488
Winning Eleven 10 / Pro Evo Soccer 6
-
#208 Erről a patch-ről beszéltek? -
#207 Hi!
Örömmel veszem, hogy vannak, akik ezerrel dolgoznak azon, h legyen egy normális patch a ps2-ös Pro Evo-soknak. Grat!
Néhány magyar csapat valóban jól jönne! ;)
JÓ MUNKÁT! -
t256 #206 Ezt a patch-et most találtam. Nem rossz, viszont ebből hiányoznak a mezek. Vannak benne stadionok, labdák, reklámtáblák, bajnokságok ikonjai.
-
t256 #205 Felraktam JayZ patchét. Hát elég gagyi. Lehet, hogy Én rontottam el, de a klubcsapatok nagyrészénél nincsenek eredeti csapat és játékosnevek. A Bundesligában megnéztem a Bayernt és player 50, player 52 stb. nevek vannak és minden játékos ugyanúgy néz ki.
Igaz az Option fájlt nem raktam fel.
Gabe Paul Logan! A Te patched, hogy áll ? Milyen állapotban van ? Már tűkön ülve várom! -
#204 jayz patchben van skysportos -
#203 az eurosportos tényleg yo -
t256 #202 Ezt lessétek meg! Eurosport Canal+, stb. logok replay-nél. Gabe paul logan egy ilyen nem tudnál belerakni a patchedbe ? Mondjuk egy Eurosportosat ? -
#201 Igazi? hmmm...nemtom lehet hogy csak azé gagyi nekem mert a bin cue dolgot még nem csináltam meg...de pl Juhász neve rosszul van az Anderlechtben...akkor lehet hogy a nevek az opció fileben vannak...és nézd má meg légyszi h pl a Newcastle mezén rajta van az aranybetűkkel a Northern rock szponzor...me csak a patchel nincs...ja meg a ma válogatott mezének színösszeállítása is rossz nálam... -
#200 jah az idegesítő hogy nincsenek értékei a bundesligásoknak, de a nevek jók, milyen neveket írsz át? Mindegyik igazi -
#199 majd holnap de. leszek -
#198 jaja a ps2es patchelés gyönyörei...nekem minden oké csak a neveket kell átirnom, átigazolásokat megcsinálnom, meg nemtom abba jayz bundesligájában nincsen az embereknek értékei,tulajdonságai, lehet h neki állok me kitudja ő mikor adja ki a patchét...meg lehet h két ma csapatot is beszúrok de nem biztos talán inkább a teljes magyarosításnál... -
#197 leszedtem, azok lettek, de ami eredetileg is az volt, az nem változott, pl unicef nélküli a barca. csak most az a baj, hogy egyszerre felraktam néhány patchet, labdákat, cipőket, arcokat, és most vannak hibák :( -
#196 letöltöttem 06/07es mezeket de pes5höz és onnan a barca mezekről photoshoppal kivágtam a reklámot és átraktam a pes6osmezekre, de annyira nem gáz sztem, olvasható meg minden...nem lett rosszabb mint jayz mezei...tényleg te leszedted azta patchet? ha igen akkora bin cue val minden mez szponzoros lett??? -
#195 dvd-re csak udf/iso módban tudod, úgy is szarakodni kell :)
hogy érted hogy ráraktad a reklámot? :) -
#194 nem gáz h a dvdre írom abból van itthon újra írható...???
A mezek ,figyelj ami alapból benne van a gameben arra raktam rá a reklámot....nem gáz remélem de 1őre nem annyira gusztustalan sztem -
#193 gabe paul logan, evo-weben láttam nem tudom mit kell csinálni a bin/cue-val. Az az option file, ki kell írnod egy cd-re és beraknod a gépbe, majd felmásolni a memoriakártyára -
#192 még egy kérdés: ezek a bl mezek vagy a bajnoki? (hátán van piros csík? ) -
#191 van dkz-m kösz, :) mindjárt kicserélem, te már kipróbáltad? mármint neked jó az unicefes mez? nem fagy le a game? -
#190 Ha az újat szeded le, szedd le a angol filet is.
