1000
XFire
-
#600 az utolsó lépésedet offolnám a szerverkereső részben keresel egy szerot rákatt és elindul a game -
Zbence111 #599 Akkor nem kell mást csinálnom, csak letöltöm innen:
http://www.xfire.com/download/
Feltelepítem lefuttatom a játékok felderítését
és elindítom a COD2 multiplayer-t?
-
donoki #598 regelésnél kéri a születési dátumot, és ír vmi kor követelményt? én már nemtudom, sok éve regeltem. -
#597 ha feltelepítetted akkor nincs más mint a játékok felderítését kell futtatni és belekerül a szerverek közé a szerverkereső
-
Zbence111 #596 Sziasztok!
Segítséget kérnék, a COD2-vel multiplayerezni szeretnék és ehhez kell az xfire.
Letöltöttem innen:
http://www.xfire.com/download/
Telepítettem, megnyitottam, hogy regisztráljak:
ott ezt írta:
We're sorry, but based on the information you have provided you are ineligible to register.
Mitől lehet ez mi a megoldás?
Előre is köszi a válaszokat. -
donoki #595 jah, már behozta a képet.. csak frissítettek vmi, mert már minden Ok. -
donoki #594 most te amúgy miről beszélsz? összefoglalnád 1, azaz EGY hsz-ben? -
#593 VAKLÁRMA MÜKSZIKEZ RENDESSEN:) -
#592 maga a program műkszik még. -
#591 vagy csak egy kis átmeneti off? -
#590 hoppá valaki erre magyaráztatott tud adni?Tényleg x-fire OFF?
-
uscGhost #589 Igen ez én vagyok, kössz :) Ebből a háttérképből vágtam ki :) :
http://www.wallfizz.com/art-design/personnage/4111-music-girl-WallFizz.jpg -
#588 am jó az x profilképed ha ez te vagy?:)
-
#587 na ha rájössz a megoldás nyitjára szívesen veszem ha megosztod velünk a megoldást
szerintem akinél látsz ilyet azt kérdezd meg de valszínű ők is az x el fotóznak csak megtartják az eredeti nevét és helyét és csak az áttervezés után töltik fel azt.
ezt is úgy tettem fel hogy az x el fotóztam és paintel beletúrtam
-
uscGhost #586 Hali!
Nem tudja megmondani valaki hogy hogyan lehet nem x-es képet feltölteni? Mert én sok photoshop-os képet látok x-en de én nem tudok feltölteni 1-et se mert hibaüzenetet ír! A youtube-n is néztem videót de nemsikerült megcsinálnom!! Valaki segítsen, köszönöm!!! -
#585 nem is úgy értettem hogy hozzányúlnak hanem hogy az engedély megkapják a készítőktől vagy hogy megy ez a dolog náluk -
Cat 02 #584 Xfire nem nyúl hozzá a játékhoz
Ám gondolom akkor kerülnek ki, mikor bekerülnek majd Xfire store-ba, biznisz az biznisz :p -
#583 Srácok nem zavar benneteket hogy amiket most felsoroltatok játékokat annak megjelenési ideje kb 1 ill 2 héten belül volt esedékes?
Ennyi idő alatt egyik játékra se kap senki engedélyt hogy hozzányúljanak Ide teszem a pontot hogy legalább 3 4 hét múlva tuti ezek is benne lesznek a frissítésekben.
Ha megfigyeltétek soha nem volt rá példa az x nél hogy a megjelenést követően azonnal támogatta volna a frissen megjelent játékokat.
