488
Winning Eleven 10 / Pro Evo Soccer 6
  • t256
    X360-ra már kijött a PES6
  • Solidus
    Az nem baj,azért kell a patch.
    :)
  • Solidus
    Okt 20.
    Szóval elméletileg és hivatalosan is ma!
  • shevy
    bundesliga nincs benne, csak a bayern, de az licenszelt, chelsea nem az de a MU és Arsenal igen, francia, spanyol, olasz, holland bajnokság licenszelt, meg néhány others csapat is
  • roberto0915
    liszensz (v. licensz v. tudja a faxom) ügyben, hogy áll a játék?
  • shevy
    nekem már megvan vagy 1 hete franciául
  • roberto0915
    Hi! Mikor jelenik már meg a PES6???
  • gabe paul logan
    www.peshungary.hu-fórum,csináltam egy PLAYSTATION2 szekciót a pro evo 5ön belül, oda írjon az akinek ps2/pes5 vel van gondja
  • gabe paul logan
    HÁÁÁT béírtam a peshungary HEP fórumába h vki aki rendes ugyan csinálja má meg nékem a kupa és ligagyztes 06/07-es mezeit,de eddig rám se bagóztak...így csak sima magyar játékos dömping lesz a we és pes united helyett
  • gabe paul logan
    HÁÁÁT béírtam a peshungary HEP fórumába h vki aki rendes ugyan csinálja má meg nékem a kupa és ligagyztes 06/07-es mezeit,de eddig rám se bagóztak...így csak sima magyar játékos dömping lesz a we és pes united helyett
  • Solidus
    Már várom!Szerintem is a magyar kupa-bajnokság két győztesét kéne berakni,akinek nem tetszik majd átszerkezti.Sok sikert!
  • shevy
    tök mind1 milyen labda van, egy normális patchben úgyis raknak bele jókat
  • gabe paul logan
    http://www.jeuxvideo.com/screenshots/00016/00016338_097_preview.htm

- képek a pes6-ról menük,cipők,képek az intróból és a link alatt látható hogy
    az új nike labda is szerepel a játékban (össz14 laszti lesz, kár h a nagy részük fantázia v olyan legalábbis amit meccsen soha nem látni)
  • gabe paul logan
    OKAY majd kiokoskodok vmit, én mondjuk szívemszerint csak úgy magyarokat raknék bele v az angol 2 osztályban szerplő magyarok klubjait

