol (c:\program filesqvalve\steam\steamapps\dark sector\dark sector.exe-t keresi és úgy sem találja.Mi lehet a gond.
A segítségeteket elõre is köszönöm.
DarkSector
Miért szerinted ezt szabad szemmel nem lehet látni ehhez szívni kell elõtte?

Szívtál valamit mostanában ? 😄

DarkSector
nekem külön kellett letöltenem, alapba nem müködött, csak ha azt a narancs vagy citromsárga x-es plugint leszedem...

Az nem plug-in, hanem update volt

+

Xfire plus tudja egy ideje ^^

DarkSector
felismeri a zenéket filmeket, báármit amit médialejátszóval megnyitsz....😄
a beállításokban úgy jelzi, hogy MUSIC STATUS.

Qwerty4
pontosan miféle plugin? 😞

Qwerty4

DarkSector
próbáltátok az új plug-in-t? kegyetlenjó, csak a végérõl kéne eltüntetni azt a linket amivel felugrik a netre....😄

Sziasztok!
A problémám az lenne,hogy belépek rendszergazdaként az x-fire-be szeretném felismertetni vele a company of heroes-t és azt írja ki:Rendszergazda jogokkal kell rendelkezned
Mi a megoldás?
Elvileg nem. De valamit lehet csinálni, ha ismered admint.

Marvi
Hello!
látom ebben a topicban sem nagyon foglalkoznak a proxy kérdéssel az emberek,de felteszem a kérdést hátha....
tehát proxy mögül netezek, szeretném használni az x-firet. putty-al be is állitottam a port forwardot, csatlakoztam is a host-ra, ezután az xfire bejelentkezik,viszont a szerverekrõl információt márnem kap és nyilván csatlakozni sem lehet. olyan mintha a bejövõ kapcsolatok lennének tiltva:S
Valaki nem tud valami pontosat mondani esetleg? Próbáljak a server gépen átállítatni valamit? elõre is köszi!

All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop

Legend Killer
vki elmondaná nekem, hogy a hangok a videóimnál miért ilyen geci hangosak és recsegõsek és miért késik a hang? :S

<#help>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Pusztító_78
Ui: csak a Winamp-ot ismeri fel ez az akármi, vagy nekem kell beépülõt letölteni? Mert a WMP-t nem írja ki!

alapra felismeri mind a kettõt
popzu
csö.olyankérdés hogy ha van 1 adott accon x-ora gamem akkor azt 1uj accra rálehetne teteni?:S

Csak felismeri, mást nem tud.
http://www.xfire.com/games/ itt van, hogy mivel, mit tud

Szevasztok!

Tegnap nosztalgiáztam kicsit és letöltöttem a Midtown Madness 2-t! A játék mûködik, az xfire fel is ismeri (bár nekem kellett felismertetni vele) és ha játszok vele ki is jelzi! De nem tudok képet, videót felvenni és az xfire panelt sem tudom elõhozni! Ez miért van! :S Kösz a választ!

Ui: csak a Winamp-ot ismeri fel ez az akármi, vagy nekem kell beépülõt letölteni? Mert a WMP-t nem írja ki!
Pusztító_78
kiírja a zeneszámok nevét
de ezen kívül tényleg felesleges újítás volt
Qwerty4
Én kilõttem ezt a winampot, meg wmp-t.
Minek ismeri fel?Nem is játékok.

Qwerty4

Pusztító_78
mondjuk a régebben feltöltött videók képeit meg néha hiányoznak a társak avatar elérése meg a feltöltött képeik miniképe de lehet hogy ez csak a pandám szórakozik velük.
Pusztító_78
na mindegy lehúztam a teljes frissítést majd meglátjuk hogy muzsikál😊
ezt legalább rendesen fejleszti a megalkotója😊
Pusztító_78
majd kiderül de ez a vinampos dolog ha jól látom nem mindíg jó hol mutatja a számok nevét hol meg nem.
Szerintem nem az activity reportot.
Hanem pl xy bejelentkezett, rádírt, etc. Szerintem.

Pusztító_78
szóval a profilomat fogom esetleg szem elött látni?
videó kép esetleg blog látogatás és hasonó mailküldés?