Winning Eleven 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
intró-videót csinálni PS2re.Ajánlottak egy PSS Plex nevû progit. Ez egyszerû
és nagyszerû. Annyi hogy a PSS fájlból(video kiterjesztése az ISO fájlban)
csinál egy hang (WAW) fájlt és egy video (m2v) fájlt.(Ez vissza fele is mûködik, hogy e 2 fájlból megcsinálja a PSS-t) DE miaz a m2v?(tudom mpeg2,
de nem egyvideo file ha egy videot átkonvertálok (pl tmpegenc-vel)akkor kapok
egy filmklippet és azt nem veszi be a PSS PLEX)
Segítsetek ez közös érdek! Csinálnék egy full patchet(kis magyar fûszerezéssel) a ps2/pes6ra de hát igy úgy látszik video nem lesz benne!
Jó lenne ha letöltenétek a PSS Plext és megnéznétek, LÉÉÉÉÉCCCCI!
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
t256 szerintem a fifát és a pes-t nem lehet egy lapon emlegetni mert köztük szakadéknyi a különbség a pes javára. Biztos megszereted a játékot mert nagyon jó a játszhatósága!!
Hogy a fenébe kell új intrót a pes5be v. we10be (butaság, de a pes6ba)
berakni???
Megörjít a dolog!!!
Help Help HHHEEELPPP
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Kipróbáltam a játékot. Nagyon jó! viszont a nehézségi szintre panaszkodnék. 3 csillagon lenyomom a gépet simán, viszont 4en már egész más a helyzet. Master Leaugeben Az elsõ két meccsem 0-0 lett. a Másodikon 2-0-ra kikaptam. fifán nevelkedtem (1996 óta csak fifával játszok) lehet ez a baj.
Szóval örülök ha eljutuk a kapuig, viszont a lövésem vagy egy védõben akad el vagy megfogja a kapus.
Egy lesgólt sikerült rúgnom összesen, de a szituáció nagyon tetszett. Odonkor belövi, (Dortmundal vagyok) elkezd örülni a csapat, aztán mutatják a partjelzõt ahogy jelzi a lest.
Egyébként PESinsight-on mintha láttam volna normális mez patch-et.
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
Haverok, Buli, Fight Club!
5*-ban a gép eléggé komoly kapás lõvéseket vállal,lampard 25rõl olyat lõtt hogy csak kapkodtam a levegõt utána😄
Kösz az infót!
.:SOLIDUS:.
pesinsight.com
downloads
és 100% KIT by louis félét kell letölteni XPS vagy egyéb van CD lemezes forma is ...aztán már csak át kell lökni a memóra....
így már egész fullos a gém
3 csillagon simán alázható a gép...de azért a félidõk végén oda kell rá figyelni mert megtáltosodik😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
egyelõre nincs mez patch hozzá ne is keressétek
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
nekem a Demszky egyik nõje súgta meg, amg az ajtót szerelték
tehát japcsi a ps2 verzió, de ahogy én elnéztem az uj lasztitól kezdve minden cimerkét már átírtak a lelkes "fejlesztõk"
talán még ilyen nem is volt hogy egybõl a "rendberakott" verziót lehet a netrõl letölteni
a gém még kisebb helyet foglal el a ps2 wincsijén talán 1,3 GB
- a grafika maradt ...talán színesebb lett minden
- a játékmenet újra emészthetõ...ergó a bíró nem fújja le az össze X gombbal elvégzett kis szerelést....és ez jó😊
ha majd többet játszok, lehet videót is nyomatok egyes részekrõl
uff
na mind1. talán probáld meg , ezt a topkt, itt van egy pár mazopista 😊
mert nekem meg van ps2-n
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
nekem olyat is csinált már párszor hogy viszem a támadó kp-val 3 a 2 ellen és az egyik csatár nem hogy valamerre elmenne megáll elõõttem és õt is ki kell cseleznem
meg leviszem a szélén és a csávók a 16-on álnnak. meg az idegesít még néha hogy jó helyzetbe vagyok(16-on belül) nem sprintelek tologatom a labdát senki nem zavar és picit töltök és úgy fölé bassza mintha 3mp-ig nyomtam volna .ja meg ha minden olyan vb feelinges akkor a csoport utáni sorsolás is lehetne az. most ennyi jutott eszembe
mert kijöt mind2 és tehát akkor ez a 2 külömbözik
...Leondídász, és 300 bátor katonája...
...Leondídász, és 300 bátor katonája...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
.:SOLIDUS:.
leszettemn a winning10-et és amikor kiakarom csomagolni a rar.-t(benne van az iso),akkor aszt irja ki a kicsomagolás 96,97%-ánál hogy nem tuggya megcsinálni mert 4 GB fölött van.mi lehet a gond?szabad helyem több mint 6 giga