de csak azért mert én a master ligát angolokkal sztem nyomni,
    tényleg ti mivel mert akkor ha mindenki mással nem rakok bele csak spanyol vagy angol háttereket
  • shevy
    szerintem meg jobb a magyar csapat helyett pl a CSKA Moszkva és a Shaktar Donyeck
  • gabe paul logan
    JAJA. Mondjuk 2 magyar csapat mehetne pl a bajnok és kupagyőztes, az így fair lenne(debrecen+fehérvár),de aza gond h az új mezek beíllesztésével mindíg gondom volt,akármit változtattam, mondjuk a zoknit csak az egész mez a játékban sötétkéklett...de különben is nincs még megcsinálva a hep 6 szóval
    nincsenek új keretek, mezek...:(
    A magyar kommentárra én is gondoltam,remélem megcsinálják úgy h a 6ba is be lehessen tenni, a spanyol helyett pl sztem ok lenne
  • DoNorBi
    ja azon énis gondolkoztam már:)pesinsighton van egy tutorial hogy hogyan kell a fifa kommentárt átrakni a pesbe(fifa06ból pes5be)gondolom túl nagy változás nemlesz az ujabb résznél sem...
  • shevy
    nekem a mymy jobban tetszik mint a wemerica. egyébként szerintem a fifa07 magyar kommentárt kéne inkább átkonvertálni a pesbe valahogy :)
  • DoNorBi
    nem hangzik rosszul,vagy akár egy ute,fradit eltudnék viselni:D
  • gabe paul logan
    ööömmm, adjatok ötlete hogy mi legyen a we ill. pes united helyett a pes6 patchemben,én arra gondoltam hogy sok magyar labdarúgót berakok és akkor nem gond összeállítani az aktuális magyar válogatottat.Kiírom őket a HEP-ből és akkor legalább "hivatalos" is lesz, na?
  • DoNorBi
    én a wemerica patchre esküszök:D
  • shevy
    szedjétek le a mymy patchet we10-hez az a legjobb. Minden van benne, cipők, stadionok, mezek, hangok, új igazolások, stb....
  • Solidus
    Ez az ötlet nekem is tetszik.A PES5-öt is így szereztem be.Egy bizonyos Vega rakta fel,full patchel volt megáldva.Remélem a 6-ot is sikerül így beszereznem mert utálok patchel szórakozni(ill. nem tudok).Ha sikerül valami szólj mindenképp!Ha meg én találok valamit jelzem.
  • DoNorBi
    Game graphic studioval vagy dkz studioval kitudod cserélni az ilyen dolgokat ugytudom,mohus ezt jobban vágja:)
  • gabe paul logan
    Valaki tudna segíteni? Milyen progi kell ahhoz h beállítsam kinek melyik haja, arca legyen?(Bocs a dupla üzenetért lefagyott a netem és véletlenül rányomtam még1x)
  • gabe paul logan
    Nagy egyéni dolgok nem lesznek benne(alábbiakban már írtam), csak 1 jó alap patchet szerzek, ha lesz jó és nem kell hozzá eredeti game akkor gyorsan fenn lesz, ha kell az eredeti akkor később, december elején, me bátyám megy novemberben vmikor angliába és hoz 1 pest(kb 23font,azöt annyi volt)
  • gabe paul logan
    Nagy egyéni dolgok nem lesznek benne(alábbiakban már írtam), csak 1 jó alap patchet szerzek, ha lesz jó és nem kell hozzá eredeti game akkor gyorsan fenn lesz, ha kell az eredeti akkor később, december elején, me bátyám megy novemberben vmikor angliába és hoz 1 pest(kb 23font,azöt annyi volt)
  • t256
    Az jó csak publikus oldalra rakjad. Egyébként ez egy nagyon jó ötlet!
  • gabe paul logan
    micsodi? az konzolos oldal és playstationra csinálom,de annyira nem értek ahhoz a részhez h FELTÖLTÉS,külön a patchet nem tudom h kell felrakni , sztem az egész ISO-t
    teszem fel majd, olyan lesz mikor játékot töltesz le...
  • DoNorBi
    azt gondoltam hogy psre csinálod mert akko nem a konzolos topicba irnál:)
    jah vmi torrentoldalra felpakolod az teljesen korrekt;)
  • gabe paul logan
    honnan veszed amúgy h készítek?
    amúgy ja, letöltök vmi alap,jó patchet és azt fogom módosítani ízlés szerint
    PL: Jobb zenéket(a Gól!!! című film zenéit,meg amúgy is focis zenéket+ami ahngulatos,értek ehhez)mindenhol lecserélem őket,egy két arcot már bespájzoltam azokhoz akik bénán néznek ki a we10be,pl messi,saha,a. smith,walcott,etoo,giggs,meg beakartam rakni 1 olyat h a eredeti emblémát,logót szponzort is rakhatsz fel edit módban,de apesinsighton nem működik a link:(,aztán 8db új "editable boot"(már kész is van,cipők)hátterek mindenhova-készülőben, éééés még szerettem volna vidókat is csinálni de nem tud senki segíteni h mivel kell és egyáltalán hogyan....:(
    Amúgy ezt PS2-re csinálom nem pc-re,ja és az internatioanl cupát(út a vb-ig és vb)magyar válogatott háttérképekkel óhajtom elkészíteni
    CSak nem tom h hova rakjam fel a gamet?Torrentre?
  • DoNorBi
    figyusz ennyi belefér,mostmár azon az egy héten nemfog múlni ha télleg ez is olyan yo lesz mint mindig szokott:D Karira ráadásul biztos hogy összeraknak hozzá komoly
    patcheket mezekkel meg minden...
    amugy te milyen patchet is készítesz?
  • gabe paul logan
    Na neeee....most má 27én jön a 6, állítólag licenc munkálatok miatt...
    Sokáig tart lebutítani egyes jatékosok nevét
  • gabe paul logan
    A 6* értettem, mind1. Néha be lehet szerezni a bétát még ps2re is, de abban mindíg van 1 egetverő marhaság...sztem direkt

Az a 83-9 gólarány elég rosssz, de hát japán változat, Pes6 jobb lesz,
    már (MÁR?) csak 3 hét! OKTÓBER 20, aztán patchelés+minden+és nincs unalom
    az esős,havas téli éjszakákon:)
  • shevy
    milyen béta? én we10-zel játszok
  • gabe paul logan
    megvan a Béta verzió v mi? Van benne Hiba(pl 4ben a gól el előtt mindíg beszagatott a1 pillra a jatek)?
  • shevy
    én 6*-on játszok, 10 percen, elindítottam a spanyol ligát, barcaval vagyok, 20 meccsen 20 győzelem eddig, 83-9-es gólarány, szóval lehet gólt lőni, egyik meccsen 12-0-ra nyertem
  • gabe paul logan
    Egészen biztos a Japcsik fura fazonok, az szimuláció lesz.1x beszereztem a
    J-league-t -ez különkiadás a japóknak(ez is we/pes sorozat tagja),és ott nem lehetett senkinek gólt lőni d senkinek még ha 0ra lehúztam akapus értékait is.
    És nem lehetett a lasztival gyorsan futni+ilyesmik

NYUGI! Jó lesz a Pes 6, a legjobblesz...:)
  • t256
    Ti milyen nehézségi szinten játsszátok a játékot ? Nekem 3 csillagon túl könnyű, 4 csillagon viszont játszhatatlan. Nem tudok gólt rúgni.Ha 16 és 22 méter között akarok rárúgni, akkor az utolsó pillanatban mindig belelép valaki a lövésbe. 16oson belül pedig szuperkapus effekt van. Így rengeteg 0-0 mérkőzést játsszok.
    A PES6 valamivel másabb lesz ?
  • gabe paul logan
    Ott kezdtem...csak Pc-re tudnak videót csinálni.
    Aki ps2/we10 re csinált patchet annak írtam 1 mailt de 1 hónapja nem válaszolt
    Ennyi...