DKZ STUDIO
ANGOLOSÍTÁS
DKZ TELEPÍTÉS:
Telepítsd a dkzét, másold be az angol fájlt a telepített dkz nek a language könyvtárába....futtasd a dkzt, megijedsz mert olaszul van, be jön egy üzenet vagy kettő, zárd be őket, felül a füleknél balról a másodikra kattints,bejön egy ablak, baloldalon felülről a másodikat jelöld ki, most már látnod kell a britt zászlót, jelöldki és legalul a baloldali gombra klikkelj...angolnak kell lennie
Ja amikor kéri a gép indítsd újra!!!(bocs már nem emlékszem mikor írja azt)
MEZEK FELRAKÁSA:
HA Pcén játszol...gondolom , akkor csak keresd meg a 0 textet, nyisd meg , bejön a dkz,lapozz a hetedik oldalra(jobb felső sarokban lehet), az eszközöknél keresd meg az import all files -t és tallózd be a mappát ahova kicsomagoltad a mezfileket(csak azok legyenek a mappába!!!),aztán magátol berakja és kész...
Ps2: kell egy iso a játékról és egy program ami megcsinálja (dvd decrypter), csak megnyitod az isodat a dkz vel majd tovább mész benne a 0textbe és ugyanúgy csinálod ahogy a pcésnél leírtam...
Az iso készítést és leírást nem kell elmondanom ugye? Ha igen írj...kb 4ig a gépnél leszek... -
#189 SHEVY!!!
Na itt van, csak lekell szedned a dkz studiot(biztonság kedvéért az újat) vagy az afs explorer 3.7-et, mindegy csak ne ggsel csináld me az meghal ha a mezre állsz...
szólj ha gáz van a letöltéssel, mert most csináltam előszőr...remélem nem büntetnek meg...
BARCELONA-UNICEF MEZEK -
#188 az benne van a C csapatoknál Jayz patchében -
t256 #187 Az nagyon jó! És a Bundesligát is belerakod a játékba ? -
#186 köszi, de mondd már el hogy lehet betenni, meg adj már egy unicefes barca mezt légyszi, mindig a barcaval vagyok :) -
#185 Nyugi srácok most fejeztem be a béta verziómat(patch), meg lesz, minden lesz benne hála Jayz-nek(az evowebről, de nem érdemes leszedni a patchét me jövő héten már töltöm fel a játékomat)
lesz benn unicefes barca is ma erőszakoltam bele a játékba... -
#184 valaki tudna nekem adni pes6-hoz egy Barca mezt unicef felirattal?
ps2-re akarom, meg ha lehet bl mez legyen (hátán nincs piros csík)
kösz -
t256 #183 Kössz az infót. Mindenféleképpe kipróbálom a PES6-ot.
