XFire
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Frissülni akart az x-fire-em és ezt dobta ki:
Ezt csinálja mindig,le kell szednem és újraraknom,de már unom.
Tudtok rá valami megoldást?
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
-Stereo mix (ezen van alapból szóval ezen nem jó)
-Mic Volume
-Line Volume (ezen a hárman még nem próbáltam, talán ezek közül kéne kiválasztani az egyiket?)
-CD Volume
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tegnap még jo volt...megoldás?

mert nem tudok live-ot szolgáltatni azt irja ki hogy offline vagyok...
Miért van az hogy csak 1-2 barátot látok olnine-nak a friendsben, közben fent van vagy 10 online is? HA valaki tud segíteni, megköszönném!
Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30
Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro
Én azt vettem észre hogy ha mondjuk cod 4 es videót rakok fel ott csúszik a hang elég érdekesen, de ezt csak azóta csinálja amióta a cfg filet módosítottam hogy 250 fps em legyen, elõtte rendesen vette a hangot a játék ha jól emlékszem😊
Ezt meg is fogom lesni hogy igaz e a megfigyelésem😊
Ki kell próbálni hogy a fraps-el is csúszik e, ha nem akkor azzal megcsinálod a videót, megfelelõen tömöríted, majd az x el csak feltöltöd.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Nekem olyan gondom lenne,hogy bizonyos játékokat sehogy sem ismer fel,mint pl. a Dark Sector-t.Megpróbáltam manuálisan felismertetni,de vmilyen steam exe-t hiányol.Felteleítettem a steam-et és úgy meg vmilyen útvonalat hiányol (c:\program filesqvalve\steam\steamapps\dark sector\dark sector.exe-t keresi és úgy sem találja.Mi lehet a gond.
A segítségeteket elõre is köszönöm.

a beállításokban úgy jelzi, hogy MUSIC STATUS.
A problémám az lenne,hogy belépek rendszergazdaként az x-fire-be szeretném felismertetni vele a company of heroes-t és azt írja ki:Rendszergazda jogokkal kell rendelkezned
Mi a megoldás?
látom ebben a topicban sem nagyon foglalkoznak a proxy kérdéssel az emberek,de felteszem a kérdést hátha....
tehát proxy mögül netezek, szeretném használni az x-firet. putty-al be is állitottam a port forwardot, csatlakoztam is a host-ra, ezután az xfire bejelentkezik,viszont a szerverekrõl információt márnem kap és nyilván csatlakozni sem lehet. olyan mintha a bejövõ kapcsolatok lennének tiltva:S
Valaki nem tud valami pontosat mondani esetleg? Próbáljak a server gépen átállítatni valamit? elõre is köszi!
All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop
<#help>#help>
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
alapra felismeri mind a kettõt
http://www.xfire.com/games/ itt van, hogy mivel, mit tud
Tegnap nosztalgiáztam kicsit és letöltöttem a Midtown Madness 2-t! A játék mûködik, az xfire fel is ismeri (bár nekem kellett felismertetni vele) és ha játszok vele ki is jelzi! De nem tudok képet, videót felvenni és az xfire panelt sem tudom elõhozni! Ez miért van! :S Kösz a választ!
Ui: csak a Winamp-ot ismeri fel ez az akármi, vagy nekem kell beépülõt letölteni? Mert a WMP-t nem írja ki!
ezt legalább rendesen fejleszti a megalkotója😊
Hanem pl xy bejelentkezett, rádírt, etc. Szerintem.