488
Winning Eleven 10 / Pro Evo Soccer 6
  • shevy
    van ronaldinho arc is fejpánttal :)
    csak le kell tölteni :)
  • gabe paul logan
    óóó...akkor marad a szörnyű várakozás....
    addig is elszenvedek azzal h ronaldinho nak hajpántot rakjak a fejére.... nem is olyan egyszerű....
  • shevy
    új template van a pes6 mezekhez, nem is tudnál betenni, mert még nem csináltak hozzá mezt/nem törték fel, egyébként már van labda, cipő, logopatch hozzá
  • gabe paul logan
    Bocsi.... úgy értettem hogy a ps2es pes6 játékomon, ha megnyitom a 0 text -et és egy mezre próbálok állni, töltést mutat de ....egyszer már negyedórát is vártam hiába....így sehogy se haladok a patcheléssel, még új mezeket se tudok betenni....a másik sz**ás hogy ps2re van egyáltalán valami adatbázis szerkesztő progi, tudom ott a dkz de az exe ket nyit meg, szal az is inkább pcére van....és a tököm tele van azzal is hogy régebben is meg most is többen csinálnak patcheket de ált max drive ra v xportra és aki mégis ppf patchet csinál az nem válaszol arra hogy kell csinálni....így rohadtul nem tudok patchet csinálni nektek/nekem...
  • shevy
    hogy érted hogy ps2-n? ggs az a pc-n fut, ps2-n hogy indulna el?
  • gabe paul logan
    ps2őn lefagy a game graphic studio 6.1 em ha a mezekre próbálok állni,
    más emberrel is így van?
  • gabe paul logan
    a pesinsighton van letöltés klikkel a forumra és ott scrollolj végig vhol ott van a DOWNLOADS
  • shevy
    az angol iso nektek is 1 612 480 512 b?
  • shevy
    én innen szoktam patchelgetni: forums.evo-web.co.uk
  • t256
    Remélem lesz valami patch ami belerakja a Bundesligát a játékba. Van benne olyan bajnokság aminek semmi értelem ? Mint pl. WE10-ben a japán bajnokság. Egy ilyen helyére berakhatnák a Bundesligát.
    Egyébként hol lehet a patch-eket elérni ? A pesinsight.com megváltozott és már nincs letöltés menüpont. :(
  • shevy
    ez nem a francia fordítása, hanem az eredeti, minden országban más nyelven jelenik meg, nem lehet nyelvet választani
  • gabe paul logan
    azért kicsi mert nincs benne más hang csak az angol, nem is lehet választani....sztem ez a francia kiadás csak lelett fordítva a szöveg angolra....nembaj holnap meglesz rendesen...kitudja h ezzel működnek e a patchek....
    Amúgy semmi gáz nincs vele, mintha nehezebb lenne a játék , a gép úgy elvert mint annak a rendje(legnehezebben), ami idegesít h a we10 és a pes5 alapján csináltam vagy 16 emberképet a főmenübe erre csak egy helyvan erre(adriano) na csak ez dühít!!!JA meg tényleg nincs bundesliga! De van 18 készíthető csapat ......kösz bameg!
  • t256
    A Winning Eleven 10 is 1,5 Giga volt mégis frankó volt. Sőt ma jött ki a Tenkaichi 2 és tömörítve az is ilyen kicsi.
  • roberto0915
    Na szevasztok!
    Kóser a játék vagy egy oltári nagy átba*zás az egész?
    -valóban kicsinek tűnik az a 1,5 giga-
  • Skynet
    Az a gyanús hgy olyan kicsi...kicsomagolva 1500 mega az iso...
  • Skynet
    Most szedtem....vettem meg.:)
    Minnyá kiírom és lepróbázom,nyilatkozok.
  • gabe paul logan
    Pro.Evolution.Soccer.6.PS2DVD.PAL-NJOY