Szerintem egy hónap múlva már biztosan lesz patch. -
#182 ne fessük fel az ördögöt a falra,biztos vagyok benne hogy ezt is megoldják mint idáig az összes résznél,minden évben van vmi gubanc a patcheléssel de
még nem volt rá példa hogy ne oldották volna meg a srácok;) -
#181 OKÉ, még van remény egy patch re amiben minden mez licencelt!Csak vkinek vagy nekem qrva sok munkája lesz vele... -
#180 Nem hazudok nekem megvan a megjelenés óta de egyszerűen nem bírom elviselni a japán zenét, a gagyi mezeket...kb 4 meccset nyomtam ezzel a we10el meg végigmentema vb-én, hááát különbség nemtom...rosszabb nem lett ne félj és szerintem ez a lényeg,nem az hogy újabb korszakalkotót csináljanak...bár mindenki ezt várja...butuskák...miért változtatnának az 5éve tökéletesített gameplayen???Amúgy nekem meglepő volt h nagyon okos és jól játszik a gép, már nincsenek benne csalások mint az ötben(pl uccsó percben csakazért is kiegyelít a dráma miatt aztán tizenegyesből persze nyer...), de a bíró egyenlő fél ként kezeli a gépet és a humán játékost, de az 5höz képest és sztem a we10hez képest jobb, erősebb de nem legyőzhetetlen a gép me a 4 meccsemből 1 vereség 1 győzelem 2 döntetlen... aztán lehet h hiába írok itt kódexeket, kipróbálod és azt mondod majd hogy ez tök ugyanaz!!!Ha igen bocsesz... -
t256 #179 Srácok! Aki próbálta már tudna nyilatkozni arról, hogy mekkora különbség van a WE10 és a PES6 között főleg játszhatóságban ? WE10-ben 3 csillagon alázom a gépet, 4en meg gólt sem tudok rúgni. Így van ez a PES6-ban is ? -
#178 nem akarlak kiábrándítani, de számomra a PES6/we10 már semmi előrelépést nem hoz a sorozatban...
inkább nyomom eredeti pes5-tel néha neten...a mezek átalakítása sem motivál már
PS3/X360 nextgen pes kell ide már:)
-
#177 lehet
de inkább az ebayon vegyél töredékáron -
#176 Rába**tunk srácok, több forrásból megerősítettek(még ebben a fórumban is olvastam), hogy nem lehet lecserélni ps2őn a nem eredeti csapatok mezeit ,persze pcén ott működik me futtatnak egy progit oszt jóvan, de mi szívunk mint a torkosborz, hát hol itt az igazság!!!
(külföldi fórumokon meg már nem igen foglalkoznak patchekkel inkább az opció file készítés a menő ahhoz meg vmi maxdrive meg xport kell(persze ott is lehet a mezeket buzerálni)....nem is tudom lehet e itthon kapni) -
#175 Itt vagyok én is,csak csendben figyelem hogy alakul a dolog(mivel nem értek a patchaléshez). :)
Sok sikert hozzá,már nagyon várom a végeredményt! -
#174 a program működik....inkább az a baj hogy egy csomó mez egyszerűen nincs benne a fáljban!!!!ITT lehet látni a we10hez melyik és hány mezt lehet kiszedni/módosítani, no de ezek csak az szponzorált csapatok + a hülyeségek(pingvin kosztüm, we united...stb) -
#173 a pes6 kittemplate meg a we10 nem ugyanaz, de hátha működik, sok sikert hozzá :) -
#172 én itt vok csak még nincs meg a pes6 és a ff12 per pillanat eléggé leköt más progira nincs időm:P -
#171 Fogódszkodjadok meg emberek, meg van!!! Vagyis csak te SHEVY ,mert más nem nagyon van ebben a fórumban, meg van meg van.... a pes6al is kompatibilis a we10kittool, egy progi ami dekódolj a mez fileket(bin) és aztán simán meglehet őket nyitni ggs-al!!!Ezért leszedtem egy másik progit is ami a we10hez adtak ki:WE10 DB EditoRV translated, adatbázis kezelő....most már minden megvan...csak angol és egyéb mezeket kell találnom a neten és töltöm is fel a patchelt játékom a piratebayre....habár még megkéne várni a programot amivel kilehet szedni a fifa07ből a komm hangjait és akkor berakhatnám a pesbe....
AMÚGY holvan mindenk?Egy hónapja még nyüzsi volt! -
#170 HA megváltozott a template akkor h tudták megpatchelni a we10-et??? -
#169 pcére v ps2 re, mert én a peshungaryról töltöttem le és abszolút nem stimmel a pcés fej a ps 2essel....me pcén egy új 3dés fejet csinálnak, ps2őn meg cszak egy "maszkot" húzhatunk rá a meglévő formára...