Úgyhogy nyugi megérnek ezek a játékok is. -
Cat 02 #582 Nagyobb névre :) -
donoki #581 A mafia2-t támogatja, vagy ezt arra írtad, hogy ezt a nagyobb nevet támogatja?:D -
Cat 02 #580 Mafia 2 :) -
Nagyi06 #579 Az egy dolog, hogy 3 frissítés volt, de sajnos ilyen kisebb szar játékokat supportolnak és nem az ilyen nagyobb nevek, mint pl: RUSE, Kane and Lynch 2, meg mit tudom én... Na mind1 de már ez is valami legalább tudjuk, hogy él az xfire még.:) -
#578 skacok
frissítés halmok az x firen 2010-09-03/09/10 egy héten belül 3 frissítés:)
-
#577 hát igen ennek a frissítésnek nem igen volt értelme:)
-
donoki #576 hú de jó, kiírja milyen zenét hallgatnak a játékosok :D -
#575 aki tud egy kicsit angolul az azt hiszem itt nyomon tudja követni a háttérben folyó eseményeket
http://www.xfire.com/blog/theblog/
-
#574 Én 2004 óta aktív vagyok és havonta vagy 2 havonta észre lehet venni rajta hogy a játékfrissítések kicsit késve bár de mindig felkerülnek rá Kisebb újítások előkészületeit is látom rajta Nemrég vezették be az mp3 as rendszer kiírja mit hallgatsz belekerült a music player a notifications rendszeren dolgoztak mostanában sokat.úgyhogy nem mondhatnám hogy nem foglalkoznak a progival.A felvett képek letöltésénél linkelésénél is javítottak több méretben de tudod illeszteni a képeidet forumokba -
donoki #573 Én i most pakoltam vissza az Xfiret, kb már fél éve nem használtam, hát azóta nem változott kb semmi :D -
Cat 02 #572 Miért? Mi a baj vele? Épp szervert frissítenek / fejlesztenek -
Nagyi06 #571 4 éve használom az xfire, soha semmi bajom nem volt vele, de a mostani üzembentartók ahogy elnézem nagyon leszarják semminyire se foglalkoznak vele... kár, na de ez van sajnos... ennek is annyi mint Asenak... -
#570 oks akkor jól gondoltam
---
de viszont a fénykép még mindig nem került ki a fejlécbe alszanak az sg-nél?:)
-
Cat 02 #569 Restart -
#568 skacok kérdés
ezeket a frissítéseket úgy aktiválom hogy ha a letöltés mappában kicsomizom a zip file és a benne levő filet és mappát átmásolom a xfire mappájába és restartolom a progit?
-
#567 halló halló
Itt egyesek keltik a rémhíreket.
Lessetek oda, ma jelentkezett egy frissítés 2010-09-04 09:37 dátummal keltezve.
Azé nem volt szerintem mostanában sok frissítés mert volt néhány játékmegjelenés a közelmúltban.
Ez van benne:
Leírás
New support for:
StarCraft II
Need for Speed World
Magic the Gathering: Duels of the Planeswalkers
Big Match Striker Beta
Alien Swarm
Disciples III: Renaissance
Reign: Conflict of Nations
Mafia II
Steam support added for:
Serious Sam HD: The Second Encounter
Disciples III: Renaissance
Web game support for:
Lucky Train
Outer Galaxies
Dogs of the Seas
Fixed support for:
WarRock (DX9 XIG)
EVE Online -
#566 Na ne, ezt nem mondod komolyan?
Csak nem arra a sorsra jut mint az Ase?
-
#565 nem is lesz többet (egy ideig?), eladták és kirúgták a fejlesztőket. -
fearfan #564 vki nem tudja,hogy miért nincsen xfire frissítés lassan egy hónapja? -
#563 ahogy mondod. -
tasza #562 nah jolvan:D! akkor lécives mond el h hogy tudok az xfire -vel jáccani!
Pl--> elindítom az xfire-t oszt a mondjuk a Cod valamelyik részét oszt xfire keres nekem szervereket és csak kétt kat és megy vagy mi? ezt nemvágom!
anno már probálkoztam vele csak senki nemtudta elmondani h hogy is van ez
-
Cat 02 #561 MW2-t se (lévén ott nincsenek "szerverek"), de az összes többi CoD-ot ha ez megnyugtat :D