Biztos hogy ez kóser? ME nincs benne csak angol nyelv , nem lehet mást választani, nagyon úgy látom hogy ez a francia csak angolra fordítva.NEM?
  • shevy
    rar-ban van a játék, kicsomagolod, és kiirod
  • shevy
    Az én verzióm működik rendesen, angol, nem béta, király :)
  • gabe paul logan
    Én meg mint egy kislány a beksztrítbojz-koncert előtt anno.Már minden kép, zene csapat meg ilyesmi patch itt ül tűkön a gépemen.
  • mohus
    én megvárom míg valaki biztosat nyilatkozik...

bát nem ég benne a PES tűz már....nextegenre éhes a szívem
  • gabe paul logan
    Az enyém is akkora, de a piratebay-en csak 1 van fenn ez a Pro.Evolution.Soccer.6.PS2DVD.PAL-NJOY én azt szedem...gondolom te is, nekem most van 40%nál, majd áruld el hogy csináltad meg mert sztem nem iso ban jön le...
  • shevy
    1,23GB-osat töltök
  • shevy
    én mást töltök :) de már 92% :)
  • gabe paul logan
    THX! Akkor megnyugottam....mert azt töltöm(NEM NEM amúgy nem az csúnya dolog, ilyet anmúgy senki nem csinál én se!)
  • t256
    Pro.Evolution.Soccer.6.PS2DVD.PAL-NJOY ----> Ez egy biztosan működő release. Ez került fel az egyik magyar torrent oldalra és ott nem írták, hogy rossz. Ezt kell keresni.
  • gabe paul logan
    SHEVY! EHÖMMM....olvastad a hozzászólásokat a torrent alatt(pes6), nem túl bíztató!!! Valaki nem tudta leírni meg ilyesmi, csak 1 pozitív hozzászólás van...remélem ezek az emberek csak bénák azért nem megy nekik a dolog....félek...
  • gabe paul logan
    Remélem ez nem vmi kamu - angol - átverés (végülis lehet hogy a rendes, mert a boltokban már megérkezhettek a cuccok és vki elemelhetett egyet és felrakhatta....remélem kóser)
  • gabe paul logan
    OK ,ezek szerint te meg én vagyunk az 5 seederből 2en, má beírtam több fórumra, me hogy jöjjenek szedni h gyorsabb legyen...
    most 14 % nál vagyok, egy órája kezdtem....szóljál másoknak is!!!
    De majd lehet h segítened kell me sztem ez nem iso-t szed le., annyira meg nenm értek hozzá!
    Na jó elég a netezésből me lassítja a letöltésem :) , szomorú h csak holnap játszhatok vele :(
  • shevy
    én is arról beszélek, már lent van 40%
    csak azt mondom, hogy az x360 szar
  • gabe paul logan
    De én ps2ről beszélek, az van mááááááááár fenn tegnap óta lalallalaalaaaaa!!!
    Kivételesen vissza is fogom tölteni , csak hogy lássátok kivel van dolgotok(bár most elnézve hamarabb töltöm fel mint le)
  • shevy
    nektek van network adapteretek? szeretnék venni egyet, csak nem tudom, hogy milyen kábel kell, router mögül lehet, stb
  • shevy
    már én is szedem, egyébként az x360 verzió nagy szar, mindenki azt mondja
  • gabe paul logan
    Fenn van a pes6 a piratebay.org-on!!!!!!!!Angolul/PAL, szóval szerintem
    ez már nem a béta verzió, seedelés indul emberek, hogy gyorsabban jöjjön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • gabe paul logan
    Fenn van a pes6 a piratebay.org-on!!!!!!!!Angolul/PAL, szóval szerintem
    ez már nem a béta verzió, seedelés indul emberek, hogy gyorsabban jöjjön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • roberto0915
    ...még 2 nap!
  • TrIp
    okostojás akkor az xbox360 az nem usa??
  • mohus
    persze meg még micsubicsire is jelenjen meg....

USA konzolhoz EA gém dukál:)
  • TrIp
    sima xboxra tényleg nem jelenik meg a game?? :(
  • gabe paul logan
    OKTÓBER 27. - a megjelenés napja, már egy ideje áttették 23ra 20ról, hja az a francia meg csak a béta változat, ne vonjatok le messzemenő következtetéseket, csak kiadták fr-ia országban me högy ők az újonnan licencel nemzet...