Repülő szőnyeggel a Plútóra

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix
Én azt nem értem, hogy mi ez a hiszti a nukleáris meghajtással, ahol végülis az üzemanyag a veszélyes csak, de azt be lehetne rakni egy olyan tárolóba, ami még akkor sem esik szét, ha a jármû amelyen felviszik szétrobban, és csobban egyet az óceánbe (bár ennek amúgy sincs sok esélye). Persze itt most az ûrben összeszerelt jármûre gondolok, ahol sima átlagos ûrhajók viszik fel az alkotóelemeket.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Jó, jó, remek, de félek, ezt is elsõsorban s sötétzöldek miatt kutatják, a kutatók egyszerûen már kiejteni is félnek az ATOM szót, mert akkor gonosznak bélyegzik meg õket. Pedig nem lenne semmi baj az atomenergiával, ha nem lenne a sok tudatlan ellenzõ... És már most küldhetnénk szondákat egy csomó érdekes helyre...

McW
Én azt nem értem, hogy mi van ha útközben megsérülnek ezek a "hártya" vékony panelek. Egy év hosszú út alatt szitává lyukadnak és akkor lõttek a sebességnek, nemdebár?

Mess with the best, and die like the rest...

Warpcore
Azt nem írták hogy mennyi ideig gyorsul h elérje.. <#vigyor2>

/*Bit-bit csóka, lag varjúcska, rendszergazdám kéreti a szerverét, nem adhatom oda, n00bok ülnek rajta. HackHackHackHackHack....*/

Sanyix
Eddig az vót a baj, hogy az ionhajtómûnek kicsi a tolóereje, így nagy sebesség eléréséhez sokáig kell gyorsítani, mostmeg simán elérnék a 185 km/sec sebességet?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Alexease
666000 km/h ?! <#guluszem1>
← ElőzőOldal 2 / 2